Boldog születésnapot Jonathan!

A mai sajtótájékoztatón ünnepelte Jonathan Zebina 29. születésnapját.

"Jól alakulnak a dolgok, keményen dolgozunk, ugyanakkor rengeteg a vidámság is."

Jonathan Zebina

Lassan hagyománnyá válik, hogy Jonathan Zebina a nyári edzőtáborban ünnepli születésnapját. A pinzolói tűzoltóállomáson berendezett sajtótájékoztatón már sor került egy kis ünneplésre is. Ennek végén ugyanis kapott egy tortát Trentino barátságos lakóitól, melyet külön neki készítettek. A tortán voltak gyertyák is, melyek a 29-es számot formázták.

Persze a francia játékos nem csak az ünnepléssel foglalkozott, szakított időt az újságírókra is, hogy elmondja, hogyan zajlott az edzőtábor első hét napja.

"Tényleg nagyon jól kezdtünk. A csapat, az új érkezők, az edzések színvonala, az eredményeink, mind nagyon jók. Jól alakulnak a dolgok. Ranieri más edzőktől eltérő módszereket alkalmaz, és ezek élvezetesebbé, kellemesebbé teszik a dolgokat. Keményen dolgozunk, de azért sok móka is van."

Rengeteg kemény és minőségi munka - ezt várja el mindenkitől Ranieri. De mindezt mosolyogva. Ha Ranieri terve az volt, hogy a lehető legrövidebb idő alatt igazi csapatot építsen, jól végzi a dolgát. Zebina is így látja:

"Egyre erősebb az összetartás, a csapatszellem. Ennél a klubnál ez mindig is nagyon fontos volt, talán a legfontosabb. Ráadásul ebben az évben bosszút akarunk állni a történtek miatt, megmutatni mindenkinek, hogy - állítólagos - segítség nélkül is képesek vagyunk győzni. Jelenleg még nem állunk az AC Milan, vagy az Inter szintjén, de mindenkivel fel fogjuk venni a versenyt."

Jonathan szerepe alapvető fontosságú ahhoz, hogy a Juventus újra visszatérjen a győztes útra. Most, hogy sérülései már a múltba vesznek, a francia védő készen áll, hogy mindenből kivegye a részét:

"Fizikálisan rendben vagyok; képes vagyok az állandó edzésre, anélkül, hogy aggódnom kellene. Minden jól megy, az eredményeim kitűnőek. Magabiztos vagyok, és büszke, hogy az én szerződésemet újították meg legelőször. Nem vártam a többiek aláírására, a klub tervei meggyőzőek voltak számomra. A Serie B-ben eltöltött idény után újra a legmagasabb szinten akarok játszani ebben a mezben. Ezenkívül nem lehet jobb tapasztalatokat gyűjteni, mint itt, a Juventusnál. Miért váltanék?"

Boldog születésnapot, és a legjobbakat!

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr574640860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása