Pogba: "Nagyon sokat kell még fejlődnöm"

Az Udinese elleni  4:0-ás győzelemmel végződő mérkőzésen a meccs embere a 19 esztendős Paul Pogba volt. A fiatal középpályás előbb káprázatos távoli lövéssel szerezte meg a vezetést, majd második góljával végképp eldöntötte a három pont sorsát.

Pogba Paul.jpg"Természetesen nagyon boldog vagyok a góljaim miatt, de még inkább a győzelem miatt. Vissza kellett hogy térjünk a szokásos játékunkhoz, s ez sikerült is." - nyilatkozta a Juventus ifjú tehetsége a meccs lefújását követően.

"Nagyon sokat kell még fejlődnöm. Agresszívebbnek kell lennem, s jobban fel kell használnom a labdákat. Mindig figyelem Pirlo, Marchisio és Vidal játékát, s azt keresem, hogy mit tudnék tőlük beépíteni a saját játékomba."

"Hatalmas örömet érzek. Az edző hisz bennem, ezt pontosan tudom, de viszonoznom kell őt azzal, hogy minden nap elszántan dolgozom."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr135028235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devil-z 2013.01.20. 16:17:31

19 évesen olyan gólokat rúg amilyenre egyik csatárunk sem képes.

Lehet itt fogni a szélsőkre, balszerencsére, összeszokatlanságra de az a nagy büdös helyzet, hogy ha valakinek jó képességei vannak akkor így is tud érvényesülni.

Mr. Ocean 2013.01.20. 16:58:02

@devil-z: Osztom a véleményed. Pont ezen gondolkoztam, hogy hányszor próbálkoznak meg átlövésekkel a srácok és belegondolva általában mindig még a kapu előtt is sakk-matt játékra mennek. Pogba pedig zseniális játékossá válhat ez nem vitás. Matri pedig tuti kezdőbe lőtte magát ezzel a góllal..:D

devil-z 2013.01.20. 17:27:45

@Mr. Ocean: általában vagy várnak az utolsó utáni pillanatra és akkor még megpróbálnak egy reménytelen passzt vagy kapura lövik (ami ha nem vágódik le azonnal) lepkefing erősséggel száguld a kapus felé.

Ez igaz montenegró szeme fényére és Giovincora egyaránt, ideje lenne összekapni magukat mert gólok számában szinte az összes középpályásunk jobban teljesít nemsokára.

Matri góljainál meg az egyik szemem sír a másik meg nevet :D

z3 2013.01.20. 19:19:22

1-2 hasonló produkció (nem is kell a bombagól) és már nem kell a Vidal, Pirlo, Marchsio kezdőhármasról beszélnünk, mert Igen jó játékos Marchisio is, de már előző meccsen is úgy mozgott Pogba, hogy én szívfájdalom nélkül őt kezdetném inkább, a mostaniról meg ne is beszéljünk.

buubreds 2013.01.20. 19:31:16

@z3: Nagyon messze van még Pogba Marchisiotól, de remek úton halad, hogy nagy játékossá váljon.

babo410 2013.01.20. 19:40:31

@devil-z: Jeélenleg Gio és Vuci a két legeredményesebb játékos Q-val együtt. Tehát nem kell szidni őket. Amúgy nézegettem a góllövő listát, és eszembe jutott, hogy három hat, két-két öt és négy, egy három, kettő két és kettő egygólos játékosunk van. Vagyis itt nincsen egy gólfelelős, aki 20 gólnál járhatna. És megnézzük a Napolit pl. Ott van Cavaninak 17, Hamsiknak 7, Maggionak, Insigne-nek és Inlernek 4-4 gólja. Vagy a Milannál Pazzini 10, El Shaarawy 14 gólos azt rajtuk kívül 1-2 gólt lőtt eddig 8 játékos. Szerintem nem baj, ha többen lőnek inkább kevesebb gólt, mint 1 ember 20-at, mert az az egy ha lesérül, vége a dalnak.
Pogba hatalmas tehetség, és szerintem a világ egyik legjobb kp-se fog válni belőle. Remélem sokáig láthatjuk még Juve mezben.
@z3: Azért Marchisio jelenleg jobb játékos még Pogbanál, és neki mindig a kezdőben lesz a helye! Nagyon fontos Marchisio a kp-n. Pogba se rossz, de még sokat kell tanulnia ahhoz, hogy Marchisiot kiszorítsa.

Cannavaro 2013.01.20. 20:16:32

pogba valószínűleg, pirlo-t fogja pótolni a középpályán!
persze nem abban a pozícióban, mert arra senki sem képes most a csapatban, és nem hiszem, hogy olyan szintűt tudnkán egyáltalán igazolni! de úgy "pogbásan" fogja tudni pótolni!
kicsit másabb játékrendszerben, vagy felállásban!
addig csere, vagy a sérültek pótlása lesz!! szerintem!!!

Mr. Ocean 2013.01.20. 20:20:18

@devil-z: Igen, jól látod. Azért Gio és Vuci nálam abszolút 'elit' ebben a Juventusban. Sajnos a konstans jó teljesítményre egyikük sem képes manapság bár Vuci zsenialitása tagadhatatlan. Sokan mondják, miért átkozzuk Marotta munkásságát és igazolásait. Nos aki jár ki Torinoba meccsre ha megteheti, az pontosan tudja mi, hány méter. A szurkoló van a klubért vagy éppen fordítva. Aki fizet azért, hogy meccset nézzen igen is okoskodjon és legyenek fenntartásai ha Pelusokat és egyéb mihaszna embereket lát amikor más lehetőségek is akadnak, ez még messze van az okoskodástól. Pogba érkezése hatalmas csoda és ha ő megérdemli a lehetőséget Marrone is érdemelje ki és a többi tehetség is, mielőtt elszórakozzuk őket és Peluso, Padoin és társait kapunk a "pénzükért" cserébe. Matrinál nekem mindig sír a szemem, hogy miként lehet rajta a Juventus mez még mindig. :D

devil-z 2013.01.20. 20:45:02

@babo410: ' Jeélenleg Gio és Vuci a két legeredményesebb játékos Q-val együtt. Tehát nem kell szidni őket.'

Had döntsem már el én, hogy meg vagyok-e elégedve a támadóink produkciójával és ha jónak látom had írhassam már le az engedélyed nélkül. ;)

babo410 2013.01.20. 21:09:28

@devil-z: Jó ok neked ez a véleményed, nem kedveled őket. CSak közöltem, h sztem értelmetlen szidni őket. Igaz Vucit lehet szidni ha nincs kedve játszani, de amíg ő lövi a legtöbb gólt, nem mondok róla semmit inkább. Gio meg szerintem jól játszik, habár tegnap elég önző volt.

szabo2323 2013.01.20. 21:14:04

igzából aki igazi befejező csatár lenne az Matri meg Q de ők szerintem ide nem valók!!!Ha tetszik ha nem,csak cserének lennének jók amilyen labdákat kap és ahogy kihasználják a helyzeteket az borzalom még Q nak egy két meccse bejött de azóta nem villog ő sem egy olyan csatárt kell igazolni aki ezeknek a helyzeteknek a 70 % be lövi.

Barolo 2013.01.20. 23:07:18

Pogba esetébe azért szeretném megjegyezni, hogy a sokak által folyamatosan szidott Marotta (sokszor nyilván jogos, de összességében én nem érzem annak) hatalmasat húzott vele, és kár lesajnálni őt, ha ezt a gyereket ide tudta csábítani az Mu-ból (tudom a story hátterét, de nyilván sok kérő volt). Az elmúlt két év 2. legnagyobb igazolása ő a Juventusban szerintem. Még sok ilyet várok Marotta bácsitól, és akkor nem lesz gond a következő 10 évben (sem).
Forza Juventus!

Mr. Ocean 2013.01.21. 00:17:51

@Barolo: Azért egy 19 éves srácot Olaszország legpatinásabb klubjába hozni, lejárt szerződéssel ne nevezzük már megváltásnak. A Juventus veretlenül lett bajnok és igen jó, tudatos építkezésben van. Bármennyire is hihetetlen de vonzó klub vagyunk csak sajnos ezen fiatalok többsége nem ragad itt meg. Hozhatjuk a példákat, Krasic, Elia, Borriello, Aquilani, Pazienza, Estigarribia, Martinez. Ugye mind tudjuk mi lett a vége és áll szemben Giaccherini, Bendtner, Q, Matri, Peluso, Padoin, Pogba, Vidal, Lichti, Gio, Lucio, Asa-Isla, Caceres, Pepe, Pirlo. (Remélem nem hagytam ki senkit.) Ár-érték arány, lejárt szerződések stb. Nos a nagy számok törvénye őt igazolja, hisz "bejött" a többség de jobban megnézve igen csak kaotikus ez a játékoskeringő. Mellette szól, hogy saját maga építkezik 2010 óta, tudjuk nem 1 év kell de iszonyat nagy mellényúlásai voltak. Számomra egyáltalán nem meggyőző még mindig viszont kívánom a te állításod igazolja! :D

Mr. Ocean 2013.01.21. 00:41:45

@Mr. Ocean: Utánanéztem, mert érdekelt már.
Tehát: Motta, Barzgali, Traoré, Bonucci, Rinaudo, Sorensen, Toni, Ziegler
A fiatalokat most nem veszem ide, mert azokból rengeteg kallódik sajnos.

Barolo 2013.01.21. 01:08:34

@Mr. Ocean: Van amiben igazad van(Storarit kihagytad, pedig ő is nagy húzás volt szerintem)......bár nagyon behatároltak a lehetőségei, és mi sok mindenbe nem is látunk bele, ezért nehéz összesítést mondani a munkájáról. Amúgy meg nem látom, hogy hol lennének sokkal jobb szakemberek (értsd kevesebb hiba), mert ha megnézzük az európai top 20 csapatot, nem hiszem, hogy ne lehetne mindenhonnan rengeteg mellényúlást mondani, pedig piaci alapon ezeknél a kluboknál dolgoznak a legjobb szakemberek. Csak az utóbbi évekből néhány hihetetlen mellényúlás (forma és érték esés): Torres, Carroll, Flamini, Sanchez, Kaka, Chamakh, Keane, Arshavin, Nasri, Hulk, stb. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem tudnék én is jobb opciókat sokszor elképzelni (főleg utólag), de azért ez ennyire nem egyszerű, és hát végül is az eredmények jelenleg őt igazolják (reméljük, hogy ez kitart sokáig). Forza Juventus!

Mr. Ocean 2013.01.21. 01:23:00

Igazad van Storari-val kapcsolatban. Azért a példák többsége nem állja meg a helyét. A többsége azért tett le valamit és nem "1-2m euróban" mozgott az áruk. Hasonlítási alapot maximum más csapattal tehetnénk és láthatnánk a játékosmozgásait. Sanchez, Kaka, Nasri, Hulk sőt még Torres is azért mutattak már magukból máshol. Mondj ilyet nekem a többség Juventusból akik jöttek-mentek. :D Persze nem okoskodni akarok de leírtam Mr. Ocean 2013.01.20. 20:20:18- ebben a kommentben mindent. Ferguson részéről miért nem lát az ember ekkora mellényúlást vagy a Barcánál? Mert akár tetszik akár nem több a mellényúlása és az, hogy bajnokok lettünk még mindig Conte érdeme és a SpiritoJuve mentalitásnak. Szerintem ha akkoriban nem DelNeri vagy Ferrara vagy Zaccheroni az edző lehet akkor is bajnok lett volna a Juve hiszen a keret nem feltétlen volt gyengébb maximum nem hozták ki belőlük a legtöbbet. Persze nincs ha...:)

devil-z 2013.01.21. 02:42:26

@babo410: attól, hogy nem vagyok megelégedve a teljesítményükkel (hogy meccsenként több ziccert képesek elcseszni és csak 5-6 méterről tudnak gólt rúgni de azt se sűrűn) az egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem kedvelném őket.

Meg úgy egyáltalán az, hogy szeretek vagy utálok valakit nem szempont a produkciója megítélésében.

Tony. 2013.01.21. 04:27:40

@babo410: Értsük már meg, hogy attól mert van 1 20 gólos játékos a csapatban attól a többiek még ugyanúgy megrúghatják a 4-5-6 góljukat.

A kettő nem zárja ki egymást.

Sischo 2013.01.21. 11:47:48

@Barolo: Én igazat adok neked, szerintem az nem túl korrekt dolog, hogy egy rossz igazolásnál mindenki marotta vérét szívja, viszont akkor a jó húzásoknál ugyan úgy tessék őt megdicsérni. Nem mindig a negatív oldalt kéne nézni. Pogbát szerintem igen is nehéz feladat lehetett ide csábítani, hiszen egy tehetséges fiatalról volt szó, akit ráadásul nem a nagy ismeretlenségből húztunk elő, hanem a manchester u.-ból ahol azért szem előtt volt. És igaz az, hogy mi is vonzóak vagyunk, de be kell látni, hogy jelenleg vannak olyan klubok, akik vonzóbbak egy fiatal számára. Úgyhogy én azt mondom, hogy ezért jár a gratuláció, és reméljük, hogy a jövőben többségben lesznek az ilyen húzások -

hellan (törölt) 2013.01.21. 13:31:54

Azt kívánom, hogy a Pirlo, Pogba, Barzagli trió (amely 0,5M euróba került) mellett Marottának Llorente ingyen való leigazolása is ennyire váljon be, mint az említett 3 játékosunk.

babo410 2013.01.21. 14:28:58

@Tony.: Pont ez az, hogy nézd meg a többi csapatot. Ahol van egy gólkirály, ott általában az az egy lődözi a gólokat. Jó példa erre a tavalyi Milan. Ibra lett a gólkirály, El Shaarawy nem is lőtt sok gólt, idén viszont parádézik. Vagy ott a Barca. Messi minden évben lő vagy 50 gólt, de melette a többiek nem lőnek túl sokat. Nálunk viszont direkt nem is keresnek szerintem egyetlen gólfelelőst. Inkább jó csapatjátékosokat keresnek. Persze egy gólerős csatárt nyilván akarnak, de nem egy gólkirályt akarnak igazolni.

babo410 2013.01.21. 14:30:46

@devil-z: Ok értem mire akarsz kilyukadni. És elfogadom a véleményedet. Csak azt nem értem, hogy miért kell pont akkor elégedetlenkedni velük, mikor jól teljesítenek?

devil-z 2013.01.21. 15:16:53

@babo410: ne legyél már ennyire értetlen, az eddigi hozzászólásaimban pont azt ecseteltem, hogy szerintem messze nem hozzák azt a szintet amit elvárna az ember a legjobb és legtöbbet költekező olasz csapat alap támadóitól.

De ha ennyire meg vagy velük elégedve, akkor hogy lehet az, hogy gólok tekintetében majdnem egy szinten állnak a középpályánkkal, holott ők még inkább foglalkoznak a védekezéssel, labdaszerzéssel is?
Hogy lehet az, hogy a középpályások kevesebb ziccerből majdnem annyi gólt rúgnak?

Állítom, ha Vidal/Pogba/Marci lenne beállítva Gio/vucsi helyén némelyikük 10 gólnál járna már a bajnokságban.. ennyit a hűdejó szereplésükről.

devil-z 2013.01.21. 15:20:50

Még annyit írnék hozzá, hogy ha lenne egy Cavani-szintű játékosunk aki szállít szezononként 20 gólt attól még Pogba ugyanúgy rugdoshatná a gólokat 25 méterről, Pirlo ugyanúgy bevághatná a szabadokat, Marci/Vidal ugyanúgy rúghatná a gólokat a jó helyezkedéssel.. totál nem függnek össze a dolgok.

Attól, hogy lenne egy olyan csatár aki jobban rúgja a ziccereket nem jelentené azt, hogy a többiek azonnal leállnának a góllövéssel.. de mintha a falnak beszélne az ember.

Tony. 2013.01.21. 15:56:38

@devil-z: Én is ezt próbálom megértetni, úgy látszik hiába.

devil-z 2013.01.21. 16:08:52

@Tony.: igen-igen utólag láttam csak, hogy szinte szóról szóra ugyanazt írtuk, gondoljuk.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9909) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7436) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása