Pletykák lehetséges távozókról, maradókról és célpontokról

ramsey_aarony_wales.jpgRomeo Agresti is megerősíti, hogy a Juventus vezetősége kedveli Gianluca Scamaccát, különösen egy jövő nyári átigazolás merülhet fel, mivel most télen a Sassuolo nem kívánja értékesíteni a csatárt, akit 40 millió euróra értékel a neroverde klub.

Ugyanazon forrás szerint a Juventus és Aaron Ramsey képviselői között a héten újabb egyeztetés várható, melynek célja, hogy a középpályásnak egy Premier League klubot találjanak a felek. Felmerült egy kölcsönszerződés lehetősége is a szezon végéig, de a Juventusnak kell állnia a játékos bérének egy részét.

A Juventushoz közeli újságíró szerint Juan Cuadrado meghosszabbítja szerződését a Juventusszal, ez bizonyos. Pár jelentős klub felvette a kapcsolatot a kolumbiai futballistával, de a játékos jól érzi magát Torinóban, nagyon jó kapcsolatot ápol a vezetőséggel, és a tárgyalások rendben zajlanak. Valószínűleg egyéves szerződést fog aláírni 2022-ben, amely egy további opcionális évet fog tartalmazni.

Federico Bernardeschi ügynöke, Federico Pastorello nemrégiben beszélt a védencéről: „Bernardeschi jó pillanatokat él meg mostanában. Nincs ellenünkre a hosszabbítás, zajlanak az egyeztetések. Az én feladatom, hogy alternatívákat találjak, aztán majd a srác választ az ajánlatok közül, de jelenleg nem gondol a távozásra.

Ami Arthurt illeti, megoldásokat keresünk a helyzete kapcsán a Juventus bevonásával. Neki játszania kell, különösen a közelgő világbajnokság miatt.”

A Juventusszal többször hírbe hozott Sergej Milinković-Savić édesapja is megszólalt nemrég, Nikola Milinković-Savić a fia helyzetéről nyilatkozott az A Bola munkatársának, miután több hírforrás a PSG és a Manchester United megkereséséről tájékoztatott: „Ezek a pletykák állandóak, de a Lazio elnöke, Claudio Lotito a fiam megtartása mellett döntött. Sergej jól érzi magát, és kész a klubnál maradni.” 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7016794624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GodPiero 2021.12.28. 08:28:13

Ha ilyen Scamaccában gondolkodunk, akkor meg is érdemeljük a sorsunkat....

Gaben Smith 2021.12.28. 09:08:26

Szivesebben neznem a scamacca/vlahovic csatarsort mint a jelenlegit tokkal vonoval

Szincsak 2021.12.28. 11:02:30

Ettől a Scamacca jóval komolyabb csatárt kell igazolni ha valamit elszeretnének érni a bajnokságba vagy a Bajnokok ligájábaha Scamacca mellet döntenek akkor teljes mindegy ha a B csapatbol hoznak fel egy csatárt

venember83 2021.12.28. 11:15:38

@Szincsak: most télen nem fog érkezni szerintem Scamacca sem. Ahogy Maxi mondta, ezzel a kerettel kell elérni a BL-helyet. Pár érkező lehet, de semmiképpen sem a legmagasabb polcról.

Andras74 2021.12.28. 12:34:04

@GodPiero: Pláne 40 millióért???!!!
Maaaaaargit, há' nóóóóóórmááális?

Galbandi 2021.12.28. 13:09:38

Bár időnként szoktam nézni más csapatok meccseit is az olasz bajnokságban, de bevallom őszintén, ez a Scamacca nekem nem annyira tűnt fel. Valóban annyira jó, hogy érdemes foglalkozni vele, vagy megint van 'felesleges' 40 milliónk, amit nem tudunk mire/kire költeni? Komolyan, teljesen 'vakon' vagyok vele kapcsolatban.

Juventino86 2021.12.28. 13:11:48

Scamacca? Ne vicceljünk már! Egy fiatal srác, aki még a bajnokságban sem alkotott nagyot eddig. Semmi értelme ennyi pénzt elkölteni egy fiatal tehetségre, aki vagy beválik, vagy nem. Ha a Sasstól akarunk igazolni, akkor Frattesi sokkal értelmesebb igazolás lenne, persze nem ennyiért. De félek ő is drága lenne.

babo0410 2021.12.28. 15:11:19

Gyerekek hány Sas meccset láttatok? Szerintem Scamaccában rengeteg potenciál van. Vlahovic majdnem dupla annyit játszott, mint Scamacca. Szerintem 912 perc játékidővel 6 gól teljesen rendben van. Ráadásul a Fior keretét jobbnak tartom, ezért én azt mondom, Scamacca megérne egy próbát, pláne, ha nincs pénzünk Vlahovicra. És szerintem Scamacca nálunk tovább is maradna. Vlahovicot sajnos könnyebben halásznák el, mert nem tudnánk neki azt a fizetést megadni, amit az ilyen nagy tehetségek szeretnének.
Jó lenne Scamacca, csak sajnos nem reális a jelenlegi helyzetben. És ha lenne támadójátékunk, akkor a Dybala, Scamacca páros is jó lehetne. De amíg csak kínlódunk elől, mert nincsenek felépített elemek a támadójátékban, és nem tudjuk feltörni a kemény védelmeket, és a labdát se járatjuk megfelelő ütemben, addig Vlahovic se tudná megismételni a Fioros sikereit itt. Allegrinek is változtatnia kéne, hogy beinduljon a góltermelés.

babo0410 2021.12.28. 15:12:27

@babo0410: Akarom mondani, hogy Jó lenne Vlahovic, csak nem reális most.

Thuglife! 2021.12.28. 18:14:55

@Galbandi: a gyerek fizikumra,helyzetkihasználásra,meg úgy egyáltalán tehetségre tiszta Iaquinta.aki nem egy 30 gólos játékos volt de megvolt a tekintélye a védőknél.Arról beszélt Allegri hogy Moratától eltérő stílusú fizikálisabb támadó kell.40ért jó lenne.

Thuglife! 2021.12.28. 18:18:02

Mintha ugyanezeket a véleményeket olvastam volna a Chiesa transfer előtt.fiatal olasz drága minek?

Galbandi 2021.12.28. 18:34:22

@Thuglife!: Iaquintát amúgy kedveltem, de vele is az volt a bajom, mint Moratával: a Serie A-ban átlagosan három meccsenként rúgott 1 gólt. Ilyen robusztus támadót akkor lehet eredményesen használni, ha van mellette egy 20-25 gólos csatár is, aki kíméletlenül belövi a helyzeteket és kihasználja a helyet, amit a 'nagy ember' csinál. Viszont akkor olyat is venni kéne, a kettő együtt azonban soknak tűnik, pláne, hogy nincs pénzünk és a középpályával is kezdeni kéne valamit.

Rocky80 2021.12.28. 18:39:38

@babo0410: +1

Szerintem is próbáljuk ki a kisgyereket! Fiatal, "árában marad", kinőheti magát, meg egyébként is szegény ember vízzel főz. Ha most ennyi pénzünk van, ő egy értékálló befektetés. Nem gondolkozhatunk nagyban ha nincs pénzünk nagyra.

steven.h 2021.12.28. 19:12:05

@Galbandi: Szerintem arra ott lehetne Chiesa akinek helyet csinál.

Galbandi 2021.12.28. 23:44:51

@steven.h: Chiesa nem befejező csatár, nem veszi át azt a további 20-25 gólt, amire elöl szükségünk van. Ha 8-10 gól/szezonos tankot használunk elöl, akkor vagy van mellette egy klasszikus befejező csatár, vagy elosztják a többiek egymás közt az ő termését. Chiesa ebből magára vállal mondjuk nyolcat. A többieket elnézve, hát nem tudom, hogyan találna gazdára a maradék.

steven.h 2021.12.29. 22:28:13

@Galbandi: Ha egy klasszikus erőcsatárt használunk, akkor 4-3-3-ban nem kell mellé még egy klasszikus befejező csatár, bőven elég két gólerős szélső. Egyiknek tökéletesen megfelel Chiesa, aki ha kapu elé kerül beveri az erőcsatár meg bőven csinálhat neki helyet. Egyébként nem 8-10 gól/szezonos erőcsatár kell, hanem 15-25 gólos (Lukaku, Vlahovic, stb).

Scamacca még a kérdőjel kategória, hogy 8-10 gólos játékos lesz, vagy 15-25 gólos, ezért lutri a leigazolása. Még Dybala is volt 20+ gólos játékos, csak annyi kellett, hogy egy Higuain vagy Mandzukic megcsinálja neki a helyet. Chiesa is bőven termelhet 20 gól felett.

venember83 2021.12.30. 08:42:35

A Newcastle-t rebesgeti Ramsey kapcsán a Gazzetta. Féléves kölcsön, részben a Juve állná a walesi bérét, s ez esély arra, hogy jobban teljesítsen, s nyáron kivásárolja egy klub a játékost az aktuális szerződéséből. Meg aztán könyvelés tekintetében is jobb, hiszen nyáron kisebb lesz a maradványérteke a játékosnak, ha netán mégse vásárolná ki egyetlen klub sem, s szerződést kellene bontani vele pármilliós bánatpénz kifizetése mellett. Szánalmas az egész minden szempontból.

GodPiero 2021.12.30. 10:21:36

@venember83: Féléves kölcsön még csak-csak, de hogy a bérének egy részét mi álljuk...
Adjanak 1 millát a kölcsönét + állják a bérét, ez a minimum

Galbandi 2021.12.30. 10:44:36

@steven.h: Chiesa legfőbb erénye a gyorsasága, a robbanékonysága és és a döbbenetes munkamorálja. Ezeket a tulajdonságokat akkor kamatoztathatja leginkább, ha van előtte terület és nem a boxon belül várja a lecsorgókat, meg hogy más megcsinálja neki a helyet. Ráadásul ő a jelenlegi keretben azon kevesek közé tartozik, aki magának is képes megcsinálni a helyet a sebessége, a ritmusváltások és az erőszakossága révén, őt ezek a tulajdonságok mind arra predesztinálják, hogy a támadások előkészítésében vállaljon szerepet, nem pedig a befejezésében. Véleményem szerint képes arra, hogy fontos gólokat lőjön, meccseket döntsön el, de nem lesz belőle 20 gólos játékos, mert nem csatár.

Anno a Fiorentinában is próbálgatták elöl. Játszott Babacar mellett, aki szintén teljes mértékben fizikális csatár, valamint Simeone, Kalinic és Muriel mellett is, mégis általában visszakerült egy sorral hátrébb a támadó mögé, vagy a szélre, mert ott volt a leghasznosabb. Allegri defenzív felfogásában amúgy sem hiszem, hogy annyira közel kerülne a kapuhoz, még 4-3-3-ban sem, hogy ennyit termeljen, átlövésből meg nem fog 20 gólt szerezni. Én amúgy nem vagyok a fiatalítás ellen, Chiesa például nagyon bejött, lehet, hogy Scamacca is be fog válni, ahogy írod, de most mégis valahogy jobban örülnék, ha egy olyan csatár jönne, akitől láttunk már 20+ gólos szezont.

Galbandi 2021.12.30. 11:31:24

@venember83: 'ez esély arra, hogy jobban teljesítsen'.

Nagy szerencse kell hozzá, a Newcastle borzasztó gyenge idén, még simán benne van a pakliban, hogy kiesnek, nehéz lenne abban a csapatban kiemelkedő tavaszt produkálni. Talán abban bízhatunk, hogy mivel egyelőre nem nagyon tolonganak a világklasszisok, hogy ott játsszanak, talán Ramsey leigazolásával megindul náluk valami, megtöri a jeget, vagy nem tudom.

steven.h 2021.12.30. 22:15:02

@Galbandi: Először légyszi olvasd el, hogy mit írtam, és ha meg van benne az a rész, hogy hol írtam, hogy csatárt játszatnék vele akkor azt pls másold ide be, mert én esküszöm nem találom. Azt meg főleg nem írtam hogy a 16-oson belülre korlátoznám őt.

"legfőbb erénye a gyorsasága, a robbanékonysága és és a döbbenetes munkamorálja." - érdekes módon ( az utolsót leszámítva mert ezt nem tudom) pontosan illik Mo Salahra is, aki valamilyen oknál fogva 45 gólt lőtt 2 idény alatt a Romaban és érdekes módon akkor a Roma csatárát úgy hívták, hogy Edin Dzeko, aki egy "erőcsatár", bár én ezt a kifejezést nem szeretem, mert az erőcsatárok régebben azok a játékosok voltak akik csak a bírkózásban voltak jók, másban nem.
A mostani csatárok már sokkal többrétűek, kezdve már Dzekoval is. Vlahovic is ilyen, és ha a vezetőség nem gondolkodik Dybalában, akkor a 4-3-3 mellett kell letenni a voksot egy olyan középcsatárral aki erős és területet tud nyitni Chiesának és egy másik szélsőnek (jelenleg ez vagy Cuad vagy Bernardeschi) és meglőni a maga 15 gólját, amire egy szezonban még Morata is képes, csak az ő játéka nem arra való, hogy a felrúgott labdákat érdemben megtartsa és elindítsa a széljátékot. A defenzív játékunk meg jelenleg inkább csak kényszer, nem hinném, hogy Allegri ezt a szutykot akarná játszatni, sokkal inkább a Genoa elleni felfogást szeretné átültetni, de amíg nem lehet Dybalára számítani és egyáltalán nem működik nagy csapatok ellen, addig marad ez a mélyen védekezés, arra meg megint akkor az kellene, hogy egy olyan ember legyen elől aki megtartja az előrelőtt labdát.

Nagyon nagy szükség lenne most egy ereje teljében lévő Mandzukicra és bár ő sem lőtt sok gólt sose, de az biztos hogy a támadójátékunk is sokkal jobban nézne ki egy ilyen típusú játékossal elől.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3352) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9861) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4118) mercato (4125) nyilatkozat (7392) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása