Lazio - Juventus 2-1

A múlt heti 1-1 arányú torinói döntetlen után a felek Rómában találkoztak, hogy eldöntsék a döntőbe jutás sorsát. A csapatok a következő felállásban léptek pályára:

Lazio: Marchetti - Ciani, Biava, Konko, Dias - Radu, Mauri, Ledesma - Hernanes (62. p. Lulić), Gonzalez, Klose (70. p. Floccari).

Juventus: Storari - Barzagli, Bonucci, Peluso - Isla, Vidal, Marrone (70. p. Marchisio), Padoin (68. p. Pirlo), Giaccherini (76. p. Quagliarella) - Vučinić, Giovinco.

Italian Cup logo.jpgA meccs kezdetétől fogva a vendégek játszottak fölényben, többet birtokolták a labdát, a torinóiak montenegrói csatára pedig tizenegyeshez is juthatott volna a nyolcadik percben, ám a bíró másképp vélekedett és csak szöglet következett.

A torinóiak uralták a meccset, ám a betömörülő fővárosbelieket nemigen ijesztgették komoly támadásokkal, amikor pedig sikerült eljutni a kapuig, Marchetti szokás szerint a helyén volt és nagyszerűen végezte a feladatát. Az első félidő igen szegényes volt gólszerzési lehetőségekben és a második félidőre joggal várhatták a Juventus szurkolói, hogy Antonio Conte a szokásához híven alaposan feltüzeli a zebra mezeseket, akik sokkal határozottabban lépnek majd pályára.

A második félidőben azonban nem a várt fordulat következett, Gonzalez fejesével a Lazio került még előnyösebb helyzetbe a nyolcadik percben, a januárban igazolt Federico Peluso hibájának is köszönhetően 1-0.

A gólt követően kissé nyíltabb lett a meccs, de a Juventus a cseréknek köszönhetően sem tudott igazán eredményesen a visszatömörülő Lazio fölé kerekedni, a reménytelenséget csupán a hosszabbítás második percében sikerült megtörnie Arturo Vidalnak, aki harcos és váratlan góllal egyenlített. 1-1

Az egyenlítést követően nem sok kellett a házigazdáknak, akik percek alatt válaszoltak a torinóiak góljára, szögletből Floccari helyezte a labdát a tehetetlen Marco Storari kapujába a hosszabbítás utolsó perceiben. 2-1

Ugyan a Juventusnak még volt helyzete Claudio Marchisio révén, de ezzel nem tudott élni, így tulajdonképpen megérdemelten kiesett az elődöntőben, ami nem jelentene problémát, ám az ebben a hónapban mutatott borzasztóan gyenge játék rengeteg kérdést hagy megválaszolatlanul a bajnokság és a BL tekintetében egyaránt.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr475052123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZenTech 2013.01.30. 10:14:41

Szerintem a végén a nagyobb helyzet Giovinco-é volt. Onnan azt be KELLETT volna rúgni. Amúgy igen, kérdés rengeteg van. Aztán a következő meccseken sokra majd választ is kaphatunk.

SoloLaJuve 2013.01.30. 10:33:10

contétól csak annyit hogy MIÉRT???mert gondolom biztos tudja mit miért csinált.de sajna nem fogjuk megtudni soha az igazat,de érdekelne miért kellett feladni ezt a meccset.nem kellett volna se pirlo,se marchisio,pihenhettek volna nyugodtan.peluso helyett caceres,padoin helyett pogba,giacherini helyett dc,giovinco vagy vucinic helyett beltrame.utóbbi még nem bizonyított semmit,tehát lehetne rá esély hogy jó lenne.meg ha már padoin kezdő,akkor ő miért ne lehetett volna.de még a keretben sem volt.
semmi extra nem kellett volna a továbbjutáshoz,csak 60-70%.de ez a max 40 igen kevés volt.nem tudom conte a bíró szapulásán kívül milyen kifogást hoz majd fel,de kritikán aluli,amit visszatérte után művel.(én nem csak most szidom,mikor nem megy a szekér,tavaly is voltak elképesztően rossz cseréi és kezdője,akkor se tetszett)
de ha nem feladásról van szó,és ennyit tud a csapat,akkor meg még nagyobb probléma van.
én megpróbálkoznék egy 4-2-3-1el,ami a 4-3-3al folyamatosan variálható.
lichsteiner,barzagli,bonucci,caceres
vidal/pogba,marchisio/marrone
gio,pirlo,vucinic
q
azért indokolt a 4 védő,mert se peluso,és több esetben caceres se tudta jól ellátni feladatát.a két védekező középpályás a védekezésben és támadásban egyaránt tud segíteni és mindketten jól passzoló játékosok is.elöl meg csak történne valami.
természetesen ez sem garantálná a megújulást,de próbálgatni lehetne,jön a bl,nem vághatunk neki egy állandó 3-5-2vel,és a bajnokságot is elég szorossá tettük.

Barolo 2013.01.30. 10:52:45

@SoloLaJuve: Egyet értek veled..... számomra még az is kérdés, hogy miért nem Lichti kezdett Isla helyett, aki ráadásul hétvégén nem is játszhat. Ha marad ez a tendencia és esetleg nem leszünk bajnokok, abban nagy felelőssége lesz Conténak is, aki görcsösen nem akar váltani, ami pedig tavaly az egyik legnagyobb erényünk volt.
Forza Juventus!

Tony. 2013.01.30. 10:58:02

Most nagyot csalódtam Conte-ban.

Olyan szurkoló vok akinek mindig vannak érvei és konkrét elképzelései, de bármennyire is járatosnak gondolom magam a csapattal kapcsolatban, most először NEM ÉRTEM! Nem értem, hogy Conte mit akart ettől a meccstől, nem találok rá értelmes magyarázatot!

A választ persze megpróbáltam megtalálni és 2 feltételezésre jutottam, egy nagyon „vad”ra és egy valószínűbbre.

1. Annyira korrupt ez az egész olasz rendszer, hogy előre le vannak osztva a lapok és meg van mondva, hogy most a Juve lesz a bajnok, de a kupát le kell adnia hozzá, nehogy már túlnyerje magát valaki, főleg a Juve…Legyen csak kiegyenlítettebb a liga és csapjuk be magunkat azzal, hogy nem egycsapatos szar az egész, mint amilyen valójában. (Ezt más országban nem tudnám elképzelni, de itt...)

2. Conte komolyan azt képzeli, hogy pusztán a mentális felkészítés futballozni tudová képes tenni egy bizonyítottan futballra képtelen cseresort és ebben annyira hisz, hogy felküld a pályára egy Giaccherini-Peluso-Marrone-Isla-Padoin totális csődtömeg tengelyt a győzelem reményében. Ez esetben egy óriási edzői hiányosságról, bakiról, ballépésről, dilettantizmusról, balfaszságról, amatőrségről, pojácaságról van szó, hiszen bármely ép eszű blog-olvasó vagy egyszerű mezei szurkoló tudhatta első ránézésre, h ez nem lehet más mint bukta.

Meglepő módon mindkét dologra utaló jeleket fel tudnék hozni, de ettől most eltekintek.

Az biztos, hogy Conte így vagy úgy, de nagyot hibázott, az állítólag mindig győzni akaró mester most láthatóan nem akart (eléggé) győzni, hiszen akkor olyan csapatot állított volna össze amely megveri a Lazio-t. Egy csapatot amely úgy játszhat kupafinálét helyettünk, hogy minden Juventino tudja h sokkal gyengébb csapat. És ez szégyen. Bár nem mindig a jobb győz, de akkor úgy bukik el h mindent megtett. Conte nem tett meg mindent és ezzel szembeköpte a szurkolóit, akik hosszú évek óta várnak már és fontos lett volna a nekik a 10.történelmi kupa és egyedüliként az első ezüstcsillag.

Egy kérdés viszont továbbra is kérdés marad: MIÉRT?

Köszönjük Mister, ezt rendesen elbtad! Az 1 bajnoki cím mellett bizony -2kupát is fel kell jegyezni, ami a miénk volt, de te „eladtad”!

ZenTech 2013.01.30. 11:23:17

@Tony.: Azért ne essünk át a ló túloldalára.

Szerintem is hibázott, de ilyen komoly "vádakat" azért nem fogalmaznék meg. És azért a Lazio nem olyan rossz csapat.

deluxe93 2013.01.30. 11:30:04

@Tony.: a -2 kupa egy kicsit talán túlzás mert egy Napolitól egy mecsen simán ki lehet kapni bárkinek(én állítom hogy egy meccsen még a barcát is el tudnák verni, mert Mazzari elég nagy spíler),viszont ez a Lazio egy nagyon rossz csapat,nem is értem a bajnokságba is hogy állhatnak ilyen jól.Ezeket simán verni kellett volna.

vizi8 2013.01.30. 11:32:14

Azért kezdett Isla mivel Licsi már hónapok óta nem tud egy épkézláb megmozdulást felmutatni. Már lassan egy éve csak keresi önmagát.

4Evorg 2013.01.30. 11:37:29

@venember83: Isla egy zsák szar, a szezon eddigi legnagyobb csalódása számomra.

SoloLaJuve 2013.01.30. 11:38:18

szar a rendszer,ez már rég kiderült.és a bírókat még meg sem említettük.de ezek ellen nem is tudunk mit tenni.

reális esélyünk lett volna a kupagyőzelemre,ezt mindenki tudhatta,mégis feladtuk.tudjuk be a szar rendszernek.(bár kétlem hogy conte bárkinek is "behódolna")
ott a bajnokság,amit még ilyen harmatgyenge teljesítménnyel is meg fogjuk tudni nyerni,bár mostanában mindent megteszünk,hogy ne így legyen.
aztán ott a bl.ha arra spórol conte,akkor azt nem tartom jó ötletnek.egy kiváló mentális állapotban lévő conte és egy kiváló mentális és fizikális állapotban levő csapat sokáig el tudna jutni.de ebből valamelyik tényező mindig hiányozni fog.
a celticen még illene túljutnunk.viszont ilyen játékkal az sem fog menni.de ha összeszedi magát conte,conte pedig a csapatot akkor továbbjutunk.ott ugyebár akármi megtörténhet,mivel sorsolás lesz.úgy gondolom az előzetes várakozások a következő körbe jutást tűzték ki célul,és valljuk be,az reális is.(jelen állapotban mondjuk nem)
tehát én úgy gondolom,hogy egyel feljebb lépve tavalyhoz képest a bajnoki cím megvédése mellett a kupa megnyerése kellett volna az elsődleges célkitűzésnek lennie.
nálam ez tűnik logikus elvárásnak.viszont most se a bajnokságban nem megy a szekér.a kupában elszenvedtünk idáig és szánalmasan kiejtettük magunkat.tehát elvileg a bl-re spórolt conte és oda-vissza szarrá fogjuk verni a celticet?bár én nem nevezném spórolásnak ezt a kupaszenvedést,mivel többször is játszottak kulcsemberek.

rivatnt 2013.01.30. 11:42:10

Sziasztok.

Nagyon régóta olvasója vagyok az oldalnak, és a fórumot is eddig csak olvasás szintjén használtam,de így is együtt örültem és együtt mérgelődtem veletek,mikor a kedvenc Csapatunkról volt szó.
Mióta az eszemet tudom a Juventusnak drukkolok és ezért állok értetlenül azok a dolgok előtt, amik történnek 1-1 meccsen, vagy 1-1 átigazolási ablakban..
Én nem szitkozódni kivánok csak szeretném megérteni,hogy mi lehet az elnökség fejében (főleg Marottáéban), és bízom benne,hogy Tőletek kapok talán valamiféle válaszokat, hiszen úgy látom, hogy ez a portál a nagyon profi és nagyon fanatikus Juventus szurkolók lelőhelye.

Arra keresem a választ, hogy egy JUVENTUS-sal, hogyan történhet meg az,hogy csak a focista outletből tud vásárolni,ezáltal középszerű és kifejezetten rossz játékosok ülnek a padunkon ( kivétel persze azért van) sőt mi több, ezek a játékosok alkotják a kezdő 11 2/3-át egy kupa elődöntőn?
Nyilván az sem megoldás, hogy mindig a legerősebb 11 legyen a pályán, hiszen ők meg fizikálisan forgácsolodnának szét, de ennek így mi értelme?(gondolok itt a tegnapi horrorra)
Az hogy akikre szüksége lenne a csapatnak (BEFEJEZŐ CSATÁR) azoknál szöszölünk 1-2 millión, egy sérült játékosért meg kifizetünk 10-et (Isla)...én mindig is a hajtós játékosokat szerettem (ezért nagy kedvenc Vidal), és nincs is baj mondjuk egy De Ceglie, Pepe, Lichtsteiner, Giach, Padoin,Peluso, Isla, Caseres hozzáállásával,mentalitásával...de egyszerűen nem Juve szintü játékosok. És ezen játékosok közül többen több éve bizonygatják, hogy nem megoldások semilyen szinten. Szép dolog a klubhűseg, de nem ezzel lehet a meccseket nyerni(lásd pl. Ibra).
Ha mi húszon-harmincéves nyikhajok látjuk,hogy mi a probléma, ha látjuk, hogy ki(k) lóg(nak) ki a csapatból, ha mi látjuk, hogy mi/ki hiányzik, ha mi látjuk, hogy formációt kéne váltani...akkor azok, akik ezért még pénzt is kapnak, miért nem? vagy ha igen, miért nem változtatnak?
Pl. nagyon megosztó személyiség volt Felipe meló...én nagyon szerettem, mert felszántotta a pályát és a technikai tudása is és az alázat is megvolt benne (főleg a 2. évében). Mégis elküldtük, és vettünk helyette egy padoint egy islát stb.. vagy kölcsön vettünk most egy jó nagy zsákbamacska Anelkát, a 33 évével, de egy Drogba öreg volt nekünk (és akit végül aprópénzért vett meg a Galata) vagy elküldtünk egy Del pierot, aki jesszusmária mennyit segíthetne nekünk most akár a pályán, akár a padon, akár az öltözőben...
Nem értem...egyszerűen nem értem. kérlek segítsetek, hogyan is kéne értelmezzem ezeket az eseményeket, biztassatok, hogy ez egy jól kitalált koncepció és be fog ez érni a munka és a Juventus méltó lesz a régi nagy híréhez!
köszönöm, hogy meghallgattatok
rivatnt

GLB 2013.01.30. 11:47:13

Hibázott Conte de még ezzel a zs csapattal is simán nyerhettünk volna.
A két meccs összképét nézve kb.5vagy6-3-as összesítéssel és akkor még nem használtunk minden helyzetünket.
Amíg abba a szaros ketrecbe nem tudjuk bejuttatni azt a szaros gömböt ami ráadásúl még pattog is addig kereshetjük az okokat.
Csak ami hirtelen eszembe jut helyzetek:Matri2-3Gio2Vuci2Vidal 2.
A lazionak kb volt 4 helyzete rugott 3 gólt.Ezért jutottak ők tovább.
Ezért bosszant nagyon hogy így estünk ki.Lehet még az se fájna így ha lefociztak volna minket a pályáról pedig az se lett volna túl jó.

ejhaa 2013.01.30. 11:48:29

Isla is egy szar,nem emlékszek egy olyan jobboldali támadásra amiben ő szerepelt.
Volt egyáltalán ott akciónk?Lehet ezért nem emlékszek rá.Megkapja a lasztit és,jobb estekben megpróbálja beadni(ismerjük a képességeit),de legtöbbször,angolosan sarkon fordul,oszt hátra passzolja az egyik védőnknek a labdát.
Ezzel szemben Lichti áttudja ívelni az ellenfél védőit,igaz az ő beadásai is,rendre elhalnak valahol.Lényeg,hogy nem a társaihoz megy a laszti.
Cserébe ő már azért ért valamit a focihoz is.Társak megbíznak benne,jó bemozdulásai vannak a védők mögé.Jobboldalon vannak érdekes cselei,de ezzel a védőket megeteti.De mit ér az egész ha nem tudunk passzolni?

Marotta takorodj!

4Evorg 2013.01.30. 11:58:53

@rivatnt: Szerintem Lichti, Caceres, Pepe és még talán Giaccot is ide sorolnám, bőven elfér a jelenlegi Juve keretében.Főleg a svájcival nem értek egyet: Lichti egyrészt jobb bekk és nem jobb szellő, azt a pozíciót simán el tudja látni, tény, hogy nem mindig jön ki neki a lépés. Pepe sajnos sérült, de én a tavalyi szezonban nagyon megkedveltem a játékát. Az indián meg tökéletes csere ember.

Én értem az elkeseredettséget, én is az vagyok, szerintem Conte edzősége alatt most van a legnagyobb gödörben a csapat, de közel sem annyira vészes a helyzet, mint ahogy azt egyesek vizionálják.

keshudioo 2013.01.30. 12:04:11

Csatlakoznék az Islát kritizálók közé. Sorozatosan rosszul játszik a srác.
Múltkor azon "nevetgéltem", hogy a bal oldalon mennyire rossz volt, mert bal lábbal kb. még lépni sem tud, ezért folyamatosan befelé cselezett. De miért cselez befelé a jobb oldalon is??? Egy megindulása nincs, sosem próbálja meg kikerülni, lefutni az ellenfeleit. Akkor kaptam fel igazán a vizet, mikor Pirlo beállt a szabadrúgáshoz, Isla tök üresen a jobb szélen. Szundi legurította neki, és Isla ahelyett, hogy lendületből elindult volna az alapvonal irányába és beadja a labdát, megállt, megvárta, míg odamegy hozzá a védő, majd hátrapasszolt.
Egyszerűen minden támadás elhal rajta.

MarekCsont 2013.01.30. 12:05:08

@rivatnt: azért szerintem Cáceres, és Lichsteiner bőven Juventus szint! Cáceres 24 éves hátvéd, messze nem ért még be, és nagyon jó védő szerintem, ha lehetőséget kap nem sűrűn hibázik! Lichti meg gyakorlatilag az egyetlen olyan szélsőnk, aki tud beadni, vagy helyzetet teremteni..

MarekCsont 2013.01.30. 12:12:46

@keshudioo: igen, az ominózus szabadrúgáson én is szívgörcsöt kaptam..

rivatnt 2013.01.30. 12:17:56

@4Evorg: @MarekCsont: köszi a választ srácok. azt gondolom, hogy a jelenlegi Juve keretben valóban a legjobb jobb bekk a Lichti, és Caceres-t is nagyon csípem,még De ceglie előtt is meghajlok, ha arra gondolok, hogy azon a poszton egykoron játszott egy Molinaro nevezetű egyén is de ők a jelenlegi keretben (szegény ember vizzel főz alapon) jelentenek megoldást..Lichti és Caseres a padon tökéletesek, de hol van az a játékos aki kezdő 11-es minőséget hoz?(régből pl. Zambrotta)

4Evorg 2013.01.30. 12:20:09

@rivatnt: Azok az idők már elmúltak. :) Az gond, hogy te Lichtsteinert jobbszélsőként értékeled, viszont az ő igazi posztja a jobb bekk. Szerintem ott kezdő Juve szintű.

Tony. 2013.01.30. 12:25:36

@rivatnt:

Nem kell túl sokat szaporítani a szót. 2 alapvető dolgot kell figyelembe venni!

1. A Juventus-nak van egy milliárdos konzorciumot uraló tulajdonosa, akinek a focicsapat csak egy a sok befektetés közül és nem hajlandó annyi pénzt adni, hogy a Juve versenyre kelhessen a világ legnagyobb sztárjaiért folytatott pénzügyi adok-kapokba. A 06-os kizárás, majd később a két 7.hely és az új stadion építése szintén nem segített ezen.

2. A Juventus-nak van egy abszolút nem oda illő, dilettáns, mondhatnám bohóc sportigazgatója, aki nagyban hozzájárul, hogy többségében nem sikerül a megfelelő játékost leigazolni.

Az új stadion elkészülésével és a jobb eredményekkel hosszú távon egy pénzügyi stabilitás jön majd létre és az első pont valamelyest rendeződhet (persze MU,Barca,Real,Arabok szintjét nem érhetjük el)
Viszont a 2. pontra nincs orvosság, ugyanis töretlen a bizalom Marotta iránt.

MdewC 2013.01.30. 12:25:57

@Tony.: durva, ki tudja, reméljük egyik sem. Összeesküvéseket néha én gondolok, de bízom a csapatban.
@rivatnt: Forza, így tovább! Most pl magamon gyakorolom, hogy úgy fogok Juve meccset nézni, mint a Magyar válogatottnál: tiszta lappal, ma mi nyerünk alapon. (bár megfogadtam h 1-2 bajnokit jobb ha kihagyok... :D)

MdewC 2013.01.30. 12:32:51

néha én is gondolok...

devil-z 2013.01.30. 13:30:43

Egyáltalán nem a rendelkezésre álló összeggel volt itt a baj, hanem azzal, hogy ezt a kurva sok pénzt 41 érkező (kölcsön, ingyenesekkel együtt) játékosra osztották szét (2011,2012,és a januári átigazolást nézve) ami akárhogy is nézzük a minőség rovására ment.

Hol van a bal hátvéd helyettese? hol vannak az alap szélsők? hol van Pirlo utódja? hol van egy csatár? (a mostaniak még a csatár megnevezést sem érdemlik meg)

Több mint 200 millió euróból ilyen jelentéktelen posztokra nem futotta, de lehet vernie a mellét, hogy idehozott 4 csapatra való focistát - jó, hogy néhány véletlenül bevált ennyi emberből.

babo410 2013.01.30. 14:03:11

Na ma délelőtt sikerült megnéznem a meccset. Kárt volt. És nem azért, mert olyan szarok lettünk volna. Én sem értek pár dolgot, de ettől a szememben Conte rosszabb nem lett. Ő is hibázott, de én nem ebben látom a vereség okát. Kezdjük azzal, hogy az első meccsen kellett volna előnyt szereznünk. Nem sikerült. Innentől én is bíztam benne, h meglesz a meccs, de rá kellett jönni, hogy az első meccsen buktuk a kupát. Petkovicot egy rendkívül jó edzőnek tartom, és nem értek azzal egyet, h ez a Lazio rém szar lenne. Tegnap pont arra játszottak, amivel meg lehetett ölni a játékunkat. Szoros emberfogás, nem volt hely a passzolgatós játékunkat játszani, és pontatlanok voltunk, ami egyrészt ennek is köszönhető. A 16-osnál meg két ember fogta a labdás emberünket. Távolról kevésszer, de próbálkoztunk. Mind a védőbe ment. Most kellett volna két nagyon jó szélső, aki tud beadni, mert a Lazio bizony arra játszott, h nekik a 0-0 is jó. Én valahol olvastam, h Klose nem játszott volna elvileg, mert még nem volt 100%-os állapotban. Erre mégis. Szerintem pont azért, mert tudták, h jó nekik a 0-0, így nem erőltetik a támadást, tehát ha helyzetbe kerülnek, be kell lőni. Ez kb. be is jött nekik. A tegnapi meccsen sem Pelusot, sem Padoint nem játszattam volna, de a meccs nem itt bukott, hanem az előző meccsen. És azt az egyet nem értem Conte-nál, hogy miért nem mert előbb cserélni, és hadrendet váltani. Pláne, hogy bejött a 3 támadós felállás. Én már rögtön a 2. félidő elején átálltam volna erre. Sajnálom, h kiestünk a kupából, de ettől még a világ nem dől össze, és a bajnokság meglesz szerintem, a BL-ben meg a Celticet ennél sokkal jobb játékkal fogjuk verni. Nem szabad emiatt a vereség miatt elkeseredni, és az egész csapatot leírni. Conte rosszabb nem lett. És nem csak Conte hibájából kaptunk ki, hanem a Lazio nagyon jól taktikázott. Petkocvic-nak jár a gratuláció. És Conte néha jó lenne, ha tudna variálni a taktikán, mert mióta rátalált a 3-5-2-höz, és müxik többségében, nem mer változtatni. Aggódni nem kell, a bajnokság meg lesz!

4Evorg 2013.01.30. 14:12:46

@babo410: Na zsír, most már megnyugodtam! (Y)

west30 2013.01.30. 14:21:27

Valaki már komolyan odakoppinthatna Conte fejére hogy hanyagolja a 3-5-2t mert idejét múlt és nem ezt ígérte nekünk hanem tökös edzői húzásokat stb stb erre makacsul ragaszkodik hozzá.Padoin,Peluso,Giaccerini,Marrone egyszerűen nem férhet a Juventus kezdőcsapatába még akkor sem ha a B csapat játszik borzasztóak rájuk nincs mentség.Én kivártam hogy mit fog mutatni Marrone mert semmit nem láttam benne de egyre jobban meggyőz hogy ő is csak egy Conte kedvenc,Pogba tehetség Marrone egy túró.Egyébként Conte legújabb nyilatkozata is megér egy misét a munkájával kellene foglalkozni nem a jópofáskodással és vádaskodással.

babo410 2013.01.30. 15:21:30

@west30: Marrone szerintem tegnap is jó volt. És pont, h ha már ő játszott, akkor Bonuval ketten adhatták volna előrre a két támadónak a hosszú lasztikat, mert ebben jók, és a rövidpasszos játékot tegnap jól fogta a Lazio amellett, h nem is voltunk valami pontosak. Kevés helyünk volt, ilyenkor kellett volna több hosszú labda.

west30 2013.01.30. 17:22:39

@babo410: Lehet te így látod szerintem még életében nem játszott úgy hogy az ember azt mondaná rá na igen most jó volt.Mellesleg már 22éves és még mindig csak utolsóként kerül szóba mint kezdő játékos ha valaki kiesik előtte van még Padoin is nem hinném hogy véletlenül.

epaska 2013.01.30. 17:35:22

Nos, tegnap nem a taktikával volt gond(ha a legerősebb csapat játszik akkor is ez helyzet), hanem azzal, hogy gyenge játékosokat nevezett a mester a kezdőbe mind a 2 meccsen.
Tavaly fejlődtünk, még most is fejlődnünk kell, van hová! A padon nevetséges emberek ülnek (ha a legerősebb csapat játszik).
Először is, nekem Storari teljesítménye valahogy nem jött be. Továbba, Peluso, Padoin, Giaccherini, Isla, Marrone, De Ceglie nevetségesek. Ezt nem kell magyarázni! Ilyen emberekkel a kezdőben egy kupa elődöntőben...hát, hogy is mondjam...a Siena-nál elmegy, de ez a Juventus!

ToTTy-Juve 2013.01.30. 22:53:45

Ugyan már, mindig, minden edzőnél ez volt (talán DelNerinél nem, de ez talán kivételt erősítő szabály). Mindig is a cserecsapat játszotta kupát a Juvénál. Tavaly is, Lippinél is és az utóbbi időben mindig. Szerintem ez teljesen normális. Conte így próbálja meg motíválni a kevsebb játéklehetőséget kapó játékosokat... szerintem nagyon helyesen. Ha ma nem ők játszottak volna, akkor a csapatmorál annyira szétesett volna, hogy vethetnénk keresztet az idei összes frontunkra. Ha kiestünk, akkor a cserék csak még keményebb munkára foghatók és a kérdés szikrája sem merül bennük, hogy miért nem kapnak több lehetőséget a bajnokságban.Ha nyertünk volna, akkor meg akkora morált kapott volna mindenki... a döntés Contét igazolja. Talán annyi kivetnivalóm van, hogy a betömörülő védelmet nem középen szokás feltörni, hanem oldalról és Q-t 10 percel hamarabb is be lehetett volna tenni. Utólag pedig annyi okosság, hogy Pelusónak el kell magyarázni, hogy fel kolbászol a támadással, akkor ne ott pihenjen, hanem húzzon vissza védekezni és ott szedje a levegőt, mert rendszeresen lemarad.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása