Deschamps szerint a Juve ellen fújnak a bírók

Didier Deschamps újra hevesen támadta a bírókat. Ezúttal azért, mert állítása szerint a Rimini ellen egyértelmű büntetőt nem adtak meg csapatának.

"A játékosaim nagyszerű teljesítményt nyújtottak annak ellenére is, hogy az egész második félidőben tíz emberrel játszottunk. Mindenki nagyon jó formában van, ezért is sajnálatos, hogy nem tudtunk rést találni a Rimini védelmén. A kapusuk néhány óriási védést mutatott be."

Didier Deschamps

A Bianconeri játékosai igazán feldühödtek, amikor az első félidő végén Pavel Nedved egy szabálytalanság után a földre került az ellenfél tizenhatosán belül, a játékvezető azonban nem ítélt büntetőt. Federico Balzaretti a félidő végén még a játékos folyosón is tiltakozott, amiért a játékvezető a szünetben kiállította.

"Egyértelmű szabálytalanság volt, ahogy a védő kihúzta Pavel támaszkodó lábát. Nagy volt a feszültség a pályán, de nem csak emiatt."

Deschamps már korábban is bírálta a játékvezetőket, amiért 'érthetetlen módon' nem ítélnek büntetőket a Juventus javára.

"Már az idény eleje óta történtek ilyen döntések, és múlt héten, a Lecce ellen sem kaptunk meg egy tiszta büntetőt. Ez elkerülhetetlenül oda vezet, hogy egyesek elvesztik a fejüket. Már nyolc hónapja állandó nyomás alatt vagyunk, ráadásul most kezdődött meg a versenyfutás utolsó szakasza, így ha több ilyen eset is történik, az egyértelműen feszültséghez vezet."

Mindezek ellenére Deschamps nem védte meg Federico Balzarettit.

"Nem fogom megvédeni a játékosaim tetteit, mert valakinek minden helyzetben nyugodtnak kell maradnia. Nem hiszem, hogy szitkozódtak, vagy durván beszéltek a játékvezetővel. Sajnos ez olyan helyzet, amikor mindennél és mindenkinél erősebbnek kell maradnunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr214640536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása