A Juve lerohanta Londont

A Juventus igazgatóinak londoni jelenlétét Javier Mascheranóval, Gabriel Heinzével, és még Jose Mourinhóval is kapcsolatba hozták.

Mint ismeretes, Alessio Secco Nagy-Brittaniába utazott az átigazolások ügyében, de napról napra újabb dolgok látnak napvilágot arról, milyen eredményes is volt ez a látogatás. Ami biztos, hogy a Juve egyik legfontosabb célpontja a West Hamben nem igazán jól teljesítő középpályás, Javier Mascherano - akit kapcsolatba hoztak a Liverpoollal is -, de megállapodni eddig még nem sikerült.

A 'La Stampa' és más olasz újságok szerint a Bianconeri 2,7 millió fontot ajánlott fel az argentin játékos 18 hónapos kölcsönadásáért, és további 5,8 milliót a 2008. nyári végső leigazolásáért. Ez kevesebb, mint amit a Liverpool kínált érte, viszont a hírek szerint Mascherano szívesebben játszana Olaszországban, ahol a játékstílus közelebb áll a dél-amerikaihoz.

Javier Mascherano

Ettől eltekintve más dolga is akadt Seccónak Angliában: hírbe hozták ugyanis a Manchester United játékosával, Heinzével is. A 28 éves argentin júniusban szabadon igazolható lesz, és a Juventuson kívül a Milan is bejelentkezett érte. Olyan hírek is napvilágot láttak, melyek szerint már most januárban, de legkésőbb nyáron vinné a Juventus a 22 éves középpályást, Mohammed Sissokót is.

Gabriel Heinze

A másodosztályban Didier Deschamps irányítja a Bianconerit a feljutásért folytatott harcban, de most hétvégén olyan pletykák jelentek meg, miszerint a vezetés jövőre lecserélné őt a Chelsea manager Mourinhóra. A 'The Sunday Times' információi szerint a Bajnokok Ligája és UEFA Kupa győztes mester kész átteni székhelyét Olaszországba, hogy ott is kipróbálhassa magát, és a Juventuson kívül az Inter is igényt tart szolgálataira.

Jose Mourinho

Eközben a Juventus otthon is folytat tárgyalásokat, méghozzá a Palermo csapatával. Mint ismert, a szicíliaiak szívesen vinnék Marco Marcionnit és Fabrizio Miccolit - utóbbi kölcsönben a Benfica együttesében játszik -, Andrea Barzagli-ért cserébe. Azonban annak ellenére, hogy Marchionni a legtöbb időt a kispadon tölti, Secco így fogalmazott:

"Marchionni most nem megy sehova!"

Andrea Barzagli

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr134640170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabi 2007.01.07. 20:54:07

Üdv! Kezdeném talán Mourinhoval. Nem hiszem, hogy Ő valaha is a Juve edzője lenne, csak vmit kikellett találni az újságoknak. Ő jobban illik az interhez mint hozzánk, nem nagyon szeretném őt a mi kispadunkon látni. Deschamps jó edző - igaz még fejlődnie kell, hogy elérje Lippi szintjét - és nem szúrhatunk ki vele, hogy megtett mindent és kirúgjuk... Amúgy meg ha Deschamps távozna akkor mindenképpen Lippi mestert csábítanám vissza!!! Heinze nem hinném, hogy a Juve játékosa lesz ellentétben Grygerával és Ő megfelelő jobb ill. esetenként középhátvéd lesz... Akárhogy kapálózik Barzagli ügynöke, hogy a Milán meg a Milán szerintem védencének lessz annyi esze, hogy a Juvéba jönnön, legalábbis remélem. Mindennap van vmi új, most úgynéz ki, hogy Buffon távozik .... Hát nem tudom?! Remélem, hogy nem. Ez a Mascherano ügy is csak bonyolódik, egyiknap jönne másiknap jobb lenne a 'pool. Hát lehet, hogy inkább Mendezt vagy Sissokot kéne megszerezni. Tacchinardinak lejár a szerződése és véleményem szerint ideje lenne hazajönni, főleg így 31 évesen. Sokat tanulhatnak tőle a fiatalok és nem hinném, hogy Zanetti maradna bár ezt most még ki tudja!? A Barzagli üzletbe bevonandók közül nem hinném, hogy mindhárom Palermóban kötne ki így a Criscito, Marchionni, Miccoli trióból vki Torinóban marad vagy köt ki, ha nem vonják be őket egy másik businessbe pl.: Luisao...

Ismeretlen_22017 2007.01.09. 11:23:02

Mourinho-t én sem hiszem, szerintem is csak pletyka. És úgy tudom, Deschamps-pal meg is hosszabbították a szerződést. Viszont Heinze nem kizárt, ahogyan Grygera sem (állítólag már szinte biztos). Sissokora is van esély, de én még nem mondtam le Barzagliról és Mascheranóról sem.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása