Barzagli: "A rangadó az Inter számára bír nagyobb jelentőséggel"

barzagli_andrea_ingben_dazn_logo_elott.jpgAz olasz labdarúgás és az érintett csapatok már a hétvégi Juventus-Inter rangadóra készülődnek, amelynek végeredménye komoly kihatással lehet a bajnoki címre is. A Juventus egykori védője, Andrea Barzagli úgy véli, hogy a találkozó nagyobb jelentőséggel és téttel bír a bajnoki címét megvédeni igyekvő milánói együttes számára.

"Az egyensúly jó és szórakoztató. Egy olyan csapat, amely könnyedén nyeri a bajnoki címeket, nem kelti fel az emberek érdeklődését. Arra számítottam, hogy az Inter januárban képes lesz elszakadni, azonban a táblázat azt mutatja, hogy mindenkinek megvannak a korlátai." - értékelte a bajnoki versenyfutást Barzagli az Il Corriere dello Sport riporterének nyilatkozva.

"Senki sem volt elég konzisztens, ami a győzelem kulcsa. A Napoli és a Milan a legjobbjukat nyújtják, míg az Inter és a Juventus egy kissé elmaradnak a várakozásoktól. A Milant tartom az esélyesnek a bajnoki cím megnyerésére, de augusztusban az Intert mondtam volna.

Romelu Lukaku és Achraf Hakimi értékesítése ellenére úgy gondoltam, hogy valamivel többel rendelkeznek, mint a többiek. Azt vártam, hogy a Rossoneri az első négy hely valamelyikéért küzd majd, nem a legelsőért, de tévedtem. A csapat fejlődött Pioli irányítása alatt. Jó futballt játszanak, de a klubot is dicséret illeti, hiszen olyan játékosokat kellett pótolnia, mint Donnarumma és Çalhanoğlu.

A Juventus egy kissé kiegyensúlyozatlan volt, mikor Ronaldo távozott. Ő rengeteg pluszt jelent, s nem csupán gólok tekintetében. Mindamellett Allegri egy eltérő mentalitású csapatot talált, ezért újra kellett építenie. A Juventus mostanra más lett, köszönhetően a Dušan Vlahovićra és Denis Zakariára fordított befektetéseknek is. 

Fontosabb lesz az Inter, mint a Juventus számára. A Bianconeri lassan kezdett, de december óta a jó úton járnak. Egy győzelem felkelthetné a bajnoki álmaikat, azonban a Milan és a Napoli még mindig előrébb állna. Döntő mérkőzés lesz az Inter számára, egy vereség mélyítené a válságukat.

A Bajnokok Ligája kiesés ellenére a Juventusnál több biztos pont van. Tizenhat mérkőzés óta nem kaptak ki a Serie A-ban. Az Internek voltak hullámhegyei és hullámvölgyei január óta, s újra rá kell lelniük a gördülékenységre, amely segítségével a tabella élére tudtak állni. 

Vlahović és Lautaro két különböző csatár, de mindketten nagyon jók. A védekezésnek kulcsszerepe lesz, még akkor is, ha gyakran epizódok döntik el ezeket a mérkőzéseket."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1817792277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spider81 2022.03.29. 15:07:48

Egyenlore nincsenek jo eloerzeteim...az elozo bajnoksagokban eleg magabiztosan voltunk a rangadokon, de sajna ez nem igaz az idei szezonra.Oszinten nem tudom mire szamithatunk majd.

Marvin88 2022.03.29. 16:20:05

@Spider81: Felgyújtjuk asszonyaikat és meggyalázzuk templomaikat.

Fabrizio 2022.03.29. 16:48:10

Barza ha még ott lehetne hátul. Csupaszív játékosok kellenek mint ő is volt többek között. Nem tudom milyen morál van az öltözőben úgy, hogy többeknek kétes a jövője. Csodát nem várok, középpályán nagy a különbség.

MdewC 2022.03.29. 16:50:50

@Marvin88: abból a szerből ha maradt, küldhetnél. xD

Attilio79 2022.03.29. 17:17:07

Az igaz hogy az Inter szurkolók nem jönnek a meccsre?
A magyarázat pedig, hogy a Juve nem enged be olyan transzparenst, amin a Juventust szídja?
Ezek orkok vagy előemberek? :D

venember83 2022.03.29. 17:37:53

@Attilio79: nem osztogatnak, hanem fosztogatnak...

"Biztosan sokan belefutottak a hírbe tegnap, hogy az Inter szervezett csoportjai nem lesznek ott Torinóban a hétvégi Derby d'Italián. A Corriere ma megírta az okokat is.
Az Inter csoportjai azért nem utaznak, mert egyrészt sokallják a vendégszektor 55 eurós jegyárát, másrészt azt fájlalják, hogy a jegyeket a Juventustól kell megvenniük, azaz regisztrálniuk kell a klub honlapján. A Corriere hozzáteszi, hogy a Fiorentina-tábor hasonló okból maradt távol.
Én biztos nagyon maradi vagyok, vagy túlságosan konzervatív, de az utolsó töltényig harcolok azért, hogy az ultráknak semmiféle előjogai ne lehessenek. Egyébként aki magyar szurkolói csoportoktól veszi a jegyeit az olasz rangadókra, az a hasát fogva röhög az 55 eurón, mert sokkal gyakoribb, hogy a jegyre nyomtatott ár 3-4-szereséért kénytelen belépőt venni.
Az meg már hitvita, hogy 55 euró sok pénz-e egy ilyen súlyú kulturális rendezvényért úgy, hogy a kurva Pearl Jam koncertre két éve kifizettem 120 eurót, de még idén nyáron se biztos, hogy szétpogózhatom magam az Alive-ra. ;)"

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása