Asamoah és Rugani is megsérült

asamoah_kwadwo_adidas_mezben.jpgA Juventus ghánai válogatott középpályását, Kwadwo Asamoaht vasárnap reggel további speciális kivizsgálásoknak fogják alávetni, annak érdekében, hogy a térdében keletkezett sérülés mértékét jobban fel tudják mérni.

A 27 éves játékos hosszú idő után tért vissza ismét a pályára, s ebben a szezonban a csapat vezetősége kvázi új igazolásként tekintett a játékosra. A tegnap esti mérkőzésen az afrikai középpályás a 68. percben állt be Miralem Pjanić helyére, azonban úgy tűnik rögtön össze is szedett egy komolyabb sérülést.

A Juventus kiadott egy hivatalos közleményt a játékos helyzetével kapcsolatban, melyben megerősítették, hogy ma reggel meg is műtik a játékost a mielőbbi felépülés érdekében.

"Kwadwo Asamoah és Daniele Rugani további orvosi vizsgálatokon esett át a Palermo elleni mérkőzést követően, melyek mindkettejüknél térdsérülést mutattak a jobb térdben. A játékosokon további speciális vizsgálatokat fognak elvégezni holnap a J-Medicalban." - olvasható a klub közleménye.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5611741569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockitbaby 2016.09.25. 11:51:53

Tegye fel a kezét, aki meglepődött Asamoah-n...

m.martin91 2016.09.25. 11:54:33

@rockitbaby: Szerintem senki nem lepődött meg, várható volt, mint ahogy Khedira eltűnése is az. Hamarosan elfogy a középpálya.

4Evorg 2016.09.25. 11:56:28

Lényeg az, hogy faszául meg lett erősítve a csapat, semmi gond nincs.

Nonszensz... komolyan.

Hoods. 2016.09.25. 12:04:42

Egyesek Asamoah, Khedira europai szintu kozeppalyat veltek felfedezni. Na most hol vannak ok ? Pjanic is bun rossz, ennel sokkal tobb kene, Leminanak minden meccsen van 1 olyan hatrapassza ami ellenfelhez megy, es a hajam az egnek all. Raadasul iden eddig Dybala is 0 teljesitmenyt nyujt a tamadasokban. Ki lesz aki kiszolgalja Higut? Kik lesznek akikkel mi iden BL-t nyerunk ? Vicc kategoria...

De tudjuk, mindenki megmondta, hogy europa 4. legerosebb csapata vagyunk, es akarkivel felvesszuk a kesztyut....

Juveboy92 2016.09.25. 12:10:27

megmondó emberek 8 hónappal a szezon vége elött , minden év így kezdődik és szezon második felére kuss van

Flachs 2016.09.25. 12:11:54

Itt làtszk az hogy jelen pillanatban Alegri nincs a helyzet magaslatàn. Mert ilyen pàlyàra ami eső àztatott nem viszek be egy nem régen felépülő ,térdműtéten àteső jàtékost aki kvàzi nagyon nincs formàban. A Rotàcioral meg annyit hogy nem az év elejéb kell màr elkezdeni igy senki nem lesz formàban egyszer ez egyszer az jàtszuk. Ez meglàtàsom szerint (lehet hogy rossz) csak probàlkozàs mert nem akar össze àllni a keret. Madzukicot el kell felejteni. Amig nem lesz egy masziv középpàlya és ilyen sik elszort labda addig ne is vàrjuk csodàt... Bizom bennük hogy összefog àllni a rendszeres kezdő XI . Forza Juve

4Evorg 2016.09.25. 12:24:54

@Juveboy92: Mire célzol? Szerintem senki nem félti a bajnoki címet, de azt ki kell mondanunk, hogy a középpálya jelenlegi állapotában nagyon vékony, arról nem is beszélve, hogy a játékunk nézhetetlen, ha nem lennék kis pöcs korom óta Juventus szurkoló, nem valószínű, hogy megnéztem volna ezt a meccset.

El kell ismerni, hogy ebben Marotta keze bőven benne van, hiszen leépítette a középpályát.

A cél már nem (csak) a bajnokság begyűjtése kellene, hogy legyen, de hát ezt már leírtam párszor.

Hiribi27 2016.09.25. 12:28:57

@Juveboy92: csak azért mert az elmúlt 5 évben így volt, korántsem biztos h idén is így lesz. A csapat kb ugyanilyan szar mint tavaly év elején volt, csak most vhogy nyerünk 1 góllal( kivéve sass, cagliari) a mutat játéknál sokkal aggasztóbb h a kp borzasztó. A játék elvileg még javulhat, de kivel??? A nagy reménység, Pjanic eddig nem sokat mutott. Szenvedős egy év lesz az biztos. A bl-t meg felejtsük el.

Rikoo 2016.09.25. 12:31:35

@Hoods.: Lemina 1-2 bizonytalanságától eltekintve jelenleg a legjobb középpályásunk. Sajnos ide süllyedtünk.:(

MdewC 2016.09.25. 12:33:27

@rockitbaby: Sajna még is úgy alakult, amit páran gondoltunk, hogy baj lesz a kp-vel és baromira gond lehet abból, hogy az utolsó pillanatig nem sikerült elhozni vkit középre... :((

Asa egy dolog, nagyon sajnálom, de nem lehet már rá alapozni.

De Rugani sérülése mennyire komoly? Erről tud vki több részletet? Remélem nem annyira súlyos, mert egy ilyen fiatal esetében az katasztrófa lenne. Vki?

MdewC 2016.09.25. 12:48:23

Lehet, hogy Pogba mégiscsak kurvára hiányzik erről a kp-ről??

Á, dehogy... (irónia)

patrik1112 2016.09.25. 13:01:12

@MdewC: mondjuk tavaly ilyenkor Pogbaval meg szarabb is volt a kp

delpi0823 2016.09.25. 13:22:18

Ritkan mondok ilyet de ez nagyon jot fog tenni nekunk hogy asamoah megserult,oszinten szolva en mar nem is nagyon akarom Juve mezben latni tobbet plane a kezdoben valami bun szar ez a pali,de remeljuk most nem is latjuk meg egy jo idejig Hernanest is szivesebben latom a kezdobe mint ezt a harmatgyenge asamoaht.

steven.h 2016.09.25. 13:26:38

Hát ez nem tartott sokáig...egyike voltam akik bíztam abban hogy majd idén alapozást végigcsinált és majd beast-mode-ban nyomja, de baromira nem, sőt szenvedés volt őt nézni, még lehet jobban is jártunk, hogy lesérült. Tisztában voltam vele hogy kell egy középpályás, de hogy ennyire arra nem számítottam. Jelenleg akkor játszottunk a legjobban amikor egy Hernanes-Lemina-Pjanic hármas volt fent, ami elég vérlázító.

Egy valami biztos, Leminát játszatni kell, mert belőle még nagyon sok kijöhet, de nem a védelem előtt, bár talán pont tegnap annyi labdát szerzett, amennyit legutóbb max Vidal.

Meccset majd a keddi produktum után értékelném, ha ott kihajtjuk magunkat és jó meccs lesz, akkor majd ráfogom arra, hogy azért voltunk szarok. Másfelől nagyon remélem hogy edzésen épp valami más formációt gyakoroltat Allegri és azért néz ki ilyen szarul a 3-5-2 idén.

Juveboy92 2016.09.25. 13:28:58

@4Evorg: @Hiribi27: a kp annyit változott hogy Pogba helyett jött Pjanic és lehet hogy a bosnyák nem a legjobb JELENLEG, de aki helyére jött az tavaly fél évig nem volt jó ... a kp tavaly is ugyanúgy sérültekkel tüzdelt volt és ugyanúgy Marchisiora vártunk és jöttek is az eredmények , tavaly sokkal több sérült volt fél évig kpn mint és a csapat többi része gyengébb volt mint idén, mégis csak nüansznyin múlott hogy ne essen ki a Bayern ... szóval azt mondani hogy idén márpedig szarabb a helyzet és mire fel lesz ez jobb annak no komment, ez a csapat összeáll és sokkal nagyobb gyilkológép lesz mint tavaly volt és én nem a babo féle örökoptimista vagyok mert tudom jól hogy kéne még javulnia a kpnak de aztis tudom hogy tavaly az idő előrehaladtával és ennél sokkal több sérülttel főleg kpn mégis sokkal jobbak vtunk ... tudom azt hogy hátul sokat hibázunk de tavaly mégtöbbet hibáztunk karcsúbb hátsó alakzattal mégis késöbb ezis összeállt(egyébként 2016ban 27 meccsen 10 gólt kaptunk ezzel a topligák legkevesebb gólt kapó csapata vagyunk) , tudom hogy jelenleg Dybi gyenge , de aztis hogy tavaly Morata miatt és a sok kihagyott helyzete miatt lettünk csoport 2.ok de tudom hogy azis idővel összeállt most meg a támadósorunk 1 klasszissal jobb és ha Dybi is belejön akkor gyilkolás lesz ... tudom hogy jelenleg a taktika is akadozik és a keretet jobban is kilehet használni de ezek megint 6-7 új ember beépítésével telő év amihez idő kell és nem 1 hónap ezse és ezért még egy kis ideig biztonsági játékot kell játszani, tudom h eggyes játékosokat már rég beraknátok de pl egy új taktikához és egy régihez is új tagokkal sok gyakorlás kell így annak a tökéletes játékához is idő kell ami nem 1 hónap hanem 2-3 minimum nem lehet csak úgy átállni ...
lényeg a lényeg tudom hogy most minden szar de a biztonsági játék jelenleg hozza a pontokat és idővel ha a csapat összeáll akkor keret megtudja mutatni hogy európai színvonalú mert a keretet sok BL csapat elfogadná (na persze nem Asamoaht v Hernanest de azért a nagy részét igen vízhordók meg kellenek akik tudják a biztonsági taktikát helenleg de azok idővel odakerülnek ahova valók , a padra ) tudja a csapat is hogy jelenleg szarok ez látszik a nyilatkozatokból de van 8! hónapjuk javítani ezt tudják őkis ... sajnos a szezon elejilötyögés már szinte a csapat identitásának a része ideje lenne ezen a jövőben már az előszezonba fejmosással változtatni

Dante01 2016.09.25. 13:47:29

Nekem nem a kerettel van nagy gondom inkább azzal ahogy játszunk.
Komolyan ahogy 4Evorg is mondta: "ha nem lennék kis pöcs korom óta Juventus szurkoló, nem valószínű, hogy megnéztem volna ezt a meccset"
Talán az a gond, az olasz bajnokiakat nem vesszük komolyan.
Én nézem mind a 4 nagy bajnokságot és hát sajnos sokszor az olasz meccset színvonala nem a legjobb és akkor még finoman fejeztem ki magam.
Nagyon remélem mi nem szürkülünk bele és inkább próbálunk szebb szórakoztatóbb focit játszani. Tudom akkor legyek barca szurkoló, ahogy ezt már itt sokan mondták, de lássuk be egy klub akkor tud sikeres és jól működő lenni ha sok szurkolója van és jó nézni a játékukat. Persze az is fontos, hogy legyenek olyan játékosaink akik miatt érdemes megnézni a meccset.
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én már szeretném a 3-5-2 felváltaná a 4-3-1-2 vagy a 4-3-3

Montero 2016.09.25. 14:03:54

Sok sikert a jovoben Asamoah. En aztmondom szelen volt jo mashol nemnagyon. A csapatrol annyit,hogy remenykedem bennuk! A kozepalyan kene csiszolni mert ez igy edes keves tovabba elfogynak az emberek! Lemina meg nem volt rossz,de ki nem szokott hibazni? Az en meglatasom szerint a legjobb kozepalyasunk Lemina es ugy gondolom egy ude szinfolt ezen a kozepalyan ami eleg sovany sajnos! Pjanic meg jo lesz ha formaba lendul csak talan meg nemigazan talalja a helyet! Hernyo meg hat majd kialakul mint pupos gyerek a pres alatt! :)

Spider81 2016.09.25. 14:10:35

Ugy nez ki 45 nap kihagyas var mind a kettore!

Watakuki 2016.09.25. 14:17:47

@Hoods.: "Dybala is nagy 0 teljesítményt nyújt"

Csakmert nem lőtt gólt eddig? Komolyan?

alexGicamo 2016.09.25. 14:22:04

@Dante01: Osztom !
FORZA JUVENTUS PER SEMPRE !!!

alexGicamo 2016.09.25. 14:22:44

A sérült játékosainknak meg jobbulást !

2016.09.25. 14:45:29

@Spider81: Igy igaz Rugani es Asamoah is 45-45 napot hagy ki es van 3 egeszseges belso vedonk.

Spider81 2016.09.25. 14:47:08

@hellan: Akkor talan itt lenne az ideje egy 4-4-2-nek vagy egy 4-3-3-nak ;)

.Bulldeo 2016.09.25. 15:30:00

@Spider81: Hát igen, ha Allegrit egy szakadék peremére kell ahhoz állítani, hogy merjen váltani, akkor itt a szakadék.
Az Empoli a jelenlegi hulladék állapotában tökéletes gyakorlóterep kéne, hogy legyen egy új formációhoz. Bár simán benne van, hogy Allegri óvatos lesz, és inkább lehozza 1-0ra a meccset 3-5-2ben, a BBCvel;)

Trieszt120506 2016.09.25. 15:50:14

@MdewC: elsősorban Pjanic értékelhetetlen teljesítménye miatt igen, Pogba is kurvára hiányzik..

Rocky80 2016.09.25. 16:00:43

Itt az ideje egyébként hogy Hernyó is a legutóbbival legalább megegyező produkciót rakjon le az asztalra hétről hétre. Ennél sokkal több van ebben a paliban.
Én abban bízom hogy megmutatja és ő lesz az idei kp igazolásunk és nem Asamoah. :D

MdewC 2016.09.25. 18:45:46

@MdewC: @hellan: ez fura. Konkrétan mi a bajuk? Asat műtötték és Rugani is 45 nap??? Az fasza akkor...

@Trieszt120506: +1 sztem is hiányzik Pogba

venember83 2016.09.25. 20:10:15

@MdewC: Asa esetén a meniscus mediális szalag teljes szakadása történt, míg Rugani esetén meghúzódott az oldalszalag.

MdewC 2016.09.25. 20:43:40

@venember83: Az komoly. Köszi!

Nem vagyok orvos, de fura, hogy egy szakadásnak és nyúlásnak egyforma a felépülési ideje.

Asa-t sajnálom, szvsz ennyi volt benne nálunk...

MDaniel98 2016.09.25. 20:50:45

Igazából mind1 Asa mennyit hagy ki, ha jönne egy értékelhető ajánlat akkor el kell adni, ha meg nem hagyni kell lejárni a szerződését és mehet Isten hírével. Az már komolyan a vicc kategória, hogy felépül 2 meccsre rá megsérül és utána hónapokra out.

Ádám.84 2016.09.25. 21:25:11

@venember83: ez az a térde, amelyikkel már korábban is sérült volt?

Apuleius 2016.09.26. 08:54:44

@Ádám.84: @venember83: Asamoah esetében nem ugyanarról a lábról van szó. 2014-ben a bal térdét kellett műteni, most meg a jobb lába sérült meg.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása