Sissoko: "Megtiszteltetés a Juventusnál játszani"

A francia-mali játékos első napját töltötte a Bianconerinél.

"Hatalmas kihívás itt lenni. Mindent megteszek majd, hogy még nagyobbá tegyem ezt a klubot."

Mohamed Sissoko

Tegnap este lezárult a téli átigazolási szezon, a Juventus pedig készen áll az idény második felére, de már két új igazolt játékossal a keretében. Guglielmo Stendardo már bemutatkozhatott az Inter elleni Olasz Kupa mérkőzésen, míg Sissoko még csak a mai napon kezdte meg torinói életét.

Mivel Mali már a csoportmérkőzések során búcsúzott az Afrika Kupától, így Sissoko mostantól teljesen Claudio Ranieri rendelkezésére állhat. A játékos csatlakozott a csapat többi tagjához a délutáni edzésen, ám előtte még sajtótájékoztatót tartott Alessio Seccóval együtt.

Sissoko nem a szavak embere, de nagyon nyíltan beszél, és úgy érzi, óriási lépés történik most a karrierjében. A Valencia és a Liverpool játékosaként sokat fejlődött, elsajátította a győztes mentalitást, és a szurkolók előtt is ismert lett. Torinóban pedig még tovább szeretne fejlődni.

"Örülök, hogy végre itt lehetek. Azért választottam a Juventust, mert megfogott az az erőfeszítés, amit egy nagyszerű csapat felépítése érdekében tesznek. Fontos kihívás ez számomra, mindent megteszek majd, hogy még erősebbé tegyem a klubot."

A középpályás már alig várja, hogy játszhasson, és megmutassa a szurkolóknak, mit is tud; talán már vasárnap, a Cagliari ellen. Mivel részt vett az Afrika Kupán, így jelenleg kiváló formában van.

"Igen, készen állok a játékra, alig várom már, hogy első alkalommal magamra ölthessem a fekete-fehér mezt. Mik a jellemzőim? Agresszív középpályás vagyok, aki mindent megtesz a labdaszerzésért. Nincs olyan poszt, amit igazán szeretek, mindeféle formációhoz könnyen alkalmazkodom."

Sissoko a Juventus játékosaként - a Valencia után - újra Ranieri keze alatt dolgozik majd. A két fél igen nagyra tartja a másikat, ez pedig jelentősen megkönnyíti Sissoko dolgát a beilleszkedéskor.

"Az a dolog, hogy Ranieri itt az edző, nagy mértékben hozzájárult, hogy ide jöttem. Hamarosan megismerem majd a csapattársaimat is. Úgy nőttem fel, hogy Del Piero volt az egyik kedvenc játékosom, megtiszteltetés lesz vele játszani. Eddig még csak Zebinával tudtam beszélni, sokat mesélt nekem a klubról, a csapatról, a játékosokról, és az olasz életmódról. Tudom, hogy ambíciózus klub játékosa lettem, a lehető leghamarabb vissza akarunk térni a Bajnokok Ligájába, és ehhez minden eszközünk megvan. Minden tőlem telhetőt megteszek majd, hogy elérjük ezt a célt."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr754641574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asvééd 2008.02.01. 21:10:37

Srácok,csak azt tudom mondani hogy nem tudok rá úgy nézni mint a MESSIÁSRA!!!A z Afrika kupán is rém szarul jáccott,már ha nem a padon csücsült!!!!Még a Poolban értettem volna,hiszen már megegyezett velünk,de a válogatottban..............?

pinszi 2008.02.01. 21:34:02

Srácok nyugi ez fogja rúgni az első gólt a hétvégén és nagyon kól fog biztosan jáccani évégén jön van der vaar és újfalusi meg a svéd úghogy nem lesz itt játékosban hiány meg ha minden öszejön akkor diegot is leszerzőtetik a sissoko a kezdet és nagyon jó kezdet

Ismeretlen_22017 2008.02.01. 23:06:27

Én már nagyon várom, hogy pályára lépjen. Anno ugyanígy vártam Iaquintát is. Remélem, hogy beválik Sissoko is, és érdemes lesz a bizalmamra (bizalmunkra).

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1857) bajnokság (3435) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (952) elemzés (40) előzetes (871) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1684) játékosokról (10118) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2481) meccsek (4208) mercato (4248) nyilatkozat (7549) Olasz Kupa (331) összefoglaló (421) pletyka (4267) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (296) video (211) Címkefelhő
süti beállítások módosítása