Allegri: "Az összes célunk elérhető maradt még"

Allegri Massimiliano_1.jpgA Juventus hullámvölgybe került, hiszen a remek szezonkezdet után, a csapat rendkívül gyenge játékot produkál, s sorra hullajtja a pontokat mind a bajnokságban, mind a Bajnokok Ligájában, ahol a közvetlen kiesés közelébe került. A csapatra előbb az Empoli elleni idegenbeli bajnoki találkozó, majd kedd este sorsdöntő összecsapás vár az Olimpiakosz Pireusz ellen, s nem maradt lehetőség további hibákra.

"A legutolsó két idegenbeli mérkőzésünk nem sikerült jól." - nyilatkozta Allegri az Empoli elleni bajnoki találkozót megelőző sajtótájékoztatón.

"Valójában, az eredmények tekintetében katasztrofálisak voltak, hiszen egy pontot szereztünk a Sassuolo ellen, s vereséget szenvedtünk a Genoától."

"Válság? A Juventusnál, ha az ember akár egyetlen mérkőzést elveszít, már válságról beszélnek, különösképpen a kívülállók. Nem gondolom, hogy időszerű volna válságról beszélni, inkább két-három olyan mérkőzésről van szó, amelyek során a Juventus sok támadást indított, keveset támadtak ellene, s két-három lehetőséget is adtunk az ellenfeleknek, amelyből gólt szereztek."

"Ez nem kifogás, pusztán a tényekről beszélek. Holnap többet kell tennünk, s mindenekelőtt be kell találnunk, hiszen nem  hibázhatunk a kapu előtt sem. Ezen kívül különösképpen óvatosnak kell lennünk, nem hagyva a legkisebb lehetőséget sem az ellenfeleinknek."

Allegri szót ejtett a következő ellenfélről, az Empoli csapatáról, amely az első osztály újoncaként, a tabella tizenhetedik pozíciójából várja a szombati megmérettetést.

"Az Empoli egy olyan csapat, amely igazán jó labdarúgást játszik. Azt hiszem gratulálnunk kell Sarrinak, mivel kiváló munkát végez a csapattal, amely tavaly a Serie B-ből jutott fel."

"Úgy tudom, a kezdő tizenegy hét játékosa is az ifjúsági csapatoktól került fel, így gratulálálnunk kell Sarrinak, valamint a klubnak is, amely kiváló munkát végzett, ahogy fiatal játékosokat hozott fel a Serie A-ba."

"A mérkőzés roppant nehéz lesz, mivel soha sem egyszerű győzni olyan élénk csapatok ellen, melyek jó és gyors focit játszanak, gyors játékosokkal. A holnapi mérkőzés kiváló felkészülést jelent majd a keddi Bajnokok Ligája találkozóra."

"A mérkőzés után felmérem majd a játékosokat, és eldöntöm, hogy ki játszhat kedden, s annak a tudatában készülünk a keddi összecsapásra, hogy arról dönt majd, maradunk, vagy kiesünk a Bajnokok Ligájából, de egyelőre értelmetlen ezzel foglalkozni."

"Úgy gondolom, hogy pillanatnyilag a következő mérkőzés a legfontosabb, s meg kell próbálnunk megszerezni a három pontot egy olyan csapat ellen, amely jó focit játszik."

"Azután holnap este, mikor távozunk az Empoli elleni bajnoki után, elkezdünk majd keddre gondolni."

A Juventust az utóbbi időszakban rendkívül sok kritika érte, s erre mind a pályán mutatott játék, mind az elért eredmények alapot szolgáltattak.

"Nem fogok válaszolni a kritikákra." - mondta Allegri a sajtótájékoztatón. "Ez csak beszéd, amely aztán nyilvánosságra kerül. Tiszteletben tartom az újságírókat és a véleményüket, azonban ez nem jelenti azt, hogy egyet is kellene értenem velük."

"Legalább holnap estig vezetjük a bajnokságot, s még harcban állunk a  Bajnokok Ligájában is. Még az összes cél elérhető maradt előttünk."

"Lépésről lépésre meglátjuk majd, hogy mire jutunk. Úgy gondolom, hogy a Juventus hosszú utat tett meg, s jó lesz túl lenni ezen a héten, amely során két nehéz idegenbeli mérkőzés várt ránk."

"Előző héten a Roma pontokat veszített Genovában a Sampdoria ellen, és sajnálatos módon ezen a héten mi is pontokat veszítettünk Genovában a Genoa ellen. Ennek ellenére, pillanatnyilag az élen állunk, s nem gondolom, hogy a számok annyira könyörtelenek volnának, ahogy azt néhányan hinni szeretnék. Hogyan? Három ponttal szereztünk kevesebbet, mint tavaly?"

Az újságírók egyike közben kijavította Allegrit, hiszen a Juventus idén eddig pontosan ugyanannyi pontot gyűjtött, mint tavaly ilyenkor.

"Rendben, rendben, akkor ugyanannyit."

"Nem a lélektelenség az, ami miatt nem sikerül megnyerni a mérkőzéseket. Azt mondanám, hogy a csapat Genovában nagyszerű választ adott, amely elegendő lehetett volna ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést. Sajnos azonban veszítettünk, mikor már csak harminc másodperc volt hátra."

"Az idei leggyengébb mérkőzésünk mégis a Palermo elleni hazai győzelem volt, ahol nagyon kevés helyzetet teremtettünk, leszámítva azt a párat a meccs végén."

"A többi találkozón nagy helyzeteink voltunk, s csak keveset engedtünk az ellenfeleknek. Talán a középpályások kevesebb találatot szereznek, azonban a csatárok többször betaláltak."

"A bajnoki cím elhódításához el kell érni bizonyos számokat, legalább 60-70 gólt kell szerezni, s a lehető legkevesebbet kapni. Az élcsapatok 60-65 gólt szereznek. Természetes, hogy minél kevesebb gólt kap valaki, annál nagyobb lesz az esélye arra, hogy megnyerje a bajnokságot. A számok tekintetében eddig rendben vagyunk."

"Normális dolog, hogy, ha a Juvénál vagy, s döntetlent játszol a Sassuolo ellen, majd kikapsz a Genoától, kritizálni fognak. Lehetnek olyan konstruktív kritikák, amelyeket elfogadok, s egyértelműen ösztönzést jelentenek számomra és a játékosoknak is, hogy jobb teljesítményt nyújtsunk."

"A srácok mindeddig tették a dolgukat, ugyanakkor van még hova fejlődni, hiszen vannak olyan játékosok, akik nincsenek csúcsformában, olyan okok miatt, amelyek mindannyiunk számára nyilvánvalóak."

A mai nap folyamán az olasz sajtó arról számolt be, hogy a szezont kirobbanó formában indító, majd az utóbbi mérkőzéseken megtorpanó Carlos Tévez pihenőt kaphat az Empoli elleni bajnoki találkozón, hogy a lehető legjobb állapotban léphessen pályára kedden, a sorsdöntő Bajnokok Ligája találkozón.

"Lehetséges, hogy holnap Tévez nem szerepel majd az elejétől fogva. De ott van Giovinco, aki jó formában van, Coman, aki kiváló, s ott van még nekem Llorente is, aki csakugyan kitűnő. Talán a Llorente-Morata párost játszatom majd."

"Morata játszani fog-e? Azt hiszem, hogy jó esély van arra, hogy holnap játszani fog. Az a véleményem, hogy az ő képességeikkel és jellemzőikkel rendelkező játékosok képesek együtt szerepelni. Azt nem mondom, hogy holnap együtt játszanak majd, azonban ez egy lehetőség a mérkőzés előrehaladtával is." 

A Genoa elleni mérkőzés fontos mérföldkő volt a Juventus és Gigi Buffon életében, hiszen a klasszis hálóőr ötszázadik alkalommal húzhatta magára az Öreg Hölgy mezét.

"Még egy dolog, ami miatt nagyon dühös voltam, hogy a csapattársak, akik nagyon sajnálkoztak, szerették volna egy szép győzelemmel köszönteni Buffont az ötszázadik mérkőzése alkalmából."

"Buffon játszani fog holnap, ami pedig a többieket illeti, ma edzésünk lesz, így felmérhetek majd mindenkit, s az edzés végén döntök majd arról, hogy ki játszik holnap." 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr276851251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

venember83 2014.10.31. 15:02:18

"...szerették volna egy szép győzelemmel köszönteni Buffont az ötszázadik mérkőzése alkalmából."

Ez korántsem könnyű feladat szerzett gól nélkül.

Gaben Smith 2014.10.31. 15:09:56

Ez megint egy olyan "nesze semmi fogd meg jól" nyilatkozat a közhelyeket elpuffogtatja ,fut néhány udvarias kört...és az hogy még minden sorozatban állunk és a Juve hatalmas utat tett meg ...ennek a lúzernak nem magyarázták még el ,hogy itt nincs döntetlenre apellálás ,nincs 6 meccsből 3 vereség mit mentegetőzik????? legalább látná be ,hogy szarok és ismerné el a hibáját kajak mintha pinyő nyilatkozna....

Róbert Tvergyák 2014.10.31. 15:20:28

Ez a mocskosAllegri csk dumálni tud inkább cselekedne vagy huzon el a picsába nem is ertem a vezetöket miert pona ezt az embert neveztek ki edzönek

devil-z 2014.10.31. 15:49:12

Nyomja a rizsát a szarházi, tudja, hogy már nincs sok neki hátra. A romákat csak feltüzeli, hogy ez a balfék az edző, érzik meglehet végre a bajnokság nekik.

allegri ittléte alatt volt talán egy egész félidő amire azt mondom ez foci volt, a többi nyögvenyelős, ötlettelen, nézhetetlen szar. A legkisebb jelét sem mutatja, hogy ezen változtatni tudna.
Könyörgöm, a legkönnyebb csoportban ég a pofánk.

MDaniel98 2014.10.31. 17:22:24

Srácok nézzétek a jó oldalát:

1. Az olasz Kupát jó szokásunkhoz híven elbukjuk/leadjuk mit tudom én... Nem lepne meg, ha nem jutnánk be a 8 közé.
2. A BL-ben a következő meccsünk lesz a perdöntő, én a jelenlegi formánkat nézve nem látok sok esélyt a továbbjutásra, minimum 7 pont kellene, de inkább 9 a biztonság kedvéért. Nem hinném, hogy Allegri ekkora taktikus lenne, szóval...
3. A bajnokságban sok fog múlni a Rómán, miénk a jobb keret, övék a jobb edző.

DE! Ha elszúrjuk a bajnokságot, Agnelli kirúgja Allegrit, ez szinte biztos.

niccolo 2014.10.31. 17:34:30

Nem csak az edzőn múlik a győzelem, a játékosokon több múlik, mi lett volna veletek '87-'95között a 9év alatt nem voltak bajnokok,
(2 uefakupa) mégse szidtam senkit! Hálátlanok és elégedetlenek vagytok játékosokkal,edzőkkel és néhány olasz fan-nal.Legyetek barca,real bayern szurkoló.

Lisandro 2014.10.31. 17:54:05

@niccolo: Teljesen igazad van haver!
Aki így beszél a Juventusról,az nem igazi szurkoló!
Ami a legdurvább,hogy mikor Contéval játszottunk x-et akkor is ez volt!
Conte takarodj!Stb...
Vicc!
Szerintem semmi vész nincsen 2 meccs miatt,úgy hogy még mindig vezetjük a bajnokságot,a Bl-ben pedig megrázzuk magunkat,s tovább megyünk.Ebben biztos vagyok.
Forza Juve!

MdewC 2014.10.31. 18:17:21

Max miért nyalja az ellenfelek seggét minden meccs előtt?

niccolo 2014.10.31. 18:34:32

Ilyen pozitív hozzáállás kell mint a Tiéd és Babóé(mondjuk ő Pirlót szapulja),példát vehetnének a többiek!

Gaben Smith 2014.10.31. 18:37:35

@niccolo: miért a bundabotrány után meddig nem voltunk sehol???? nem kell visszamenni 87-ig!
talán elégedett vagy a mostani játékkal és eredményekkel,netán az edző személyével is?

Hoods121 2014.10.31. 18:56:43

Mennyi bohoc van itt Allegrivel az elen.

west30 2014.10.31. 20:26:10

@niccolo: Azért azok teljesen más idők voltak,a mostani kereteket nézve pedig alap elvárás lenne a bajnoki cím és egy bl csoportból való továbbjutás,de még akár egy olasz kupa is.

niccolo 2014.10.31. 20:54:11

@west30:Az alap elvárás 3éve mindig megvan, nem? Hány bajnoki cím kellene egy év alatt 2? Meg egy BL győzelem+ király kupa+FA kupa+ NBA siker! Boldogok lennétek. amúgy komolyan:én is sima továbbjutást vártam a BL sorsolás után,a bajnokságban több sima,magabiztosabb győzelmet,dehát ez van,mindegy mit teszek,gondolok vagy szidok nincs befolyásom a csapatra, uniósA-licenszem sincs mint itt sokaknak.

west30 2014.10.31. 21:15:55

@niccolo: Rosszul megy a csapatnak,ilyenkor ne várj mást csak főleg kritikákat ami egy szintig teljesen egészséges és rendben is van szerintem.A legtöbben attól lennének boldogok ha látnának fejlődést a csapaton,ami jelenleg rohadtul nincs,de még inkább visszafele kezdenek fejlődni a dolgok mint sem előre.Itt nem az alapelváráson van a hangsúly,vagy az újabb "kötelező bajnoki címen".Francokat sem érdekelné a bajnoki 2. vagy 3. hely,ha mindent megtennének a pályán,de fásultak esetleg most nem úgy jöttek össze a dolgok stb,viszont mellette bejutnak mondjuk a bl legjobb 8kézé,aki nagyon merészeket álmodik a 4közé:).Esetleg megnyerik végre a 10. kupát amit rohadt sokan várnak már,mert nem volt kupagyőzelem lassan 20éve,szerintem kb szinte senki sem emlékszik már rá.A jelenlegi kilátások mellett sajnos ezekre a nem túl acélos elvárásokra a többség nem lát esélyt,na ez a baja a többségnek Allegrivel és a vezetőséggel.

niccolo 2014.10.31. 21:39:45

@west30: egyet értek veled, a vezetőséggel én sem vagyok kibékülve. Allegrit is ők hozták ide.tehát ez is az ő hibájuk,nem Allegrié.Nem örültem mikor idejött,de nem ócsárolok senkit.
Azt is irtam,Boniperti,Bettega elnőksége alatt tudtak minőségi játékosokat igazolni.

west30 2014.10.31. 21:45:51

@niccolo: Valóban nem Allegri tehet arról,hogy őt idehozták,maximum belőle bűnbak lesz a nagyközönség előtt.

Gaben Smith 2014.11.01. 00:30:29

Az Allegrit idehozták-ról eszembe jutott ,hogy miért vált divattá az ,hogy pl Allegri a Milannal vált igazán ismerté aztán megbukott és közben szidta a Juvét az ominózus Muntari gólnál...ilyen előélet után miért merül fel a vezetőségben ,hogy neki adja a stafétabotot lehet nekem van furcsa felfogásom de én elvből nem hívtam volna ide.Aztán ugyanilyen szokás ,hogy levitézlett támadókat előszeretettel igazolnak olasz élcsapatok pl:Boriello,Pazzini,Cassano akkor most ez az Osvaldo...és sorolhatnám még dereng sok ilyen eset ezek miért fordulhatnak elő ez a klubok megcsúfolása és helytelen átigazoláspolitika.Ez az mentalítás jellemző az olaszokra csak sose veszik észre ,hogy ezekkel nem lesznek előrébb...
Allegrihez visszatérve nem hiszem ,hogy egy ilyen tradicionális,nagy múltú,híres,versenyképes csapat hívására nem lett volna tucatszámra jobb edző aki elválalta volna a kispadot. Ez tényleg a vezetőség hibája ... Néha annyira jól igazolnak ,hogy kezdem elhinni ,hogy jó úton járunk aztán jön egy ilyen mercato mint a mostani...

babo0410 2014.11.01. 00:32:16

@niccolo: @Lisandro: Elmondtátok amire gondoltam. :)

babo0410 2014.11.01. 00:36:48

@niccolo: Pirlot azért szapulom, mert sajnos látványosan visszahúzza a csapatot már sajnos. Pogba nyilatkozta, hogy valakinek mindig őt kell őriznie, így két ember a kp-n mínuszban van. Mikor Pirlo játszik, halott a kp-nk. Én nem szapulnám Pirlot, ha legalább a BL-ben nem játszatná Max. De sajnos nagyon felhúznak az értelmetlen labdavesztései, eladott labdái. Pláne, hogy ő van a védők előtt, így lendületből rontanak az elvesztett labdái után a védelemre, és ebből kaptuk a görögök ellen is a gólt. Pirlon sajnos nagyon felhúzom magam. De én is bízom a csapatban. Hajrá Max, hajrá fiúk!

babo0410 2014.11.01. 00:45:25

@west30: A kritikával nem lenne baj, de szerinted itt a többség kritikát fogalmaz meg? Mert szerintem már a blogon 95%-ban csak agyatlan fikát lehet olvasni.
"Haver gyere magad dobd be.
Ami nem jon be neked azt hord le. (Hord le)
Valami mast akarsz tedd meg.
Ha csak a fika jon be neked akkor edd meg..
vagy keresunk neked egy masik utat (fika)
Ahol mindenki fikat kutat
(fika fika fika fika kutato urallomas az egen.. eljen.. eljen..)"
Ahogy Bobakrom fogalmazta.
Elnézést, hogy 3-ban ment el.

szabo2323 2014.11.01. 10:16:16

Tavaly szerintem a bl-be hasonló csoportba voltunk Conteval,még is ki estünk. És szerintem jobban is játszott a csapat! Szerintem szimplán pechesek vagyunk,hogy sok játékos ellenünk játszik csúcs formába a helyzetek meg vannak csak a labda általába mindig kifele jön a kapufáról :/

penge09 2014.11.01. 10:59:14

Én úgy gondolom ma minden kiderül és nem éppen az eredményre gondolok,hanem arra hogy Max mesternek van-e vér a pucájában valami újítást kipróbálni ne adj isten esetleg más játékosokat kipróbálni.

west30 2014.11.01. 11:22:03

@babo0410: Azzal hogy ki hogyan fejezi ki magát nem lehet mit kezdeni,maximum nem olvassa,vagy hallgatja meg az ember ami nem tetszik neki.

MdewC 2014.11.01. 12:11:33

@babo0410: ez vmi nép rap?! Mi köze ennek a csapat szar teljesítményéhez? Elárulom: semmi.
Lehet becsukott szemmel meccset nézni, de sok értelme nincs.
Sokadszor írom le, hogy ugyan annyira kell tiszteletben tartani mások véleményét, mint amennyire elvárja az ember, hogy az övét is tiszteletben tartsák. Ami nem tetszik, ne olvasd el. Sztem ez nálad is volt már elvárás.
Ez a hülye rap pedig totál nem illik ide.
Nem vagyok a véleményed ellen, de a csapatnak össze kell szednie magát, mert kritikán aluliak vagyunk. Jó hír: nem kell sokat várni, ebben a 2 hónapban minden el fog dőlni.

Forza.

babo0410 2014.11.01. 12:21:18

@MdewC: Pont ide illik a rap, csak sajnos te se fogod fel a mondanivalóját. Azt mondjátok, hogy kritikákat fogalmaztok meg, de sajnos észre se veszitek, hogy csak szórakoztok mindenkin, meg értelmetlen fikahadjáratot folytattok. Az értelmes kritikával nem lenne gond, de sokan csak szidnak mindenkit de, hogy ők hogyan képzelnék el a dolgokat, azt nem írják le. Értelmes kritikákat lehet írni, de az agyatlan fikológiára nincsen szükség.
@west30: Nem olvassa? Akkor egyrészt ezt üzenjük azoknak akik folyton belém kötnek, másrészt meg akkor kb. 3-4 ember hsz-eit ha elolvasnám? Én szeretem a blogot, de sajnos a hangulat nagyon rossz irányba ment el. Mior én elkezdtem olvasni a blogot, akkor még max 1-2 agyatlan fikamanó volt csak, ma meg már szinte mindenki (tisztelet az egyre kevesebb kivételnek) csak agyatlan hisztit tud. Semmi nem jó, mindenki hülye, és ráadásul még gúnyolódás is megy. Legalább annyi tisztelet kijárna a vezetőségnek is, hogy a nevüket lehetne tisztességesen leírni. A tisztelet kijár mindenkinek.

babo0410 2014.11.01. 12:22:03

@MdewC: Elnézést, te kivételesen a tisztességesebb hozzászólók közé tartozol.

Gaben Smith 2014.11.01. 12:38:37

@babo0410: véleményem szerint óriási tévedésben vagy ,a vélemény az sokszínű lehet ugyanúgy tartalmazhat negatív,pozitív,vagy semleges tartalmat,és mivel ez egy rossz időszak ezért valószínű negatív kritikákat fogsz olvasni...másrészről ezek a negatív kritikák szted azért vannak mert mindenki rosszat akar? az nem lehet hogy szereti a csapatot és nem akarja azt látni ,hogy szenvednek? és igenis lehetett volna másképpen is felépíteni a dolgokat Conte után és fel is tudom vázolni ,hogyan!
Mindenkinek lehet saját véleménye így neked is tartsd tiszteletben ahogy írták is előttem.
A csapatról meg annyit ,hogy a Juventus mozgatórúgója az ,hogy minden meccsen nyerni kell akkor vajon jogos a kritika??????? Sztem reálisak az elvárások sokak szemében !

west30 2014.11.01. 12:54:31

@babo0410: Én csak a saját hozzáállásomat írtam le,nyilvánvalóan te úgy kezeled a dolgot ahogy neked jó,senki sem egyforma.

MdewC 2014.11.01. 13:43:14

@babo0410: köszönöm. tőlem nem kell elnézést kérned, értem mit szeretnél. Ugyan azt mint minden tisztességtelen kommentelő, köztük velem 1ütt! :D

Forza!!!

venember83 2014.11.02. 20:36:53

@Hoods121: kérésed teljesítésre került. Személyeskedés miatt több hozzászólás törölve.

babo0410 2014.11.02. 20:43:49

@Gaben Smith: A Kritikával semmi gond, csak az ne fika, meg gúnyolódás legyen. És sajnos itt a blogon már a többség nem kritikákat fogalmaz meg, hanem magas lóról ócsárol mindent és mindenkit. És ráadásul már a többség előre szid mindent és mindenkit. Ezzel van a baj. Az nem zavarna, ha tisztességes hangnemben fogalmaznának meg negatív kritikákat.

Gaben Smith 2014.11.03. 11:05:24

@babo0410: Nekem az első klubfoci élményem egy 2002/03-as Juve menetelés volt abban az évben amelyik meccset követni tudtam azt megnéztem nálam akkor alakult ki a Juventus iránti szeretet,én azóta töretlenül a csapatnak szurkolok voltak kimagasló időszakok és részese voltam a másodosztálynak is majd a lassú felemelkedésnek! Tudom milyen tényező volt a bundabotrány előtti Juventus talán Marcello Lippi mondta ,hogy a Juve génjeibe a győzelem van kódolva és azt hogy itt minden meccsen a győzelem az elvárás, amikor pl én az elégedetlenségemet fejezem ki akkor azt szeretném hogy újra a régi magasságokba emelkedjen a klub.
A Juventus nem az a csapat amelyik egy amúgy is gyenge olasz bajnokság kis csapatait ne verje meg és a győzelem nem elvárás hanem ez a normális,természetes.
Amikor egy semmi Juve múltal rendelkező ember nevezetesen Allegri olyanokat hadovál h jó az iksz,meg kihúztuk volna kis szerencsével meg nincs krizis 3 vereség után és társai nálam kiveri a biztosítékot ! Itt nem ez az elvárás és akárki akármit mond ezen véleményem tartani is fogom! Nem akarom a padon látni Allegrit sose szerettem most se fogom megszeretni és nem is afelé halad sem a csapata játéka sem pedig a viselkedése ,megnyilvánulásai!Az én szememben a Juventus szó a győzelem szinonimája aki öreg motoros az tudja aki meg elégedett az X-kel és a vereséggel az nézzen NB1-et ,nah és persze a spirito juvét is hiányolom!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása