Ranieri: "Jók voltunk, de most már a bajnokságra kell koncentrálnunk"

Az idényre kitűzött egyik cél elérése meghiúsult. A Juventus kiesett az Olasz Kupából, de nem vallottak szégyent, becsülettel küzdöttek a végsőkig. A pályáról levonuló játékosokat a közönség (és Ranieri) éltetése és tapsa kísérte. A tréner köszönetet mondott és gratulált csapatának a mérkőzés után.

Claudio Ranieri

"Nagyon csalódottak vagyunk, mert tovább akartunk jutni, és ma csak momentumok döntöttek a sorsunkról. Sok helyzetet sikerült kialakítanunk, de Toldo verhetetlen volt, különösen Nedved és Trezeguet helyzeténél. Sajnálom, hogy kiestünk; a srácokat azonban köszönet illeti, minden tőlük telhetőt megtettek. Végig támadtunk a mérkőzésen, nem próbáltunk ráülni az idegenben elért eredményre. Ezután már csak a bajnsokágban kell teljesítenünk. Jó hír, hogy Camoranesi visszatérhetett, nagy előnyt jelent ez majd nekünk a jövőben."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr584641573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tdnero 2008.01.31. 15:09:08

Gian Paolo Montali szerint Alessio Secco sportigazgató nem teljesített túl jól az átigazolási időszakban. A Juventus elnöke szerint kollégája elhibázott döntéseket hozott az új játékosok szerződtetésénél, egyesekért túl sokat fizettek, és az elnök nem minden érkezőnek örül. - Továbbra is bízom Seccóban, bár még sokat kell tanulnia – mondta Montali. – Nem vagyok olyan, aki egy hiba után kirúgja az alkalmazottjait. Az elnök azt nem árulta el, konkrétan melyek azok a játékosok, akik miatt elindította „támadását”.

tdnero 2008.01.31. 15:11:25

Na végre rájöttek!!! Most ki az elnök vagy több van??? Ez a Montali vagy Cobolli Gigli

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2008.01.31. 15:18:29

Montali pozíciója: Director of Administration (nem tudom, magyarul hogy van). Cobolli Gigli az elnök egyébként.

asvééd 2008.01.31. 15:23:01

-Jók voltunk!!??ja ja ja,én is ezt mondtam anyámnak amikor magyaráztam a bizit hogy nem buktam meg,csak az ötöshöz még hiányzott 4 jegy.............................................. Vicc!!Szánalmas!!!Csak magát teszi nevetségessé,sztem. Be kellene látnia hogy ez neki túl nagy "falat",a vezetőknek meg hogy ideje lenni valami koncepciót kidolgozni,mert ez egyenlőre KEVÉS!!!!!!!

Norbertini 2008.01.31. 15:31:26

Forza JUVE

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2008.01.31. 15:51:13

Most minden dühöm ellenére, de mégis a klubot fogom védeni. Kezd igen elegem lenni ebből, hogy itt mocskolódtok, hogy Secco így balfasz, úgy balfasz, nem ért hozzá, stb. Tény, hogy most eléggé összejöttek a dolgok, de ha egészségesek lennének a sérültek, nem lenne tragédia. Benézték Tiagót és Almiront... Nagy ügy, mással, máskor is történt már ilyen. Vagy amikor Henry itt játszott, esetleg Van der Sar (lehetne még sorolni), arra nem emlékszik már senki? Nem hiszem, hogy lehetett volna tudni, hogy nem válnak be. Andrade más tészta, róla lehet tudni, hogy sérülékeny, de ez NEM jelenti azt, hogy meg is fog sérülni. Így ezt az igazolást sem tartom hibának. Meg kellene érteni, hogy ez egy átmeneti év. A csapat tavaly nem igazán volt a topon, elég érzékenyen érintette őket a lesorolás. Nem volt rá mód, hogy ugyanannyi pénzből gazdálkodjanak, mint előtte évekig. Kevesebbb pénzből pedig rosszabb játékosokat lehet venni. Ennyi a lényeg. Nem a szakértelem hiánya. Secco egyébként Moggi tanítványa. Nem kell ennél többet mondani.

buub 2008.01.31. 16:22:53

előbb-utóbb az lesz, hogy mindenki Lippit fogja kívánni. De ő nem az az edző aki a gyenge keretű csapatot bajnoki címhez juttatja. Neki már egy kész csapat kell, akikkel ha jó taktikát használ elverhet bárkit. Én nyáron legjobban Ramos érkezésnek örültem volna, mert nagyon jó támadófocit játszat, és mellesleg igen eredményesen. Bár az igaz, hogy ha Lippi jönni akar akkor jöjjön, őbbenne megvan az a plus ami a játékosokból nagybb teljesítményt hozhat ki. De én ranierivel sem avgyok elégedetlen, egyszerűen ez a csapat erre képes...

asvééd 2008.01.31. 16:38:40

Szia Lassus!! A mondani valóm lényege csak annyi lett volna hogy a valaki elb.sz valamit akkor "álljon bele" és ne azt mondja hogy JÓK VOLTUNK!!!Meg a scudettót emlegeti és hogy a kupa a fontos egyik percben aztán meg megy a sírás hogy milyen gyenge a keret ha kicumizunk!!!!ÉRTÉKELJEN REÁLISAN!!!!Ne azt mondja amit hallani akarnak!Amúgy hogy vagy?:)

Dana 2008.01.31. 17:45:19

Nekem egyébként furcsa volt ott látni Ferrara melett Lippit. Nem tudom ti hogy vagytok vele. Biztos most elindulnak a pletykák. Bár lehet az is hogy csupán jó barátok. Megnézte kedvenc csapata meccsét Lippi Mester :) Majd meglátjuk mi lesz!

tdnero 2008.01.31. 19:08:59

Köszi lassus az infót. És Lassus-nak van szerintem igaza!!!

PaLLaDiNhO 2008.01.31. 19:43:04

mjad meglátjuk... én egyet értek lassusal sztem se kell rögtön a scudettorol beszélni sztem ranieri is azért mondta hogy érzékeltesse hogy itt vagyunk a seria a ban ,és hogy vmi célunk namost én a magam részéröl megvárom a nyarat és utána lessz véleményem a vezetőségről.sztem összességében nagyon jó kis hajtós csapat még igyis tegnap egy manchasteres hverom mondta hogy mien jó kis csapat lessz ebbböl a juvébol ha összerázódnak ,és nagyon tudnak küzdeni .igen ez a Juve és sztem a románál még igyis jobbak vagyunk hiába az 5 pont mi is állhatnánk a 2.ik helyen és ez nem rossz eredmény azért ! nem számit most még hogy ennyire akadozik a játék .de jővő tavasszal azért énis el kezdek hüledezni ha nem verjük meg az intert otthon! FORZA JUVE!a legnagyobb csapat !

asvééd 2008.01.31. 21:51:48

A nagy egyetértés ellenére én úgy érzem a társaság egy kicsit "skizo":))!!Mert benéztük Almiront,Tiagot?Oké,ezt elfogadom!Andrade sérülékeny?Ezt is,bár fél európa tudta hogy egy porcelánbaba,de sebaj!Dehogy nem igazoltunk védőt és pl. egy Birindellire számítunk ha baj van ez már hiba! Hogy egy Criscitot ELHAMARKODOTTAN!!! elengedünk,ez szintén baki!!!!Nekünk nem kell egy Giovinco mert minek???Én ezzel sem értek egyet!Tegnap is egy csikó/Ballotteli/ csinált bohócot a védelemből és alázta porig szegény Birit. Baumsongot elengedtük aztán mégse,de mégis-ez is vicces!!Nekem kapkodásnak tűnik ez és nem egy kidolgozott koncepciónak.Rövid idő alatt ez egy kicsit sok,sztem.A Juve fiataljait meg szélnek eresztik aztán a csicska inter meg hasonlók majd sza.ért-hu..ért megszerzik!!!És "skizók" azért is mert pl.a zinter elleni első meccsre utazó keretnél szinte MINDENKI!!!! egyhangúan mondta hogy Ranieri egy Farok!!!! Ettől hogy leírom a véleményem még nem azt jelenti hogy mocskolom a csapatot!Ezt visszautasítom,és minden ellenségeskedést is!!!A JUVE A LEGNAGYOBB!!!:))))

asvééd 2008.01.31. 22:14:57

És még a meccsről annyit hogy már meg sem lepődöm azon ha a zinter vesztésre áll mindíg befújnak egy tizit nekik!A másik ami b..ssza a csőrömet hogy a kis boxost/ Ballotteli/meg le kellett volna zavarni a pi..ba alattomos könyöklésért,szegény Legrónak "két feje" lett a meccs végére úgy bedagadt a halántéka!!!!És megint nekünk fújtak be egy tuti nem lest! Zanetti egyre jobb,Nedved gyenge volt,Alex zseniális,Camótól ezt nem vártam,Belarditól igen:((,Trez és Palla sztem későn jött,a többiek meg én úgy éreztem nem annyira "labdabiztosak"!

Dana 2008.01.31. 22:21:44

A vezetőség elkúrta nem kicsit, NAGYON !! De legalább rájöttek, és tényleg mi volt év elején kitűzve célul? A BL hely azt kész. Ki gondolta volna hogy a Milan mögöttünk lesz. Ott milyen válság lehet hogy így állnak. Egyébként nagyon jó tanuló pénz volt Tiago és Almiron. Reméljük Sissoko beillszkedik. Nincs sok pénzünk úgyhogy tényleg meg kell fontolni kit veszünk meg. Elment a legnagyobb szponzorunk, nem vagyunk ott a BL ben már 2 éve. Most nem állunk úgy anyagilag mint annó 2005 ben és azt vessznük akit csak akarunk.

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2008.02.01. 09:17:16

asvééd: nem ellened irányult, hanem úgy általánosságban.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1857) bajnokság (3435) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (51) edző (952) elemzés (40) előzetes (871) Európa Liga (171) felkészülés (137) hírek (1684) játékosokról (10118) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2481) meccsek (4208) mercato (4248) nyilatkozat (7549) Olasz Kupa (331) összefoglaló (421) pletyka (4267) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (178) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (296) video (211) Címkefelhő
süti beállítások módosítása