A Juve nem mondott le Paredesről

paredes_leandro_parissg_1.jpgGianluca Di Marzio értesülései szerint a Juventus vezetőségének továbbra is meggyőződése, hogy Memphis Depayt sikerül megszerezni, ám ennek ellenére a torinói vezetőség alternatívákat is keres, ezért kölcsönszerződést ajánlott fel az Olympique Marseille csapatának Arkadiusz Milik kapcsán, mivel a francia klub elengedné a játékost.

Mindazonáltal a kölcsönszerződést tartalmazó ajánlat nem bizonyult elégnek a Marseille vezetőinek a meggyéséhez. Memphis Depay esetében pedig a beszámoló szerint nincs egyelőre megállapodás a játékos és a Barcelona, illetve a játékos és a Juventus között.

Ugyancsak Gianluca Di Marzio számolt be Adrien Rabiot helyzetéről, aki az olasz újságíró szerint nettó 5 millió eurót keres, és nem szeretné elhagyni most a csapatot, különösen egy BL-ben nem szereplő csapatért. Az újságíró szerint a francia középpályás csak legalább 8 millió eurós bér esetén lenne csak kész távozni.

Mirko Di Natale úgy tudja, hogy mindeddig semmilyen kapcsolatfelvétel nem történt a Juventus és az Olympique Marseille között Arkadiusz Milik kapcsán.

Leandro Paredes átigazolása ügyében viszont a Juventus továbbra is üti a vasat, Romeo Agresti szerint az Öreg Hölgy igazgatói mindent meg fognak tenni az argentin játékos megszerzéséért, Matteo Moretto szerint pedig a párbeszéd továbbra is zajlik a felek között, az ügylet nem sodródott zátonyra, főleg Massimiliano Allegri miatt, az edzőnek nagy szüksége lenne Leandro Paredesre.

A középpályát illetően jó hírrel szolgált Giovanni Albanese, az újságíró szerint, mivel javul Paul Pogba állapota, jövő héten már egyéni edzésekbe fog kezdeni, más források szerint pedig szeptember közepén már tétmeccsen segítheti csapatát a francia középpályás.

Nicolò Schira szerint a Cremonese érdeklődik Nicolò Fagioli iránt, így a túlreprezentált középpályáról távozhat a fiatal olasz játékos kölcsönben, a Sky Sport szerint pedig a másik fiatalért, Nicolò Rovelláért a Monza jelentkezett be ugyancsak egy kölcsön ügyében.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6417911133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juventina7 2022.08.19. 07:23:40

Ez a Milik sosem tűnik el a Juve radarjáról? Depay meddig kínlódik még a Barcával? :D Ha jönni is fog, meglehet, hogy nekünk mégsem ingyen lesz, addig variálnak még. Egyébként csak kérdezem: a Barcás Depay van olyan jó, mint a lyoni Depay?
Nem örülök Paredesnek, sehol sem alkotott maradandót, sokat keres, és elnézve a sérülékenységi mutatóit, tuti hamar a J Medicalban találná magát. De győzzetek meg az ellenkezőjéről, lehet csak túlsagosan be van nálam kattanva a drága-sérülékeny-használhatatlan játékosok idehozatala vs. tehetséges fiatalok kölcsönadása téma. :))
Utóbbit illetően a másik posztnál is már kifejtettem a véleményem. Juve szurkolóként nekem ez hatalmas szégyenfolt és fekete pont a klub irányában. Két szezon alatt ezek a srácok egy olyan stabil minőséget adnának pedig a Juve - és az olasz válogatott - középpályájának is, iszonyat sokat fejlődnének szerintem.
Bocs a negativitásért, a Rovella-Fagioli szitu érzékeny téma nálam.

Galbandi 2022.08.19. 08:16:27

Milik még nagyon hiányzik Pogba mellé. Lenne egy fix szobatársa a kórházban...

alexGicamo 2022.08.19. 08:17:00

Szerintem , lehetne ez az új jelmondata szeretett klubunknak : " Mi mindig elkótyavetyéljük a fiatalokat . "

Kives 2022.08.19. 08:31:19

@Juventina7: egyezik a véleményünk!
Én sem értem ezt a Milik vonalat. Véleményem szerint ő egy Lazio, Fior csapat stabil kezdője lehetne, de nálunk legyen már fentebb a léc! Plána amilyen sérülékeny.
Depayt én keveset láttam a klubjaiban játszani, viszont a válogatottban sokszor néztem az utóbbi időkben, nagyon jó. Örülnék neki. A balhéiról nem sokat olvastam.
PSG mérkőzést alig nézek, így erről a Paredesről nem sokat tudnék mondani. De sokkal inkább én is az olasz fiatalítás híve lennék.

RobJuve7 2022.08.19. 09:14:29

Miii???Depayal már megegyeztek azt olvastam még többen is írták
Tegnap még olyat láttam hogy a megegyeztünk a barcával is állítólag Pjanic meg Arturért adtunk valami bónuszokat, nem tudom jó mondom vagy jól fordítottam le

JeetTrader 2022.08.19. 09:42:28

@RobJuve7: Pjanic üzlet bónuszának elengedésével szeretnénk előremozdítani az ügyet, cserébe azt reméljük hogy ingyen elengedik Depayt. Nyílván ez azt jelenti hogy nem lenne ingyen de pénzmozgás nem történne.

Igen, most azért vannak kicsit ellentmondásos hírek, hisz a hét elején még olyan hírek jöttek h a személyes tekintetben már megegyeztünk, csak apróságok hiányoznak. És persze a végső rábólintás a Barcától h ingyen elengedik.

Most az a hír h jövöhét elején lehet meg az aláirás. csak tudnám mi tart ennyi ideig. Ha ennyire szabadulna a Barca akkor engedje már el és haladjunk.

JeetTrader 2022.08.19. 09:48:18

@Kives: olcsón keresünk kompetens Vlahovic helyettest. Milik ismeri a bajnokságot és adott esetben tehermentesítheti Vlahot és kölcsönben jött volna. Ennyi...

Várjuk azért ki a végét, sok pletyka terjeng.

A Napoli összekapta magát és jól igazolt. Nekünk is kell egy jó hajrá.

Zizou_empereur 2022.08.19. 10:25:18

Én még mindig nagyon hiányolok egy kreatív középpályást. Pogba és Parades sem az. De mivel ebben az ügyben még próbálkozásokról sem hallani már kijelenthető, hogy a középpályánk ugyanolyan ötlettelen és szürke lesz mint az utóbbi években. Úgy látszik Allegri nem kívánja az ellenfél térfelén látni a csapatot. Iszonyatosan elment mellette a modern foci..

JeetTrader 2022.08.19. 10:45:06

@Zizou_empereur: hát ők pont a kreativabbak közé tartoznak. A többi kozeppalyasunkhoz mérten meg abszolút!
Azért Kostic és Di Mária profilja is a magas gólpassz szám, szóval azt gondolom szignifikáns előrelépés papíron.

Miért szerinted kit kéne leigazolni aki hajlandó is lenne idejonni és nem is kerülne őrült pénzbe?

Rocky80 2022.08.19. 11:32:44

(Az utolsó előtti bekezdésből hiányzik az alany. Csak sejthető, hogy Pogbáról van szó.)

m.martin91 2022.08.19. 12:25:05

Szerintem úgy volna az igazi, ha Memphis mellett érkezne Milik is, Kean helyett, Vlahovic helyettesének. Az volna komoly támadószekció, lenne merítési lehetőség, meg lehetne változtatni a cserékkel a játék menetét, és a sérülések sem viselnék meg annyira a csapatot, mint korábban. Ráadásul a védelem problémáit ellensúlyozni lehetne a több lőtt góllal.

Zamboni nem egy tészta 2022.08.19. 12:49:56

Egészen elszomorító, hogy mi soha nem nevelünk ki senkit. Lehet Allegrire bármit jót mondani, de ez igy felszín kapargatás, drága pénzért.

venember83 2022.08.19. 12:55:23

@Rocky80: kösz, főnök. :) Javítom.

Mark Szabo 2022.08.19. 13:38:01

@m.martin91: Na, ez érdekes vélemény! Lőjünk több gólt mint az ellenfél! Vègül is! :-D

Leram7 2022.08.19. 14:26:26

Én szerintem eddig jól igazolt a vezetőség.
Ha még érkezik Depay, akkor pláne.

A gond Paratici mocskának a kipucolásával van, de hát Kean, Arthur, Rugani, Rabiot, Ramsey közül csak 1 ment el, annak is mi fizettünk.

Valahol érthető, hogy a fiataloknak kell menni, ha Allegri a rutinban jobban bízik. Igaz én ezzel nem értek egyet, mert Rabiot jövőre legkésőbb lelép, Arthur alkalmatlan....

Paredest én akkor hoznám el és akkor is csak kölcsönben, ha Rabiot lelép.
(30 éves Casemiro 60M-ért leigazolva dupla fizetéssel inkább, mint Rabiot is megalázó a számára, mert pénz volt, de nem értéekelték anynira a franciát)

Viszont, ha a Napoli 5M kölcsönért elhozza Raspadorit, abban azért érezhetünk fájdalmat.

Pavel1988 2022.08.19. 15:01:28

Én elengedném a Paredes vonalat, túlságosan izzadtság szaga van már ennek.
Nem kell újabb sérülékeny és magas fizetésű játékos, én elfogadnám inkább ezt az évet is átmeneti időszaknak és betenném a fiatalokat.
A bajnoki cím szerintem akkor sem reális ha ide jön, jövőre meg jobb helyzetben leszünk Sandro és Rabiot távozása miatt.

venember83 2022.08.19. 16:47:20

Gerard Romero: a Barcelona tájékoztatta a La Liga képviselőit, hogy két játékos el fogja hagyni a keretet. A két játékos: Depay és Aubameyang

JeetTrader 2022.08.19. 17:13:28

@venember83: ezzzazzzz!! Gyere csak Memphis, gyere :)

Aztán nehogy mind a ketten Londonban kössenek ki :)

Shyr Kahn 2022.08.19. 17:21:17

@venember83: Jo lenne mar, ha lezarnank a Depay ugyet, mert ugye nem artana, ha ossze tudna szokni a caspattal minel elobb.

Shyr Kahn 2022.08.19. 17:22:40

Chiesa-rol mar lemondhatunk? Nagyon sokaig elnyulik az a visszateres... de ha van esely ra, hogy meg osszel jatszhat, akkor Depay melle nem igen kell mar senki sem elore.

Vecchia 2022.08.19. 17:37:03

@Shyr Kahn: Nem mondtunk le Chiesaról, nem is kell. Szépen, megfelelő ütemben halad a rehabilitációja. Ha tartani szeretnénk ezt a jó ritmust, akkor november előtt nem várjuk el tőle, hogy sok tétmeccset vállaljon. November kezdődik a VB, ott ő nem érintett, folytathatja a rehabilitációt, hogy januárra fizikálisan és egészség tekintetében a csúcson legyen. Emiatt kell olcsó, rövid távon Chiesa helyettesítését-tehermentesítését megoldó igazolás. Depay pont ilyen. Ingyen van, nagy esé

Vecchia 2022.08.19. 17:40:21

@Vecchia: (hoppá! :D) ...llyel azonnal bevethető, és ha hosszú távon nem nyújt maradandót az sem feltétlenül baj, pláne nem ráfizetés. Az ő leigazolása szerintem a cél (Chiesa felépülésének biztosítása) szentesíti az eszközt tipikus példája lenne. Annak kiváló.

Shyr Kahn 2022.08.19. 17:56:29

@Vecchia: Sztem Depay nem Chiesa helyett erkezne, mivel az olasz inkabb tkp, aki csatarkent is bevetheto. Viszont, ha Chiesa visszater, akkor Depay mellett mar mas tamado felesleges (Milik). Persze tobb a jobb, mint a kevesebb.

m.martin91 2022.08.19. 18:02:54

Memphis biztos, hogy nem Chiesa helyére érkezne, hanem hogy minél erősebb legyen a csapat elöl. Ő nem helyettesítő, ő kezdőjátékos. Érdekes is volna, ha 5 milliós bérrel igazolnánk tehermentesítőt. Leginkább Dybala státuszára érkezik, ami minden valószínűség szerint nem a kispad lesz ebben a szezonban.

Rikster91 2022.08.19. 18:14:39

@venember83: Rendkívüli érdeklődéssel várom már mikor érkezik a Depay - Done Deal.

Nagyon jó lenne a kp-n takarítani de hamarabb fog elmenni a Zakaria-McK kettősből valaki, mint az Arthur-Rabio5 kettősből. Szeretném, ha a fiatalok közül Rovella és egy másik is maradna a két olaszból de az a kívánságom aligha fog teljesülni. Simán lehetne próbálgatni egy McK - Rovella - Loca hármast, de erre nincs mersze a sztáredzőnknek, ehelyett szenvedteti a kezdő középpályás sorunk legjobbját.

babo0410 2022.08.19. 19:00:01

És akkor nem a sokat kereső, használhatatlan, nekünk nem kellő játékosokat küldjük el, hanem a fiatalokat megint kölcsönbe, mert sok a középpályás. Világos. Így kell ezt!

2022.08.19. 19:31:15

@Rikoo: Gondolom Loca szenved registaként.

Rikster91 2022.08.19. 21:02:07

@Rikoo: Locatellire gondoltam. Az aktuálisan bevethető középpályások közül őt tartom a legjobbnak. De hát alkalma sem nyílt azóta megmutatni mit tud, mert ha van 5 meccse mezzala poszton.

kovta23 2022.08.19. 21:21:17

@alexGicamo: Sorold az elkotyavetelt fiatalokat légyszíves. Valahogy egy sem ugrik be aki máshol nagy karriert futott be. Ugye nem Henry példáját akarod felhozni

alexGicamo 2022.08.19. 21:37:03

@kovta23: Igazad van ! Nem tudnám név szerint felsorolni őket . Csupán arra utaltam , ami köztudott , hogy sajnálatos módon a klubunk nem preferálja a fiatal játékosokat . Erre én azt gondolom, hogy akkor minek a Primavera és az utánpótlás csapatok ? Tudom , erre az a válasz, hogy nekünk azonnal kell eredményeket virítani . Ezt is megértem , de a véleményemet akkor is tartom : több bizalmat és játéklehetőséget szeretnék a fiataloknak .

kovta23 2022.08.19. 21:43:45

@alexGicamo: Nem igaz hogy nem jatszatunk fiatal játékosokat. Több u23 játékos is kapott bőven játékidőt tavaly. Pellegrini,De Ligt, Chiesa, Vlahovic, Kean, Mckennie. Az hogy gyenge az utánpótlás nevelés az igaz sajnos nagy probléma

2022.08.19. 21:54:51

@Zamboni nem egy tészta: Allegrire jót mondani? Nincs taktika, alig játszik valaki az eredeti posztján, ragaszkodik a szerelmeihez, mellőzi a fiatalokat, a múltban ragadt taktikailag. Ha gondolkodnék, lehet tudnék még párat írni.

venember83 2022.08.19. 22:07:17

@Shyr Kahn: ugyan, minél később érkezik, annál később sérül le. Szerinted miért nem zárták még le a tárgyalást? Nem hülye a vezetőség.

kovta23 2022.08.20. 07:26:04

@Shyr Kahn: Jó hosszan tudtad sorolni a neveket. Tényleg ez mindent elmond arról hogy hogyan kezeljük a saját utánpótlásunkat. Ja nem

Shyr Kahn 2022.08.20. 20:25:30

@venember83: Amig a Barca-ban edz, addig kisebb a serules veszelye valoban :)

@kovta23: Sajnos tul sok nev nem ugrik be valoban, de ettol meg en atforditanam a kerdest: vajon, ha megkapnak az eselyt a Juveban, nem-e tobb fiatal futott volna be? Amikor egy fiatalt eluldozunk egy kisebb csapatba (nem is egyszer) az egy hatalmas pofon, ami motivaciot sem noveli.

Persze ez csak egy gondolat. Egyaltalan nem biztos, hogy igy van/lenne.

kovta23 2022.08.20. 20:41:24

@Shyr Kahn: Szerintem a tehetséges utat tör magának. Rengeteg nagy focista volt kölcsönben miután nagy csapathoz került és mégis befutott ( nálunk is volt rá példa)Az olasz focit meg sajnos vagy nem sajnos mindig is ez jellemezte sőt voltak ennél cifrabb ügyek is. Én is szívesen látnák saját utánpótlásunkat a nagy csapatban,de olyan hamar és főleg elvakultan termetünk el egy játékost hogy nem gondolnám hogy sok sót megennének nálunk.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9860) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4125) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása