Szombaton meccs az Albinoleffe ellen

A sérülések ellenére a Juventus úgy utazik Bergamóba, hogy mindenképpen győzni akar.

Kilenc győzelem, és csak két döntetlen, a harminchárom pontból huszonkilencet sikerült megszerezni, húsz lőtt gól és csak három kapott gól: a Juventus óriási formában játszott eddig, megállíthatatlanul tör a tabella élére. Most, a harmadik helyen, csak két pontra lemaradva a listavezető Piacenza mögött, a Bianconeri győzelmi sorozatának folytatására készül, még a jelentős hiányzók ellenére is. A csatársorból sérülés miatt hiányozni fog Del Piero, Trezeguet és Zalayeta is. Ennek ellenére Deschamps alakulata már korábban is megmutatta, hogy nehéz helyzetben is képes jól teljesíteni, ráadásul olyan csatárok állnak még rendelkezésre, mint Bozsinov, Guzman és Palladino.

Szombaton azonban a Bianconeri csatárainak dolga minden lesz, csak egyszerű nem. A vendéglátó az igazi meglepetéscsapat, az Albinoleffe lesz. Érdekes rekorddal büszkélkedhetnek a szezon eddigi részében: az öt hazai mérkőzésen egy gólt kaptak, és kettőt lőttek. A bergamói csapat ezt kiváló csapatjátékának köszönheti, ahol minden egyes játékos alárandeli magát a csapat érdekeinek. A Monsonico edző által kedvelt 4-4-2 formáció olyan játékosokkal büszkélkedhet, akik kitűnően alkalmazkodtak a Serie B követelményeihez. Külön említést érdemel Rabito, a bal szélső, Ferrari, a nagyszerű fizikai adottságokkal rendelkező középcsatár (egykori Lumezzane és Crotone játékos), és Duccio Innocenti, a közép hátvéd.

Az Albinoleffe eddig nagyszerűen teljesített csapatként, kevés teret hagyva az ellenfélnek. Gyors kontráikkal, erős védelmükkel bárkinek meggyűlhet a baja.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr904640064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása