Allegri: "Folytatnunk kell a felzárkózást"

allegri_massimiliano_uvolt.jpgA Manchester City elleni diadalt követően, a Juventus Palermóba látogat, s megpróbál három bajnoki ponttal távozni Szicíliából, hogy mihamarabb egy bajnoki címvédőhöz méltó helyre kerülhessen a tabellán.

"A holnapi mérkőzés rendkívül nehéz lesz, s fontos, hogy a megfelelő összpontosítással és elszántsággal vágjunk neki. Ők is átmentik majd a bátorságukat múlt hétvégéről, s szenvedélyes hazai közönség buzdítja majd őket. A Juventus elleni győzelem mindig fontos skalp az ellenfelek számára." - nyilatkozta Massimiliano Allegri a mérkőzést megelőző sajtótájékoztató alkalmával.

"Azzal a céllal játszunk, hogy azonnal felkapaszkodjunk a bajnokságban, ezért fontos, hogy folyamatosan pozitív eredményeket szállítsunk, folytatva a felemelkedést a tabellán, hogy karácsonyra erős pozícióba kerüljünk."

A Juventus szerdán rendkívül fontos mérkőzést nyert meg, hiszen a Manchester City legyőzésével, a csapat bebiztosította helyét a Bajnokok Ligája legjobb tizenhat együttese között, s az utolsó játéknapon már egy döntetlen is elegendő ahhoz, hogy a csoport első helyéről lépjen át az egyenes kieséses szakaszba.

"Kiváló mérkőzést játszottunk és remek eredményt értünk el egy olyan csapat ellen, amely tele van világklasszis játékosokkal, de tudjuk, hogy továbbra is kemény munkát kell végeznünk annak érdekében, hogy a megfelelő irányba haladjunk.

Most bebiztosítottuk a továbbjutást a legjobb tizenhat közé, s ez volt a második számú célunk ebben a szezonban. Az első a Szuperkupa elhódítása volt. Ezen túl, megpróbálunk majd a D-csoport élén végezni, hogy elkerüljük Európa élklubjait a következő körben."

Allegri nem kívánta elárulni, hogy milyen kezdőcsapatot kíván holnap kiküldeni a Palermo ellen, de természetesen szó esett a lehetséges opciókról.

"Álvaro Morata jó erőállapotba tér vissza. A megfelelő dolgokat mutatja azóta, hogy visszatért a sérülésből, s számos képessége van. Az a tény, hogy Mario Mandžukić pillanatnyilag más minőséget kínál, ami az utóbbi időben nagyon fontos volt a csapat számára, még nem jelenti, hogy Morata mostantól örökké a kispadon ücsörög majd. 

A helyekért folyó verseny csak egészséges lehet, ahogyan mostanáig többnyire Patrice Evra játszott a mérkőzéseken a baloldali szélső védő szerepkörében, de szerdán Alex Sandro kezdő volt, s briliáns teljesítményt nyújtott."

Az orvosi stáb előrejelzése szerint jövő héten több játékos is csatlakozhat a kerethez.

"Martín Cáceres állapota nem súlyos, de továbbra is megvan egy makacs sérülése a válogatott szünet óta. Sami Khedira három-négy napon belül ismét edzésbe áll, Roberto Pereyra a jövő pénteki, a Lazio elleni mérkőzés után, Asamoah a jövő héten. Hernanes továbbra is hiányzik, azonban Padoin már ismét együtt dolgozik a kerettel."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr238122754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo0410 2015.11.28. 19:05:26

Csak nekünk és a Napolinak elég nyernie, és már 2 pontot megint faragtunk. Ha így tudnánk haladni a tabellán, akkor karácsonyra olyan helyzetbe kerülhetnénk, hogy nem lenne lehetetlen a bajnoki cím. És ahhoz elég lenne akkorra 6 pontra megközelíteni a tabella elejét. De remélem ezt tudjuk majd még faragni.

babo0410 2015.11.28. 19:11:25

Ja és idén még lesz Napoli-Roma meccs is két forduló múlva, amikor mi a Fiorral játszunk. Na akkor a Napoli és a Roma játszik egy X-et, mi nyerünk a Fior ellen, és máris hatalmasat létünk előre. Az inter meg idén még a Lazioval játszik, hátha. Ha az égiek velünk vannak, akkor karácsonyra igen közel kerülhet a bajnoki cím. Csak ehhez idén már nem szabad botlanunk.
Tudom sok a ha, de bízzunk a legjobbakban.
FORZA JUVE PER SEMPRE!

MDaniel98 2015.11.28. 19:34:43

Ha Padoin egészséges olyan nagy bajunk már nem lehet. Ha más nem, majd a Don megoldja.:)

.Bulldeo 2015.11.28. 23:43:27

@babo0410: már ott bukik az elmélet, hogy a Napoli otthon nem x-szelni fog a Romával

Cannavaro 2015.11.29. 11:03:04

A legalapvetőbb, hogy ma nyerni kell!!!!!n Az atalanta ellen egy betömörülő védelemmel szemben bármi lehet egy x et is kinézek a Roma-nak, a holnapi sass-fior on és a Napoli-Interen is lesz ponthullás bőven, és akkor már helyzetbe kerülnénk faragódna a pont, csak NYERNI KELL minden áron! :)

DegerFaCan 2015.11.29. 11:34:13

@.buldeo: ez egy felvetés ami nem buktathat meg egy másik feltevést. :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása