Bozsinov: "A Crotone jobban teszi, ha vigyáz"

A fiatal bolgár, aki csütörötökön ünnepli 21. születésnapját szintén tüzelni próbálja a csapatot:

"Dühösek vagyunk a Vicenza elleni döntetlen miatt, azonban most szombaton nem fogunk hibázni. A lehető leghamarabb vissza akarunk térni a Serie A-ba."

Valerij Bozsinov

Mindjárt 21 éves lesz, és ég benne a bizonyítási vágy. Valerij Bozsinov a következőket mondta a ma délutáni edzés után a Juventus Channelnek:

"Mi itt mindannyian barátok vagyunk, és csapatként egységesek. Nem számít, mit írnak az újságok. Ha valamin viccelődünk, akkor nevetünk, de ha dolgozni kell, mindannyian tesszük a dolgunkat."

A fiatal bolgár játékos egyike azoknak, akik elégedetlenek az utóbbi napokban megjelent újságcikkekkel, különösen azokkal, melyek Deschamps-pal való viszonyáról szólnak.

"Mindannyian fantasztikus kapcsolatban állunk vele. Nagyszerű edző, és még nagyszerűbb ember. Ha szükségünk van rá, tudjuk, hogy mindig rendelkezésünkre áll. Ahogy mondtam, nagyon egységes csapatunk van, és mindannyian fő célunk - a Serie A-ba való visszakerülés -  megvalósítása érdekében dolgozunk. El akarunk szakadni üldözőinktől, és április-májusra el akarjuk dönteni a bajnokságot."

Erre az optimista hozzáállásra van szükség a bajnokság mostani szakaszában, különösen a Vicenza elleni döntetlen után.

"Dühös az edző? Elmondok valamit. Mi még nála is dühösebbek vagyunk. Győzni akartunk azon a mérkőzésen, és ami szombaton történt, még tisztábbá tette számunkra, hogy még egy másodpercre sem lassíthatunk. Néha két gól sem elég, ilyenkor tovább kell hajtani és szerezni még egyet, hogy megnyugodjunk. Megtanultuk a leckét, ahogy azt szombaton mindenki látni fogja. A Crotone jobban teszi, ha vigyáz, ahogyan következő ellenfelünk, a Modena is."

Végezetül pedig néhány gondolat 21. születésnapjáról.

"Idősebbnek tűnök? Talán azért, mert már hat éve profiként futballozom. Azonban azt kell mondanom, még mindig érnem kell játékosként, és keményen dolgoznom minden edzésen, minden nap. A klubnál rengeteg nagy név mellett játszhatom, és a célom az, hogy felülmúljam azt a szintet, amit ők elértek."

Boldog születésnapot Valerij! 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr594640278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása