Ranieri: "További fejlődést várok"

"A Sunderland elleni eredmény most sem a legfontosabb dolog. Sokkal inkább az érdekel, hogy a játékosok azt tegyék, amit mondok nekik."

Claudio Ranieri

A Sunderland ellen a Juventus sokkal óvatosabb lesz. Két nap felkészülési idejük volt, és égnek a vágytól, hogy bizonyítsanak. Claudio Ranieri és csapata készen áll, hogy szembenézzen az angol-német túra utolsó ellenfelével. Most sem az eredmény a fontos, hanem a folyamatos javulás.

"Fontos számomra, hogy beszéljek a játékosokkal, és lássam, hogy megteszik, amit kérek tőlük. Ez történt a Hamburg ellen, és tudom, hogy így lesz a Sunderland ellen is. Nem különösebben érdekel az eredmény, és az ellenfél személye sem. Szinte jó dolog, hogy elvesztettük az első két mérkőzésünket, mert ha nem így történt volna, az újságok egyből arról kezdtek volna cikkezni, hogy a Juventus esélyes a bajnoki cím elnyerésére. Őszintén szólva az lenne a legjobb, ha a refelektorfénytől kissé távolabb kezdhetnénk meg az idényt."

Az első ellenfél ellen a Juventus három csatárral kezdett, aztán a második ellen már csak kettővel. Mi lesz szombaton?

"Egy csatárral kezdünk!" - viccelt Ranieri - "Nem, most komolyan, szeretem változtatni a kezdő tizenegyet, mert így a lehető legtöbb játékos formába tud lendülni. Az elkövetkező pár órában kigondolom, kiket vetek be a Sunderland ellen."

Mindenki Tiagóval foglalkozik, aki a kritikusok szerint nem játszott valami jól a Newcastle ellen.

"Igazából sokkal többet tett, mint amit kértem tőle. Mindig benne akart lenni a támadásokban, hogy megmutassa, milyen jó játékos, így végül nem igazán találta a helyét a pályán. A mérkőzés után beszéltünk, és elmondtam neki, mit szeretnék tőle látni. Tiago egyike azon játékosoknak, akikre leginkább számítok."

Marchionni nem léphet pályára a Sunderland ellen, mivel csütörtökön sérülést szenvedett, de Giorgio Chiellini - a vele kapcsolatos találgatásokat Alessio Secco zárta le - újra a tréner rendelkezésére áll.

"Sajnálom Marcót, mert nagyon jó formában volt, és jól is játszott. Chiellini a Juventus játékosa, és ahogy korábban már mondtuk, ez így is marad. Nem léphetett pályára a Hamburg ellen, mert egy kicsit fájt a háta, és mivel tudtam, hogy hamarosan újabb mérkőzést játszunk, így nem is akartam siettetni a felépülését."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr934640911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elodv 2007.08.04. 15:44:36

Ez a meccs mikor lesz?sopcastos linket szerezzetek!!!!!!!!

Ismeretlen_22017 2007.08.04. 15:49:14

Sajnos egyelőre nem találok linket. Ha valaki tud, írja be ide, legyen szíves! Köszi!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása