A legújabb hírek Marchionnitól

A középpályás a következőket mondta a ma délutáni sajtótájékoztatón:

"Nem igazán vagyunk elégedettek a Vicenza elleni eredménnyel, kárpótolni akarjuk a szurkolókat a Crotone ellen. A sérülésemtől eltekintve elégedett vagyok a teljesítményemmel."

Marco Marchionni

A Vicenza elleni döntetlen már a múlté. A csapat átbeszélte a dolgokat, és most mindenki a Crotone látogatását várja. Ma délután Marco Marchionni volt az, aki megosztotta a sajtó képviselőivel a legújabb híreket.

"Elégedett vagyok az eddigi szezonommal. Ha nem nézzük azt a szakaszt, amikor sérült voltam, akkor majdnem minden mérkőzésen pályára léphettem. Ez jelzi, hogy a főnök hisz bennem, és ennek nagyon örülök. Mikor eldöntöttem, hogy csatlakozom a Juventushoz, el kellett fogadnom, hogy itt nem biztos, hogy olyan sokszor játszhatom majd, mint máshol. Az a dolgom, hogy rendelkezésre álljak, ha szükség van rám. Jól érzem-e magam a bal oldalon? Játszottam már itt korábban, szóval nem értem, miért ne lennék rá képes megint."

Szerencsére végetért Marchionni sérülési időszaka, most már csak arra kell koncentrálnia, hogy segítse csapatát a feljutásért vívott harcban. Képességei vitán felüliek, ahogyan ezt a Vicenza ellen is bebizonyította. A csapatot csak az eredmény keseríthette el aznap.

"Nem vagyunk elégedettek azzal, ami történt. Egy olyan csapat, mint a miénk, nem adhat el kétgólos vezetést, bár azt kell mondanom, az ilyen dolgok megesnek néha. Két csapat van a pályán, és néha furcsa dolgok történnek, ahogyan ez látható is volt az első góljuk után. Kíváncsi vagyok, az idény háralévő részében hányszor fog ez megtörténni a Vicenza játékosaival. Nem hiszem, hogy pszichológiai problémáink lennének. Néha még akkor is küzdened kell, ha vezetésre állsz. Soha nincs könnyű dolgunk a Serie B-ben. Alig fordult elő, hogy uraltuk a mezőnyt, mikor több, mint egy góllal vezettünk."

A csapat végre átgondolhatta a dolgokat, és sikerült pár választ is találni a jövőre nézve. Ebbe a folyamatba az is beletartozott, hogy Deschamps elbeszélgetett a játékosokkal.

"Még nem kongatták meg a vészharangokat. Nyugodtan beszélgettünk, ahogyan máskor is. Megvizsgáltuk minden játékos egyéni hibáját. Bosszant minket, hogy állandóan a védelmet kritizálják, mert ha gólt kapunk, az az egész csapat hibája. Most már a Crotone elleni mérkőzésre koncentrálunk. Jó ideje nem nyertünk már, és ezt szombaton jóvá fogjuk tenni.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr884640282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása