Raiola: "Pogba el fogja hagyni a Juventust"

raiola_mino.jpgA Juventus szurkolóit és a pártatlan nézőket egyaránt egyik ámulatból a másikba ejtő Paul Pogba ügynöke, Mino Raiola szerint sorsszerű, hogy a francia középpályás hamarosan elhagyja a torinói klubot, s következő állomásként csak és kizárólag valamelyik top klub jöhet szóba.

"Amennyiben nem adják el Pogbát, nem lesz pénzük arra, hogy olyan csapatot építsenek, amely képes megnyerni a Bajnokok Ligáját. Ha meg akarják tartani, olyan csapatot kell építeniük, amely elég erős ahhoz, hogy Paul tovább fejlődhessen, azonban, ha nem válnak meg tőle, erre nem lesz pénzük." - nyilatkozta Raiola a La Gazzetta dello Sportnak.

"Pogba távozásának ügyét fontolóra kell venni, függetlenül attól, hogy mihez kezdenek a pénzzel. Amikor a Juve eladta Zidane-t, az új ciklust nyitott számukra." - folytatta a gondolatmenetet a játékos képviselője.

"Meddig marad Pogba Olaszországban? Mindenki magánál tartja a kártyáit, de lássuk kik a játékosok. A PSG a leginkább kézenfekvő, ha távozni akarunk, ki mondhatna rá nemet? Azonban nem tudom, hogy ez olyan lap-e, amelyet ki kellene játszani.

Maradhat-e? A szerződéshosszabbítás egyszerű döntés volt. Ha nem írt volna alá új szerződést, az gondot okozott volna a Juventusnak, s gyengeséget Paulnak. 

Azt akarom, hogy az a klub, amelyik megvásárolja, bízzon benne, s hajlandó legyen fizetni érte. Ha Paul elhagyja a Juventust, azt az abszolút topért teszi majd. Amennyiben ez idén nem következne be, majd bekövetkezik jövőre.

Gazdasági szempontból Paul azonos szinten áll a többi nagy sztárral, s hasonló megbecsülésnek örvend, így maradhat még egy évet. Ugyanakkor Paul az egyetlen komoly sztár, aki megszerezhető a szezon végén. Ha nem tudod leigazolni Cristiano Ronaldót, Lionel Messit vagy Zlatan Ibrahimovićot, csak Paullal próbálkozhatsz. Ha valaki le akarja igazolni, a piaci helyzet alapján 100 millió euro felett távozhat.

A Real Madrid? Minél többször mondják el, hogy nem érdekli őket, annál jobban szórakoztat. Ők így működnek. Ma azt mondják, hogy nem érdeklődnek, holnap már a koronát viseli a mezén. Az ügynöknek a játékosa érdekeit kell szem előtt tartania, s ez ütközhet a klub akaratával, de előbb vagy utóbb választanod kell.

Például tegyük fel, hogy a Manchester City 110 millió eurót kínál Pogbáért, míg a Real 80 milliós ajánlatot tesz. Ebben az esetben, ha Paul a Realt választja, háború robban ki köztem és a Juve között. Ő egy Aranylabdára méltó játékos, akár csak Nedvěd."

Raiola szót ejtett a múltról is, s betekintést engedett Paul Pogba klubváltásának előzményeiről, valamint a további érdeklődőkkel tartott egyeztetésekről is.

"Paul fejlődése Antonio Conte érdeme. Szüksége van valakire, aki elmondja neki, hogy tegye a dolgát, s helyet biztosít számára.

Tudják miért mondtam neki, hogy írjon alá a Juventushoz? A Milan szerette volna leigazolni, a Genoával közösen, hogy aztán kölcsön adják oda, az Internél pedig azt mondták, hogy nem szeretnének összebalhézni Alex Fergusonnal. 

A Juventusszal könnyű volt megegyezni. Leigazolták, egy első csapat játékosának fizetését adták neki, s nem adták kölcsön sehova."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr897120107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Barolo 2015.01.29. 14:07:52

Raiola szempontjából ez egy korrekt nyilatkozat. Én egy jövő nyárral (2016) és 100+M-el kis is egyeznék, mert hosszú távon nem látok reális esélyt a megtartására. Forza Juventus!

Cannavaro 2015.01.29. 14:09:33

ha el akar menni húzzon a pcsába, de ne húzzák az agyunkat!!! ha maradni akar meg focizzon és kész!! ez a pénzéhes b.zi, meg oda menjen ahova gondolom, ha eladjuk 100000% hogy beszopjuk azt a bizonyost, mert 100 millából se csinálunk értelmes csapatot a mai árak, és a jelenlegi sportigazgatónk mellett!!!!!!!!!
Pogbát meg kell tartani, ha nem akar ő maga elmenni, és ennyi!!!!

DegerFaCan 2015.01.29. 14:43:19

ez volt az én véleményem is, 2016os eb-ig úgyse megy sehova, akkor meg ő lesz a harmadik leghíresebb 23 évesen... röviden, de már sokszor írtam ezekről :)

babo0410 2015.01.29. 15:07:28

@juve1986: Az elejével egyetértek, amit meg arról írtál, hogy nem csinálunk értelmes csapatot, nettó hülyeség. Pogba eladása nélkül is nagyon jó játékosokat igazoltunk. Pogba-t viszont nem szabad eladni. Raiola meg fogja be a pofáját. Ha Pogba akar távozni, akkor álljon ki, és mondja meg, de ne az ügynöke szóljon már bele, hogy az ügyfelének hova kell mennie.

RuidaRobert 2015.01.29. 15:17:49

Teljesen korrekt, igazuk van.

1,5 évet kapott a Juve arra, hogy BL esélyes csapatot alakítson ki Pogba köré. Ha ez nem sikerül, majd megtesszük az árából.

Gabuero 2015.01.29. 15:46:45

Abban igaza van hogy 2016 ra mar tobb sztar kell hogy fejlodjon Pogba.
Nos szerintem ha tovabjutunk dortmundon es sikerul a duplazas ( bajnoksag, kupa ) akkor nyaron legalabb 2 sztart kene villantani vagy 1-1 et nyaron-telen.
Ha erre nem kepes a klub akkor el fog menni egy jobb csapatba.

rockitbaby 2015.01.29. 16:02:49

@Gabuero: Igazad lehet, de én azért még mindig kétkedve fogadom az ilyen híreket. Lévén sehol sincs leírva, hogy Pogba akar-e menni, vagy sem. Ha netalán esze ágában sincs, akkor Raiola és az összes pénzes csapat a feje tetejére is állhat, nem fog menni. Ha meg igen, akkor meg az dönt, hogy hova akar. De azt vegyük figyelembe, hogy bár 100milliós játékos, és még mindig fejlődik, ellenben szemtelenül fiatal. A Real, City PSG féle csapatok hiába veszik meg, a stabil kezdő helyet nem tudják garantálni. Ezen csapatoknak a cserepadján is hasonló kaliberű játékosok ülnek, mint akik a pályára lépnek, mint kezdők. Nálunk meg valljuk be, senki sem veszélyezteti a helyét. Szerintem jobban jár, ha nem max még 1 évet marad. Itt tud fiyen játszani, nem kell senkit kiszorítani, senkivel megközdenie. Érzi a bizalmat. Szerintem.

szabo2323 2015.01.29. 16:10:34

Én addig nem szeretném,hogy elmenjen amíg itt a Juvénál nem szerez egy aranylasztit. Na ha az meg van akkor lesz iszonyatos ára. Amúgy meg kicsit már sértőnek találom,hogy azért mert nem igazolunk horribilis összegekért játékost nem kéne így lenézni minket! Semmivel se érzem gyengébbnek a mi csapatunkat mint akármelyik Manchesteri gardát és szerintem egyedül a padunk gyengébb meg kb még 2 poszt a csatba. És nem attól lesz topp klub egy klub hogy mennyiért vesznek játékost.

Gannicuss 2015.01.29. 16:11:16

Nem fog ő kardoskodni amellett aki 80 at ad a 110 helyett. Oda akarja vinni majd ahonnan többet kap. Jó hogy minden mercaton azon aggódunk, hogy ne gyengüljünk nem azon hogy erősítsünk. Tavaly Vidal, most Pogba ügye. Így ha nem megy de Pazzini jön is mocsok elégedettek leszünk majd.
Meg kéne tartani, de szinte lehetetlen...

MdewC 2015.01.29. 16:17:53

A csapat mindenképpen jól jár, ha marad akkor is, ha nem akkor is.

Itt csak az a kérdés, hogy MI szurkolók, hogyan fogunk járni.

Végül pedig megérkezünk oda, amit már régóta várunk, csak a klub eddig halogatott, a döntéshez, miszerint egy stagnáló bajnokság "kiskirályai" szeretnénk maradni, vagy "vissza akarunk ülni a trónra" Európában.

Tovább nem halogathatják, különben jövőre széteshet a csapat.

Gabuero 2015.01.29. 16:27:34

@rockitbaby: ez is igaz bar mondjuk a psg-nek nem annyira eros a kp ja ott siman kiszoritana mottat vgy matuidit. De persze enis szeretnem hogy maradjon de az allando serie A bajnoki cim egy ido utan unalmas lesz legalabb tavaly a repa ligat meg kellett volna nyerni..

Cannavaro 2015.01.29. 17:24:46

@babo0410: pontosítok: 100 millából SE, csinálunk BL re esélyes csapatot!! mint ahogy most sincs!! ezt a szintet Pogba eladása, és az ő árának beforgatása nélkül is tartani tudjuk, de azért ne adjuk el, hogy a csapat fejlődjön, mert az igazolási politikánkat nézve, továbbra is a bajnokságra igazolnánk, és sehol nem lennénk a BL győzelemre esélyesektől!!! akkor inkább maradjon Pogba, és csináljuk tovább ezt, az olcsójánoskát, de legalább lesz klasszis a csapatban!!!! (az után is, hogy Tevez, és Buffon már nem lesz)

rockitbaby 2015.01.29. 17:33:06

@Gabuero: Ez is igaz, nem lehet vele vitatkozni. Én azonban úgy vélem, hogy Pogba számára most nem az a fontos még mindig, hogy milyen címeket nyer vagy sem, hanem minél több meccsen pályára lépni. 25 évesen( 4 év múlva ) is az olaszoknál még ifistának számítana, bőven, de neki már most temérdek bajnoki és jó pár BL meccs tapasztalata van. És még mindig fejlődhet, és fog is. Szóval a tapasztalata ellenére egy ennyire fiatal játékosnak még mindig a stabil lehetőség a lényeg. Szerintem.

A PSG-ben tényleg nem sok konkurenciája lenne, és bár francia is, nem tudom mennyire akar oda igazolni. Igaz, hogy komolyabb ambíciók vannak ott, de azért még mindig nem egy RM szint.

danimester1 2015.01.29. 17:35:15

Lehet szeretni vagy utálni is Raiola-t,de most teljesen korrekten nyilatkozott.Többen írták már (jómagam is),hogy vagy építünk köré vagy menni fog.Pontosan azért,mert el fog jönni az idő ilyen "erősítések" mellett amikor Pogba tervei és ambíciója túlnövi a klub terveit.(már az aranylabdát említette is)Szerintem eljött az az idő amikor döntést kell hozni és kockázatot vállalni,be kell fektetni a csapatba vagy maradunk egy "középcsapat" európai szinten.Természetesen nem csak Pogba miatt hanem csapatunk öregedése miatt.Relatíve könnyen kivitelezhető a nyáron és a télen,akár hitellel is amit majd Pogba távozása után ki tudunk egyenlíteni,vagy megvárjuk míg megy és akkor 2X annyit költünk.Írom ezt azért,mert egy év múlva ha megy,ő helyette is kell ember, szélsők?,csatár,és a kiöregedett védelmet kell még kicsinosítani,a baloldal már említésre sem méltó így 10 év távlatából.Amibe ha belegondolunk nem fedezi 100M-s ha minőségben gondolkodunk.Tevez,(de ide sorolhatnám a két hasznavehetetlen spanyolt is,Pirlo,Pogba,Buffon,Lichtsteiner,Pepe,Chiellini csak így hirtelen akik eszembe jutottak plusz ugye a pad.Szerintem önmagában T.,P.,P pótlására nem elegendő 100.Érkezhet Berardi és Zaza is de gondolom senki nem gondolja komolyan hogy ők fogják a pluszt jelenti,ráadásul ők is 15M-s kategória,meg a kölcsön játékosok.Összefoglalva,szerintem idén nyáron pénzzé fogja tenni a vezetőség a kis klasszist.Ne legyen igazam és fektessenek be a Bl és Adidas pénzből meg a részvényesekéből is legalább két minőségre.

molnaratti10 2015.01.29. 19:21:28

Nem pont ide tartozik,de
IGAZOLUNK VALAKIT MÉG MOST??
Ha valaki tud valamit írjon

mozambo 2015.01.29. 19:42:31

Sturaro-t leigazoltuk :) de semmi nagy durranás nem lesz már télen ha erre gondolsz

pedronegroo 2015.01.29. 20:11:03

Ez egy teljesen korrekt nyilatkozat, nekem semmi bajom ezzel a Raiola-val, még szép hogy a saját és az ügyfelei érdekeit nézi és nem a Juventus-ét, neki ez a feladata, üzletember, nem szurkoló. És nagyon jól végzi a dolgát.

babo0410 2015.01.29. 20:18:02

@juve1986: De azt honnan tudod/tudjátok, hogy ha lenne pénz igazolni, akkor nem igazolnánk nagy neveket? Miért nem lehet megérteni, hogy jelenleg erre futja? Keresd meg Thohir nyilatkozatát. Nagyon igaz ránk nézve is. Szép lassan kell fejlődni, nem azonnal. És elég jó úton haladunk.

penge09 2015.01.29. 20:24:08

@babo0410: Fordítva is igaz.Honnan tudod hogy nincs pénz?Nekünk volt tavaly a 10. legnagyobb bevételünk aztán egy erősebb angol középcsapat tud venni 30 milliós játékost mi meg nem.(Ott van ez Everton ki tudott adni 40 millát Lukakura mi meg nem tudunk 30 körül elhozni valakit a kezdőbe.)

babo0410 2015.01.29. 21:19:34

@penge09: Csak közben az angol középcsapatok szépen el is adnak játékosokat. Másrészt meg azzal a 10. hellyel is majd 100 millával le vagyunk maradva még az Arsenaltól is. Pl. a Pool is Suárez árából költekezett.

penge09 2015.01.29. 21:30:16

@babo0410: Éppen ezért nem az Arsenalt hoztam fel példának.A Pool pont rossz példa ugyanis majdnem a kétszeresét költötték el,a Spurs egy jobb példa,de akkor is ha adnak el játékosokat vesznek is érte.
A kérdés akkor mi is angol középcsapat vagyunk hogy a 0 befektetésre játszunk?Úgyhogy több a bevételünk mint nekik.Érzed hogy mi nem stimmel itt?

ToTTy-Juve 2015.01.29. 22:07:04

Remélem nem megy sehova. A BL-ben kellene alkotnunk valamit, hogy legyen bevétel és tudjunk hozni egy jó irányítót (mivel ez Max(imus) kívánsága). De ha már megy, akkor inkább megfelelő 2-3 játékosért cserébe, mert a kapott 100 milkóból Marotta hasonló kalibereket nem tudna ide csábítani.

Cannavaro 2015.01.29. 22:13:04

@penge09: +1 lénygében elmondtad amit akartam babo0410-nak!!

babo0410 2015.01.29. 22:54:07

@penge09: Sajnos az a baj, hogy nem értitek meg azt az alapvetően fontos dolgot, hogy a bevételeinkből jelenleg ennyire futja. És amíg ezt nem fogjátok fel, nem érdemes tovább vitázni a dologról.
Másrészről meg felesleges is vitázni az egészről, mert egyelőre csak Raiola beszél mindenféle baromságot, közben Pogba eddig a nyilatkozataiban arról beszélt, hogy ő szívesen maradna még. Másrészt meg marha nehéz lesz nyáron erősíteni, mert mindenk Pogba-t kéri majd cserébe. Tehát a PSG-ből és Cityből nem fog játékos érkezni, vagy akkor jó drágán, amire nem sok az esély. És én úgy érzem, hogy már az nagy erősítés lenne, hogyha a tehetségeinket visszahoznánk, elsősorban Berardit, Zaza-t és Ruganit. Melléjük itt van Coman, őt is jó lenne beépíteni, és akkor már sok igazolás nem is nagyon kéne, a nyáron max egy BL szinten is erős játékosra lenne szükségünk még. És ha Berardit, meg Zaza-t megszereztük, nem tudom mennyi pénzünk marad, de remélhetőleg jut egy 20 millió körüli játékosra még. És akkor Pogba is azt látná, hogy a csapat fejlődik. És főleg Raiola.

Ádám.84 2015.01.29. 23:17:00

@babo0410: állítólag Rugani másik felét már megvette a Juve 4 millió euróért, úgyhogy ő nyártól biztosan jön

2015.01.30. 00:18:05

@Ádám.84: Hogy megvették a másik felét,az egyáltalán nem biztosíték arra,hogy itt fog játszani...nyugodtan kölcsönadhatják még 27 éves koráig sok csapatba.
@babo0410: És az a 20 millió körüli igazolás egy újabb Morata lesz remek feltételekkel,vagy egy Pereyra...pontosan erről beszél Raiola,látja ő is,hogy hol tart a keretünk,komoly előrelépés nem történt már 3 éve.

Juvegaspy 2015.01.30. 00:52:10

@babo0410: Az a gaz h tenyleg 3eve rendkivul kis leptekben "erosodunk" ezt azert ne mond h nem veszed eszre.
Nem Aguero meg Suarez szint legyen a celpont de azert nyaron egy Lacazette szint a minimum a csatarsorba. Lori mehet vmi spanyol az o arat kell megpotolni ott a helyettes. Zazat ki kell fizetni zsebbol. Egy kerese volt Maxnak egy tkp..na oda be kell fektetni neveket nem is akarok mondani mert nem ez a lenyeg.
Tamado reszleg nyaron megerositve kozeppalyan marad mindenki vedelembe Rugani a padra. Na ez mar erosites es a mi szintunkon.
Persze mas iranyba is mehetunk tkp helyett Pirlo potlas szinten zsebbenyulos tema es Berardi vissza a Lacazette szint helyett Zaza itt is erkezne.
Igy marad a vedelem es kozeppalya megerositese a kov 1.5-2evre.
Sztem ez a fejlodes es nem Romulo meg Sturaro.
Es ne mond Babo h erre a Juve penzugyileg nem kepes mert azert megis csak Top csapat vagyunk basszameg nem pedig egy Celtic vagy Marseille!!!!

Tony. 2015.01.30. 02:07:04

Konkrétan vegyük az elmúlt nyarat. 33éves Evra, Romulo, Coman, Pereyra, Morata.

Most ezek közül melyik játékos jelenti a különbséget mondjuk a tavalyi évhez képest?
Gyakorlatilag ez egy elvesztegetett év mindenféle előrelépés nélkül.

Ide ilyen jellegű igazolások már nagyon kevesek.

Tévez érkezése óta jóformán nem történt semmi, ő volt az utolsó jelentős igazolás. Azóta egy helyben állunk és kár abban bízni, hogy minden filléres noname játékosból Pogba lesz.

Tony. 2015.01.30. 02:26:44

Ha lehet hinni a pletykáknak/híreknek a legjobb német játékos kivásárolható 25-27 millió euróért, Allegri meg akar egy játékost a csatárok mögé.

Marottaék helyében már különíteném el a pénzt, akár az egész nyárit, mert ha csak EGY embert igazolunk, de az "olyan", akkor is sokkal előrébb vagyunk, mintha egész nyáron rohangálnánk a bohócok után. Hitelből vagy akár Llorentéék eladásával, engem nem érdekel. Nem kell több egyáltalán, elég EGY ilyen igazolás nyaranta.
Minden kritikus hang el is hallgatna.

penge09 2015.01.30. 07:52:45

@Tony.: Reus-al az a baj hogy egyrészt szerintem nem a legjobb német :),másrészt hogy fél európa sorban állérte dupla annyi fizetéssel mint amit mi tudunk adni.Ami mellettünk szólna hogy nem lenne igazi konkurenciája a posztján,illetve csak Berardi de HA egyszerre lennének itt úgyis ők lennének a 2 szélen.

RuidaRobert 2015.01.30. 09:05:50

@Tony.: Részben egyetértek veled, de...

Mindig hangoztatjuk, hogy öregedik a keret és, hogy frissíteni kell. Romulót valószínűleg nem vásároljuk majd ki, a három fiatal meg (Coman, Pereyra, Morata) pedig ha elkapja a fonalat, akkor hosszútávon hasznos tagja lehet a csapatnak.

Megszereztük Ruganit és nyáron biztosan jön Zaza vagy Berardi, Llorente eladása mellett akár mindkettő.

Ha azt nézzük a fiatalítással ezzel egyelőre meg is volnánk. Nyáron pedig elég lenne egy bal bekk és egy irányító. Ez akár még Pogba eladása nélkül is összejöhet, pláne egy jó BL szerepléssel.

Ezzel talán Raiola is megnyugodna egy évre és majd akkor lehet dönteni, hogy eladás vagy sem. (Ettől függetlenül valószínűbbnek tartom, hogy az árából erősítünk, de hátha...)

danimester1 2015.01.30. 09:49:19

@RuidaRobert: Egyetértek,de legfőképpen az utolsó mondatoddal.Egyre erősödnek ezek a pletykák és a reált nézzük hasonló volt még anno a Bale ügy is velük kapcsolatban.

DegerFaCan 2015.01.30. 13:24:52

Teljesen korrekt ez az ember, valaki leírta feljebb, h ha nyáron lóf.sz , tehát helyben toporgunk, akkor nem vagyunk igazi nagycsapat s nincs itt helye, 2016ban le is lécel az Ebje után... Raiola tudja érzi lubickol ebben. Nem várhatunk csodát, h Pogba a két szép szemünk miatt maradjon... Fel van adva a lecke h hozzunk sztárokat mellé. (ami egyébként nélküle is alap lehetne, állitólag nagycsapat vagyunk...

2015.01.30. 13:33:49

@DegerFaCan: A vezetőségnek lehet elfelejtettek szólni róla...

Hoods. 2015.01.30. 13:35:20

@fire06: Egy angol kozepcsapat hasonloan igazol.

GabeTR 2015.01.30. 13:57:56

Babonak: a PR nyilatkozatokkal ne foglalkozz. Melyik játékostól olvastad, hogy gyermekkori álma vált valóra hogy X csapatba igazolhatott, imádja X klubot és a szurkolókat, még 70 éves korában is x klubban játszana? Mindegyiktől.
RuidaRobertnek: Szerintem Pogba-t nem nyugtatni kell, hanem ütőképes csapatot építeni mellé.
Ha a nyári igazolások során sikerülne "nagyvadat" hozni, akkor talán még Tevez is aláírna plusz egy évet. A nyári mercato-ig el kell döntenie a vezetőségnek, hogy invesztál-e plusz pénzeket arra, hogy a csapat stabilan a top 8-ba kerüljön, akinek esélye van a BL-re, vagy egy nagyobb összegből próbál építkezni.
Ha próbáljuk még Pogba és Tevez tehetségét kihasználni, akkor szerintem 2 klasszis igazolása mindenképp szükséges csatár (nem Zaza szintű), szélső (nem Berardi szintű) posztra 2 éven belül. Tekintve az új szponzorok és az idei BL pénzeket (egyetlen olasz az egyenes kiesésében) ez talán megugorható.
Egyébként ha jól tudom Pogba szerződése 2019-ben jár le, 2017-ben még szép summát lehet kérni érte, ha mindenképpen a nagy lóvé kell...

RuidaRobert 2015.01.30. 22:14:43

@GabeTR:

Érdekes, ha Berardi nem a "mi" játékosunk lenne, illetve ha nem más bajnokságban játszana akkor ölni tudnánk érte. 45 Serie A meccs, 21 gól és 17 gólpassz egy 20 éves játékostól.

Épp, hogy ő lehet az aki Juve szintű játékossá válhat, de ez csak akkor derül ki ha visszahozzuk és komolyan számolunk vele.

GabeTR 2015.01.30. 22:35:49

@RuidaRobert: Legyen igazad! Valahogy sosem győzött meg mikor láttam, de vágott a Milan-nak egy 4-est, amitől örökre szimpatikus lesz.Én arra próbáltam célozni, hogy egy Coudrado féle univerzálisabb szélsőt jobban el tudnék képzelni.

MDaniel98 2015.02.07. 12:44:18

Riola akkor is elfogja adni, ha BL-esélyes csapatot építünk köré, csak éppen akkor nem '16-ban, hanem 17-ben. Sok dolgon tehát nem változtatna. Nagy mágus az öreg.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása