Deschamps: "A helyes felfogás"

A Bianconeri elégedett edzője a Lecce elleni győzelemről beszélt.

Deschamps vezényel

"Tényleg elégedett vagyok a csapat hozzáállásával. Jó érzés látni, ahogy De Ceglie betalált, Venitucci pedig karakteresen és remekül játszott... A fiatalok és a tapasztalt bajnokok félelmetes csapatot alkotnak. Bozsinovtól és Palladinotól eltekintve, akik játszottak már a Serie A-ban, türelmesnek kell lenned a fiatalokkal."

Bozsinovról így beszélt a francia mester:

"Az első gól önbizalmat adott neki, látszott, hogy az első félidőben gondjai voltak. Még ő is fiatal, javítania kell a játékán."

A játék értékeléséről:

"Rengeteg helyzetünk volt az első játékrészben. A Lecce bebizonyította, hogy jó csapatuk van, és remekül tartják a labdát. A helyes felfogásban játszottunk, és miután egy gólos hátrányba kerültünk, hittünk magunkban, és megfordítottuk az állást."

Deschamps a Genoa elleni találkozóról is ejtett néhány szót. Az újságírók arról kérdezték, hogy addigra visszatérnek-e néhányan a sérült játékosok közül.

"Nem hiszem, várnunk kell még egy hetet."

Rövid értékelés a Bianconeri következő ellenfeléről:

"A Genoa kitűnően játszik, múltkori meccsükön három lövésből három gólt szereztek, és végig uralták a játékot. Még akkor is, ha mostanában nem a legjobb eredményeik voltak, technikás csapatról van szó, akik kitűnően teszik a dolgukat."

Végezetül néhány szó Romeo-ról, a csapat raktárosáról, aki pár nappal ezelőtt hunyt el:

"Minden játékos, aki ismerte őt - beleértve magamat is -, hatalmas szeretettel fog rá emlékezni. Olyasvalaki volt, aki életét a Juventusnak szentelte, és magánemberként is különleges volt."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr814640094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása