"Vissza az élre"

A legújabb hírek Didier Deschamps-tól a szombati eredmények után.

"Ha győzünk, újra az élre ugrunk, és növeljük előnyünket az üldözőkkel szemben."

Didier Deschamps

A szombati nap után - amikor a Bianconeri csak a többi mérkőzés nézőjeként szerepelt - hétfőn újra pályára lép a csapat. A Modena elleni mérkőzés igen fontos, különösen azután, hogy szombaton győzött a Napoli, így ideiglenesen a tabella élére ugrott. Deschamps tudja, mit kérjen csapatától:

"Ha győzünk, újra az élre ugrunk, de ami még ennél is fontosabb, növeljük előnyünket a harmadik helyezett csapattal, a Piacenzával szemben, akik ellen jövő vasárnap játszunk. Nem szeretek úgy játszani, hogy tudom, milyen eredményt értek el a többiek, mert így mindig ott van a veszély, hogy negatív hatást ér el a nyomás."

A csapat egész héten jól dolgozott, ezt Deschamps is megerősítette:

"A Vicenza elleni mérkőzéssel szemben tudtuk, mikor lépünk pályára, rengeteg időnk volt felkészülni, és a sérült játékosok is visszatértek. Jelentősen javult a helyzet, különösen a védelemben. Boumsong már a csapat többi részével együtt edz, Zebina és Chiellini pedig már múlt hétvégén is jól szerepelt. Végre van választási lehetőségem, így most már adhatok pihenőt azoknak a játékosoknak, akik rengeteget játszottak. Nedved? Jól van. Ahogy a statisztikák is mutatják, ő alapvető fontosságú számunkra. Mentálisan és a csapat lelkiállapotának szempontjából is tökéletes játékos. Elszántsága és győzni akarása igen ragadós."

A múlt szombati mérkőzés után a Bianconeri újra olyan csapat ellen lép pályára, akiknél edzőváltás történt. A Modena csapatánál Bortolo Mutti váltotta Zorattot:

"Edzőváltás történt, de nem hiszem, hogy a csapat jelentősen megváltozna" - foglalta össze Deschamps. "Csapatként a Modena szereti a támadójátékot, nem állnak vissza védekezni. Így játszottak ellenünk is a szezon első felében, és ugyanígy tettek múlt héten a Genoa ellen is, bár ott vereséget szenvedtek. Jól szervezett csapatuk van, több pontot érdemelnek, mint amennyit eddig szereztek." 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr494640335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása