Deschamps: "A pályán mindig a megfelelő hozzáállással"

A Bianconeri edzője bemutatja a Verona elleni összecsapást. Del Piero, Zalayeta és Piccolo újra a csapat rendelkezésére állhat.

A francia mester

Del Piero újra játszhat: ez volt a jó hír, mellyel Deschamps a délutáni sajtótájékoztatót megnyitotta. A mester azonban egyelőre még nem biztos benne, milyen szerepet játsszhat majd a mérkőzésen.

"Az biztos, hogy Alex nem tölthet 90 percet még a pályán, szóval nem tudom, hogyan és mennyire számíthatok rá. Az a legfontosabb, hogy újra a csapattal van. Ha a pályán van, mindig veszélyt jelent az ellenfélre nézve, csapattársainak pedig nagy segítséget, mivel ő diktálja a meccs ütemét."

Az eltiltott Nedvedet helyettesíteni kell, azonban Deschamps nincs elkeseredve.

"Számos lehetőségem van, még ha olyan karakteres játékost nem is találhatok, mint ő. A lényeg azonban az, hogy jól tudjunk támadni."

Néhány szó a holnapi ellenfélről, a Hellas Verona csapatáról.

"Nem lőttek túl sok gólt, ugyanakkor nem is kaptak sokat, és főleg idegenben nem adnak sok esélyt az ellenfélnek. Meghatározott játékstílusuk van, ami a kontrákra épül: szorosan fogják az embereket, és jók az ellentámadásokban."

Az újságírók arról kérdezték, hogy a nyáron számított-e arra, hogy ma ilyen előkelő helyen lesznek a tabellán.

"Akkor nehéz volt arra gondolni, hogy egyszer majd a listavezetők között lehetünk. Ahhoz, hogy így folytassuk, a pályán mindig a megfelelő hozzáállással kell játszanunk. Megfelelő felfogással és koncentrációval. Mindez a fejben van; ha összezavarodsz, azzal kockázatot vállalsz, mint ahogy a Frosinone és a Triestina ellen is történt.  Ha papíron erős csapatod van, az nem jelenti azt, hogy minden meccset meg tudsz nyerni, ez az ellenféltől is függ. Ők pedig mindent beleadnak ellenünk."

Szóba került az is, hogy a hétvégi forduló után a Juventus egyedüli listavezető lehet.

"Nem aggódom az ellenfelek miatt, csak magunkra és arra gondolok, hogy a lehető legtöbb pontot otthon tartsuk. Nagyon jól tudom, hogy áll a tabella, de ez először december 22-én lesz fontos számomra, a kéthetes szünet előtt."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr404640124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása