Nedved visszautasította az angliai ajánlatokat

Pavel Nedved azt mondja, nem sajnálja, hogy visszautasította az angliai ajánlatokat azért, hogy a Serie B-ben játszhasson.

A középpályás - aki több, mint 200 meccsen lépett pályára a Bianconeri mezében - a klubnál való maradást választotta több társával ellentétben.

Nedved

"Lett volna rá lehetőségem, hogy elhagyjam Olszországot, és a Premiershipben folytassam, és bevallom őszintén, szívesen is játszottam volna ott." - mondta Nedved egy, a Corriere dello Sportnak adott interjúban.

"Ennek ellenére tudtam, hogy nem hagyhatom el a Juventust ilyen nehéz helyzetben. Akkor határoztam el magam teljesen, mikor az első döntés után 30 pontos büntetést kaptunk. Igazából nem volt olyan nagy változás a másodosztályban játszani, mivel ez is ugyanolyan futball. Jó csapat vagyunk, és reméljük, hogy azonnal sikerül visszajutnunk a legmagasabb osztályba. - tette hozzá az egykori Lazio játékos.

"Ez a mostani csapat egy érdekes keveréke a nagyon tapasztalt játékosoknak, és a fiatal tehetségeknek. Úgy gondolom, hogy néhányan igazi bajnokokká válnak majd, mint pl. Matteo Paro, Raffaele Palladino, Valerij Bozsinov, és még pár játékos."

"Nem akarok volt csapattársaim fölött ítélkezni, akik a távozás mellett döntöttek, mivel mindenki szabadon választhat. De nagyon becsülöm azokat, akik maradtak, mint Alex Del Piero, Gianluigi Buffon, Mauro Camoranesi és David Trezeguet. Nagyon jó érzés ilyen emberekkel játszani" - folytatta Nedved, aki a Világbajnokság után visszavonult a válogatottságtól.

Az egykori aranylabdás reméli továbbá, hogy az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) Bírói Testülete csökkenteni fogja a Juventus -17 pontos büntetését.

"Személy szerint azt remélem, hogy el fogják törölni a büntetést, mivel megérdemelnénk ezt. A többi csapat, akik belekeveredtek a botrányba, mind a Serie A-ban szerepelnek, míg mi vagyunk az egyetlenek, akiket lesoroltak. Azt viszont hozzáteszem, hogy nem számítok túl sok jóra."

Nedved korábban úgy határozott, hogy 2006-ban visszavonul a focitól, de aztán 2008-ig mégis meghosszabbította szerződését a Juventusszal.

"A klub vezetői meggyőztek, hogy maradjak, és én tiszteletben tartottam ezt. Nagyon motivált vagyok, és remélem, hogy sikerül visszajutnunk a Serie A-ba. Ha ez sikerül, az én feladatom befejeződik itt."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1004639966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása