Ranieri: "Nehéz mérkőzés volt"

Újabb döntetlen egy nagy rivális ellen, de a csapat egyre jobban fejlődik, minden a tervek szerint halad. A Juventus annak tudatában térhetett vissza Milánóból, hogy sikerült közel maradni a tabella vezetőihez, bár a helyzetek alapján akár még a három pontot is be lehetett volna gyűjteni.

Claudio Ranieri

A mérkőzés végén Ranieri elégedett lehetett az eredménnyel, pláne, ha azt nézzük, milyen minőségű volt a San Siro gyepe.

"Amikor megérkeztünk a stadionba, megértettem, miért megy olyan nehezen hazai pályán a Milannak. A gyep szörnyű, a játékosok nem tudnak lábon maradni, a fű nagyon csúszós... ez nem kedvez a technikás csapatoknak. Ettől eltekintve még mindig ők Európa Bajnokai, és mi nagyszerű mérkőzést játszottunk velük. Sajnálom, hogy nem jött össze a győzelem, de elégedett vagyok, mert a srácok - még a fiatalok is - megmutatták, hogy van bennük tartás."

A tréner eleinte három csatárral akarta pályára küldeni csapatát, ám végül Del Pierót csak a kispadra ültette.

"Iaquintának nem volt könnyű dolga, mivel Kaladze és Nesta is őt fogta. Bár Vincenzo nem olyan technikás, mint Del Piero, viszont nagyszerűen tudja elvonni az ellenfél védőinek figyelmét. A mérkőzés végén megpróbáltuk megszerezni a győzelmet, úgy gondoltam, hogy Alex, Palladino és Marchionni elég lesz hozzá. Az összecsapás eleján elég nagy kockázatot vállaltam volna, ha három támadót is a kezdőbe teszek."

A Juventus továbbra is versenyben van a bajnoki címért, mindegyik nagy riválisával lejátszotta mérkőzéseit, és mindegyik ellen döntetlent ért el.

"Amikor az Inter, vagy a Milan ellen játszol, érzed az ellenfél erejét. A Fiorentina még fejlődik, bár egyre jobb, míg a Roma karakteres, minőségi csapat, esélyes lehet a végső győzelemre is. Számunkra pedig minden mérkőzés egy újabb kihívás."

Az interjú végén az átigazolási pletykákról kérdezték Ranierit, hiszen rengeteg név felmerült már a Bianconerivel kapcsolatban a januári átigazolási szezon előtt.

"Nyáron olyan játékosokat kerestünk, akik jól be tudnának illeszkedni a már meglévő csapatba. Van néhány olyan igazolásunk, akik még nem tudtak tökéletesen alkalmazkodni, de én mindannyiukban bízom. Nem hiszem, hogy januárban hoznánk bárkit is. Szerintem Tiago és Almiron is nagyszerű játékosok, csak időre van szükségük." 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr594641363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mnorba 2007.12.04. 15:11:19

Korábban Ranieri nem azt nyilatkozta,hogy most télen is sok pénzt fognak költeni,mint nyáron,de csak két ,ám nagy nevű játékost igazolnak?Akkor most hogy van ez?

csakajuve 2007.12.04. 16:08:36

nem akarok nagyon kötekedni Ranierivel (hozzáteszem nagyon becsülöm a munkáját, mert lassan 1 fél szezon után is még a bajnoki cím is elérhető), de ha nem játszik Tiago és Almíron, akkor h fognak mihamarabb beépülni a csapatba???? ja és nem tudjátok véletlenül, h miért nem kaptunk 1 tizit, amikor Nedved egyik lövése után az egyik védő kezén irányt változtatott a labda és utána szöglet lett????? (a kommentátor ezt nem vette észre....)

Lassus · http://juventuz.freeblog.hu 2007.12.04. 16:48:19

mnorba: tényleg azt nyilatkozta korábban, amit írtál, most meg ezt. Szerintem még semmi sincs eldöntve, attól függ, hogy sikerül-e megszerezni valakit. De az is lehet, hogy a csapat jelenlegi helyezése és formája miatt megváltoztatták a véleményüket, és tényleg ne akarnak senkit sem igazolni. Végezetül pedig az is lehet, hogy csak az újságírók adják a szájába ezeket a nyilatkozatokat :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása