Ranieri: "Újabb próbatétel"

A december igazi rangadóval kezdődik a Juventus számára: szombaton kerül sor ugyanis a Milan elleni összecsapásra. A Bianconeri utoljára két évvel ezelőtt játszott hivatalos mérkőzést a házigazdák ellen. Az aktuális Bajnokok Ligája győztes elleni szombati találkozó nagyon fontos lesz a bajnoki tabella szempontjából.

Claudio Ranieri

Ranieri csapatának amiatt fontos a győzelem, hogy továbbra is versenyben maradjanak az Interrel, Ancelotti gárdája pedig csúfos hazai mérlegét szeretné feledtetni. A Milan számára azért is létfontosságú lenne a győzelem, mert így nem szállnának ki végleg a bajnoki címért folytatott versenyből.

Camoranesi sajnos nem lehet ott a holnap esti összecsapáson, ám Ranieri így is nagyszerű mérkőzést ígér.

"A megmérettetések soha nem érnek véget - mondta mindig Eduardo De Filippo. És ez érvényes a csapatunkra is. Meg kell próbálnunk győzni az ellen a csapat ellen, akik jelenleg Európa bajnokai. Tudjuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, de ez egy fontos mérkőzés, mindent bele kell adnunk. Nem hagyhatjuk, hogy az előttünk állók meglépjenek tőlünk. A Milan ebben az idényben még nem tudott hazai pályán nyerni, mindent megteszünk, hogy ez továbbra is így maradjon. Úgy gondolom, hogy nem szabad őket lebecsülni, a szezon második felére biztosan összeszedik majd magukat. szerintem továbbra is versenyben vannak a Scudettóért, bár az Inter és a Roma eléggé elszakadt már tőlük."

A mérkőzésig alig több, mint 24 óra van hátra, Ranieri tudja, mit kérjen csapatától.

"Most, hogy Camoranesi biztosan nem áll rendelkezésemre, mérlegelnem kell a dolgokat, és azután meghozni a legjobb döntést. Elszántan és alázattal kell pályára lépnünk. A Palermo elleni hatalmas győzelem már a múlté, tudjuk, hogy milyen erős ellenfelünk lesz holnap. A nagy riválisaink ellen elért döntetlenek után szeretnék végre győzni is."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr244641354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása