Agresti: „Nagyon feszült a légkör a klubnál”

allegri_massimiliano_duhkitores.jpgTegnap délután folytatódott a sajtóban a még vasárnap este megkezdődött szópárbaj Guido Vaciago, a Tuttosport főszerkesztője, és a Juventus mestere, Massimiliano Allegri között.

A sajtóban megjelent információk szerint a mester az Olimpico folyosóján megfenyegette a főszerkesztőt, például fülei letépését említette, valamint felszólította, hogy az igazságot írja meg a lapban, ne pedig a Juventus vezetősége által leadott utasításokat kövesse cikkjeivel. Nem sokkal később a mester ügyvédje hivatalosan tagadta ezen fenyegetések elhangzását, és csak heves szópárbajt említett, amelyben mindkét fél részéről sértegetések hangzottak el, majd természetesen a torinói lap munkatársa is reagált a kiadott nyilatkozatra, eszerint egyoldalú volt a kommunikáció, a mester monológja, amelyre ő csak a nyugalom megőrzésére vonatkozó kéréssel reagált, de több szemtanú is megerősítheti az elhangzott fenyegetéseket.

Olasz források szerint a Juventus vezetősége kiértékeli a helyzetet, és a Sky Sport értesülései szerint estére várható bármilyen döntés, és amennyiben a vezetőség Massimiliano Allegri eltávolítása mellett dönt két meccsel a szezon vége előtt, ideiglenesen Paolo Montero veheti át a csapat irányítását.

A várható eseményekről a klubközeli Romeo Agresti is beszámolt még tegnap este: „Hivatalos álláspont szerint ma megőrizzük a nyugalmunkat, mert nem történik semmi. Holnap? Nos, holnap korán fogok ébredni. Előfordulhat, hogy a klub úgy dönt, nem Massimiliano Allegri fogja vezetni az edzést, de mindenképpen nagy óvatosság indokolt. A Juventus vezetősége rendkívül ingerült. A forrásaim szerint a Juventusnál a feszültség szinte tapintható, és nagyon kellemetlenül érzik magukat a képviselők, nem csupán a vezetőség, hanem különösen a tulajdonosok.

Ami Paolo Monterót illeti, őszintén azt mondhatom, hogy nem láttam jeleket arra, hogy az edző készen állna a felnőtt csapathoz való fellépésre. Meglátjuk holnap…”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9118406435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Direct_01 2024.05.17. 07:51:43

Túlértékeli magát ez az ember .Egy olasz kupát sikerült elhódítani, micsoda teljesítmény.

nemesszabi 2024.05.17. 07:55:42

@Direct_01: Bezzeg Giuntoli! na ő aztán 10x annyit nyert már mint Allegri. És erre az évre is micsoda embereket hozott nekünk Djalo+ Alcaraz, akit bagóért (50 milla) én már most leigazolnék!!!

Gaben Smith 2024.05.17. 08:14:09

@nemesszabi: eleg erdekes iteltek meg embereket. Aki bizonyitotta 3 ev alatt hogy nem tud sikeres lenni az a kiraly aki pedig tavaly erkezett es ideje sem volt megmutatni mit tud azt meg szidjatok.

Azt meg ugye senki se gondolja ,hogy Ti itt a blogon tudtatok mar hogy nem Allegri lesz az edzo ,de Allegri egeszen a napokig nem tudott rola?
Ez az ember a sajat valosagahoz hajlitotta a juventust inkabb a sajat valosagahoz sullyesztette.
Az a viselkedes amit levagott legalabbis az a resze amit latni lehetett egeszen meltatlan a klubhoz ,sajat magaval szemben a mindig elegans kimert , intelligens ember kepet mutato ember megmutatta igazi onmagat.
Sztem azzal is mindenki tisztaban van hogy az internet koraban minden hires ember szamtalan tamadassal nez szembe nap mint nap es ezt nehez feldolgozni, megsem csinalnak ilyen performanszot.
Eddig se birtam ezt az embert de mostmar…

Bundesz 2024.05.17. 09:13:48

@Gaben Smith: Régebben tiszteltem, de valahol ezt látni kellett, hogy ő valamikor más arcát mutatja! Konkrétan amiért semmi sem működik 3 éve a csapaton belül, bizonyítja a valódi énjét...
Sokan védik, mert emberből van, persze van reakció, de ahogy írod, ő homokba dugta a fejét, mert a nagy nárcisztikus Allegrit nem lehet kirúgni, gondolta... Mostanra viszont biztossá vált, hogy repül.
Sajnálatos, hogy idáig jutott minden, de talán tényleg nem kell várni, Montero lehoz két tét nélküli meccset, így simán ahogy Allegri..

Il Principino 2024.05.17. 09:30:00

A fejetől bűzlik a hal szokták mondani..
Ami vezetőségi szinten megy évek óta az nevetséges és szégyenteljes..Plusvalenza,szuperliga project stb.Nedved kirohanása reklámtábla rúgdosása,fizetési trükközések,CR -val való perlekedés,Bonucci ügy lehetne sorolni..
Ilyen háttérrel nem lehet dolgozni,és most savazzuk az edzőt aki megannyi sikert ért el és elpattant nála is a húr..Gintonik meg bizonyitson először,óriási igazolásokkal segítette Allegri munkáját januárban,amikor még harcban voltunk..ja nem

juve2121 2024.05.17. 09:35:21

Igaz leírtam már százszor, de most is megteszem!
Ezért az egész helyzetért az előző vezetés a hibás!
Agnelli és Nedved a nagyon sikeres évek után (ezért le a kalappal) egy romhalmazt hagytak maguk után. Egy erősen deficites kasszával és eljárások tömkelegével.
Aztán jött Ronaldo lelépése (ő azért ment el, mert látta, hogy itt nem lesz "csapat" egyhamar)!
Hab a tortán a Pogba ügy és Fagioli, persze, arról már nem ők tehettek!
Az eljárások miatt nem lett nemzetközi kupa (jelenlegi vezetés bravútja, hogy csak egy évig)!
Semmennyi pénz nem volt minőségi igazolásokra, ezért lett az idei cél a BL hely. Ez volt a klubvezetés elvására! Pont!
A feszültségek ott kezdődtek mikor ezzel a csapattal az elsők is voltunk, de mindenképp harcban a bajnoki címért. NEM VOLT REÁLIS! Egy-egy meccsen lehet bravúrt elérni, de a bajnokságot a legjobb csapat nyeri, ami be is következetett! A mi csapatunk mentálisan csapágyasra volt hajtva. Hiába mondta Allegri cél a BL, próbálta levenni a terhet a játékosokról. Tudom ez túl elméleti, de szerintem így lehetett. Sportoltam, amíg volt esély a győzelemre, mindig erősebbnek éreztem magam, mint amikor már vesztésre voltunk ítéltve.
Amikor elveszett a harci tűz, visszaestünk, amit Allegri talán kezelhetett volna jobban is, de ebbe nem látunk bele.
A "nincs" pénzből nem lehet csapatot építeni.
Még egy MC is megizzadt a bajnoki címig, akik százmilliókat költenek évente. Son belövi a ziccerét, Arsenal a bajnok. Ennyin múlt!
Szóval, nem védem én Allegrit, de amikor az elején voltunk, akkor még azt nyilatkozta Guintoli, hogy nekünk(vezetőség) kell felnőni Allegrihez. Lecsúsztunk, megkereste Mottát.
Forza Juve!

west30 2024.05.17. 09:47:44

Ezek utan Allegrit muszaj meneszteni,a fonokot semmilyen korulmenyek kozott nem szapuljuk nyilvanosan.A birokkal valo kakaskodas boven belefer,de ami a meccs utan tortent nem.A klub hasznalja a mediat?Teljes mertekben,de Allegri is,aztan amikor nem tetszik neki valami ellenuk fordul.Fejetlenleg van a klubnal,de nem a mostani vezetok miatt meg ez a bagazs is komolytalannak tunik jelenleg.Guintoli pepdig csak teszi a dolgat,nana hogy uj edzot keres joideje,az lenne a baj ha nem.

MarcoT 2024.05.17. 09:48:36

Lehet a felelőst keresni, de ezt a viselkedést nem menti semmi.

juve2121 2024.05.17. 09:48:55

@Il Principino:
Szerintem egy időben írtunk!
Teljesen egyet értek!!
A nagy Klopp, aki csak idén 150-200 milláért igazolt olyan hullámvolgybe került, hogy ezer pontra került a bajnoki címtől és simán leverte őket egy, akkor még kieső jelölt Crystal Palace.
Ez csak egy példa., de mondhatnék millió másikat.
Ja, és akkor még nem is írtam a botrányos játékvezetésről, ami egész évben folyt, nem csak szerdán.
Olyan nyomás volt Allegrin, hogy megbolobdult.
Drága szurkoló társaim, én a TV előtt is letéptem magamről a pólómat, de komolyan. Hát ott, élőben, egy agyon nyomott helyzetben, 70 ezer ember előtt??!!?? Nem fújt mikor leütik a játékosunkat és majdnem kiegyenlítenek. Aztán csak-csak megszólal a síp amikor már kirúgjuk a labdát. Mire a f...ra várt, hátha gól lesz, akkor megadja????
Most mondjátok majd, hogy azért kap ennyi pénzt, bírnia kell a nyomást! Persze ez igaz, de millió videó van fent a neten, mikor neves edzők kiakadnak!

venember83 2024.05.17. 10:11:00

Azért erre a drámai végjátékra nem számítottam, azt hittem, szépen elmúlik ez a pár nap, s aztán szépen elköszön Allegri úgy, hogy az mindenki számára a legnagyobb természetességgel történik.

Erre meg jön ez a hevesség meccs után bíróval, újságíróval és vezetőséggel szemben. Ez a Max továbbra is képes meglepetésekre. Nem a Juventusszal a pályán, de a meglepetés attól még meglepetés.

Szerencsére hamarosan vége ennek a love storynak, amint rendezik a felek a lóvé részét a dolgoknak.

Gaben Smith 2024.05.17. 10:37:51

@Bundesz: na igen pont a nárcisztikus jutott eszembe. Koszi hogy mondtad.
Lassan tenyleg mindenki hibas vezetoseg,jatekosok,figc,ujsagirok,birok csak O az aldozat.

Rikster91 2024.05.17. 10:42:37

Nagyon szomorú, hogy ekkora közjáték kellett a végére. A Tv előtt ülve még nevettem is először azon, ahogy meghibbant. De aztán belegondoltam kicsit jobban az ő helyzetébe és a tavalyi éve feljött bennem, hogy mennyi nehézséggel kellett szembenéznie. A tavaszi idény katasztrófa volt teljesen, de hogyha a klub ilyen álhírekkel, információk fukarkodásávam, illetve minimálisra korlátozott edző-vezetőség viszonnyal próválta meg két vállra fektetni Maxit azért az számomra gusztustalan és elfogadhatatlan, de leginkább gyerekes.

Rikster91 2024.05.17. 10:46:21

@Rikster91: Azt hozzáteszem már egy ideje azt várom, hogy leváltsák, csak maga a módszerrel nem értek egyet és a klub hozzáállásával.

Ui: Ezen a két meccsen már hagyják békén szerintem, aztán a Monza meccs után kalap-kabát, persely és mehet.

bianconeri83 2024.05.17. 10:50:15

@Il Principino: azért Marotta sem fél év alatt épített versenyképes csapatot. Az tény, hogy Giuntoli még nem bizonyított a Juvénál, de mindent a nyakába varrni, csak mert ő az aki pozíciójából kifolyólag elküldheti Allegrit. Ez nyilván nem csak az ő döntése (lesz).

És lássuk be min. 4 hónapja ezt várja a Juve szimpatizánsok 90%-a, volt majd 3 éve Allegrinek, sajnos a nyomába sem sikerült érnie a korábbi szintjének (tudom, a keret is egészen más).

Én személy szerint változást szeretnék, és bár a szerdai viselkedés nem a Juvéhoz méltó (mert nem csak magát járatta le ezzel), de egy tisztességes búcsú azért kijárna neki.

gomorra21 2024.05.17. 11:18:52

Allegrito hónapokig tétlenül nézte a leépülést, aztán végre összejött egy jó meccs, és erre elkezd hisztizni. Korábban kellett volna ébredni, Max!
A dühroham a játékvezetés miatt jogosan indult, de aztán átcsapott egy frusztrált hisztibe. Nagy volt rajta a nyomás? Wow! Az első edző akin nyomás van. A fenyegetés után kár hogy nem sz@rt oda a padlóra, úgy még hatásosabb lett volna XD

Zsupi44 2024.05.17. 11:21:35

@juve2121:

Szerintem totál csúsztatás az egész amit írsz.
Egyrészt nézzük mi indította el a folyamatokat, valaki szerint az , hogy elküdték Marottát, valaki szerint meg , hogy leigazoltuk Ronaldot.
Én azt mondom akár mindkettőben lehet is valami, de egy a Juve szimpatizánsok zöme világsztárokat akart látni végre , nem ingyen igazolható "jó embereket" és a Ronaldo , és DeLight transzfernek akkor mindenki örült.
Az , hogy jött a Covid és minden klub számára pénzügyi destabilizáció ezt senki de senki nem láthatta előre.
Az , hogy mókoltunk a fizetésekkel könyörgöm mindenki ezt csinálta . Sorra jöttek ki a nyilatkozatok a kluboktól , hogy a játékosok lemondtak a bérük egy részéről (ja persze biztosan így volt) , Minket azért ítéltek el , mert szúrta az illetékesek szemét Agnelli szuperligában betöltött szerepe, és hogy mi nem ugrottunk ki belőlle. Ez lehet a vezetőség hibája, de én is kitartottam volna a sszuperliga mellett.
Így alakult de a vezetőség elvitte a balhét és ahogy kell le is mondott, pediga klub történetének egyik aranykorát élte meg alattuk.

Akkor nézzük Allegrit.
Allegri elvállalt egy munkát nem kevés pénzért.
A munkájával szerintem senki sem elégedett, lehet itt mentegetni de amikor visszajött szerintem senki sem ezt várta tőle, aki azt mondja igen megengedem magamnak , hogy azt mondjam hazudik még magának is...
Aztán akkor szűkítsük le erre a szezonra függetlenül attól , hogy már a tavalyi szégyenteljes BL búcsú után el kellett volna küldeni.
idén augusztusban azt mondta Allegri , hogy teljesen elégedett a rendelkezésére álló kerettel nem szeretne senkit a csapatba (még a felkészülési meccseken néztünk is nagyokat, hogy baszki néhol szép is a játékunk)
Nyilván a Pogba sztorival nem számolhatott, de Pogbától várni a tavalyi év fényében a felemelkedést, hát finoman szólva is lutri volt.
Arról már nehezebben tudtok meggyőzni, hogy a klub és Allegri a Faggioli botrányról ne tudott volna , nyilván mikor látták már nem tudják megúszni az ügy kirobbanását (mások játékosok is kiderültek ugye) , akkor már késő volt.
Az mondjuk számomra röhej , hogy ettől a gyerektől vártuk a megváltást , nem mintha nem lenne ügyes, de annyira már nem fiatal , és mondom valaki tőle vissza 5 db kiemelkedő meccset. Na ugye, hogy nem is annyira könnyű.
Aztán Allegri bűne az is, hogy bár csak 43 meccsünk volt(van) a szezonban , de hányszor küldte ki ugyan azt a kezdő 11-et?
Valójában nem csapata volt , hanem taktikája , amihez mereven ragaszkodott.
Az is nagyban a sara, hogy egy félidős csapat lettünk, ennek a csapatnak egyszerűen nincsen erőnléte. Pedig a fizikai felkészítéshez még olyan nagyon komoly labdarúgói tudás sem kell.
Arról ne is beszéljünk , hogy milyen a játék minősége. Szerintem annál többet erről nem mond el semmi, hogy a Napoli-Juve elvvileg rangadót kiszorította egy NBA meccs és egy Darts döntő. Na pont ennyire lettünk az elmúlt három évben érdekesek.
Pont annyira , hogy még egy Juve szurkoló is elgondolkodik rajta , hogy megnézze-e egy Juve-Salernitana meccset.
Az meg , hogy mit csinált az Atalanta meccs végén engem még annyira nem is érdekel. De most komolyan azon csodálkozunk , hogy el akarják küldeni??? Az a röhej , hogy eddig a padján maradhatott. És ez teljesen független attól , hogy Motta esetlegesen beválik-e vagy sem....

Zsupi44 2024.05.17. 11:38:31

És mégy annyit hozzá tennék , hogy nagy divat szideni Agnelliéket. Csak számomra hihetetlen kontraproduktív az az érvelés , hogy méltatlan kritizálni és így elküldeni Allegrit, hisz az első időszaka milyen sikeres volt.
Agnellit vagy, Nedvede mivel jobb érzés vagy másabb fikázni.
egy Calciopoli és két 7. hely után vezettét vissza a klubot a legszűkebb elitbe, és a klub történelmének egyik aranykorában voltak a vezetői.
E mellett Nedved az utolsó aranylabdás játékosunk , aki akkor is kitartott e klub mellett kevés legendával karöltve , amikor visszasoroltak minket a másodosztályba.
Ehhez képest Allegri se nem mond le, és eddigi tudomásunk szerint a jövő évi honoráriumáról sem szeretne.
picit kettős mérce...

Leram7 2024.05.17. 11:46:30

Hiba lenne elküldeni most Allegrit, neki kell befejezni a szezont és meg kell nyernünk a hátralévő 2 meccset.

JuveMI 2024.05.17. 11:49:27

Allegri nyomott egy "Contét"... kieresztette a gőzt és elküldött mindenkit a pics@ba... ezzel megoldotta az edzőkérdést. Titkon remélem, hogy lóvéban megegyeznek és minél kisebb presztízsveszteséggel lehet kezdeni gyártani Allegri-lovasszobrot a stadion elé!
Júniustól pedig végre jöhet a modern felfogású, fiatal olasz (európai szinten is meghatározó) edzőgeneráció egyik alakja... aki reményeim szerint egy "modern-europid" játékot fog játszatni a Juventussal. Nagyon remélem továbbá, hogy Guintoli tényleg akkora DoF-félisten, amilyennek gondoljuk... és nem hordja szét a keret színe-javát... a folyószámla-egyenleg érdekében!

FAF 2024.05.17. 11:56:47

Megmondom őszintén, én most egy kicsit meg vagyok zavarodva és nem igazán látom mi a hiszti tárgya. Több száll lett itt összemosva.

Bírók: kritikán aluli volt, amit művletek ez nem kérdés. Máskor ilyenkor a mester azt hajtogatja, hogy hagyjuk a bírókat dolgozni, jó munkát végeznek. Talán korábban nem kellett volna ezt PC dumát nyomni és akkor nem így bíráskodnának.

Sajtó: Mi az igazság amire utal? Mi az amit a vezetőség kér hogy mondjanak? Ez nekem telejesen homály, hogy itt mi a probléma. A sajtó nagyobb részt mindig is pletykákkal operál. Ez most miért új neki?

Vezetőség: Most tényleg az a baja, hogy el fogják küldeni de még nem közölték vele? Ahogy mind a két oldal hajtogatja állandóan le fognak ülni és kiértékelik a dolgokat. Ha ez mindig így történik, akkor majd ott közölni fogják vele a döntésüket. Itt sem értem a kiborulást.
Azt se értem miért mennek itt neki egyesek Giuntolinak. Azt gondolják egyedül hoz meg bármilyen döntést? Egy januári átigazolási időszaktól bárki is csodát várt? Hagyjunk már neki egy kis időt. A mester 3 év türelmet kapott és nem ért el semmit. Ez még igaz lehet CG-re is, de az idő neki is jár.

Hova tünt a toszkán humor és irónia? Mi ez a vetkőzős kiborulás?
Ez nem szenvedély ez idegbetegség.
Szegénykém idegroncs lett, így pláne nincs értelme folytatni vele.

A fizetéshez való ragaszkodás meg jogában áll, de egy közös megegyezés elegánsabb lenne, ha már annyira szereti a klubot.

Barza 2024.05.17. 12:04:38

Érdekes, hogy pár napja egyértelmű volt nagyjából a köz vélekedése, hogy Maxinak mennie kell. Nyertünk végre egy kupát (örülünk Vincent), meg csinált egy mérhetetlen nagy ripacskodós hisztit, amit az első alkalommal, (ha jól emlékszem 3:1 -es vezetésnél) még díjaztam is, de így már inkább szánalmasnak tartom, valamint belekötött még az élő fába is. Erre egy mocskos szar tavasz után a vezetőség talán kibassza végre, és a köz fel van háborodva. Nem értem.....
Jaj szegény Maxi mennyi teher és gond volt a vállán és az előző uralkodása alatt milyen jó volt (nem vitatom, sőt...) és szar a keret, meg a sajtó ellene van és Guintoli egy nagy szar, stb., stb., stb. Komolyan mindjárt megsajnálom. Hány edzőt rúgnak ki idényenként egyik napról a másikra? Őértük nem zokog senki, mert ugyanis ez egy ilyen szakma és Maxi szerintem bőven kapott a második regnálása alatt időt és bizalmat. Ha nem veri ki a hisztit biztos erre a két meccsre ő marad a padon. Folyamatosan a tiszteletről beszél, hát kérem a viselkedése minden volt csak nem tiszteletteljes.
Minden elismerésem és tiszteletem Allegrié az első időszakáért, visszasírom azt az időszakot, de ennek itt most már vége. Bizalmat érdemel az új vezetés is és az új edző is, csak rendeződjenek végre, gyorsan a dolgok és kezdődjön el az érdemi munka, mert már nagyon jó lenne újra jó és élvezetes meccseket látni Juve szurkolóként.

niccolo 2024.05.17. 13:10:28

Akárcsak a politikában,itt a sportban is az újságírók és a média vezet félre,néha bejövő nekik de sokszor alaptalanul,keltenek feszültséget.Csak a tényeket lenne szabad közölni.

juve2121 2024.05.17. 13:19:33

@Zsupi44:
Ajaj, azért nem haragszom a “csúsztatás’ szó miatt, mert látom tájékozatlan vagy!
Első!
Ha van egy megegyezése a klubnak a 30%-os fizetés csökkentésről, és ezt hivatalosan bejelented, akkor az nem lehet kamu, mivel tőzsdei cég a Juventus! A bejelentés azonnali részvény emelkedést eredményezett! A baj, hogy a játékosok csak ideiglenesen mondtak le a pénzről, de a kommunikáció nem ez volt! Tehát a bejelentés téves információ kiadás volt!
Ez pontosan csalás! Sajnos a büntetés jogos!
Másik!
Több csapat játszik az átigazolási összegek megállapításával! Mindenki tudja!
De ésszel, de ha van is necces ügy legalább alátámasztják érvekkel, de ami fontosabb számokkal!
Egy harmincvalahány éves Pjanicot, aki az utolsó évében kb 2 gólt rúgott nem lehet 60 millióra taksálni, és Artur kb 72 millája az meg vicc kategória!

“Barcelona paid 60 million euros for the Bosnian and Juventus paid 72 million euros for the Brazilian.”
Ez a hivatalos bejelentés!
Egy is csalás!
Még egyszer mondom, tudom hogy más csapatok is ezt csinálják, de ez nagyon durva volt! Ez mellett már nem lehetett elmenni az UEFA-nak sem! Persze ebben közrejátszott a szuperliga, amiről mindenkinek megvan a véleménye, hogy jó lett-e volna e vagy sem! Ezt nem tudjuk!
A vezetőségnek muszáj volt lemondania, mert az egész club bedőlheted volna! Szerintem a mostani vezetés bravúrja, hogy csak egy év uefa eltiltást és 10 pint mínuszt kaptunk csak! Ezért kellettek az ügyvédek a vezetőségbe!
Amit, Allegrinek ígértek, abból szinte semmit nem kapott meg! Tavaly mikor ment a balhé egész évben, ő akkor is tartotta a lelket a csapatban és behozott bennünket a harmadik helyre! Sorolhatnám a balhékat Pogba, Fagioli, Ronaldo távozása és a siralmas igazolások tömkelege!
Szerintem amit vállalt, ahhoz nem kapta meg a megfelelő hátteret!
Persze hogy azt mondja év elején, hogy megfelel a keret, mert nem mondhatja azt hogy tele vagyunk gyenge játékosokkal, mert az morálisan nem lett volna jó a csapat számára!
És még egyszer elmondom, a vezetőség, a Allwgritől a BL hely elérését várta el ebben az évben! Ő ezt teljesítette!!!
Na de hagyjuk is, úgyis menni fog, jövőre meglátjuk mi lesz! Forza Juve!

gomorra21 2024.05.17. 13:38:54

@juve2121: teljesen korrekt amit írsz. Én egyedül egy helyen tudom "támadni": egy szezont meg lehet úgy nyerni, hogy a mutatott játék nem túl acélos, és félgőzzel vesszük az akadályokat A győzelmet nem kell megmagyarázni.
Az első helytől lefelé viszont már nehezen védhető, ha félgőzzel játszik a csapat.

A 2., helyről csúszni lefelé az 5. hely felé úgy, hogy amúgy hónapok óta nem teszünk erőfeszítéseket a változtatásra, az nem elfogadható. Ez a Juventus, nem a Fiorentina.
Egy keményen megharcolt 2. hely nem szégyen. Egy halovány, kishitű 5. hely hatalmas szégyen.

Zsupi44 2024.05.17. 13:53:49

@juve2121:

Én nem.írtam sehol , hogy csaltunk , azt írtam mindenki ezt tette, főleg azért mert a klubok 95%a gazdaságilag csődbe ment volna.
Nem csak Csizmaföldön , mindenhol.
Csak Magyarorszagon speciel adómentességet kaptak a labdarúgól, mert szeretett vezérünk imádja a labdarúgást.

Az meg , hogy mennyire tájékozott vagy látom, hisz első kézből tudod mit kért , és kapott , és mit kellett átélnie szegény Allegrinek.

Abban azért egyetértünk , hogy Forza Juve.

venember83 2024.05.17. 14:15:19

Agresti arról számolt be, a pletykák szerint a mai nap volt az utolsó a mester számára, aki az edzés levezénylése után elhagyta Continassát

sleepy8 2024.05.17. 14:21:21

@venember83: Nem akarják megvarni hogy két idegroham kozott a hétvégén beárazza a megváltónkat. :DD (vicc, mielőtt bárki komolyan venné)

venember83 2024.05.17. 14:36:17

@sleepy8: egyértelműen nem jó senkinek már ez a folytatás, de szerintem ha már eddig kitartottak a mester mellett pl. a múltbeli érdemei miatt, akkor most már kár lenne elküldeni. Legyen meg ez a két meccs, s utána jöhet a szép, nyugodt búcsú. Kár most már bármelyik fél részéről belekakilni a dolgokba.

Barza 2024.05.17. 14:37:50

@venember83: pedig úgy néz ki ez már nem lesz szép válás

juve2121 2024.05.17. 14:40:29

@gomorra21:
Igen igen, én is azt mondom, h a hullámvölgyeket nem kezeli jó Alkegri!
Lásd első uralkodása ötödik év vége!
Na de ha megnézzük idén Tucel, Klipp és sorolhatnám!!!
Szóval ez sem fekete fehér!!

Attilio79 2024.05.17. 14:48:07

@sleepy8: Pedig a Bologna kerete 10 milliószor jobb, mint a mienk! :)

Allegri elküldése viszont beárazza a vezetőséget ilyen körülmények között.

juve2121 2024.05.17. 14:53:52

@Zsupi44:
Csak egy kérésem van, szerinted az idei évre a “senki”-t kérte Allegri!
Fél évkor idehoztak neki egy Alcarazt!
Aki beállt edzeni és sok volt neki a terhelés, nem bírta a tempót!
Még Chiellini is megmondta, számára kemények voltak az első hónapok!
Angol 2-ből igazolunk, mikor bajnok esélyes csapat voltunk állítólag!! Nehogy már!
Vagy Mckennie, akit azért adott kökcsön. Leedsnek, mert nem tud focizni! Szépen ki is estek! Visszazavarták, utána meg kell neki? Ezt komolyan gondolod?
Ez van, marad, mert a kutyának sem kell, főzz ezzel!
Vagy Weah? Aki futni tudott, de kb ennyi! Összjátékban használhatatlan!
De ha nincs pénz, nem tudsz igazolni! Csak a fent említett szintet!
Azért írtam az Agnelli-Nedved duo-t hibásnak, mert egy leamortizált kasszát, több komoly eljárást a klub ellen hagytak maguk után! Üres kasszából nem lehet igazolni!
Kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci!

Rikoo 2024.05.17. 14:59:03

@Rikster91: Így igaz. Mások vannak a vezetőségben, de ugyanazok a gusztustalan, alattomos módszerek.
Ha jön majd az új edző és nem jönnek az eredmények akkor majd ugyanez lesz?
Egyáltalán, hogy a f@szba lehet az, hogy a Juventus vezérigazgatója egyben két másik lap vezérigazgatója is?

venember83 2024.05.17. 15:01:04

Guido Vaciago s a mester ügyvédje közös nyilatkozatot adtak ki, a felek leültek beszélni, s maguk mögött hagyták a történteket mindenféle további következmény nélkül.

sleepy8 2024.05.17. 15:04:17

@juve2121: "Kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci!"

Azért Marottanak kis pénzből is megy a nagy foci. :) De a Juventus szintjéhez Ő is keves volt.

Pedro32 2024.05.17. 15:17:48

Van egy olyan mondás,hogy a szurkoló mindig az utolsó meccsre emlékszik .Ez nem hülyeség.

juve2121 2024.05.17. 15:27:42

Bocs még amnyi, hogy amikor jól ment a csapatnak, akkor a Guintoli:
“Allegri a mesterünk, nekünk kell felnőni hozzá!”
Aztán mikor szarul ment eltűntek a nyilatkozatok!
A sajtó elkezdte lehúzni Allegrit! Oké az a dolguk el kell adni a lapot!
De, ha van egy emberem akiben megbízom, akit egy hónapja még magasztaltam, akkor megvédem! Guintoli a háttérbe húzódott mint egy pincsikutya és hagyta, hogy szétszedjék Allegrit. Szerintem neki ez is fájhatott!
Azért annyira nem sajnálom! 20 milla zsebben, pihen egy kicsit és elmegy nagy pénzért máshová!

Rikoo 2024.05.17. 15:32:23

@juve2121: 20+ millió a bruttó összeg. Nettó 7+2 illetve a többi bér a csapatát illeti.

Pedro32 2024.05.17. 15:39:39

Számonkéritek a vezetőségen ,hogy nem ezt nyilatkozták most mégis elküldik Allegrit.
-Szerintem az let volna fura,ha elmondják a sajtóban,hogy “hàt el kelle küldeni”
Ez minden klubbnál igy megy.Nem teregetik ki a szennyest.
-Ami a szezon második felében megy eredmények terén az óriási visszaesés és az a csoda,hogy nem menesztették eddig,vagy nem jelentették ki ,hogy menesztik.
Nem értem a 2.miért jobb forgatókönyv.
-Ez a “megnyerte a kupát,meg bl be jutott ,ez volt az elvárás”
Mivaaan?Allegrit azért hoztuk 3éve ,hogy ezt megtegye?Gyerekek “stabilizálni a játékot,olyan keretet kialakitani ,amire lehet épitkezni” ebből semmi nem teljesült.
Az utolsó mérkőzés kijött és mindenki teljesen szentimentális lett.
Jaaaj “szegény,vele nem őszinték”könyörgöm:Én tudom innen otthonról ,hogy ki akarják b.szni ,de Ő nem?Nincs kapcsolata a külvilággal?Nem látja mit csinál a csapat?
Ne dobják ki ,mert felesleges.De őszintén ettől lett alkalmatlan a vezetés és Allegri alkalmas??mivaaaan??Ha 2hónapja menesztik sem szólhatna semmit.annyira felesleges ez az egész

Rikoo 2024.05.17. 15:44:06

@Pedro32: Egyáltalán nem is erről van szó.XD

Pedro32 2024.05.17. 15:53:02

@Rikoo: világoaits fel a megosztott képpel kapcsolatban és az új vezetőség guaztustalam “módszereiről”

FAF 2024.05.17. 15:55:07

@Rikoo: Ezek a versenysorozatokra vonatkozó elvárások. Nem is ezért kell mennie. Ha bajnogságot nyert volna akkor is mennie kellene mint legutóbb mert ebből a felfogásból amit ő képvisel elég volt már.

Jaj, majd mindjárt megsajnálom, hogy csak 9 millió, a fele is bőven elég lett volna neki.

FAF 2024.05.17. 15:56:23

@FAF: Ja az lemaradt, hogy ahogy Sarrit is elküldték bajnoki cím ide vagy oda.

sleepy8 2024.05.17. 16:00:23

@Pedro32: Az a baj hogy az az alap dolgot nem értitek meg, hogy akik kiakadnak az elküldésén, nem úgy látják hogy az edző teljesítménye miatt vannak a negatív dolgok a csapatnal.

Úgy látják hogy az elmúlt 3 év stabil teljesítménye (mert szerintük stabil ezzel a csapattal minden évben BL helyen végezni) Allegrinek köszönhető, mert kb az egyetlen biztos pont volt a csapatban az elmúlt 3 évben.

Szerintem pl 3 csapat van, amelyik egyértelműen erősebb mint a Juventus, illetve van 3-4 ami kb azonos szint. Ti meg azt gondoljátok kis tulzassal (legalábbis úgy szidjatok Allegrit) hogy Motta bajnok lenne ezzel a kerettel.

Mi nem gondoljuk, hogy egy korábban klasszis edző, a Juventus történelmének egyik legjobbja, 2 év pihi alatt elfelejtette a szakmáját.

DelPiero2 2024.05.17. 16:01:30

@Il Principino: tegyük hozzá ADP, Mandzsu, Higuan elűzése, Sarri, Pirlo kirúgása. aki meg jól alátámasztotta magát ügyvéddel azzal meg nem tudtak mit csinálni, fizettek nekik mint a katonatiszt, pl. Ramsey.

Del Pybala 2024.05.17. 16:01:59

Igy is sokkal tovabb maradt mint kellett volna...paros labbal kell kibaszni ezt a kokler majmot.

gomorra21 2024.05.17. 16:08:55

@sleepy8: "Ti meg azt gondoljátok kis tulzassal (legalábbis úgy szidjatok Allegrit) hogy Motta bajnok lenne ezzel a kerettel."

Igen, ezt gondoljuk - "kis túlzással". XD
Valójában meg azt, hogy lehetne egy határozott csapatunk egy határozott 2.hellyel, nem ez a süllyedés. Az inter összegyűjtött annyi pontot, amit nem szégyen nem megelőzni őket.

De ez a Milan mi a f@szt keres előttünk?

Rikoo 2024.05.17. 16:12:23

@Pedro32: "Számonkéritek a vezetőségen ,hogy nem ezt nyilatkozták most mégis elküldik Allegrit.
-Szerintem az let volna fura,ha elmondják a sajtóban,hogy “hàt el kelle küldeni”"

Pontosan az ellenkezőjét csinálták. A Juventus vezérigazgatója Scanavino a Gedi Groupp vezérigazgatója is és így alapból érdekellentét áll fent, ugyanis a La Stampa és a Repubblica a hatáskörébe tartozik.
Allegri azt nehezményezte, hogy folyamatosan hazugságokat állítottak róla a sajtóban a klub részéről, amit pedig a Tuttosport vezérigazgatója megírt és ez nem az igazságot tükrözte, pedig ő végig tudta az igazságot.
Többek között, hogy a játékosok ellene fordultak illetve hasonló hazugságokat.
Tegnap este ismét emiatt mentek a csatározások, de mára megegyeztek az ügyvédek.

Giuntolival február óta nincs verbális kapcsolata. Nem tudjuk, hogy ez a téli mercato vagy a háta mögött történő egyezkedések miatt van, mindesetre az nem volt véletlen, hogy elküldte őt az ünneplő csapattól.

Én ezt mondtam is tegnap, hogy egyértelműen el kell küldeni, ha ellene fordul a vezetőségnek, viszont ha igaza van, akkor ezek súlyos vádak és ismét gusztustalan módon működik a vezetőség, mert a kezükben a Tuttosport, La Stampa és Repubblica, aminek köszönhetően tudják az embereket manipulálni hazugságokkal, ráadásul lefizetik őket.
Az érintheti az edzőt vagy a játékosokat.
Pl. McKennie nem akar szerződést hosszabbítani a klubbal és emiatt távoznak.
Az igazság pár nappal később, hogy fizetéscsökkentést ajánlottak fel és az apja ezt megerősíti, de napokig hazugságok voltak a sajtóban Westonról.
Valószínűleg az öltözőben volt is szó ezekről.
Ráadásul, ha szemtől szemben megegyeznek valamiben és napi szinten tartják a kapcsolatot ősszel, akkor ne kezdjen már el a sportigazgató a háta mögött kavarni...
Láthatjuk a többi topklubnál nem így működnek a dolgok.

A lényeg, hogy rohadt nagy távolság van jelenleg az öltönyösök és az öltöző között. Agnelli és Nedved rendszeresen megjelentek az öltözőben és közel voltak a játékosoktól, most ennek az ellentettje van.

Nem tudjuk pontosan mi az igazság, de komoly vádak ezek. Hozzáteszem, hogy ilyen esetben nyugodtan ki lehet rúgni az edzőt, azonnal.

Shyr Kahn 2024.05.17. 16:18:06

@Rikoo: Ez a zold lampas sor igaz, de tudjuk, hogy a felev soran kozel a Scudetto-ert harcolt a csapat. Ahhoz merten viszont hatalmas esest lattunk az elozo honapokban. Az Atalanta-nak koszonhetjuk, hogy nincs igazi tetje az utolso ket merkozesnek es nem magunknak, vagy Allegrinek. Es a problema az volt, hogy Allegri edzoskodese soran ez volt a leghosszabb godor, ugy hogy terheles csak a kupara es a bajnoksagra volt tartogatva. A vezetoseg pedig donthet ugy, hogy annak fenyeben maskent ertekeli ki az edzot (jogosan).

Az elozo, a korabbi es nagyon sok vezetoseg a vilagban hasonlo modon az ev vegen kuldi el az edzojet. Vannak vezetosegek, amik korabban... lasd a Roma-t vagy az Udinese-t.

Persze lehet azt mondani, hogy az nem szep dolog, hogy Allegrit az utolso ket forduloban mar nem lathatjuk, de vajon mennyire volt szep Dybala "integetese" utan felegetni a hidat vele es egyaltalan nem is targyalni barmifele esetleges folytatasrol?

En tudom, hogy te azt mondod, hogy az eszkozok hasonloan gusztustalanok, mint amilyenek voltak, de sajnos azt latom, hogy ez mindenhol igy van... sok helyen meg rosszabb is a helyzet (megint csak a Roma-t es az Udinese-t emelnem ki a jelen szezonbol), ami persze nem jelenti azt, hogy el kell ezt fogadni, csak nehez barmit is csinalni, mert a minta adott.

Ha a merkozes utan a folyoson Allegri nekiment a vezetosegnek az a tisztelet hianya. Carlo Ancelotti pontosan ezt keri szamon a jatekosaitol (a konyve alapjan). Ha az nincs meg, akkor a kapcsolat mergezo es nincs ertelme egyutt dolgozni az adott jatekossal. Azt is irta, hogy edzokent a klub vezetiosegenek dolgozik, ezert neki kotelessege engedelmeskedni, mint alkalmazott. Rengetegszer elbocsatottak mar, meltatlan korulmenyek kozott... pl a PSG elerol, amit a konyveben ki is emel, valamint sikeres Madrid korszak utan is. Megsem intezett semmifele nyilvanos kirohanast a vezetoseg ellen... sot a Real Madrid vissza is hivta. Tudom, hogy ember es ember maskent vesz dolgokat, de lehet peldat venni Carlo Ancelottirol: egy edzo probalja meg fenntartani a tiszteletet (nyilvanosan es ha lehet nem nyilvanosan is) az aktualis fonokei fele. Ez most ugy tunik hianyzott Allegrinel... es ha hianyzott, akkor meg vedheto is az elbocsatasa, meg akkor is ha en (es sokan masok) szemely szerint mondjuk meg megengednem neki az utso ket merkozest.

Akarmi tortenik is, en nem itelem el sem Allegrit (meg akkor sem ha tiszteletlen volt, mert adott nekunk nagyon szep dolgokat az elozo korszakaban), sem a vezetoseget (csak most kezdtek). Ez uzlet, es az uzletben vannak szabalyok, amikre lehet hivatkozni egyes esemenyek kapcsan. A tiszteletlenseg egy iratlan szabaly, amit ha megszegnek, akkor jogos lehet az elbocsatas.

Pedro32 2024.05.17. 16:32:08

@sleepy8: Az a baj,hogy Ezt Te mondod,hogy ezt gondolom.
Én azt mondom/mondtam,hogy Allegrivel továbblépni nem tudtunk.3éve volt ,hogy a csapat előrelépjen.Kirajzolódjon egy felfogás,annak ellenére nem változtat az edző a felfogásás,hogy kiviláglik,hogy a csapat többre képes.
Mi az a játékelem amiben a csapat fejlődött?amortizálódik a csapat,A BL ből való kizúgásról azthiszem már szó sem esik.
3jobb csapat van és 4azonos.Ergo 7 .helyért menne a csapat.? Ezt mire alapozod?Hogyhogy Paredes a Romanal jo?Hogyhogy Zakaria Monacoban jo?hogy a PL ben az ex játékosaink jok?
Elküldte Mckennit,mert rossz.itt maradt mert nemjo,majd kezdő nála ,mert mégis.
Ezt nem engedheti meg magának egy klubb semm,hogy ennyire ne tudja ki kell egy rendszerbe.Az Atalanta olcsó,áron aluli játékosokkal tölto fel a keretet,mert Gasperininek konkrét elképzelése van.
A Stuttgart is egy gyenge keret vol aztán más lett az edző.A Leverkusen 16. helyen volt mielőtt átvette Alonso.
Az AS Romanal ugyan ezt mondták még a podcastben a szurkolok is.”Erre képes a keret”Mourinho kihozza a maximumot.Az elemzések megmondták,hogy jó lenne,a támadásban koncepcio.jobb lenne a játék.Jé egy közepes Derossival is lett foci.Vagy mikor kivették Napoliból az elképzelèst elfelwjtett mindenki focizni.Akit idehozunk az is elfelejt focizni.

Shyr Kahn 2024.05.17. 16:33:37

@Rikoo: "Láthatjuk a többi topklubnál nem így működnek a dolgok." - ha meg nem tetted, olvasd el Ancelotti konyvet. Az amit a Chelsea-rol, a Real-rol es amit kulonosen az PSG-rol irt. Elobbi kettot egyebkent rendkivul ertelmes emberkent el is fogadta, mert a dolgok ugy mukodtek az adott kluboknal, ahogyan mukodtek.

Meg egyszer: nezd meg Mourinho elbocsatasat. Vagy Gabriele Cioffi elbocsatasa az Udinese kapcsan.

Es ez csak ket pelda a jelenlegi szezonbol. Lehetne meg ezernyit emliteni.

Meg egyszer ez nem jelenti azt, hogy ez szep, de egyaltalan nem egyedulallo.

Ami a Tuttosportot illeti erdemes barmifele lapot fenntartassal kezelni, mert nekik is megvan a maguk erdeke a tortenetben. En egyik fel velemenyet sem vennem keszpenznek.

gomorra21 2024.05.17. 16:33:43

@Shyr Kahn: "A tiszteletlenseg egy iratlan szabaly, amit ha megszegnek, akkor jogos lehet az elbocsatas." +1

Amúgy ez az egész sztori Allegri ámokfutásával eléggé nápolyi hangulatú. Ha a Napoli edőjéről lenne szó, most minden Juve szurkoló sírva röhögne, hogy ilyen is csak a kukásoknál történhet meg.

Rikoo 2024.05.17. 16:44:27

@Shyr Kahn: Igen, a PSG a másik tökéletes toxikus példa. Abszolút nem normális ami ott megy, hihetetlen hogy senki nem vizsgálja ezeket, Nasser Al-Khelaifi pedig mindent meg fog úszni, legyen az emberrablás, kínzás, bírók és játékosok fenyegetése...

west30 2024.05.17. 16:47:31

@Rikoo: Azert azt tegyuk hozza az adok kapok Guintoli es Allegri kozott mar hamarabb elkezdodott.Mar elobbi szerszodtetese elott jottek az Allegrit tamogatok es fikaztak ot,plusz Manna hirtelen nagy kiraly lett.Ma is azonnal reggel jott a mostanra mar hagyomanykent megjelentetett Galone fele felszopas.Nem vedem egyik oldalt sem,Allegri egyszeruen olyanokkal harcolt,akiknek nyilvanvaloan nagyobb hatalma van mint neki.A pozicioja is mar regegota ingatag volt,ami nem Guintoli erkezesevel kezdodott,ezt o maga is biztosan tudta.

Rikoo 2024.05.17. 16:51:16

@west30: Egy bizonyos szintig ezzel nem is lenne probléma, de Scanavino szerepe és a sajtó bevonás már egy undorító lépés.
Nyugodtan távozhat Allegri felőlem, de menjen Scanavino is illetve akik még szerepet játszanak ebben a sajtóban hazugságokat terjesztésben.

Még Westonhoz tartozik, hogy érdemes megnézni napra pontosan mikor esett vissza a teljesítménye.
Pontosan amikor elkezdődtek a tárgyalások vele és a sajtóban megjelentek különböző, finoman szólva is nem szimpatikus információk vele kapcsolatban...

juve2121 2024.05.17. 17:01:58

@Pedro32:
Nagyon sajnálom, de neked fogalmad sincs a futballról!
Persze ez nem zárja ki, hogy tiszteletben tartom a véleményed!
Forza Juve!!

west30 2024.05.17. 17:02:39

@Rikoo: Na az biztos,hogy a Scanavino-Ferrero kettosnek a tavozasa rettentoen fontos lenne a jovore nezve.Egyaltalan nem valoak ide,Elkan talpnyaloi azzal a cellal,hogy fentartsanak egy hamis kepet a klubrol.Olyan mint ha valami idegen megszallas alatt lenne a klub.

Rikoo 2024.05.17. 17:07:04

@Pedro32: A Roma szépen vissza is esett azóta, utolsó 7 meccs 1 győzelem, 3 döntetlen és 3 vereség.
Már nem biztos annyira DDR helye.
Paredes utolsó nyilatkozata alapján sérülten érkezett és szenvedett is ezzel a Juventusnál, amiről mi pl. semmit nem tudtunk.

Azért nézzük meg azt is, hogy középcsapatoknál teljesítenek jól ezek a srácok. Roma, Tottenham, Monaco, Fiorentina.
Pl. De Ligt nem képes jobb teljesítményre a Bayern Münchennél.

Bár alapvetően egyetértek, szerintem is váltani kell.

sleepy8 2024.05.17. 17:07:04

@Pedro32: De papi, én nem lattam hogy ez a csapat többre képes. Amikor akarnak focizni is vert izzadva érnek el eredményeket. Meg parades jobb Rómában? Lattam pár Roma meccset iden, szerintem nem. Megneztem helyetted gyorsan az értékeléseit is, Juves szezonja 6.7, idei 7. Huha micsoda javulás valóban. Lehet az zavar be hogy sok tizit rúg.

Monaco vs Juve szintet hasonlitgatni... Gladbachba is jó volt Zakaria. Csak a Chelsea meg a Juventus nem az a szint. Megjegyzem Juves szezonjai 6,7 mindkettő, idei 6,9. Ő is mekkora zseni lett Monacoban valóban. Kuluval meg Bentancurral másnak már levezettem ugyanezt, Kulura rá lehetett fogni az első fél szezonjaban hogy jobb volt azóta kb ugyanaz a szint. Alairom 6 spurs meccsnel nem lattam iden többet, de az összesen csapnivaló volt mindkét ex extra klasszisunk.

Mas csapatokhoz hasonlitgatni meg felesleges. Ez a Juventus, nem a Leverkulsen meg a Roma.

De azért azt a kérdést itt feltennem hogy az egy szezonos Motta mivel több mint a felszezonos DDR, aki szerinted közepes?

Amúgy nem kell meggyőznod, hidd el örülnék neki ha minden megoldodna Allegri elküldésével. Sarri alatt is (pedig kurva nehez volt :D) ennek a csapatnak szurkoltam, meg mindig ennek fogok. Szóval az érdek közös, mindketten azt szeretnénk hogy a csapatnal jo legyen. Annyiban nem értünk egyet hogy mi a jó neki.

Pedro32 2024.05.17. 17:10:12

@Rikoo: Én nem erre reagáltam ,csak 10fe kontextus pörög itt és azthitte a hozzászólásod máshova is beillet.Felejtsd el.Sorry
Én minden ujságcikket fenntartással kezelek.Igazgatók ,újságirok…elvárható az őszinteség?:D

Pedro32 2024.05.17. 17:16:25

@sleepy8: Egyik igazolásunk sem válik be,senkinek a plafonját nem emeltük meg,mégis máshol nem teljesen idiotak.Nem csapatokat hasonlitottam össze ,hanem szituációkat.Nem azt mondtam meg oldja a problémát,hanem 3x is NEMTUDSZ RÁ ÉPITKEZNI

Zsupi44 2024.05.17. 17:29:52

@juve2121:

Én nem tudom , hogy kit vagy mit kért Allegri , mert mint írtam veled ellentétben én nem ismerem vagy nem vagyok vele kapcsolatban!
Én három dologból tudok kiindulni:

1, augusztusban Allegri azt nyilatkozta a csapat készen van , teljesen elégedett vagyok a kerettel már nem érkezik senki.
2, egy sportigazgató nem szokott csak úgy hasraütésszerűen igazolni , nyilván megbeszélik , hogy ezek vannek ennyi a keret, megpróbáljam-e idehozni vagy sem. (Szinte kizártnak tartom ha Allgerinek nem kellett volna Alcaraz, akkor ilyen konstrukciókkal nem hozzák ide)
3, Nehezen hiszem, hogy Giuntoli egyik első feladatának Allegri munkájának szabotálását tűzte volna ki

Én elmondom neked én mit látok:

A csapat teljesítménye hullámzó , a nagy meccsek nagyobb részét elvesztjük, komoly célokat 3 éve nem tudunk teljesíteni. A játékos keret értéke 3 éve folyamatosan csökken. A taktika nem nagyon változik a kezdő viszont szinte mindig. Fizikailag a csapat egy jó csapat szintjét sem üti meg egyszerűen egy félidős csapat lettünk. egy fiatalt sem sikerült stabilan beépíteni a csapatba, és az új játékosok a jó kezdés után beleszürkülnek.A csapat játéka konkrétan már a Juve szurkolók számára is nézhetetlen.
És akkor most tetszik vagy sem ezek nagy része kivétel nélkül Allegri sara , nem Agnelli-é vagy Nedvedé, Agnellié az volt , hogy visszahívta.
Amúgy bunker focival behúztuk a kupadöntőt a fáradt Bergamói világsztárok ellen 30%-os labdabirtoklás mellett, akár egy kis csapat. És elkezdjük védeni Allegrit , és le merjük írni teljesítette az idei célokat.
Amúgy mit csodálkozunk , hogy ellenünk fújnak a sporik? a bírók a nagycsapatokat és a támadó focit játszókat szokták általában segíteni , akik több időt töltenek az ellenfél 16-sának közelében. Mi gyakorlatilag egy Genoa ellen is kiscsapatként bekkelve játszunk. Ha szerdán nem tudjuk melyik csapat melyik, melyik a tradicionális rekord olasz bajnok , és melyik az amelyik kis lehetőségekből merítve szerepel nagyon szépen évek óta egy kiváló taktika és edző segítségével , akkor gyanítom összekeverjük a kettőt...
Mi van? ezek voltak a célok? Ez most a Juventus vagy az Atalanta .
Inkább arra válaszólj , amikor visszahozták te ezt a 3 évet vártad tőle? Ja nem mellesleg az , hogy üres a kassza abban Allegri fizetése is benne van...

sleepy8 2024.05.17. 17:32:00

@Pedro32: Ember, milyen építkezés volt az elmúlt 3 évben? Hoztak neki egy Vlahovicot, aki semmilyen szinten nem illik a játékfelfogásába. De hát látom már azt is kitaláljátok lassan hogy elképzelése sincs a focirol. :D

De akkor mondok én is neked egy példát; legjobb tudomásom szerint például Klopp sem a; Mignolet; Moreno
Sakhol, Skrtel, Clyne; Can, Lucas Leiva; Milner, Coutinho, Lallana; Origi szintű csapatot fejlesztette győztes csapatta. :D Hanem igazolt egy kb újat.

A Mister valóban nem fog neked szarból várat építeni, aki ezt várja tőle az hülye. Már bocsánat. De nem lehet rá építkezni? Azért amikor Marotta építkezett rá, akkor mintha lettek volna eredmények.

Pedro32 2024.05.17. 17:33:07

Már nem Allegri az edző …:/

Del Pybala 2024.05.17. 17:33:33

vééééége! kibaszták a sutyerák kopaszt!!!

Gaben Smith 2024.05.17. 17:36:50

@sleepy8: klopp szintjen sohasem lesz Allegri ha leigazolod neki a vilag osszes jo jatekosat akkor sem. Folosleges egy eputkezni nem tudo eszot osszehasonlitani olyannal aki a tortenelem egyik legjobb liverpooljat rakta ossze! Igen igazolt hozza de osszerakta kepes volt ra.

Pedro32 2024.05.17. 17:37:08

@sleepy8: komolyan nincs ehez kedvem.Nem csak Vlahovicot kapta ,de már tényleg .Megygyőztél Klopp szinten van.Csodálatos futballt láttunk

Gaben Smith 2024.05.17. 17:37:43

Megyek bontok egy pezsgot 3 evet kellett erre varni !

OneT 2024.05.17. 17:40:08

@sleepy8: Keresheted hová megy most.

OneT 2024.05.17. 17:42:02

Lényeg a lényeg kib@szták. Aki szerint normális hogy kis csapatok ellen is beállunk védekezni az meg követheti. Ennyi

sleepy8 2024.05.17. 17:44:50

@Gaben Smith: @Pedro32: @OneT: Akkor a fölényeskedesre egy kis válasz fölényeskedes;

A csapat érdekében nagyon remélem, hogy nem úgy lesz igaza a sok zseninek itt a blogon, mint anno amikor az "olcsó janos, kancsal, félszemű" Marottat akartatok bottal elkergetni Torinobol.

OneT 2024.05.17. 17:49:02

@sleepy8: Ha jó edző ha nem, kellett a váltás.

Evoken 2024.05.17. 17:49:30

@sleepy8: ne aggodj, ezek fogják szo szerint a zsoldos kurva annyába elküldeni Mottát amikor döcögni fog a szekér. Bár öket ismerve lehet, hogy az is Allegri hibája lesz. :)

OneT 2024.05.17. 17:54:47

@Evoken: Ezek mint te hol vannak mikor X-elünk Serie B csapatokkal ?

Pedro32 2024.05.17. 17:58:25

@sleepy8: elakartam küldeni Marottát? Sorban adsz a számba azokat amit élwtbe nem mondtam.Kérlek tényleg.mégegyszer.igazad van

OneT 2024.05.17. 18:00:23

@Pedro32: Engem is hirtelen "ismernek" teljesen ismeretlenek! :-D Az Allegri fanatizmus nem ismer határokat.

Pedro32 2024.05.17. 18:11:47

@OneT: A legjobb sportigazgató szerintem az egész világon. Az a baj,hogy általánoságban gondolkodnak az emberek.Ha kritikát fogalmazol meg,támadásnak elik meg.mikor elkezdődött a lejtmenet,azt írtam nemkellene elküldeni Allegit szezon közben.Akkor allegri fan voltam,pedig az sem vagyok,meg a utálója sem.
Most meg azzal az ellenérvel kell szembesülnöm,hogy Kloppot hozzák fel érvenk ,neki bezzeg igazoltak,de persze pont az ellenkező az elképzelése és filozófiája mint Allegrinek ,fontosnak tartja a scoutinghoz is a kiválasztásnál,tudja milyen tipusu jatekosok kellenek.Azért a Dormundi munkára is kilehetne térni,ami megint más szempontokat vetne fel…de mindig mindehonnan kiragadnaknvalamit és folyamatosan beleraknak skatulyákba ,mert csak fekete vagy fehér valami.

OneT 2024.05.17. 18:16:28

@Pedro32: Én rettentően egyszerűen látom a helyzetet. A vezetőség is hibás? Igen. Szó szerint nincs játékunk? Igen. Allegri elvesztette az öltözőt? Igen. Én nem mondtam hogy Motta jobb lesz, de ezt nehéz alulmúlni .

Evoken 2024.05.17. 18:21:36

@OneT: nem tudom, hol kellett volna lennem? Itt a blogon patkányszarozni Allegrit?

OneT 2024.05.17. 18:28:22

@Evoken: Ezt neked kell tudni!

Thuglife! 2024.05.17. 18:38:09

@Pedro32: csodálom a türelmed.most annyira elkeseredettek hogy kiderült hogy rossz lóra tettek hogy abba állnak bele akibe tudnak,mert ők a tévedhetetlenek.ismerős ez a tulajdonság ugye?a szektavezetőjüktől tanulták
Sztem tartalékold az energiád értelmesebb párbeszédekre jövőre.itt nem nyerhetsz most.hadd fröcsögjenek egymásnak.

Pedro32 2024.05.17. 18:38:49

Nem tudom pontosan mi történt,de csak tetézi a dolgokat,hogy 2mérkőzéssel a szezon előtt elküldik

OneT 2024.05.17. 18:40:38

@Pedro32: A Kupa döntőben előadott produkciója miatt menesztették teljesen jogosan.

Pedro32 2024.05.17. 18:47:28

@juve2121: “Nagyon sajnálom, de neked fogalmad sincs a futballról!
Persze ez nem zárja ki, hogy tiszteletben tartom a véleményed!”

Nagyonsajnálom,hogy nem elégitem ki az általad elvárt minőséget :D
Sajnos igazad van .Csak Ifjúsági szinten játszottam első ligát,aztán felnőttként nemtudtam megugrani a lécet.Bírói munkát végezhetek,az a vizsga sikerült,edzőit még nem kezdtem el,de azthittem nem feltétel ,hog hozzászóljak :D De sajnos ez nemcsak az én véleményem.Vannak szakvélemények,ami körülbelül hasonlóképpen vélekednek .
De tévedhetünk nem?emberek vagyunk?
Hadd meg ezt nekünk tudatlanoknak

Lanzafame 2024.05.17. 19:48:13

"Ami Paolo Monterót illeti, őszintén azt mondhatom, hogy nem láttam jeleket arra, hogy az edző készen állna a felnőtt csapathoz való fellépésre. Meglátjuk holnap…”

Ez egy igazán szararc megnyilvánulás volt.

Wizzurah 2024.05.17. 20:01:05

Huh, ahogy látom néhány hallegri felszopó átvette a mester vehemenciáját. Szívből kívánom, hogy közösen, kézen fogva találják meg a mesternek megfelelő közeget és folytatódhat a lámúr az új klubnál.

Shyr Kahn 2024.05.17. 23:31:11

@Lanzafame: Egyetertek. Ennel jobban nem is lehetne felkesziteni szerencsetlen Montero-t a kihivasra.

venember83 2024.05.18. 06:50:58

@Lanzafame: a Frodinone elleni idegenbeli meccsre készült az uru edző, nem a Torinóban maradásra.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3401) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (940) elemzés (40) előzetes (864) Európa Liga (171) felkészülés (131) hírek (1664) játékosokról (10018) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2456) meccsek (4179) mercato (4199) nyilatkozat (7491) Olasz Kupa (331) összefoglaló (415) pletyka (4230) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (177) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (291) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása