Marchisio: "Soha sem viselném más csapat mezét Olaszországban"

marchisio_claudio_2018_fut.jpgA Sassuolo elleni gólzáporos győzelem során Claudio Marchisio remek teljesítményt nyújtott, ám a súlyos sérülést követően, a Juventus saját nevelésű ikonjának helye egyelőre nem számít biztosnak a zebramezes kezdőcsapatban, így számos pletyka kelt szárnyra az esetleges klubváltásról.

"Csak annyit mondhatok a jövőmmel kapcsolatban, hogy most jól vagyok, s segíteni akarom a csapattársaimat. Kizárólag ezzel foglalkozom." - válaszolta Marchisio a Sky Sport Italia munkatársának a jövőjét illető kérdésére.

"A szerződésem még hosszú időre szól a Juventusszal, de mindig is azt mondtam, hogy a labdarúgás világában az ember soha sem tudhatja. Még ha történne is valami, soha sem viselném más csapat mezét Olaszországban.

Ismétlem: hosszú szerződésem van és boldog vagyok itt. Minden nap nagy elszántsággal edzek, annak ellenére, hogy komoly gondom akadt a sérüléssel. Rendkívül motivált vagyok és győzni akarok.

Egy ideje nem játszottam már, ezért szükségem volt arra, hogy a pályán szerezzem vissza az önbizalmamat. Az edző tudja, hogy mindig, minden helyzetben a rendelkezésére állok.

Azáltal, hogy a Napoli éveken keresztül meg tudta tartani többé-kevésbé ugyanazt a keretet, tapasztaltabbakká váltak és önbizalmat nyertek. Ebben a szezonban igazán kiváló teljesítményt nyújtanak, de így tesz a Juventus is, s csupán egy kicsike távolság van a tabellán.

Fontos mérkőzés következik számunkra a Fiorentina ellen, amely, ahogyan mindig, ezúttal is nehéz lesz. A múltban nagy győzelmeket arattunk Firenzében, ahogyan néhány vereségünk is akadt. Ismerjük azt a légkört, ami fogad majd bennünket, s a lilák nehéz időszakon mennek keresztül, így motiváltak lesznek arra, hogy jó teljesítményt nyújtsanak."

A firenzei vendégjátékot követően, a Juventus visszatér az európai porondra is, s a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Tottenham Hotspur együttesét fogadja majd az Allianz Stadiumban.

"Nyáron egy felkészülési mérkőzésen találkoztunk velük, s a gólfelelősükön, Harry Kane-en túl is vastag keretük van, amely fizikális és technikás. Tudjuk, hogy bizonyosan nem lesz könnyű, de a legtöbbet kell kihoznunk a hazai első mérkőzésből, arra összpontosítva, hogy ne kapjunk gólt." 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2813640272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JuventusFanatikus 2018.02.06. 19:14:22

Remélem elkerülik a sérülések és sűrűbben láthatjuk a pályán. Az a hatalmas gólpassza egyszerűen fantasztikus volt. Elképesztő technikás játékos. Hatalmas csapás volt az Ő elvesztése mindenkinek. Számomra elképzelhetetlen, hogy ne a Juventusban fejezze be.

alexGicamo 2018.02.06. 19:34:32

@JuventusFanatikus: Egyetértek ! Természetesen én is nagyon kedvelem őt és csupa jót kívánok neki ! A meccset sajna, nem láttam,de nagyon örülök, hogy jól játszott !

Csak így tovább !

Forza Marci !

FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

GGábr81 2018.02.06. 19:48:24

Imádom Őt is. Még mankóval is jobban elnézném mit... Nem sorolom.

babo0410 2018.02.06. 20:11:06

@JuventusFanatikus: Ahhoz, hogy itt fejezze be a karrierjét, ahhoz az is kelleni fog, hogy tudja időben abbahagyni. De reméljük tudni fogja mikor jött el az idő a búcsúra.
Én is remélem, hogy nem fog minden 2-3 lejátszott meccs után heteket kihagyni, és újra remek formába tud lendülni. Mert ha ez összejön, akkor még két év minimum van benne. Imádom, remélem hamarosan újabb olasz ikonjaink lesznek. Szerintem az ő kora miatt is égető nekünk, hogy olaszokat igazoljunk a kp-re. Kell oda egy új legenda. Viszont erre leginkább Juve nevelés lenne alkalmas. Csak az a baj, hogy az utánpótláshoz nehezebben nyúlunk. Pedig ott is vannak biztos tehetséges játékosok.

mrdel 2018.02.06. 22:26:42

Marchisiót még nem kell temetni, remélem megmutatja. Egy évvel fiatalabb (31), mielőtt Pirlo (32) idejött. Abban a szereplkörben is osztogathat.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása