Elmarasztaló vélemények a Juve újabb veresége után

allegri_massimiliano_aggodva_nezelodik_partvonalrol.jpgVasárnap a Juventus hazai pályán is vereséget szenvedett a Monza ellen, s nem meglepő módon többen igencsak elmarasztalóan beszélnek a csapatról, az olasz női futballválogatott szövetségi kapitánya, Milena Bertolini szerint a játékosoknak is vállalniuk kell a felelősséget. A szakember a Tuttomercatoweb munkatársának nyilatkozott.

„Egyértelmű, hogy a Juventus nehéz időszakot él meg, mindenkinek kérdéseket kell feltennie. Például a játékosokra gondolok, de egyúttal az edzőre is. Meg kell lennie az összetartozás érzésének, és tudnia kell mindenkinek, milyen helyzetben van a csapat. Akik nem érzik magukat késznek arra, hogy szembenézzenek az adott pillanat nehézségeivel, nem szabad szerepet vállaljanak a csapatnál.”

A Tuttomercatoweb munkatársa, Vincenzo Marangio sarkosabban fogalmazott a meglepetésszerű vereség után.

„Bármilyen forgatókönyvről is legyen szó, egy csapat nem játszhat és mutatkozhat így. Gratulációt érdemel a Monza a tökéletes meccsért. A Juventus soha nem is volt pályán, s ismét rossz edzéssel készült a csapat. Ebben az állapotban és úgy, hogy Damoklész kardja folyamatosan a csapat feje fölött lebeg, nagyon nehéz meghatározni a következő forgatókönyvet. Csak napról napra lehet tervezni.”

Természetesen a Massimiliano Allegrit számtalan alkalommal kritizáló Daniele Adani is elmondta a véleményét, az egykori futballista nyilatkozatát a Calciomercato tolmácsolta.

„Nincs egyetlen olyan játékos sem a Monzánál, aki egyenértékű lenne a Juventus valamelyik játékosával. Torinóban másfél éve történt egy hibás döntés az edzői ajánlat tekintetében, közben pedig folyamatosan a játékosok hiányáról beszélünk. Viszont érdemes megjegyezni, hogy most már térnek vissza a sérültek… A Juve veszített az Empoli, Sassuolo, Verona, Monza, Maccabi, Villarreal, Benfica ellen, illetve a tavaly kieső Genoa ellen. A problémát a munka jelenti. A Juventus ma is nagyon kevés tanújelét adta a játék két fázisában a felkészülésnek, hiszen a játékosok rengeteget voltak kénytelenek improvizálni.” 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2918037148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bundesz 2023.01.30. 08:39:11

Akkor kérem, most kellene új edző után nézni, aztán mondjon bárki, bármit....
Ötlettelen, futkosó grundfoci volt részünkről, szervezetlen és elgondolkodtató, de néha van remény, majd mindig jön egy ilyen meccs. Palladino azonnal jobb eredményt érne el nálunk, mint Allegri, hacsak helyet cserélnek.
Szomorú ezt látni, de nagyon. Kezdem komolyan azt gondolni, hogy ez szándékos a klubbnál...

venember83 2023.01.30. 08:43:44

Aki az ügyeletes minimál-IQ-bajnok megmondóember szerepében tetszelgő Antonio Cassano véleményét hiányolja, nos, arra még várni kell, a cikk élesedéséig nem került nyilvánosságra.

Gaben Smith 2023.01.30. 08:54:46

Erre mar nincsenek szavak. Ez a juventus kozosseg megalazasa kisstílű,magyarázkodó,gyáva,maradi…azokkal az emberekkel egyetemben akik ennyi szornyuseg utan meg itt tartjak a klubb élén!!!
Szegyen-szegyen-szegyen!!! Basszak meg a 9 millios szerzodeset!
A bukta mar most nagyobb penzben kifejezve! Ez a Del Neri korszaktol is szornyusegesebb idoszak es edzo!!!!!
#Allegriout

Lanzafame 2023.01.30. 11:24:03

"A Juventus ma is nagyon kevés tanújelét adta a játék két fázisában a felkészülésnek, hiszen a játékosok rengeteget voltak kénytelenek improvizálni.”

nortu30 2023.01.30. 11:39:13

@Lanzafame: Ez a lényeg, és szinte minden meccsünkre igaz. Nos, akkor ki itt a fő ludas? Csak nem az edző bá?

Leram7 2023.01.30. 13:35:55

Tény, hogy a csapat nem volt rendben.

A védelem dekoncentrált volt, Gatti az elején sokat bizonytalankodott, De Sciglio emberhátrány volt, Bremer pedig a sérülése óta elég gengyécske.

Középpálya nem volt és Di Maria is borzalmas volt.
Hiányzott a tűz, remélem sikerül összekapni magunkat a szezon második felére.
Lehet a levonás vette le a motívációt...

Leram7 2023.01.30. 13:40:16

Ja és még 1 gondolat.
Én alapjáraton a 3-5-2, 3-4-3 játékrendszereket kedvelem.

De wingbackek nélkül értelmetlen a 3 védős rendszer. Se balhátvéd, se jobb hátvéd és Kostic eddig csalódás balon, Cuadrado pedig sérült mint szélső hátvéd.

Így jelen helyzetben 4-3-3 vagy 4-2-3-1 jobb lenne.

JeetTrader 2023.01.30. 14:14:46

Ez az egész egy vicc....értem én hogy mindenkit sokkolt a 15 pontos levonás, de akkor ez egyben azt is jelenti hogy minden egyes meccsre feltartott kézzel kell menni??? hogy lehet hogy előtte a csapat mégis tudott egy egész jó szériát futni, amivel a Napoli elleni meccsig még bajnok aspiránsként gondoltak ránk. Most meg hirtelen ilyen dologok röpködnek mint "kiesés ellen küzdünk, meg ismét ninics támadójáték és nincsenek csapatrészek".

Lebecsültük a Monzát, miközben felküldtük azokat a játékosokat akikkel tudjuk hogy nem megy a csapatnak semmi, gondolom abban a reményben, hogy hátha a hazai pályán azért hoznak valamit és a többiek pihenhetnek....
Szóval egy részről hibás az összes játékos akik úgy gondolja hogy megengedheti magának azt hogy lebecsüljön bárkit is, hibás az edző, ugyanis az még hagyján hogy nincs kidolgozott támadási fázis, de rendre ugyanazokat a hibákat követi el, azaz rábízza a játékosokra a játékot annak ellenére hogy tudja hogy nem bízhatná rá. A vezetőséget tudjuk hogy hibás volt hisz ezért tartunk most itt, de ők már felmondtak.

...de az igazi baj, hogy nem tudjuk merre az arra! akárhogyan is maradunk le a BL-rőlm sajna borítékolom, hogy sokan majd tipliznek és minden kezdődhet majd előlről....az meg hogy majd kik kerülnek a helyükre nagy kérdés marad. Lehet abban reménykedni hogy Pogba és Vlaho meg Chiása és a Mazsolák összehoznak valami nagyon rendkívülit...

MdewC 2023.01.30. 14:14:54

Őskáosz.

Olyan szintű fejetlenség, motiválatlanság és kiszámíthatatlanság van, hogy azt elmondani nem lehet.

Mindenki szarik mindenre és még a szankciók sincsenek lezárva.

Ezer sebből vérzünk és még nincs vége.

NagyonJuve 2023.01.30. 14:31:38

@Lanzafame: igen igen, szerintem is ez a kulcs szöveg.

Gaben Smith 2023.01.30. 14:40:58

@MdewC: az a legfurább , hogy nem tudjuk mit akar az uj vezetőség. Több évtizedes es meg soha nem élt negatív rekordok sorozatát éljük át meg sincs egy hang se arról , hogy ez így nem mehet tovább. Az egesz szezon egy ciki erolkodes nem igen latok olyan referenciapontot amibe kapaszkodva azt gondolhatnam hogy ez maskepp lesz. Igazabol azt is jobb megoldásnak latnam legalabbis rosszabb biztos nem lenne mint most ha a szezon vegeig atvenni valaki ideiglenesen a csapat vezeteset. Valamiert azt erzem ez meg nem a godor alja lesz ez meg csunyabb is sokkal sokkal csunyabb.

Pilsnerurquell 2023.01.30. 18:10:38

Salernitana nagyon akar majd előzni a következő fordulóban mert ketten 1pontra vannak tőle, a Spezia meg 3-ra.

Nem hisznek hogy kikapnának otthon ettől a Juvétól. Max döntetlen lesz.

Pilsnerurquell 2023.01.30. 18:25:18

@JeetTrader: " hibás az edző" Nem. Nem az. Pont támadásokról beszéltél ebben az írásodban. Nos a második félidőben volt bőven. Max mit csináljon? Szaladjon a pályára zakóban meg nyakkendőben és fejezze be az akciókat?

A jelenlegi helyzetben tökmind1 ki lenne edző a Juvénál. De persze kell egy bűnbak, és Max pont kéznél van.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása