Juventus - Atalanta: 1-0

A mérkőzés végén szerzett Nedved gólnak köszönhetően a Juventus egy nagyon erős Atalantát tudott legyőzni, így továbbra is versenyben van a riválisokkal.

Pavel Nedved gólöröme

Csakúgy, mint a régi szép időkben, ezúttal is Pavel Nedved döntötte el a mérkőzést: egy nagyszerű jobblábas lövés a tizenhatoson kívülről, mely három értékes pontot jelentett a nagyon jó Atalanta ellen.

A győzelem nem jött könnyen; az Atalanta újra bebizonyította, hogy az egyik legjobb formában lévő csapat, akik igazán megérdemlik, hogy a legjobbak között legyenek.

A mérkőzés idegesen kezdődött, a Juventus támadói csak nehezen tudtak túljutni az ellenfél védelmén. Az első félidőben a Bianconeri a széleken próbálkozott (Molinaro nagyszerű teljesítményt nyújtott), és Trezeguet fejeseivel próbáltak vezetést szerezni. Az Atalanta kapusa, Coppola azonban mégis egy Nedved szabadrúgásánál hárított a legnagyobb bravúrral.

A második félidőben aztán beállt Del Piero és Marchionni is. A csapatkapitány néhány igazán veszélyes szabadrúgással tette le névjegyét. A Juventus védelme jól működött, esélyt sem hagyott az ellenfél támadóinak. Legrottaglie és Chiellini ismét kivételes teljesítményt nyújtott, ám a csapat támadó alakzata nem tudta megszerezni a vezetést. A döntő pillanat aztán a 85. percben jött el. Ekkor Nedved szerezte meg a labdát, tolt rajta néhányat, aztán eleresztett egy lapos ballábas lövést, mely a hálóban kötött ki.

A lövés három pontot ért, a Juventus így továbbra is harmadik a tabellán. A közvetlen riválisok közül a Roma döntetlent ért el, így a Juventus két pontot jozott rajta, míg a Fiorentina vereséget szenvedett a Palermo vendégeként.

A Juventus ezután a Lazio otthonában lép pályára, majd a Siena együttesét fogadja, így minden adott, hogy a csapat a lehető legszebben fejezze be az évet, és kellemesen töltse az ünnepeket.


JUVENTUS - ATALANTA: 1-0

Összegzés:

Gólok: Nedved 85' 

Sárga lapok: Zebina 60', Carozzieri  74', Pellegrino 78',  Nedved 83', Doni 88'


JUVENTUS:
Buffon; Zebina, Legrottaglie, Chiellini, Molinaro; Palladino (Marchionni 46'), Nocerino, Zanetti, Nedved (Tiago 90'); Iaquinta (Del Piero 46'), Trezeguet

Fel nem használt cserék: Belardi, Birindelli, Criscito, Szalihamidzsics

Edző: Ranieri


ATALANTA
: Coppola; Capelli (Belleri 60'), Pellegrino, Carrozzieri, Bellini; Ferreira Pinto, De Ascentis, Guarente (Tissone 70'), Padoin (Langella 63'); Doni, Floccari

Fel nem használt cserék: Forsyth, Manfredini, Inzaghi, Muszlimovics

Edző: Del Neri


Bíró: Orsato

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr264641386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása