Allegri: „Megérdemelten jutottunk tovább”

allegri_massimiliano_mutogat_kabatban.jpgMassimiliano Allegri a Juventus 2-1-es győzelme után arról beszélt, hogy csapata miképpen fordította meg a meccset, miután a hazaiak megszerezték a vezetést.

„A srácok és a klub elismerést érdemel azért, amiért az elmúlt néhány évben elért.” - mondta a mester a Mediaset Premium munkatársának.

„Nagy presztízsértékű győzelem volt a mai a Wembley gyepén. A megfelelő időpontra vártunk, türelmesek voltunk, ezt követően pedig megnyertük a meccset. Véleményem szerint a két mérkőzés alapján a továbbjutásunk megérdemelt.

Az első félidőben kicsit szenvedtünk, a legnagyobb probléma talán a labda elvesztegetése volt, az ellenfél pedig rendkívül veszélyes volt. A csapat folyamatosan két részre szakadt egy-egy elrontott passz után, azonban a szünet után kiegyensúlyozottabbakká váltunk, a csapat kompakt lett, szorosabb lett a felállás. A srácok igencsak lenyűgöző eredményt értek el.”

A meccs fordulópontját talán az jelentette, amikor Blaise Matuidi és Medhi Benatia helyett Kwadwo Asamoah és Stephan Lichtsteiner pályára lépett.

„Változtattam, mivel más jellemzővel rendelkező játékosokra volt szükségünk, Kwadwo Asamoah kiváló passzok tekintetében, és véleményem szerint nagyon alábecsült játékos volt karrierje során.

Stephan Lichtsteiner nagyon jól együttműködött Sami Khedirával, fáradtak voltunk a széleken, azonban nagyobb sebességre volt szükségünk és aktívabb szélekre. A Tottenham eltalálta a kapufát az utolsó percben, azonban Harry Kane lesen volt.

Gonzalo Higuaín két hetet kihagyott, Paulo Dybala igazán csak szombaton tért vissza a csapathoz, szóval az a feladatunk, hogy a többiek is visszanyerjék teljes erőnlétüket. Most következik számunkra néhány bajnoki, amelyek kulcsfontosságúak lesznek.”

A mestert dicsérték a taktikai húzásokért, azonban ő nem akart ezzel foglalkozni.

„A játékosok nyerik a meccseket. Én olykor okozok némi kárt, aztán próbálom helyrehozni, de nagyon büszke vagyok, hogy ezt a keretet edzhetem.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3913723790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DelPiero2 2018.03.08. 08:50:43

Asa-t biztos hogy el kell adnunk?
Attól függetlenül hogy a Tottenham ugyanúgy megérdemelte volna a továbbjutást, mert sokszor csak szenvedtünk a kapuban, szóval nagy mák is kellett ehhez, meg a Lazio ellen is volt mákunk bőven, vigyáznunk kell, mert a mákokra nem tudunk építeni.
Az tény, hogy Allegri érdemelné a legtöbb fizetést a csapatban, mert egy ilyen takarékos kerettel maximális eredményt hoz ki, komoly pénztermelést végez a klubnak.

rob1 2018.03.08. 09:02:31

Szerintem pedig nem érdemeltük meg de attól még ugyanúgy örülök de ettől sokkal több kell a folytatásban mert ez nagyon kevés jövőre pedig fiatalítani kell a védelmet mert nagyon lassú

2018.03.08. 09:03:51

Örülök a továbbjutásnak, de nem voltunk jók. Most a szerencse is mellettünk volt, ami nem szokott.

"Én olykor okozok némi kárt, aztán próbálom helyrehozni..." - Akkor vedd már ki Khedirát végre...

Rivendell 2018.03.08. 09:07:15

1 biztos...ez nem a barca elleni full megérdemelt párharc volt

Knob 2018.03.08. 09:13:19

A vicces az, hogy én nem nagyon tudom megdicsérni a taktikai húzását. Már csak azért sem, mert rossz volt. Egyszerűen rossz volt a kezdő felállás és pont. Még az ősszel volt pár borzasztóan hozzáértő legény, akik többekkel közölték, hogy ez nem egy menedzser játék, hogy minden játékos azon a poszton kell játsszon ahol a legjobb. Pedig szerintem nagyon is azon kell. Ezt a tegnap este is bizonyította. Kizártnak tartom, hogy Allegri annyira arrogáns, öntelt legyen, hogy szándékosan rosszul küldte ki a csapatot a pályára, és tudta, hogy majd mikor mindenki ott és úgy játszik ahogy a legjobb tud, biztosan rúgunk kettőt és nem kapunk már többet? Na ne már!

2018.03.08. 09:33:46

@Rivendell: Hát nem. De a Bayern sem érdemelt továbbjutást ellenünk 2 éve. Még kevésbé.

Tibi Sebestyén 2018.03.08. 09:40:29

Szerintem Allegri a cserékkel csak az amúgy elb@szott kezdőn javított! Nem túl okos döntés a 37 éves Barzát szélső védőként játszatni ilyen gyors támadók ellen! Kedira játékára meg az a magyarázata hogy lezárja a passzsávokat.... a középpályán de az első félidőben feljebb játszatta.... ott mit zárt le??? Marchisio meg ül a padon azért hogy ez a tunéziai kutya az esti testmozgását nyugodtan elvégezhesse!

pedronegroo 2018.03.08. 09:41:02

@Rivendell: A Spurs kapott Torino-ba 2 ajándék gólt Buffontól, tegnap kaptak 60 perc előnyt Allegritől, a bíró is velük volt még se tudtak élni vele, szóval minden velük volt még is csak ennyire futotta tőlük ezért nem top csapat. Megérdemeljük teljesen mert mi arról nem tehetünk hogy Ők nem éltek a lehetőségekkel.

hameee 2018.03.08. 09:43:59

Hogy megérdemeltük-e a továbbjutást, arra ez jutott eszembe:
A hallgatót megbuktatják a vizsgán, mire az azt mondja a tanárnak, hogy de hát tanultam.A tanár meg azt mondja, hogy nem tanulni kell, hanem tudni.
Az eredmény szempontjából tehát lényegtelen, hogy mennyire volt gyors a Tot, mennyi helyzetet dolgoztak ki, ezt a játékot gólra játsszák. A két meccsen 4 gólt lőttünk 3 ellenében, nincs miről beszélni.A Tottenham 80 ezer angol szurkoló előtt hazai pályán nem hogy megverni nem tudott minket, hanem még ikszelni se.Ettől mi még nem lettünk Bl esélyes csapat,de a két meccs alapján, és főleg ez utóbbi alapján az a csapat ment tovább,amelyik jobban megérdemelte.

2018.03.08. 09:44:27

@pedronegroo: Azért szoros, izzasztó meccset játszottak velünk. Akkor minket sem számítasz top csapatnak? :-P Nyilván megvannak a problémái a csapatnak és Allegrinek, de ugyanúgy problémák vannak a Tottnál is.

mrdel 2018.03.08. 09:54:39

Remélem idén megint szétrollkodjuk a Bl-t és magasba emelhetjük a serleget a szezon végén!

The king of alibis 2018.03.08. 10:00:51

Megérdemelten? Lol

Ha az 1. Félidőben 4-el megy a Spurs, egy szót sem szólhattunk volna.

Barolo4 2018.03.08. 10:01:25

@Rivendell: +1
@Knob: Utólag ezt már nagyon nehéz reálisan látni...alapvetően én is úgy gondolom, hogy Barza papa már nem kezdhetne (főleg egy ilyen támadósor ellen, bár hatalmasat mentett a végén pl.), de mivel D.S. ezek szerint még nem ok, Lichti pedig ha egész meccsen játszik, akkor sok szempontból életveszély, ezért hátul talán ez volt az optimális felállás. Az egy nagyobb rejtély számomra, hogy miért nem bízik még jobban Bentacurban és miért nem bízik már Marchisioban.... különösen ha Khedira teljesítményét nézzük (akire sok szempontból haragszom, de amúgy tegnap sokat melózott a mezőnyben). Én jelenleg a kp.-n látok óriási hiányosságokat minden szempontból (és sajnos Matuidi is formán kívül van). Összességében én még mindig nagyon nagyra tartom a Mistert és ha az elmúlt 3-5 évet nézzük, akkor Zizu után messze a legeredményesebb edző az egész világon (ha hozzá vesszük a kereteket, akkor meg NO1 sztem). Forza Juventus!

pedronegroo 2018.03.08. 10:04:46

@Dr. Grant: Nálam Top csapat csak a Reál-Barca-Bayern, ők képesek bárkit elpicsázni, természetesen ez nem azt jelenti hogy nem verhetőek de alapvetően ők azok akik bárkit elintéznek. Nyilván náluk is vannak hullámvölgyek vagy gyengébb szezonok de egyelőre még mindig ezek a csapatok a top. Ide tart most jelenleg a Man.City, meglátjuk hogy mit tudnak alkotni. Mi közvetlenül a top alatt vagyunk.

Izzasztó meccs azért lehetett csak mert mi mindkét meccset elbasztuk.

Alex8610 2018.03.08. 10:11:14

Először is gratulálok a csapatnak ezért a 2hetert. Bejutottunk a kupa döntőbe megvertuk idegenben a Laziot és tovabbjutottunk a BLben is ráadásul a legrosszabb forgatókönyv szerint mivel az angolok szereztek vezetést.Hihetetlen mérkőzés volt és a gólok után jó volt látni a srácokon a felszabadultsagot viszont ez kevés lesz ez a BLben luxus.Allegrinek bejottek a cserei de félelmetes volt látni azt az iramot amit a Tot diktált. Nem értem a Mestert sem, ha tudja mit kéne játszanunk akkor miért ragaszkodik bizonyos jatekosokon, felallashoz. Az első félidőben egyedül Costa jelentette a különbséget volt hogy 3-4 Tot játékost is megvert.A csatarjainkat nem bántom mert esélyük nem volt labdát szerezni. Matuidi robotolt de inkább csak össze vissza rohangált Pjanic próbált meg utkozni védekezni a nemetunk pedig azt sem tudta milyen rendezvényen van.A Son gyerek meg szét szivatta a lassú hátsó alakzatot.Nem tudom mikor látja be Allegri hogy eza kp ebben a formában átjáróhaz erre a védelemre meg ilyen lendülettel vezetik a támadásokat akkor abból jó nem sül ki.Kell Pjanic mellé olyan játékos aki tehermentesiti és tudja szervezni a támadásokat mert így sem előre nem hasznos a kp sem hátra.Nagyon várom már azt a Pjanicot akit csodáltam a Rómában hiányolom a távoli lövéseket és hogy legyen végre valami kapocs a kp és a csatarok között.Képes rá eza keret es szerintem megvannak hozzá a megfelelő játékosok hogy kicsit stabilabb legyen a kozeppalya.Ott van Marci Bentancur sőt még Asamoah is bevetheto emlékeim szerint a kpn.Khedirat el kell felejteni végre semmi haszna nincs csak plusz munkát jelent másoknak.Iden amúgy is eléggé akadozik a gépezet és valószínű nemis fog ez már változni max ha mindenki egészséges lesz de félek hogy inkabb Allegri konoksaga miatt lesznek még bajok.

Barolo4 2018.03.08. 10:11:37

@pedronegroo: Szerintem is megérdemeltük (az első meccs is lehetett volna nagyon más ha befele pattan a tizenegyes) a 4 gól és a melózás, taktikázás alapján. Abban viszont nem értek egyet, hogy a bíró velük volt....ok, hogy nem adta meg Costa jogos tizenegyesét, de azért nálunk is volt bőven kezezés gyanús esetek.
Amúgy meg szerintem jobban jártunk, hogy nem mi lőttük korán az első gólt, mert akkor még nagyobb is lehetett volna a nyomás.
Forza Juventus!

Sztovicska 2018.03.08. 10:44:02

@DelPiero2: Jogos a kérdés a játékos eladással kapcsolatban. Én is megtartanám mert nagyon jó teljesítményre képes

Rivendell 2018.03.08. 12:30:04

@pedronegroo: mondjuk lejátszották minket,barca-real ellenben borult így a gyep a döntők során

JuventusFanatikus 2018.03.08. 13:04:25

Fantasztikus volt amit a fiúk csináltak. Gratula nekik és Allegrinenk is a fantasztikus cseréiért. Szeretném mindig ezt a Costát látni. Higu javította a 11-esét, sőt... Lichti elképesztő volt ahogy beszállt. Hatalmas meglepetés, sajnos ritkán láthatjuk így. Chiellini és Barzagli is remekül elvégezte a munkáját. Szerintem megérdemelten jutottunk tovább! A következő kör rohadt nehéz lesz, ha jönnek a papírformák. A döntőig meg se álljunk!
Szép volt srácok!FORZA JUVE!!!

CsJuve 2018.03.08. 13:46:59

@The king of alibis: Sok a ha nálad is, de talán igazad lehet. Ellenben ha az első meccsen 2:0 nál Higu beveri a ziccert, ha Chiellini lerántását lefújja a bíró, ha Buffon nem jön ki Kanera, vagy, ha ekkor már 3:1 (3:0) nél Higu berúgja a 11-est 4:1 (4:0) Ha Buffon nem pillangózza be Erikssen gyenge szabiját 2:2 helyett 4:0 (4:1) És ha Bernardeski két lövéséből csak egy bemegy... Vagy Mandzu fejese erősebb. A reális eredmény Torinóban 4,5 : 1,2 között valahol. Abban igazad van, hogy fizikálisan erősebbek, pontosabbak is voltak, de igazi gólhelyzeteket mi dolgoztunk ki otthon. Idegenben előjött a rutin, és ha nincs Son a tottenham legjobbja, akkor itt sem lett volna kidolgozott helyzetük. Csak neki voltak elfutásai, kapuralövései amik kaput találtak. Erikssen nevét csak elvétve hallottam, Kane egy helyzete volt, a többiek meg gyengék voltak.

CsJuve 2018.03.08. 14:00:03

@CsJuve: A mondanivaló lényege, hogy itt a két közel azonos erőt képviselő csapat közül a rutinosabb jutott tovább. A rutinra a taktikai játékra a csapatra épülő Juventus és a fizikai, labdatartásra, gyors, támadófocit játszó tottenham közül MOST ez volt a kifizetődőbb a két meccs alapján. És így már hangsúlyos a Dortmund a reál a pool az united zakói a Wembley Ben. A gondokat látom én is, de csak akkor foglalkozom vele, ha nem nyerünk. Most viszont örülök, és örülj te is... Majd anyázhatsz még eleget, ha kikapunk, vagy Xelünk

harciretek 2018.03.08. 15:24:49

Lehet azt mondani, hogy rutinosabbak vagyunk, ez tegnap a 2. gólunk után ki is jött, viszont a továbbjutásunk inkább a szerencsén múlt. Tegnap 1 órán keresztül olyan rosszul játszottunk, ahogy az nem megengedhető + az első meccsen is csak 10 percig voltunk jobbak. Ami tetszett, az a tegnapi utolsó fél óra. Akkor már látszott a játékosainkon, főleg a védőinken és a Tottenham játékosain is, hogy az angolok csak szerencsével jöhetnek vissza.

Tegnap kis csapat módjára, félénken, idegesen játszottunk. Sokszor senkitől nem zavartatva kipasszoltuk, kivezettük a labdát az oldalvonalon, odapasszoltuk az ellenfélnek. Szörnyű volt. Hatalmas hibákat vétett Allegri is.

Barzagli 4 védős rendszerben a szélen még soha nem játszott igazán jól, főleg nem 36 évesen fog ez változni. Már ránézésre is látja rajta egy laikus is, hogy nem szélsővédő, egy olasz kiscsapat ellen sem állítanám jobbhátvédbe.

Benatia nem TOP védő, idén megkapta a bizalmat, de kisebb csapatok ellen is hibázik, komolyabb csapatok ellen ritkán tud kiemelkedőt nyújtani és a védelem vezére lenni. Nem szabad ráépíteni a védelmünket.

Pjanic technikailag Pirlo, de idegileg sokszor nagyon gyenge, fontos pillanatokban szintén nem tud vezér lenni. Tegnap nem rajta múlt, hogy nem állították ki. Ha nem megy a csapatnak, ideges és lefelé lóg ki.

Khedira, Matuidi 2 megbízható játékos, de Pogbához, Vidalhoz vagy egy csúcsformában lévő Marchisiohoz képest egy szinttel lejjebb vannak. Vízhordók, nem alkalmasak arra, hogy ha szenved a csapat, megrántsák a szekeret.

Douglas Costa egy őstehetség, egy régivágású brazil focista, egy meg nem értett zseni, akit a csapattársai nem bírnak sem gyorsaságban, sem gondolkodásban követni. Sajnos nagyon kilóg a csapatból, így nem tudjuk kihasználni ami benne van. Ha kell 3-4 ember maga megver, 16-os környékén életveszély, de pl. kontráknál valahogy nincs a többiekkel egy hullámhosszon. Talán neki magának is jobban kéne a csapat stílusához alkalmazkodni.

Asamoah lendülete tegnap nagyon kellett, a szezon eddig egyik legkellemesebb meglepetése. Már-már jobb Sandronál, aki szerintem nem olyan gyenge, mint sokan írják, viszont tudása alatt játszik.

Lichsteiner azonban vezér, aki az ilyen meccseken odateszi magát. Olyan mint Mandzukic, ők azok a játékosok, akik nem fossák össze magukat, akik BL meccseken is önbizalommal, hittel, kellő agresszivitással lépnek pályára és ez kihat a társaikra is. Lehet őket szidni, játékban sokszor tényleg nem nyújtanak kiemelkedőt, de a személyiségük kell a pályára.

Higuaín, Dybala tegnap megtették azt, amit mindenki alapból vár tőlük, 2 és fél helyzet 2 gól, tökéletes.

Ami nagy gond, hogy a "CSAPAT" idén ritkán néz ki jól. Tegnap az utolsó fél órára kicsit összeállt, de egyébként ránézésre nincs meg az az összhang, hogy bármilyen helyzetben stabilak tudunk maradni. Még egy Tottanham ellen sem, akik azért messze vannak az elittől. Hol vannak ők a Real keddi párizsi játékától... A folytatásban nagyon kéne még Cuadrado és Bernardeschi is. Ők azok, akik a BL-ben a gyorsaságukkal aranyat érnek. Pl. Dybala és Higuaín játéka inkább passzol a Serie A-hoz.

2018.03.08. 15:28:20

Ez a továbbjutás minden volt,csak nem megérdemelt...egyébként magamból kikelve üvöltöztem végig a meccset,a két gólnál repedtek az ablakok is,viszont addig is nagyon dühös voltam. Barzaglit ráállítani Sonra elképesztő hiba volt,már a meccs első percétől érezhető volt,hogy ezt az ordító ökörséget fogják megpróbálni kihasználni az angolok,meg is tették,csak szerencsére nem elégszer. A védekezésünk az utolsó fél órát leszámítva kritikán aluli volt,a középpálya dettó,a támadókról nincs értelme beszélni,mert amíg egyáltalán labdát se kapnak,addig a teljesítményük nem értékelhető,viszont két helyzet,két gól,és szép gólok,ennyi elég.
Sajnáltam a Spurst,tényleg beleadtak mindent és sokkal-sokkal jobbak voltak nálunk mindkét meccsen. Sajnos az a helyzet,hogy az elithez képest sebességben a legnagyobb a lemaradásunk,de a támadások felépítése se működik,az első félidőben gyakorlatilag osztálykülönbség volt a Tottenham javára,hihetetlen,hogy ennyire rosszul tudjunk játszani.
A középpályánk sajnos semmilyen formációban és összeállításban nem üti meg a BL-szintet,nem csak Khedira és Matuidi,de Pjanic is édeskevés ehhez a szinthez,rengeteget fejlődött ugyan a védekezése és a labdabiztossága,de támadásban pont ugyanannyira hasznavehetetlen,mint a többi. A tegnapi kezdő középpályás trió mindegyikét pénzzel kiegészítve letenném a Spursnek Eriksenért és Dembeléért.
A rutin az egy dolog,ezúttal ez döntött,de nem minden csapat lesz olyan rutintalan,mint ez a Tottenham,és ránk nézve ez nagyon borús képet fest...az a csapat,amelyik hátrányban ennyire fogalmatlanul játszik le 65 percet,az megérdemli,hogy kiessen,szerencsénkre mi nem jártunk úgy,mint a Psg.

CsJuve 2018.03.08. 17:29:24

@harciretek: @fire06: Nem mondanám szerencsének a továbbjutást!!! Több gólszerzési lehetőségünk volt Torinóban. Ezek nagy része ajtó-ablak helyzetek. Ha 10p után 2:0 nál, ha tényleg szerencsések vagyunk bemegy a két Higu helyzet és a Wembley be pihenni jövünk. Aztán, ha a tiziket nem vesszük alapul akkor a 27’ vertongen piros!!! Na ez tényleg szerencse. Jaa, de nem nekünk.11:9 volt a kaput eltaláló lövés két meccsen a tottenham javára. 3:4 gól a javunkra. A labdabirtoklás érdektelen, nem arra játszák. A tottenham meddő mezőnyfölényben játszott Torinóban. 2:0 után az volt a taktika, hogy magunkra húzzuk őket lesz helyzet, berugjuk, mehetünk haza. Helyzet volt nem egy nem lőttünk be... két potya és lett ami lett. A taktika jó volt le lehetett volna zárni a párharcot, nem tettük! Taktika 10pont kivitelezés 4.

CsJuve 2018.03.08. 17:35:25

@fire06: @harciretek: Ja és még valami; a juve nem támadógépezet, mint a tottenham. Kane mögött ali, erikssen, dembele, dier, sisokko laméla, támadók. Még a cserék között is támadókkal. Egy veszélyes támadógépezetet gyürtünk le...

alexGicamo 2018.03.08. 17:42:00

Egyetértek Alex8610 és Barolo4 kollégákkal .
Nagyon boldog vagyok, hogy továbbjutottunk !
Sajnos a meccset nem láttam, csak az összefoglalót, meg persze végigolvastam a kommenteket ,s azok alapján azt tudom modani :
Miért nem tudunk mindig úgy játszani, ahogyan a hatvanadik pertől tettük ?
Lichti mióta tud beadni ?
Mindkét gólunk csodálatos volt !
Elképesztő volt Barzamackó mentése !
Maxi MIÉRT NEM JÁTSZATJA MARCIT ????????????????????????

Megtörtük az átkot, továbbjutottunk egy angol csapat ellen !

Az én DRÁGA GIGIM azt mondta a meccs előtti sajtótájékoztatón, hogy már csak Davide Astori emlékére is győznünk kell . SIKERÜLT !

Szép volt ,FIÚK !!!
FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

Cannavaro 2018.03.08. 18:23:15

Én félidőben feladtam! Az addig látottak alapján, kizártnak tűnt a továbbjutás, de nem lett igazam! Örülök a továbbjutásnak, de ez a teljesítmény, kevés lesz egy komolyabb csapat ellen, és igazából egyetlen szavunk nem lehetne, ha kiestünk volna! Igazából amire nekünk ez a továbbjutás jó, az természetesen a pénz, amiből nyáron lehet építkezni újra, mert, az nem is kérdés hogy 4-5 komoly játékos kell ebbe a keretbe, főleg középpályára, hogy jövőre komoly esélyesként indulhassunk bárki ellen! Egyébként az eredményt tekintve, gratula a csapatnak, és Alle papának is! FORZA JUVE!

Joseph Toser 2018.03.09. 04:43:58

Sziasztok!

HA.. lenne olyan gyors a csapat,mint a real-barca-tot-citi... akkor vajon MINDENKI az elitbe sorolná a Juventust?

DE... szerintem mindig annyit adnak ki magukból a játékosok, amennyit a Mester kér tőlük...csapat szinten. Sajnos..egyénileg vannak hullámvölgyek,de az eredmények a Mestert és a Csapatot igazolják. Tehát... biztos vagyok benne,hogy a lehető legjobb tudású edző van szeretett Csapatunk kispadján és HA nem is a világ legjobbjai alkotják a Csapat játékos-keretét,mégis amit minden játéknapon mutatnak, az Őket igazolják, mégpedig, hogy profi módon elvégzik a taktikai feladatokat,amit a Mester kiad,kioszt. Még akkor is HA az ellenfél nem koncentrál eléggé a kulcs pillanatokban ( nevezzük szerencsének ).
Sokatoknak igaza van.....
DE... nem mi vagyunk abban a helyzetben, hogy bármiben is tudjunk változtatni... izgulni...szurkolni..lelkesedni...szomorkodni... vagyunk hivatottak...mi kis porszem-szurkolók.
Cigánykereket vetettem az irodában,mikor megnyertük a mérkőzést... :-)
Forza Juve!

2018.03.09. 21:10:34

@rob1: Szerintem meg megérdemelten jutottunk tovább. Mi rúgtunk több gólt? Igen! Eredményes volt a focink? Igen! Célunkat elértük? Igen! Nekem több nem kell. Leszarom, h ki focizott szebben. Az a lényeg, h ki volt eredményesebb és az a JUVENTUS volt.
A labdarúgó almanachban sem az fog szerepelni, h a Tottenhamnek kellett volna tovább jutni, mert szebben/jobban fociztak, hanem az lesz benne, h Juventus - Tottenham 4:3. A tények makacsok, a többi csak rizsa!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása