"Nagyszerű a hangulat a csapatnál"

Az elnök, Cobolli Gigli a csapat edzőtáborában tapasztalható hangulatról beszélt.

Giovanni Cobolli Gigli

Giovanni Cobolli Gigli az eheti tevékenységét azzal kezdte, hogy élő rádióinterjút adott, melyben a múlt heti sporteseményekről beszélt. Az interjú elején a szombati, Crotone elleni győzelmet említette:

"Mindannyiunknak erre volt szüksége; játékosoknak, edzőknek, igazgatóknak. Mindenki ilyen teljesítményért dolgozik. Minden jól ment a héten, de még rengeteg mérkőzés áll előttünk, mielőtt visszatérhetünk a Serie A-ba. Ezt a hozzáállást kell folytatnunk, és arra kell törekednünk, hogy elkerüljük azokat a hullámvölgyeket, melyek az utóbbi időben jelen voltak."

Mindenki egy cél érdekében dolgozik, mindig. A Serie A-ba való visszatérés lesz a munka gyümölcse. Cobolli Gigli nem is kér ennél többet:

"Én csak a támogatásomat fejezhetem ki, Blanc és Secco az, akik szorosabb kapcsolatot ápolnak a csapattal. Viszont a játékosok felelnek az igazi munkáért, legyen szó akár a nagy bajnokokról, akár a fiatalokról. Ők mindanniyan felelősségteljes, érett srácok, akik ezt a projektet igazán előreviszik. Ha jobban megnézzük, láthatjuk, milyen erős az összhang a csapaton belül. Nyugodt a hangulat az edzőpályán, a játékosok pedig mindennél elszántabbak, hogy visszakerüljenek a Serie A-ba."

Az elnök végül Didier Deschamps-ot dícsérte:

"Ebben a kérdésben mindannyian egyetértünk. Deschamps nehéz időszakban érkezett, elfogadta, hogy velünk marad, és keresztülmegy velünk minden bizonytalanságon. Jól végzi a munkáját, ahogyan azt az eredmények is egyértelműen igazolják. Tudja, hogy lehetünk még jobbak is, de jó úton haladunk. Ő lesz a mi emberünk a Serie A-ban is."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr334640305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3395) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (862) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9928) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4174) mercato (4145) nyilatkozat (7453) Olasz Kupa (331) összefoglaló (414) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása