Palladino - Gilberto Silva csere...?

A 'Corriere dello Sport' szerint a Juventus és az Arsenal cserére készül, melynek keretében Raffaele Palladino és Gilberto Silva váltana klubot.

A nyáron a Juventus szeretné megerősíteni - még mindig nem elég erős - középpályáját, és Claudio Ranieri szívesen látná keretében a brazil játékost, akit már tavaly is kapcsolatba hoztak a torinóiakkal.

Raffaele Palladino

Arsene Wenger, az Arsenal trénere - akit a világ egyik legjobb edzőjének tartanak - évek óta figyelemmel kíséri Palladinót, és már többször próbálta leigazolni, de eddig nem járt sikerrel. A fiatal olasz játékos nemrég elárulta, hogy nyáron elhagyhatja a Juventust, mivel nem kap annyi lehetőséget, amennyit szeretne. A hírek szerint az Arsenal a nyáron újra ajánlatot tesz majd a játékosért.

Gilberto Silva

A 32 éves Gilberto Silva azért szeretne távozni az Arsenaltól, mert Mathieu Flamini érkezése óta elvesztette kezdőpozícióját, így ez az idény lehet a brazil játékos utolsó szezonja a csapatnál.

A 'Corriere dello Sport' úgy tudja, hogy Alessio Secco, a Juventus sportigazgatója Gilberto Silvát kéri majd az Arsenaltól, ha a nyáron ajánlatot tesznek Palladinoért.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr294641596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tdnero 2008.02.07. 20:45:25

20M euró plussz Gilberto!!!!!!!!!!

alberti máté 2008.02.07. 20:45:47

olvassátok el amit most írok! ez a juve 1 nagy sza..r! semmit nem ér gilbertoval semmit nem erősödnétek és a maradék(1)jó játékosotokat is eladnátok! grat! INTER drukker vok, és büszke vagyok amikor egy győztes meccs után a többi (90 000) INTER szurkolóval együtt éneklem a csapatom himnuszát.A nerazzuri egy győztes csapat, a juve egy vesztes.Nem kell elhinni, de a lelketek mélyén ezt ti is tudjátok. És még egy utolsó mondat:a juve lehet 1-2 év múlva nyagybetűs, régi JUVE,de ahhoz sok egybeesésnek kell történnie,az INTER meg fogja szerezni ebben az évben a bl serleget.de ezt ti úgyse hiszitek el...

Daccc 2008.02.07. 20:48:33

alberti mate csak annyi h valaki kerdezette? :P

sebi7 2008.02.07. 20:53:12

figyelj! szerintem ne kritizáld azt a klubot aminek a weblapján vagy... és még valami... te beszélsz h a juve vesztes csapat?? és az inter meg győztes?? na ne röhögtess,háháhá még mindig a juve nyert a legtöbb bajnokságot ... és mióta is tündököl az inter a bajnokságban... várjál tudom.mióta száműztek minket... és már jövünk fel gyengébb kerettel is!! jövőre végetek lesz!!!

Dana 2008.02.07. 21:08:38

alberti máté lefogadom 14 éves kis taknyos kis szar vagy akinek most szőrösödik a pöcse. Cak azt nem értem hogy van képed ide irogatni?. Visszatérve Gilbertohoz, nem hinném hogy szükségünk lenne rá.

AB 2008.02.07. 21:20:41

Még egy védekező középpályás? 32 lesz októberben...hm, nem tudom. Cseréljük el inkább Fabregasra...

ati 2008.02.07. 21:31:08

alberti máté!!!! Te mit képzelsz magadról, hogy ide mersz írni, miközben a csicska internek szurkolsz??? Figyelj én tiszteletben tartom, h valaki más csapatnak drukkol, aki történetesen nem számít rossz csapatnak, de hogy ilyeneket írjon a Juvéról!!!! Gondolkodj már egy kicsit, te nyomorék kis pöcs! Emberemlékezet óta nem nyertetek bajnokságot az előző évig... Meg nemhogy bajnokságot, hanem semmi nagy dolgot, még BL döntőben sem voltatok, ami önmagában nem nagy cucc, mert a győztesek maradnak csak fenn... Elintézte a mocskos elnökötök, hogy minden riválisától levonjanak pontot, vagy ugye kizárják mint minket!!! Egy csöves gyász csapatotok van, jobb ha tőlem tudod... És te elhiszed azt, hogy pont ti nem voltatok benne a balhéban, aminek köszönhetitek a bajnoki címeteket??!! Csapjál már a fejedhez egy fél téglával!!! És hamarabb nyerjük mi meg megint(!!!) a BL-t mint a csöves mocskos csapatod!! (Eddig hányszor is sikerült nektek??:):) ) Szóval erről ennyit hogy ki a vesztes és ki a győztes!!! Nyugi nem fog sokáig tartani az "uralkodásotok", nem kell hozzá hála istennek olyan nagy erősítés, hogy legyalázzunk titeket, mert egy nagy szar az Inter! Ennyi! Személyes üzenetként meg annyi, hogy sírva szarjál két hétig kis köcsög és takarodj erről a blogról, írjál a kis kék-fekete spanjaidnak!!!

dulika 2008.02.07. 21:34:35

Az Inter egy nagy nulla,mindig is az volt és az is marad. Mindig más csapatoktól lopdossa el a játékosokat. Ez a nagy csapat? hajrá juve ui.: alberti máté te egy igazi gyökér vagy

Ismeretlen_22017 2008.02.07. 21:36:46

Na, srácok, ez már erősen Off, úgyhogy légyszi fejezzük is ezt be. Plusz nem szeretném ezt a stílust itt meghonosítani. Félre ne értsetek, nem ellenetek szól, hanem az ilyen paraszt stílus ellen, amit alberti máté megenged magának.

Krilehor · juventus.freeblog.hu 2008.02.07. 21:46:26

Az én véleményem szerint gyakrabban kellene játszatni Palladinot , mert tehetséges, fiatal játékos , csak kevés lehetőséget kap ilyen nagyszerű csatárok mellett.Szerintem nem szabadna elvesztegetni a tehettségét a kispadon.Még nagy jövő állhat előtte.AVE JUVENTUS!!!!!!!

Forza 2008.02.07. 22:11:27

Máté!Mííííísz el innej!Ezt te sem gondoltad komolyan!

Zangif 2008.02.07. 22:13:13

Az Inter egy örök vesztes és az is volt és az is marad, soha nem nyert semmi és nem is fog. Loptak tölünk 2 Scudttot és annyi, csak ennyit akartam hozzáfüzni. Sry Lassus ha nem lettem volna elég visszafogott :D:D

asvééd 2008.02.08. 08:34:15

csak egy kérdésem volna máté : -Mikor nyertetek utóljára bek-et/bl-t? Még az a szerencse hogy a bl nem serie a,ahol csak úgy meg lehet venni a bírókat:)))))))!

asvééd 2008.02.08. 09:49:59

AB :-Az azért nagy húzás lenne:)!!!Én örülnék neki és talán tényleg jót tenne Pallának a váltás. Amit nem értek hogy ennyire nincs lóvé amiért jóformán csak 30 feletti játékosokban látják a vezetők ez "erősítést",vagy más problémák miatt?????????????? Talán a Diego,VDV igazolásból nem lesz semmi és ezért jönne Gilberto????? Amúgy nagyon elkeseredtem hogy GIGI nem védhet az Udinese ellen,de optimistán tekintek előre és alig várom hogy lássam a sokak által jó igazolásnak tartott Sissokót,beváltja-e a hozzáfűzött reményeket????Remélem,és akkor én kérek elnézést:)))!

Shyr Kahn 2008.02.08. 10:13:12

Palla nagyon jó játékos... ezt az előző olasz meccsen is bizonyította, csak éppen Ranieri nem oda teszi, ahova kellene. Semmi keresnivalója nincs szélen. Ő hátravont csatár. Könyörgöm: ne adjuk el... főleg ne egy kiégett brazil csákóért. Különben is: minek még egy vkp? Nincs elég már így is? Játékmestert kell venni.

juvem 2008.02.08. 10:39:23

alberti!!! VISSZA MENNNYÉ BASZKI!!!XD 1ébként erről csak anyit akarok mondani h szépen tündököl az interes horda téleg csak úgy fénylenek a pénzzel és annyi 11est vesznek mint én 1 év alatt rágót szal mind1;) de téleg jó csapat én is szeretem kivéve a szurkolóit a játékosait és a vezetőit;):D

zolmuh 2008.02.08. 11:22:13

Ez nagyon rossz üzlet lenne nekünk! Remélem nem jön össze! ....... Ez az alberti gyerek meg elmondhatná, mit akart a hozzászólásával elérni. Bár amúgy még érthető is, végül is csak ugyanazt a gusztustalan provokációt csinálja, amit a szeretett interes focistái a gyepen.

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2008.02.08. 11:53:54

Amit az NSO-n írnak, nem kell készpénznek venni. Meg úgy egyáltalán, semmit sem kell annak venni. Csak azt, amit a Juventus hivatalos honlapján bejelentenek. Persze, majd biztos ilyet nyilatkozik Diego, meg Van der Vaart.. aha, teljesen hihető. Mind újságírói kamu. A háttérben biztosan mennek a tárgyalások, nem csak akarat kérdése a dolog. Hanem pénz, pénz, pénz. És fokozatosság. Volt itt tavaly egy calciopoli, ami óriási veszteséget okozott, millió eurókban mérhető. A csapat lehetne jobb (sokkal akár), de építkezés folyik, és jól halad. Nem lehet mindent egy pillantás alatt. Diego és Van der Vaart jelenleg a legkeresettebb játékosok közé tartozik, nem biztos, hogy nekik a Juventus a szívük vágya, és ezt el kell fogadni. Ennyi. Egyébként azoknak, akik régebben nem olvastak volna, itt egy kis áttekintés a veszteségekről: http://href.hu/x/4mah

asvééd 2008.02.08. 12:01:29

Akkor jól sejtettem,nincs lé!:(((((( De sebaj,folytassák az építkezést csak tényleg ne "mésztéglákkal"...................:)

juvem 2008.02.08. 12:33:38

hát én úgy hallottam h diego szívesen költözne torinóba de madridba is... és h ő nem akar harcolni a klubjával ha engedik szívesen megy! 1.nek a werderrel kell letisztázni! de monnyuk ennek sztem van valóságtartalma:)

juvem 2008.02.08. 12:38:46

de 1ébként beszarok h 1 sokan mondjátok palla nem juve szintű játkos most meg h milyen hülye a vezetőség:D mind1 egyébként sztem nagyon is hülyeség h nem juve szintű játékos bassszus olasz válogatott játékos márXD mi kell még h elhiggyük h juve szintű?:)

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2008.02.08. 12:56:24

Azért Diegónak én is nagyon örülnék... :)

juvem 2008.02.08. 13:12:51

hát azt gondoltam Lassus:D sztem minden juvefan szívesen látná a világ 1ik legjobb játékosát juvemezben;)

Shyr Kahn 2008.02.08. 13:14:23

Lassus: Egy megjegyzés - A goal.com-on Diego és VdV neve az elmúlt hetekben csak velünk kapcsolatban (vagy az Interrel) merült fel és érdekes módon nem volt újabb Valencia cikk VdV leszerződtetését illetően, illetve nem volt cikk arról sem, hogy Diego iránt más nagy klub érdekelődne (ellenben mondjuk Benzema-val kapcsolatban). Ettől persze még lehet másképp, csak éppen ez nem csak a goal.com-on van így. Hiszek abban, hogy Diego-t leigazolhatjuk és hogy a nyilatkozata, vagy annak egy része valós. Az az egyértelmű kacsa, amikor egy nagyobb név csak egyszer-kétszer merül fel velünk kapcsolatban.

mmartin91 2008.02.08. 13:33:13

Én naon örülnék ha idejönne Diego mert a piacon ő a legjobb irányító középpályás.Mondjuk az tuti h az ára nem 20 misi lesz hanem legalább 30 szal sztem játékost kéne adni a Bremennek a pénz mellett.Pl.adnánk x összeget és mellé Tiago-t.Én ezzel kiegyeznék.Egyébként az vicc lenne ha létrejönne ez a Palladino-Gilberto csere.Én nem szeretem Pallát de szőrén nehogymár elcseréljük erre a szerencsétlen,lomha,öreg Gilbertora,egyébként sincs rá semmi szükségünk.Ha eladjuk Pallát akkor áron felül kell eladni és nem ilyen szaros Gilbertokat idehozni aki már nem tud futni 5 métert egy meccsen. u.i.:remélem Sissoko kezdőcsapatbeli bemutatkozása jól fog sikerülni hétvégén:P

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2008.02.08. 13:59:31

Oké, nem akartam nagyon negatív lenni, csak a néha előtörő pesszimizmus szólt belőlem. Nagyon örülnék, ha összejönne, csak ugye Van der Vaart is nyilatkozott már sok mindent.

bercike60 2008.02.08. 14:18:59

menny anyádba az intereddel te köcsög majom alberti máté

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2008.02.08. 14:26:29

Rendben, akkor utoljára kérek meg mindenkit, hogy ezt a stílust fejezzétek itt be. Nem érdekel, mennyire kis köcsög ez az interes gyerek - mert az -, de ti ne vegyétek fel ezt a stílust. Köszönöm! /a további ilyen stílusú hozzászólások moderálva lesznek/

mnorba 2008.02.08. 14:52:15

Semmiképp sem érné meg ez a csere!Többre mennénk Palladinoval,ha még a padon is kellene ülnie!

Trezegol 2008.02.08. 18:08:57

Én vesszettül örülnék,ha VdV vagy Diego közül csak az 1ik hozzánk igazolna. De józan ésszel gondolkodva sztem 1ik se lesz a miénk:(. A vezetőség skótoskodni fog,és az olyan csapatok fogják megszerezni őket mint pl.Real M,Man U,Barca,Milan... Ezek még a seggüket is pénzzel törlik,mi meg ugye elégggggé le vagyunk égve... Adja az ég,h ne igy legyen...Ámen. alberti máténak 1 lightos üzenet:Most azt hiszed,h te vagy a Jack a fatelepen,de nem sokáig fogsz inter himnuszt énekelgetni. 1-2 év múlva a kis csapatod visszajut az őket megillető helyre(3-4 hely). Sok babot meg kell enned ahhoz,h az inter olyan nagy csapat legyen,mint a JUVENTUS. 29bajnoki cimünk van,ebből 1et odaadtunk nektek,h ne sirjatok.... Mennyi van most nektek? 16? És a BL? Azt se tudjátok h mi az.... csak ott vagytok,de sok vizet nem zavartok... Ezek után miért gondolod,h a szánalmas kis gárdád vetekedhet a miénkkel? Menjél inkább aludni! Remélem holnap reggelre halott leszel! Isten Juve-drukker és a pokolra juttat téged :D!!!!!! ForzaJuveForever

Ismeretlen_22017 2008.02.08. 18:38:56

:)

PALLaDiNhO 2008.02.08. 19:27:14

AMEN :D:D! na srácok megint el akarunk adni valakti /kölcsönbe de AKKOR NÉZZETEK FÖLJEBB és kiderül hogy alex megsérült. namost nem akarom a mellemet veregetni (mert fáj) de msot azért el kéne gondolkozni hogy ijenkor ki a jobb ha egy g.silva ül a kispadon és szotyizik ,vagy egy bizonyitani akaró palla?? oké van aki nem szereti de akkor mi lessz ha ugy járunk mint a hátvédekkel .ja hogy mostmár nem fogunk senkit se venni FŐLEG CSATÁRT ,hát szar ügy! najó nem rágom itt a szám bocs ... de ijenekkel fel lehet b@szni az agyam :S amugy meg azzal a kis divatdrukkerrel nem is kell foglalkozni most azért irt hogy titeket uszitson... nem kell iejnekkel foglalokozni...

tdnero 2008.02.08. 20:38:11

Palla isten lessz!!! ha eladjuk akkor nemtom de nagyonnagy hülyeséget csinálunk. szerintem ha játszatják akkor Palla lehet a jövő évi Bl. egyik nagy felfedezettje és állítom itt fog kopoktatni az ajtónkon jövőre fél európa!!!!

DJKGB 2008.02.09. 08:38:13

Szerintem nagy baromság lenne eladni, főleg egy ilyen kiöregedő védekező középpályásért cserébe!!!! Juve soha nem arról volt híres, hogy összevásároljuk a sztárokat, hanem nálunk nőnek ki igazán nagy sztárokká, szerintem Palladino is beleillik a Zidane, Del Piero, Nedved, Buffon stb. sorba... Szóval ez a legrosszabb amit tehetne Palladinoval a vezetőség...

ktm 2008.02.09. 13:34:33

Bocsánat, de a józan ítélőképességetekkel emberek néha baj van: AB „cseréljük el Fabregasra” ne haragudj de te hol élsz? Köszönő viszonyban sincs a két játékos egymással, már ami a rutint, tapasztalatot illeti. Egy Juve-s csereembert a világ bizonyítottan egyik legjobb középpályására? Vicces vagy. Maradjunk a realitások tlaján. Ugyanezt tudom mondani annak aki 20millió+ Gilberto-t kiáltott (tdnero). Szokásosan irrealitás a köbön. Nincs Palaldino ennyire befutva. Gilberto egyik legjobbvédekező középpályás és nem azért nem játszik, mert rossz lenne. Azért, mert Flamini annyira jól szerepel , hogy bármennyire is jó volt Gilberto a szezon elejét kihagyta a dél amerikai kupa miatt és nem volt indok mire visszajött, mért váltaná le Flamini-t Wenger. Az egy az egybeni csere sem teljesen reális. Néhány milla (4-5mŁ )+Gilberto szerintem csere alapját képezheti. Asvééd „Talán a Diego,VDV igazolásból nem lesz semmi és ezért jönne Gilberto?????” Bocsáss meg de ez sem állja meg a helyét, hisz teljesen más posztokon játszanak ezen játékosok (és én már nagyon beleéltem magma, milyen jó is volna Diego :) mmartin91 a magad 17 évével látom te is bölcsen és megfontoltan mérsz fel játékosokat….. Trezegol: „vezetőség skótoskodni fog,és az olyan csapatok fogják megszerezni őket mint pl.Real M,Man U,Barca,Milan...” MU-nak nem fog kelleni, nem ilyen a játékrendszerük. Eleve angliában nem középső irányítós a játékrendszer. Nézd csak meg milyen típusú játékosok játszanak középen: Scholes, Ballack, Lampard, Gerard mind – mind kemény legény. Amellett, hogy támadnak, ki kell hogy vegyék a részüket a védekezésben is, amiben Diego nem jeleskedik. Cesc is ha valaki 16éve korától fogva figyeli a pályafutását tudja, hogy labdaszerzés is van a vérében, nem csak a támadás és ott erre szükség is van. Real Madrid-al szóba hozták többször is Diego-t, de azóta megveték Sneijder-t aki tudtommal ha játszik akkor a középpálya közepén. Ebből kiindulva nekik sem létszükség Diego, bára Madrid láttuk már nem 1szer, hogy szeret ész nélkül vásárolni. Milan-ba végkép nem kellene hisz ott van Kaká… Barcelona? Megint hasonló a képlet, mint angliában, már ami a barca-t illeti. A középső középpályás nálluk inkább egy védekező és egy védekezésre és építkezésre is alkalmas Deco-ból áll. Nem hinném hogy Diego-ra lenne ott is szükség. A szélsők inkább akik sokszor irányítanak lásd pl. Messi (párhuzam az Arsenallal Hleb vagy MU-val Ronaldo bár ő idén inkább lövi a gólokat) Forza JUVE

ktm 2008.02.09. 13:41:39

Diego sajnos vagy nem sajnos, de ér 20 millió fontot és most nem a Juve ellen akarok beszélni, de a Werder hülye lenne 15milláért eladni (= 20 millió euro) 22éves és máris klasszis a gyerek, van BL tapasztalata is. Azt mondjuk nem mondaném ,hogy ha őt megvennénk, akkor az egy "újabb sztár kinevelését jelentené". be van ő már annyirafutva, hogy révényét veszíti tlaán ez a megállapítás

ktm 2008.02.09. 13:42:14

bocsánat rossz ablakba írtam az üzenetet

AB 2008.02.09. 14:07:35

Kedves ktm! Még szép, hogy csak vicceltem... Üdv, AB!

mmartin91 2008.02.09. 14:30:17

ktm: látom te is egy kibaszott bölcs ember vagy.Gilberto az aztán baromi jó védekező középpályás,mi???Haggyad már,egy meccsen fut 500 métert azt összeesik.Nem csak azért szorult ki a kezdőböl mert Flamini 1000* jobb nála hanem azért is mert nem tud már futni,a csapat terhére van ha jáccik.Abszolut nem tud már alkalmazkodni a Premier League-s gyors tempóhoz.Szal ennyit Gilbertorol.

Trezegol 2008.02.09. 15:16:22

Majd meglátjuk ktm! Lehet,h nem épp a felsoroltak közül lesz a befutó! Ezzel csak arra céloztam,h egy gazdagabb klub fogja megszerezni sztem! De azért én mégis a Realra tippelek. Ha igy lesz,jössz 1 sörrel ok :D? Egyébként tökre igazad van,elég jól vázoltad a szitut...

ktm 2008.02.09. 16:10:31

martin neked van fogalmad mit is jelent bölcsnek lenni? úgy tűnik nincs. ez is csak annyit mutat hogy nem feltétlen a kort tekintve (feltételezhetően 17. életévedben vagy) de éretlen vagy még. már csak a stílusból is ez érezhető.nem véletlen nem használok olyan szélsőséges kifejezéseket, hogy biztos, egyáltalán, kivénhedt....stb.. nem akarok felvágni, de volt szerencsém mndkettőjüket edzőtáborozás alatt megtekinteni ausztriában Mattersburgban.Ha nem játszik egy játékos nehezen tud visszakerülni a ritmusba és igen az ubbi időben , mikor egyszer egyszer lehetőséget kapott nem utdott vele élni. Kevés játékos van aki egy-két alkalommal tudna olyan produkciót nyújtani, amivel kiszorítana egy bombaformában lévő játékost. Ha nem követed az Arsenalt rendszeresen teljeset értelmetlen a véleményed, hisz nem tudsz átfogó kéet alkotni a játékosokról, inkább csak egy-egy impresszió ami átjöhet. Nem gondolom hogy Gilberto aki tavaly világklasszis módon vezette a csapatot és egyik legjobbja volt a gárdának egy nyár alatt elfelejtet volna focizni és hírtelen kiöregedett volna. persze ha ránézünk, hogy 31 éves azonnal elsüthetjük a közhelyeket miszerint kiöregedett és nem tud futni , nem alkalmas a játékra. Makelele is az volt 2-3 éve ugye? Gilberto most formán kívül van az biztos , mert a szezon kezdete óta nem játszott szinte semmit. nem is várható el tőle igazán, hogy jó teljesítményt nyújtson. De kétségtelenül egy nagyon jó védekező középpályás, akit a Juve tavaly is meg akart szerezni. Biztosan annyira megszánta a juventus ezt a komát aki alig fut pár száz métert majd összeesik, hogy inkább felajánlanak neki egy szerződést. Mennyi idióta lehet ennél a juventusnál is, azt a mindenit, ugye? attól tartok nem fog túl sok értékelhető gondolatot tartalmazni a megnyilvnulásod. de ha mégis, hát "örömmel" venném ha megosztanád.

tdnero 2008.02.09. 16:27:48

ktm most nemazé mondom de láthatnád a 20M plussz gilberto hozzászólásom mögött kissé irónia felfedezhető, ennyit tudom hogy most nemér de utaltam rá hogy ne adjuk el és akkor érni fog ennyit mert jó játékos és csak játéklehetőségre lenne szüksége.De nem bántani akarlak de azé teis azthiszed magadról mindenki hülye és nemtudja normálisan látva a helyzetet CSAKIS te!!!real-nak hogyne kéne azoknak mindenki kell!!és de mindeggy haggyuk...........................

ktm 2008.02.09. 16:56:05

abból hogy sok felkiáltójelet raksz nem hiszem hogy iróniát kéne felfedeznie bárkinek is. nem gondolom hogy mindenki hülye lenne egyszerűen csak volt pár hsz. amit nem tudtam hogy értékelni és inkább tisztán arra reagáltam amit látni és olvasni vélek. te is szélsőségesen fogalmazol ezzel a "csak is te" mondattal. több embernél az az érzésem támadt, hogy nem jól közelítik meg a dolgot és próbáltam rávilágítani egy másik szempontra is esetlegesen.

nilsnoa 2008.02.09. 17:59:46

Loool mit irogat ide egy interes ...cccc GYÖKÉRKEFE!!!! istenem mennyire szánalmas az ilyen.... sztem körülbelül másfél éve interes ő is ....

mmartin91 2008.02.09. 18:29:37

ktm: én figyelemmel követem az Arsenalt már régóta mert teccik a csapat játéka.Tavaly Gilberto Silva a gárda egyik alappillére volt de erre a szezonra teljesen kiszorult a csapatból mivel a PL gyors ritmusa már nem neki való.Felesleges azzal magyarázni Gilberto gyenge produkcióját h később jött vissza az Arsenalhoz meg h Flamini annyira jó lett h felesleges lett volna Gilbertot vissza raknia Wengernek.Ha Gilberto olyan ultraszuper játékos lett volna akkor nem foglalkozott volna azzal Wenger h épp milyen formában van Flamini.Egyébként az h Gilberto úgymond nem tudott élni a kapott lehetőséggel az még túl szép megfogalmazás,én inkább úgy fogalmaznák h akárhányszor jáccott kibaszottul kilógott az Arsenalból.Én nem hiszem h ha idejönne akkor több lehetőséget kapna mint az Arsenalban mert lássuk csak: Londonban igazából 1 emberrel kellene megküzdenie(Flamini) esetleg még Diabyval de őt Wenger inkább más poszton jáccatja.Nálunk viszont minimum 2 ember lenne a konkurenciája,az új igazolás Sissoko és ebben a szezonban a nem rossz teljesítményt nyújtó Nocerino.Szal Gilberto igazából maradhatna a seggén ha jót akarna magának hisz Londonban még mindig többet jáchatna mint nálunk csakhát már Wengernek sem kell ő igazán.Én a heyében mindenképp elhagynám Angliát mert naon gyors a játék.Viszont egy másik nagy európai topliga egyik élcsapatába sem tudna már beférni.Vagy vissza kéne mennie Brazíliába vagy egy spanyol középcsapathoz elmennie jáccani.Legalábbis én e két lehetőség közül választanák a helyében. Remélem találsz ebben a kommentben értékelhető megnyilvánulást.

asvééd 2008.02.11. 08:17:48

ktm : .......én is örülök hogy megismertelek!!!!:))))) Sztem túl komolyan vetted a kommentemet,a lényege nem az hogy Gilberto és Diego milyen poszton játszik,ááááááh.......:(((((

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása