A Juventus a pontlevonás mérséklésére számít

A Juventus elnöke, Giovanni Cobolli Gigli bizakodó azzal kapcsolatban, hogy a CONI Bírói Testülete mérsékelheti a múlt nyáron kiszabott pontlevonást.

Giovanni Cobolli Gigli

Október 11-én tárgyalják majd az ügyet, és a Juventus reményei szerint mérséklik, vagy eltörlik a büntetést.

"Bízom a kedvező ítéletben" - nyilatkozta az elnök a Corriere dello Sport nevű újságnak.

"Nem nevezném ezt engedménynek, mert ez azt jelentené, hogy valamit ingyen kapunk - és mi már keményen megfizettünk mindenért."

A klubot nyáron büntették meg, miután kirobbant a Luciano Moggihoz és Antonio Giraudohoz kacsolódó botrány.

"Benyújtjuk majd kárigényünket Mogginak és Giraudonak is, ha lesz rá lehetőségünk. Ezt nem kerülhetjük el. Ennek ellenére hisszük, hogy a két Scudetto, amit velük nyertünk, teljesen megérdemelt volt." - tette hozzá Cobolli Gigli.

"Most folytatjuk a munkát, és nagyon jó látni, hogy a csapat milyen jól alkalmazkodott a Serie B követelményeihez. Öt éven belül újra ugyanaz a klub leszünk, aki voltunk."

A klub másodosztályba történő száműzése számos tehetséges játékos eligazolásához vezetett.

"Nagyon sajnálom, hogy sok játékosunkat - pl. Zlatan Ibrahimovicsot - elvesztettük. Szerintem nem értette meg, milyen terveink vannak a jövőre nézve, de az is lehet, hogy mi nem voltunk elég érthetőek. A legfájóbb veszteség azonban Gianluca Zambrotta volt, aki a Barcelona csapatához igazolt. Bár így legalább négy évig egy igen erős bajnokságban szerepelhet."

Cobolli Gigli helyeselte a Liga döntését, mely szerint az október 8-i Juventus-Brescia találkozót november 1-re halasztották, mivel több játékos is szerepel hazája válogatottjában.

"Nem hiszem, hogy ez a döntés bármi problémát okozna, nem nagyon hallottam senkitől panaszt." - fejezte be Cobolli Gigli.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr354639937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása