A zárt kapuk nem jelentenek akadályt

Igaz, hogy a hétfői, Modena elleni találkozót zárt kapuk mögött kell lejátszani, de ez nem lesz akadálya a parázs küzdelemnek, hiszen a Modena vissza szeretne vágni a 4-0-ás vereség miatt, amit a szezon első felében szenvedtek el Torinóban.

Modena - Juventus

A múlt heti, Genoa elleni 1-0-ás vereség elég rossz kezdés lehetett Bortolo Muttinak a Modena edzői posztján, ám a hétfői, Juventus elleni összecsapás sem ígérkezik könnyűnek. Elég rosszul kezdődött a Serie B a sárga-kékeknek, hiszen csak 12 gólt sikerült szerezniük, és a szerény 18. helyen állnak - csak két ponttal megelőzve a Crotone csapatát -, míg a Bianconeri csordultig tele van önbizalommal a múlt hétvégi 5-0-ás győzelem után.

Az új edzővel taktikai szempontból nem sok változásra kell számítani, mivel Mutti a hagyományos 4-4-2 formációt kedveli. A hálót a megbízható kapus, Frezzolini őrzi, előtte pedig a tapasztalt védőpáros, Ungari és Centurioni játszik, ám a Modena erősségét mégis a középpálya jelenti. Baldo - az idény egyik felfedezettje - irányítja a játékot, mellette pedig Campadelli, Luisi, Bentivoglio (Juventus nevelésű játékos), vagy az új érkező, az egykori Napoli és Genoa játékos, Raffaele Longo lehet a pályán. Az igazi veszélyt azonban Alex Pinardi, az igazán kreatív szélső jelenti, mellette pedig a tapasztalt Abate játszik a túloldalon.

Mutti csatárok közül is válogathat. Választhatja az erős fizikumú Sforzinit, vagy Bruno-t, de bevetheti a gyors, és jól cselező Colacone-t is. Kellemes gondot jelenthet, hogy télen újabb csatár érkezett a tehetséges Virdis személyében.

A csapat védelme kissé nehézkesen mozog, de a középpálya igazán jó játékosokból áll, és a fürge Pinardi bármelyik pillanatban megváltoztathatja a mérkőzés állását. Ha újra jó eredményt szeretnének produkálni - akár megismételni a 4. fordulóban elért 4-0-ás eredményt a Modena ellen -, akkor a Juventusnak nagyon kell rá figyelni hétfőn.

Mindkét fél sajnálatára az 'Alberto Braglia' stadion nem felelt meg a biztonsági követelményeknek, így a mérkőzés zárt kapuk mögött kerül megrendezésre.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr934640319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása