Motta: „Gyorsan javulnunk kell”
Motta: „Gyorsan javulnunk kell”

motta_thiago_nyilatkozik_meccs_utan.jpgThiago Motta első bianconero meccsén háromgólos vereségbe szaladt bele a Nürnberg csapata ellen, s ezt követően értékelt a mester a sajtó képviselőinek.

„Képesek vagyunk jobban irányítani a meccset, jobban meg kell tartsuk a labdát hosszabb ideig, hogy szervezettek legyünk, kifárasszuk az ellenfelet, illetve megtaláljuk a támadható területeket.

Olykor jól teljesítettünk a második félidő elején, de aztán szervezetlenekké váltunk a támadások közepette, ...

Huijsen: „Örökké követni és támogatni fogom a Juventust”
Huijsen: „Örökké követni és támogatni fogom a Juventust”

huijsen_dean_buszbol_leszallt.jpgAz elmúlt napokban több forrás is arról számolt be, hogy a Bournemouth megegyezett a Juventus vezetőségével, majd Dean Huijsen is rábólintott a váltásra, az elmúlt órákban pedig a védőjátékos el is köszönt a Juventustól, miközben a hivatalos bejelentés még várat magára feltehetően a sikeres orvosi vizsgálatig.

„Vinovóba 16 évesen érkeztem, a szívem pedig tele volt reménnyel, izgalommal és az álommal, miszerint egy napon viselhetem majd a felnőtt csapat ...

Az 1. FC Nürnberg elleni mérkőzés
Az 1. FC Nürnberg elleni mérkőzés

fc_nurnberg-juventus.jpgA Juventus kerete jelenleg Németországban edzőtáborozik, s a felkészülés első erőpróbájára a német másodosztályban szereplő 1. FC Nürnberg elleni barátságos mérkőzéssel kerül sor ma késő délután.

A találkozót a német csapat otthonában rendezik meg 17:00 kezdettel.

A Juventus a következő kerettel vág neki a mérkőzésnek:

Kapusok :   Pinsoglio, Di Gregorio, Perin, Daffara.

Védők :   Gatti, Cambiaso, Cabal, Djaló, Savona, Barbieri, ...

A Spurs Chiesával erősítene
A Spurs Chiesával erősítene

chiesa_federico_j_medical_elott.jpgA Tuttosport megerősítette a Mediaset munkatársa, Gianni Balzarini értesüléseit, miszerint a Spurs komolyan gondolkodik Federico Chiesa megszerzésén, és hivatalos ajánlat készül a Juventus számára, amely értéke megközelítőleg 30 millió euró.

Nicolò Schira arról számolt be, hogy Cristiano Giuntoli már 2020 nyarán le akarta igazolni Karim Adeyemit, amikor a játékos még a Salzburg futballistája volt. Nemrégiben pozitív egyeztetés történt a sportigazgató és ...

Thiago Motta az edzésmunkáról és a keretről beszélt
Thiago Motta az edzésmunkáról és a keretről beszélt

thiago_motta_magyaraz.jpgA Juventus Németországban készülődik az új szezonra, s a csapat új mestere, Thiago Motta a Tuttomercatoweb munkatársának nyilatkozott a napi munkáról és a keret alakulásáról. A jövő évi csapat még formálódik, a vezetőség újabb igazolásokon, s a feleslegessé vált játékosok értékesítésén dolgozik.

"Folyamatos kapcsolatban vagyunk, hogy megtaláljuk a legjobb megoldásokat a csapat számára. Így teszünk minden nap." - mondta Thiago Motta az átigazolási ...

Megszületett a megállapodás Soulé ügyében
Megszületett a megállapodás Soulé ügyében

soule_matias_frosinone_3.jpgAz olasz sajtó értesülései szerint az AS Roma megállapodásra jutott a Juventusszal Matías Soulé ügyében, s már csak az utolsó simítások vannak hátra, mielőtt hivatalosan is megvalósulna a fiatal játékos klubváltása. 

A fővárosi együttes legfőképpen a Leicester City-vel futott versenyt a 21 esztendős argentin kegyeiért, aki az előző szezont kölcsönben a Frosinone együttesénél töltötte. Ugyan angol kérők is akadtak, s a Juventus inkább külföldre ...

Adžić: „Idén a fejlődés és a javulás a cél”
Adžić: „Idén a fejlődés és a javulás a cél”

adzic_vasilije_nyari_edzesen.JPGVasilije Adžićet, a Juventus idén nyáron érkezett fiatalját kapták mikrofonvégre az újságírók  a Herzogenaurachban tartott edzőtábor alatt, aki a hírek szerint nagyon jó benyomást tett az edzői stábra, alább a  Tuttojuve.com által leközölt nyilatkozat olvasható.

„Hihetetlen itt lenni, a Juventus egyértelműen a legjelentősebb olasz klub. A világ egyik legjelentősebb klubja. Számomra mindez hihetetlen érzés.

Thiago Motta elismerő szavaival a médiában ...

Huijsen és Soulé képviselői Giuntolival egyeztetnek a távozásról
Huijsen és Soulé képviselői Giuntolival egyeztetnek a távozásról

huijsen_dean_nyari_felkeszules_2024.JPGGiovanni Albanese értesülései szerint a következő órákban Dean Huijsen apja Herzogenaurachba érkezhet, ahol egyeztetni fog a Juventus vezetőségével fia jövőjéről. A védőjátékos iránt a Stuttgart mutat fokozott érdeklődést, és a Dortmund is szerződtetné a futballistát.  Nicolò Schira értesülései szerint a Juventus 25 millió euróért kész elengedni a védőt, azonban a korábbi érdeklődő PSG nem kívánta ezt az összeget kifizetni, ezért haltak el a ...

Tare: „Thuram lesz a következő szezon meglepetésembere”
Tare: „Thuram lesz a következő szezon meglepetésembere”

tare_igli_sajtotajekoztaton_oltonyben.jpgA Lazio egykori futballistája és sportigazgatója, Igli Tare a Sky Sport munkatársának nyilatkozott, s természetesen a kérdések sorában több érintette az idén nyáron komoly változásokon áteső Juventust is.

„Mikor térek vissza? Ez jó kérdés. Nem tudom rá a választ, de szívesen visszatérnék, viszont nem kívánok semmit elsietni.

Azt hiszem, hogy Khéphren Thuram lesz a következő olasz évadnak a meglepetésembere. Ő teljes középpályás. Kicsit meglep, hogy ...

Miretti és Yıldız iránt érdeklődnek, Chiesáért kevésbé
Miretti és Yıldız iránt érdeklődnek, Chiesáért kevésbé

miretti_fabio_nyari_edzesen.jpgA Corriere dello Sport értesülése szerint a Juventus fiatal középpályása, Fabio Miretti iránt több klub is érdeklődik. A Parma, a Monza és a Como képviselői is felvették a kapcsolatot az Öreg Hölggyel az elmúlt napokban, és kölcsönben vinnék a középpályást, akiben Thiago Motta hisz, azonban még nem döntötte el, hogy marasztalja a játékost, vagy inkább a több játéklehetőség érdekében elengedi egy kisebb olasz klubhoz.

A Juventus mercatójának fontos ...

Herzogenaurachban folytatja a felkészülést a Juve
Herzogenaurachban folytatja a felkészülést a Juve

soule_herzogenaurachba_erkezes_csapattal.JPGA Juventus idén nyáron a felkészülési mérkőzéseket egy európai turné keretén belül szervezte le, és a csapat ma elutazott Herzogenaurachba, ahol az adidas komplexumában végzi majd az edzéseket, és egyes pletykák szerint itt is jelenthetik be az új érkezőket is.

A csapat július 26-án Nürnbergben a hazai együttes ellen lép pályára felkészülési meccsen, ezt követően a következő meccsre augusztus 3-án fog sor kerülni Pescarában a Juventus és a Brest ...

A Roma egyre közelebb Soulé megszerzéséhez
A Roma egyre közelebb Soulé megszerzéséhez

soule_matias_edzes_utan.jpgAz AS Roma nagyon közel került Matías Soulé megszerzéséhez, azt követően, hogy megemelte ajánlatát, s 28 millió eurót, valamint bónuszokat kínál a Juventusnak. Ugyan a játékosért szintén versenyben levő Leicester City ennél magasabb ajánlatot tett, Soulé választása a római csapatra esett.

Az argentin tehetség az előző szezont kölcsönben a Frosinone együttesénél töltötte, azonban a Juventus minden bizonnyal megválik tőle, hogy megteremtse az új ...

Prandelli: „Motta lesz a Juventus legfontosabb eleme”
Prandelli: „Motta lesz a Juventus legfontosabb eleme”

prandelli_cesare_civilben.jpgCesare Prandelli a La Gazzetta dello Sport számára nyilatkozott az új szezon előtt, s a mestert Thiago Mottáról is kérdezték, hiszen edzője volt az olasz válogatottnak, amelynek tagja volt Thiago Motta, akitől edzőként sokat várnak Torinóban.

„Megvan a személyisége és a karizmája a feladathoz. S meggyőződésem, hogy a megfelelő pillanatban érkezett a Juventushoz.

Ő nem az a szakember, aki ugyanazokat a helyzeteket ismételteti a pályán. Másképp foglalja el a ...

Cabal: "Mindig is Juve-szurkoló voltam"
Cabal: "Mindig is Juve-szurkoló voltam"

cabal_juan_giuntolival.jpgA Juventus viharos sebességgel szerződtette a Hellas Verona kolumbiai védőjét, Juan Cabalt, aki ma hivatalosan is a zebramezesek játékosa lett, s nagy örömmel nyilatkozott a jeles napon.

"Nagyon boldog vagyok, mert ez a világ legnagyobb klubjainak egyike, s nagyon örülök, hogy ezt a mezt viselhetem. Gyerekként ezt a mezt hordtam, ami nem volt eredeti, de most a legendás Juventus-mezt ölthetem magamra, s nagyon boldog vagyok. Mindig is Juve-szurkoló voltam." - mondta első ...

HIVATALOS: Cabal a Juventus játékosa
HIVATALOS: Cabal a Juventus játékosa

cabal_juan_erkezes.jpgAzt követően, hogy a játékos ma sikerrel teljesítette az orvosi vizsgálatokat, a Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette a Hellas Verona kolumbiai védőjét, Juan David Cabalt, aki 2029 június 30-ig kötelezte el magát a torinói klubnál.

"Juan David Cabal hivatalosan is bianconero lett.

A 23 esztendős védő a Hellas Veronától csatlakozik a Juventushoz, s 2029 június 30-ig érvényes szerződést írt alá a klubbal.

A Kolumbia harmadik legnépesebb ...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3401) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (940) elemzés (40) előzetes (864) Európa Liga (171) felkészülés (131) hírek (1664) játékosokról (10018) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2456) meccsek (4179) mercato (4199) nyilatkozat (7491) Olasz Kupa (331) összefoglaló (415) pletyka (4230) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (177) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (291) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása