A Juventus Kantét akarja

kante_n_golo.jpgSami Khedira folyamatos izomsérülései állítólag ahhoz vezettek, hogy a Juventus érdeklődése ismét N'Golo Kanté felé fordult.

A Leicester City középpályásának 25 millió euró a kivásárlási ára, amely vonzó opciót jelent számos európai klub számára azok után, hogy a Leicester fantasztikus szezont produkálva, megnyerte az angol bajnokságot.

A zebrák középpályása, Sami Khedira ráadásul ismét összeszedett egy izomsérülést. A Tuttosport értesülései szerint az olasz bajnok ebből kifolyólag olyan játékost keres erre a posztra, aki kevésbé sérülékeny, így kiszámíthatóbban vethető be.

A kivásárlási ár ellenére az Öreg Hölgy megpróbálkozhat azzal, hogy mindössze 20 millió euró körüli összeget kínál a francia válogatott játékosért. Több más klub azonban ráígérhet erre az összegre.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr728865578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kukszi 2016.07.04. 16:07:18

Én örülnék neki, és annak is ha Khedira következő szezontól csak csere ember lenne. (Amikor játszott jó teljesítményt nyújtott, de nem lehet rá építeni).
De a lènyeg hogy csapjunk le rá minél hamarabb.

juventino74 2016.07.04. 16:17:38

Kanté jelenleg renkívül felkapott, lassan nincs olyan klub mely nem szeretné leigazolni. Aki úgy gondolja, hogy az egyébként alacsony kivásárlási ár alatt megszerezető az nem komplett!

Zsöné 2016.07.04. 16:23:41

Király lenne!
Khedirát simán nyugdíjaznám! Vicc, hogy 4.5 millás fizut kap.

rockitbaby 2016.07.04. 16:50:42

Több problémán is van ezzel.

Az első, hogy a tavaly nyári kerülgetős mizéria elég volt, idénre köszönöm szépen nem kérek belőle. Egy teljes nyarat elszabtunk arra, hogy ne érkezzen az a kis nyámnyila, csak hogy az utolsó napokban kapkodni kelljen. Ne is fecséreljük az időnket ilyen próbálgatással, mert nem vagyunk az esélyesek között.

Kettő. Az előző szezont is Marci sérülésével indítottuk, pocsék is volt, ilyet se szeretnék még egyszer átélni. Pjanic tuti ott fog kezdeni, de a gyémánthoz attól még kellene egy irányító. Per pillanat ez sokkalta fontosabb. Sőt ennél nincs is talán fontosabb. Ezen az összegen hozzuk el Kovacic-ot a RM-tól inkább, fontosabb lenne.

Harmadik. Ha Khedira sérüléssel bajlódott, Lemina és Sturaro lazán megoldotta a dolgot. A mi kis Gattuso-nk meg amit letett a fritzek ellen, hát szerintem bőven megérdemelné a bizalmat. Lemina is. Sokkal égetőbb dolgokat kellene még megoldani.

Ésszel kell alkotnia Marotta-nak, mert amilyen edzőkeringő indult el a nyáron, még igen komoly neveket is le lehet akasztani. Olyanokra gondolok, akiket nem egy szezon után kapott fel a fél világ. A PSG-ManU-ManCity-Chelsea új edzői mind nagytakarítást fognak tartani, nyissuk ki a szemünket és kukázzunk valaki értelmeset! Ne fecséreljük az időt Kanté-ra, csipegessük fel a jelen esetben minőségi maradékot!

m.martin91 2016.07.04. 17:04:48

@rockitbaby: Az irányítód már megjött, Pjanic-nak hívják. Nem lesz itt semmiféle gyémánt, a háromvédős felállás marad a BBC-vel, plusz még hozzuk Benatiát is. Középpályás viszont kell, de nem Kovacic, Kanté tökéletes megoldás lenne, de vajmi kevés az esély rá, hogy mi leszünk a befutók. A nevekből ítélve egyébként is védekezőbb felfogású játékost keresünk.

DegerFaCan 2016.07.04. 17:05:29

@rockitbaby: köszönöm, teljesen egyetértek, hagyjuk ezt az egydimenziós Juvéba indokolatlan Kantét.

rockitbaby 2016.07.04. 17:20:40

@DegerFaCan: Ő egy darab, ráadásul csere nélkül kellene kihúzni vele. De mint írtam is, a szezon szinte teljes első felét Marci helyén fogja tolni. Ellenben nem vagyok benne teljesen biztos, hogy csak 3-5-2 lesz itt. Szerintem fogunk mi négy védővel is játszani. Ezért írtam, hogy kellene még egy irányító. Kovacic az árkagetória miatt lett felsorolva, metr Kanté papíron 25 milliós kivásárlási árával szerintem már mozdítható lenne. De én a magam részéről sokkal jobban preferálnám felépülése után Mandragora-t, ha hinni lehet a pletykáknak sérülése ellenére is marad a felnőtt kerettel.

Ne érts félre, nem azt mondom, hogy meg se próbáljuk, de tegyünk le az asztalra egy értelmes ajánlatot - 30-35 millió euró -, ha kell deal, ha nem akkor menjünk tovább, sőt talán még azt is mondhatnám, hogy az EB végéig tegyünk erre magasról és inkább keressünk Morata helyére valakit. Az EB után kezdődik úgyis az igazi játékoskeringő, onnan kellene nekünk szemezgetni.

rockitbaby 2016.07.04. 17:21:22

@m.martin91: Az előző kommentem neked szántam, csak félre csúszott :) Hadd ne másoljam ide :P

babo0410 2016.07.04. 17:41:13

Ha van kivásárlási ára, csak nem vagyunk olyan ostobák, hogy az alatt ajánlunk? Szerintem az vagy kamu, vagy a font romlása bele van már kalkulálva. Mert lehet, sőt biztos, hogy fontban van megadva a kivásárlási ár. És akor eképzelhető, hogy a 25 millió már csak 20. Nem tudom mi van a szerződésben. De nagyon jó lenne, ha ő is érkezne Pjanic mellé, és Mandragora is maradna. Akkor mehetne Asamoah és Pereyra is. A kp nagyon jól mutatna, ha Marchisio, Khedira, Pjanic, Pogba, Sturaro, Mandragora, Lemina és Kanté lennének ott. Ez 8 ember, igaz ebből kettő sajnos ki tudja mikor és hogyan lenne bevethető. De ez egy jó minőségű kp lenne. Viszont 4-3-1-2 esetén nem férne bele, hogy Marchisio ki tudja mikor tér vissza, Khedira meg folyton sérült. 6 emberrel egy 4 tagú kp-t nagyon nem tudunk rotálni. És ebben az esetben nem is látnám esélyét egy 4-3-1-2-nek. Csak akkor, ha legalább Marchisio teljesen felépül. Én Khedira-t is elengedném, és igazolnék helyette is egy megbizhatóbb embert. Amikor bevethető, akkor remek választás, de az a baj, hogy isten tudja mikor képes játszani.

m.martin91 2016.07.04. 18:01:57

@rockitbaby: Nyilván Allegriék már tudják, hogy milyen formációban szeretnénk alapból játszani, és oda keresik az embereket. A BBC és Benatia miatt (Ruganiról nem is beszélve) nem tudom elképzelni, hogy változtassunk a felálláson. Természetesen előfordulhat, hogy négy védővel állunk fel, de az irányító szerepkörét ebben az esetben Pjanic töltheti be. Egyébiránt nem vagyok benne biztos, hogy Pjanic fog játszani a védelem előtt. A Rómában is három középpályással játszottak, és nem ő volt ott, hanem De Rossi. Nem hiszem, hogy az lenne az ő posztja. Tekintve, hogy Mascherano meg Matic-féle nevek keringenek, én úgy érzem, hogy keresünk egy védekező felfogású játékost, aki lehetne akár Kanté is. Kovacic-ot egyáltalán nem szeretném itt látni, mindenhol bevethető, de sehol sem jó igazán, még a horvát B-be sem fért be a spanyolok ellen. Nem éri meg azt a pénzt, amiért mozdítani lehetne. Mandragórát viszont én is szívesen kipróbálnám, elméletileg éppen a védelem előtt érzi otthon magát, de nem valószínű, hogy rögtön az első szezonjában komoly szerepet fog kapni. Úgy érzem, egyelőre még nincs eldöntve, hogy ki pótolja Marchisiót a szezon első felében, s nyilván akkor lesz majd nagyobb merítési lehetősége Allegri-nek, ha ő felépül a sérüléséből. Mindenesetre még egy támadóbb felfogású középpályás szerintem nem fog érkezni. Sokkal inkább csatár kell, és lehet, hogy nem is egy.

Drughi Di Bianconeri 2016.07.04. 18:11:00

Szvsz. mindenképpen kell még 1 középpályás, Kanté pedig kiváló fogás lenne, de mivel érte jelenleg a fél világ érdeklődik,a legkevésbé valószínű,hogy reális esélyünk lenne rá.
Egyébként még azt sem tartom kizártnak,hogy a Leicesteri srácok együtt maradnak még 1 szezonra.

@m.martin91: +1 Teljesen biztos,hogy,ha érkezik még vki középre az ún. "irányító" lenne, de nem is kell,mert Pjanic voltaképpen az.
Vidal távozása óta úgy gondolom,hogy nekünk KELL egy box-to-box középpályás - ez Pjanic érkezésével hatványozottan igaz,pl.: egy Kanteéval mellettük Pogba is szabadabban játszhatna.(Milyen jó lett volna Allan...)
A 4-3-1-2őt akkor tartom valószínűnek,ha Marchisio teljes mértékben felépül, úgy létrejöhet a Pogba-Marci-xy- Pjanic tengely.

Kovacicot én sem látnám szívesen(de talán 1 kölcsön+opciót megérhetne),Maticsot meg még inkább nem.

Györijuventino 2016.07.04. 18:37:41

Lemina + pénzért hozzuk el és meglenne 3 ik minőségi igazolásunk. Másik téma meg a marokkói védő teljesen felesleges ide Rugani-től venné el a lehetőséget.

rockitbaby 2016.07.04. 18:44:20

@m.martin91: Én azt mondom, hogy amennyiben van olyan tehetséges, mint amennyire mondják, Mandragora is lazán betörhet a köztudatba, mint annó Pogba. Amennyiben Pjanic nem a védelem előtt fog játszani, akkor viszont inkább oda kellene keresni, máramennyiben Marchisio sérülése miatt még ebben gondolkozunk a szezon első felére. Benatia szerintem pusztán onnan is a minimum megfontolandó kategória, hogy az előző szezonban elég sok sérüléssel bajlódtunk a védelemben is. Kelleni fog oda az a plusz egy ember.

Ha csak a nevek alapján akarnám eldönteni, mit akarunk Marci felépüléséig játszani, hát marhára nincs ötletem. Mert szinte majd mindenhez van elég ember, de a minőség már kérdéses. Abban ellenben egyetértek, hogy csatár az kell.

TYUKI 2016.07.04. 21:36:26

Khedira mehet is ha ő jön!

Zsöné 2016.07.04. 21:53:21

@TYUKI: Khedira amúgy is mehetne...

konrad66 2016.07.05. 10:12:15

@rockitbaby:Mit tud ez Mandragora,hogy neked ennyire kell

Trieszt120506 2016.07.05. 10:30:17

@konrad66: Sokat ütközik, és jó százalékkal nyeri a párharcait. Gyors is, ügyes is, nagyon jól tudja magát tisztára cselezni, és a passzai is nagyon ülnek. És még csak 19 éves. Ja és hiányposzton játszik. Én is nagyon sokat várok tőle, jelenleg messze a legtehetségesebb nem nálunk játszó, de hozzánk köthető játékos. Örülök, hogy már most itt kezdi a szezont, reális esélyt látok arra, hogy akár már erre a szezonra megragadjon a keretben.

Rivendell 2016.07.05. 10:41:15

@Trieszt120506: nem lesérült? vagy hát beütött 1 súlyosabb sérülés

Trieszt120506 2016.07.05. 10:49:35

@Rivendell: sajnos igen, de mintha alapozás végére ígérték volna a visszatérését.

rockitbaby 2016.07.05. 15:15:48

@konrad66: Eszem a lelked a szofisztikált megnyilvánulásért. De hogy válaszoljak is, nagyjából Marchisio tíz évvel fiatalabb kiadásban.

MDaniel98 2016.07.05. 21:17:31

Nem lenne rossz, de még egy védekezőbb felfogású játékos nem kell a középpályára, akkor valakinek távoznia kell, ha ő érkezik. Amennyiben a Leicesterrel képzeljük el az üzletelést, akkor ez Lemina lesz.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása