Vlahović: „Ha egy támadó jól játszik, a csapat is jól játszik”
Vlahović: „Ha egy támadó jól játszik, a csapat is jól játszik”

vlahovic_dusan_vilagos_mezben_meztelen_felsotesttel_unnepel.jpgA Lazio elleni Olasz Kupa-elődöntő visszavágója előtt Dušan Vlahović a L'Équipe számára adott riportot, s ebben a nyilatkozatban csalódottságának adott hangot az idei és az elmúlt év kapcsán, de azt is elmondta, hogy szeretne valamilyen fontos trófeát nyerni az Öreg Hölgy mezében.

„A BL-kvalifikáció és az Olasz Kupa-győzelem csodálatos lenne, ám ezzel sem lehetnénk teljesen elégedettek. Ez a klub mentalitása, és mindezt a történelem adta ...

Caressa: „A Juventusnak lesz mozgástere nyáron”
Caressa: „A Juventusnak lesz mozgástere nyáron”

giuntoli_cristiano_napszemuvegben_fintorog.jpgFabio Caressa a Sky Sport Italia műsorában a Juventusnál várható változásokról beszélt, s a híres újságíró szerint bőven lesznek változások a keretben.

„A Juve változni fog, Cristiano Giuntoli megkapta a jogkört erre, személyesen őt bízta meg ezzel John Elkann a részvényeseknek írt levelében.

Adott egy keretrendszer, amelybe bele lehet illeszteni néhány elemet. Nicolò Fagioli lassan visszatér, s ő fontos eleme a középpályának.

Mindazonáltal ...

Allegri: "Nagyon hosszú mérkőzés vár ránk"
Allegri: "Nagyon hosszú mérkőzés vár ránk"

allegri_massimiliano_sajtotajekoztato_19.jpgA Juventus továbbra sem találja formáját, a zebramezes csapat péntek este kétgólos hátrányból felállva ért el 2:2-es döntetlent a kiesés elől menekülő Cagliari otthonában, s mindez azt jelenti, hogy az elmúlt tizenkét bajnoki forduló alatt mindössze 12 pontot gyűjtött. Massimiliano Allegri csapata kedd este egy másik sorozatban, az első mérkőzésen szerzett komoly előny tudatában lép pályára a Lazio ellen, az Olasz Kupa elődöntőjében.

"Egy nagyon ...

Del Piero: „Különleges időszak ez a Juve számára, ami évek óta tart”
Del Piero: „Különleges időszak ez a Juve számára, ami évek óta tart”

del_piero_alessandro_laureus_dijatadon_nyilatkozik.JPGAlessandro Del Piero a Laureus díjátadón beszélt a Juventus helyzetéről, és a legenda elismerte, hogy az Öreg Hölgy helyzete csak lépésről-lépésre javulhat.

„A világ szeme a Juventuson van, egyértelmű, hogy a figyelem mindent felnagyít, és nem egyszerű pillanat ez senki számára. Nagy a nyomás, ezt tudni kell kezelni, illetve átalakítani pozitív energiává. A Juventusnak sikerült több hónapon át, de az elmúlt időszakban nem sikerült, voltak csúnya ...

Di Marzio: Allegri távozása biztos, csak a részletek kérdésesek
Di Marzio: Allegri távozása biztos, csak a részletek kérdésesek

motta-allegri-conte_montazs.JPGA Juventus edzőkérdése természetesen továbbra is témaként szolgál a sajtó számos munkatársának, és Antonio Conte neve többször felmerül, legutóbb Sebastiano Sarno arról számolt be, hogy az olasz sikeredző már nem először mondott nemet a Napolinak.

Gianluca Di Marzio értesülései szerint Antonio Conte továbbra is az egyik lehetőséget testesíti meg a Juventus számára, bár nem lenne egyszerűen megvalósítható a megegyezés vele. A vezetőség elkötelezett ...

Pjanić: „Bánom, hogy nem sikerült a BL-győzelem a Juventusnál”
Pjanić: „Bánom, hogy nem sikerült a BL-győzelem a Juventusnál”

pjanic_miralem_sharjah_mezben.JPGMiralem Pjanić a Juventus (és a Barcelona) pénzügyi megfelelését elősegítendő 2020 nyarán távozott Torinóból, ám elmondása szerint másképp is dönthetett volna, ha tájékozottabb.

„Ha tudtam volna, milyen válságos pénzügyi helyzetben van a klub, nem írtam volna alá, mivel voltak egyéb jelentős ajánlataim is. A Barça az álmom volt, s azt is elmondanám, hogy szerintem Ronald Koeman sem volt a megfelelő ember egy ilyen magas presztízzsel rendelkező klub ...

Danilo: „A mester a vezérünk”
Danilo: „A mester a vezérünk”

danilo_meccs_elott_melegit.jpgA szardíniai döntetlent követően Danilo állt a DAZN mikrofonja elé, és a védő természetesen korántsem volt elégedett a csapat teljesítményével, de ezúttal a bíráskodásról is beszélt, mivel véleménye szerint jogos büntetőtől fosztották meg a Juventust.

„Egyértelműen szomorúságot éreztem az öltözőben a félidőben, nem csalódottságot. Az első félidő olyan lett, amilyen, mert nem értettük meg a meccs menetét, nem nyertünk párharcokat, nem ...

Cagliari - Juventus 2:2
Cagliari - Juventus 2:2

A Cagliari ellen a Juventus szinte mindenféle tapogatózás nélkül a sűrűjébe került, miután a házigazdák már a második percben kapuralövéssel próbálkoztak, s az első félidőben harcossággal a harmincadik percben büntetőt lőhettek kezezés miatt megítélt szabálytalanság miatt, majd pár perccel később ismét büntetővel növelték az előnyüket kétgólosra, míg a Juve csak egy szabálytalan gólig jutott.

A második félidőben az Öreg Hölgy többet ...

Allegri: „A Cagliari ellen mindig nehéz meccseink voltak”
Allegri: „A Cagliari ellen mindig nehéz meccseink voltak”

allegri_massimiliano_komoly_a_sky_sport_mikrofonjanal.jpgA Juventus a Cagliari ellen az első félidőben már kétgólos hátrányba került, ám a mérkőzés végére sikerült pontot menteni, a 2-2-vel azonban korántsem lehetett elégedett Massimiliano Allegri, aki a Sky Sport Italia számára értékelt a meccs után.

„Egyszerű, hét kontratámadást engedélyeztünk az ellenfélnek, és folyamatosan ezeket a tiki-taka passzokkal próbálkoztunk egyméterre lévő társnak, sikertelenül.

Az ilyen agresszív csapatok ellen, amilyen a ...

A Cagliari elleni mérkőzés
A Cagliari elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgAz olasz csapatok nagyszerű szereplésével az Európa-ligában és a Konferencia Ligában, eldőlt, hogy Itáliából jövőre bizonyosan öt csapat vehet részt a Bajnokok Ligája küzdelmeiben, így némileg talán csökkent a Juventusra nehezedő nyomás.

A zebracsíkos csapatnak azonban muszáj gyűjtenie a pontokat, s erre péntek este a kiesés elől menekülő Cagliari vendégeként nyílik majd lehetősége.

Massimiliano Allegri keretéből,  Paul Pogba és Nicolò Fagioli ...

HIVATALOS: Öt olasz csapat indulhat a Bajnokok Ligájában
HIVATALOS: Öt olasz csapat indulhat a Bajnokok Ligájában

bajnokok_ligaja.jpgUgyan Itália már nem képviseltette magát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, az olasz csapatok nagyszerűen teljesítenek a kisebb európai kupasorozatokban, s ennek köszönhetően eldőlt, hogy bizonyosan öt olasz résztvevő vághat majd neki a Bajnokok Ligája új, átalakított kiírásának.

Az Európa-liga csütörtöki játéknapján az AS Roma az AC Milan kárára biztosította helyét a sorozat elődöntőjében, míg az Atalanta az első mérkőzésen aratott, ...

Allegri: „Most jön a szezon szép része”
Allegri: „Most jön a szezon szép része”

allegri_massimiliano_sajto_15.jpgMassimiliano Allegri a pénteki, Cagliari elleni idegenbeli meccs előtt arról beszélt, hogy az Öreg Hölgynek nehéz dolga lesz, mert a Cagliari a túlélésért küzd.

„A Cagliari nem csupán négy pontot szerzett a legutóbbi két meccsen, de nyolc győzelmükből hatot hazai pályán szereztek. Azon csapatok közé tartoznak, amelyek sok gólt lőnek az utolsó 15 percben, így nehéz és bonyolult meccs lesz, ők a túlélésért futballoznak, mi pedig a BL-ben való ...

Di Livio: „Chiesára és Yıldızre kell építeni a Juvét”
Di Livio: „Chiesára és Yıldızre kell építeni a Juvét”

chiesa_federico_integet_lehajtott_fejjel.JPGAngelo Di Livio a minap a SportItalia számára nyilatkozott a Juventus jelenéről és jövőjéről, és az Öreg Hölgy soldatinója szerint a keret több játékosa érinthetetlen kellene legyen.

„Ha a Juventus ismét versenyképes akar lenni, akkor Federico Chiesa, Dušan Vlahović Vlahovic, Gleison Bremer és az ezen a szinten lévő többi játékos érinthetetlen kellene legyen. Mindaznonáltal a futballban bekövetkező egyes helyzetek miatt olykor elkerülhetetlen a megválás ...

Ronaldo pert nyert a Juventus ellen
Ronaldo pert nyert a Juventus ellen

ronaldo_cristiano_kioltott_nyelv.jpgA Juventus elveszítette a pert, amelyet egykori játékosa, Cristiano Ronaldo indított a klub ellen, s így csaknem 10 millió eurót, valamint az összeg kamatait köteles fizetni a portugál támadónak.

A Sport Mediaset beszámolója szerint a döntőbíróság szerdán hozott döntése értelmében a Juventus 9.7 millió eurót és a kamatokat fizeti majd Ronaldónak.

Ronaldo a koronavírus-járvány idején végrehajtott két fizetési manőver következményeként 19.5 millió ...

Yıldız lehet a megújuló Juve arca
Yıldız lehet a megújuló Juve arca

yildiz_kenan_golorom_3.jpgA La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Kenan Yıldız válhat a megújuló Juventus arca, ezt pedig a klub a 2028-ig érvényes hosszabbítással erősítheti meg. A lap szerint a felek már megegyeztek a hosszabbítás tekintetében, a bejelentés pedig a BL-szereplés bebiztosítása után történhet meg, vagy legkésőbb az Olasz Kupa-döntő után. A fiatal török fenomén nemrégiben meghosszabbította szerződését az adidasszal, és a márka arca lesz a jövőben.

A ...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (909) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9904) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2428) meccsek (4146) mercato (4135) nyilatkozat (7431) Olasz Kupa (323) összefoglaló (408) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása