Deschamps: "Tiszta elképzeléseink vannak"

A Bianconeri edzője a Crotone elleni mérkőzésről beszélt:

"A srácok tudják, mit kell tenniük, hogy ne ismétlődjön meg a Vicenza elleni baki."

Deschamps

Egy héten keresztül a média kereszttüzében volt a csapat, és most még elszántabbak, mint valaha voltak.

"Hogy dühösek vagyunk-e? Nem mondanám; ez egy csapat tiszta elképzelésekkel. A játékosok tudják, mit kell tenniük. Vissza kell térnünk ahhoz a jó formához, melyet a közönség többször láthatott  tőlünk, valamint megfelelő hozzáállással és agresszivitással kell játszanunk 90 percen keresztül. Ha csalódástkeltő eredményeken vagy túl, gyorsan helyre akarod hozni a dolgokat. A sok kritika nem igazán izgatott, mivel ezek is hozzátartoznak a játékhoz, de higgyenek nekem, kevés edző van, aki nem szívesen lenne a helyemben. Mindenki tudja, hogy a célunk visszatérni a Serie A-ba, és ha jól játszunk, az megkönnyíti egy kicsit a dolgokat."

A Napoli vasárnap játszik, így a Juventusnak jó esélye van, hogy elszakadjon üldözőitől. Csak a Crotone áll az útjukban, akiknél könnyebb ellenfelet el sem lehet képzelni, hiszen a szezon elején idegenben győzte le őket a csapat 3-0-ra. Új játékosok érkeztek, és a héten edzőváltás is történt, ez azonban gondot is okozhat Deschamps-nak.

"Ha edzőváltás történik, az megváltoztatja a dolgokat. A statisztikák azt mutatják, hogy sok gólt kaptak, de most úgy érkeznek Torinóba, hogy nincs veszteni valójuk. Mindent bele fognak adni ellenünk, ahogyan a többi csapat is, akik ellen játszanunk kell."

Deschamps keményen összpontosít magára a játékra, de először több személyi kérdést is meg kell oldania. Majdnem minden védő rendelkezésére áll (talán még Boumsong is), a problémákat ezúttal máshol kell keresni.

"Van néhány problémánk a kerettel. Jó hír, hogy több játékos is visszatért a védelembe, bár nincs mindenki 100%-os formában. Meg kell nézni, hogyan szerepel Nedved és Palladino a mai edzésen, bár utóbbi részvétele kétséges a szombati mérkőzésen. Lehetséges, hogy Marchionni a bal szélen játszik majd, bár tudom, hogy nem ez a kedvenc posztja. Boumsong még nem teljesen egészséges, de szerda óta már a csapat többi részével együtt edzett. Chiellni viszont jobb formában van, mint múlt héten volt."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr464640288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása