Dybala: „Javulnunk kell támadások tekintetében”

dybala_paulo_magasban_az_okol_inter_ellen.jpgA Juventus tízese a vasárnapi meccs végén értékesített büntetőjével fontos pontot szerzett csapatának, s ezzel első lett a Juventus történelmében, aki a hárompontos korszakban sorozatban három Inter elleni meccsen is betalál.

„Mi vagyunk a Juventus, mindig a győzelemre játszunk, azonban ma egy nagyon erős ellenféllel találtuk szembe magunkat, és figyelembe véve a meccs képét, elégedettek lehetünk az egy ponttal.” - értékelt Paulo Dybala a DAZN számára.

„Egyértelműen javulnunk kell támadások tekintetében, mert ha csak egygólos meccsekben és győzelmekben gondolkodunk, szenvedni fogunk, ha betalál az ellenfél. Ha viszont 1-0 kell, erre is képesek vagyunk.

A legjobbat akartam nyújtani a csapattársaimnak, a szurkolóknak és mindenkinek. Számos idegesítő sérülésem volt, és nagyon idegesítő volt, egyáltalán nem éreztem jól magam a partvonalra taszítva.

Úgy gondolom, hogy miután több éve a Juventusnál vagyok, és ez idő alatt nagyoktól tanulhattam, az ember elkerülhetetlen módon éretté válik, majd a fiatalokat kezdi segíteni. Úgy érzem, hogy eljött az én pillanatom, és próbálok a csapat segítségére lenni.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3316734480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

delpi0823 2021.10.25. 09:18:44

Fogunk is javulni csak az kell hogy a serulesek elkeruljeneke Paulo,nagyon nagy szuksege van a csapatnak rad.

Rocky80 2021.10.25. 12:33:27

Tetszik ahogy beszél, gyerünk!

A gólunk előtt azért imádkoztam hogy ne ő rúgja de bevarrta hál'istennek!

Tényleg több gól kéne mert nem lehet minden meccset kapott nélkül lehozni.

2021.10.25. 15:26:40

@delpi0823: Az, hogy nagy szükségünk van Dybalára, mindent elmond a minőségről. Egy komoly, erős Juvéban, ami nemrég még volt, Dybala nem (nagyon) lenne tényező. De ha már itt van, kapja végre össze magát és ne állandóan a gyneguszon pihizzen, hanem dolgozzon meg a pénzéért gólokkal.

Shyr Kahn 2021.10.25. 15:27:13

A szabija se volt rossz, amit a rovid also fele kuldott. Szepen megtekerte. Ez mar hianyzott (CR minden szabit magara vallalt, ami miatt a vegen mar nem is ereztem veszelyesnek ezeket a helyzeteket).

Isten adja, hogy ne seruljen le a tovabbiakban! Ha valamit el kellett volna lesnie CR-tol, akkor az a taplalek kivalasztasa (aminek koszonhetoen a serulekenyseg hosszabb tavon csokkentheto).

Shyr Kahn 2021.10.25. 15:32:24

@MGB75: Regen is befert, pedig meg tejfolos szaju volt. Lasd a 2015-2016-0s szezont, amikor akkor is jatszott, amikor Pogba, Marci is ott volt a kozeppalyan.

Ne felejtsd, hogy most idosebb es joval erettebb a jateka lathatoan. Fegyelmezetten vedekezik, rengeteget jon hatra es az egyetlen kreativ jatekosunk, aki szepen osztogat elol es meg szep megindulasai es ralovesei vannak.

Lehet persze felesleges gyozkodnolek, mert szemellenzos vagy... (en nem voltam Dybala mellett par eve, de ma mar latom benne az X-t, ami bar nem emeli sosem a vilag legjobbjai koze, de a liga legjobbja megint lehet, ami azert hatalmas szam volt a legutobb is).

Camo76ers 2021.10.25. 15:53:48

@Shyr Kahn: ehhez nem is kell mit hozzáfűzni !

Leram7 2021.10.25. 16:05:55

Tegnap eskü egy jó Dybala szállt be, remélem tud meghatározó, vezér játékos lenni és végre hosszabbít.

Ami inkább aggasztó, hogy tavaly úgy tünt McKennie személyében van egy agilis kp, aki a kapu előtt is remek, de idén nagyon gödörben van.

Ez az ami a probléma, hogy az egész keretnek kiváló teljesítményre lenne szüksége, de mindig csak 3-5 ember teszi oda magát.

Tony. 2021.10.25. 16:55:28

@Shyr Kahn: Írj már egy levelet a szemellenzős vezetőségnek is, akkor talán hosszabbítanak vele végre, mert 1,5 év után sem igazán akaródzik valamilyen okból. Szerintem Agnelli nem Juventus szurkoló, és rühelli. Ezért lehet.

Rocky80 2021.10.25. 16:57:42

@Leram7: szerintem is jó fellépése volt.

Ami még nagyon tetszett az a levél volt Bonuccinak! Mint valami szupertitkos infó ami meghozza a győzelmet és lehetett várni és találgatni!

delpi0823 2021.10.25. 16:58:00

@MGB75: Ne haragudj meg de nem tudom te milyen szezonokat neztel,de egy egeszseges Dybala az utobbi evek Juventusaban mindig is tenyezo volt.Nezd meg a tavalyi szezonunk hogy vegzodott,Dybala rengeteget hianyzott szinte alig jatszott valamit a serulesei miatt.Nezd meg amikor jatszott Sarri alatt,siman huztuk a bajnoksagot es megvalasztottak a bajnoksag legjobbjanak.

Shyr Kahn 2021.10.25. 17:14:11

@Tony.: Sajnos a szerzodeshosszabbitas hatteret nem tudjuk, de csupan csak egy lehetoseg: sztem alapvetoen jo motivalni jatekost az alairas elott szoval igy latjuk, hogy mennyire hajt a csapatert es mi a valodi erteke. Ez azt jelenti, hogy jobb minel kesobb hosszabbitani es az utolso pillanatig kihuzni. Mind a ket fel talan ezt latja a legjobb megoldasnak.

Ha alairnak sztem jo darabig motivalt lesz es nem hiszem, hogy az alairas sokaig varatna magara, de meglatjuk.

venember83 2021.10.25. 19:36:09

@Shyr Kahn: s a szerződés után akkor mivel motiválja majd a vezetőség?

Tony. 2021.10.25. 19:38:31

@Shyr Kahn: Ez egy elég érdekes magyarázat. Dybalára külön kitalált új gyakorlat lehet, mert nem emlékszem, hogy bárki más esetében ennyi ideig húzódott volna egy szerződéshosszabbítás. A klubok a valóban kulcsjátékosokkal, akikhez tényleg ragaszkodnak, inkább mielőbb le akarják ezt zárni!
Én írok egy sokkal reálisabbat: A nyakunkon van jelenleg több magas fizetésű, nem teljesítő, hosszú szerződéssel rendelkező játékos, mely miatt gúzsba van kötve a klub keze több helyzetben is.
Szerintem egyszerűen rizikósnak gondolják ennyi évre megkötni vele a szerződést, miután láthatóan hol lehet számítani rá, hol nem, hol formában van hol nem, és még több pénzt is akar. Húzóember annyira Dybala, meddig 2 hónapig? Számolhatunk vele a következő 5 évben, vagy hónapok fog tölteni a rehabon folyamatosan? Mert olyan kva gyenge fizikálisan, hogy csak na?
Dilemma van, tuti jó ötlet vagy menjen ingyen és ott nem látunk semmit?
Ergo maga a klub sem gondolja azt amit itt írtok Dybala ról, hiszen régen ideláncolták volna, ha vakon hinnének a képességeiben és hogy feltétlenül hasznára lesz a klubnak hosszú évekig nagyon sok pénzért.

m.martin91 2021.10.25. 20:25:37

Dybala hivatalosan nagy értékű játékos, de nyilván senkinek nem kell, senki nem vállalná be a bevethetetlensége miatt, hogy nem lehet rá számítani. Ő maga sem menne sehova, pontosan ezen okok miatt, hiszen számára a lehető legjobb helyen van, és még ahhoz is van esze (vagy az ügynökének), hogy minél több pénzt próbáljon "sztárjátékos" címszó alatt kisajtolni belőlünk. Sz@r helyzet ez a Juventusnak is. Értékes játékos, lejáró szerződéssel, ha ingyen megy, sokat bukunk, ha hosszabbítunk, sokat fizetünk. Mi a jó megoldás? Nem tudom. Talán megadta a választ a Milan Donnarummával.

west30 2021.10.25. 20:33:09

Dybala klinikailag mar a Roma meccs elott is boven felepult,viszont olyan kutyauto fizikai allapotban volt,hogy az Inter elleni meccsig varni kellett vele hogy jatszhasson 20 vegre percet.Sajnos nem lehet ra szamitani egy joideje hosszabb tavon,mert fizikailag egy amator jatekos szintjen van.Ezert huzodik a hosszabbitasa,sot ezert is akarta a vezetoseg eladni nyaranta.Egyebkent a Samp ellen az arcara volt irva az egesz,es az hogy mennyire kellemetlen lett ez a szituacio,sajnos eleg kellemetlen helyzetben van.

Shyr Kahn 2021.10.25. 21:29:16

Latom nehanyan ugy gondoljatok konnyu a sorok kozott olvasni. En nem hiszem, hogy tudjuk mi a helyzet.

@venember83: Ahogyan irtam, sokaig motivalva lesz a szerzodesmodositas utan... de persze csak spekulalok. Valoszinu nincs igazam es beerett mar a jo teljesitmenyre. Latszik rajta, hogy egyre inkabb iranyito szerepe van. Lattuk a mozdulatot a minap miutan belotte a buntetot: spanolt mindenkit, hogy gyerunk elore, verjuk meg oket. Nem hiszem, hogy a szerzodeshosszabbitas miatt latnank ezeket a dolgokat. Az extra motivacio maximum annyiban nyilvanulhat meg, hogy egy picivel jobban porgeti magat.

@Tony.: Ez is egy lehetoseg, bar en nem foglmaznek annyira radikalisan, mint te. Nem gyenge fizikalisan, hanem serulekenyebb, mint az atlag. Nezd en hosszu tavfuto vagyok immar tiz eve es sosem serultem le benne. Az elmult evben ujra elkezdtem focizni es korabban sosem serultem le benne, de az elozo honapokban megis 3(!) serulest szedtem ossze, s az utobbitol (ugyanaz a serules volt, mint Dybalanak, azaz combhajlito izomhuzodas) 5 hetre doltem ki. A hosszutavfutas miatt nem erzem fizikalisan gyengenek magam, megis serulekeny lettem es ez inkabb genetika, valamint korral magyarazhat, mintsem gyenge fizikalis allapottal.

Nala az a helyzet, hogy joval tobbet dolgozik, mint evekkel ezelott. Csupan csak eszre kellene venni, hogy hanyszor latjuk a kozzeppalyan (az Inter ellen eleg nagy teruletet futott be es vedekezett folyamatosan).
Amennyiben Allegri ilyen osszetett feladatot ad neki, nyilvan a serules veszelye is nagyobb lesz.
Szoval ket faktor: genetika + magasabb elvaras.

"Ergo maga a klub sem gondolja azt amit itt írtok Dybala ról, hiszen régen ideláncolták volna, ha vakon hinnének a képességeiben és hogy feltétlenül hasznára lesz a klubnak hosszú évekig nagyon sok pénzért." - szoval a szoveg arrol, hogy CR utan kozponti helye van csak kamu volt? Chiellini beszolasa is, hogy ez mar Dybala Juventusa csupan kamu? Sztem nem jo kovetkeztetest vontal le. A huzavona azert megy, mert van ido ra, a Juve is kivar (hogy mennyit adjon vegul), Dybala meg bizonyitani akar a jobb fizetes kiharcolasa miatt. Miert kellne kapkodni? Nincs atigazolasi idoszak.

@m.martin91: Azert, ha piacra kerulne, ne lepodjon meg senki, ha valaki akar 70-80 millat is kiadna erte... mar amennyiben hosszabitunk vele, mert egyebkent a kontraktus lejarta miatt nyilvan nem tudnank ennyit kerni.
Sztem a jo megoldas a dilemmara,hogy hosszabitsunk vele. Valoszinu minel kesobb, de ne tul keson. Valojaban pontosan ezt lathatjuk, ha igazam van.

@west30: Valakinek szarabb a regeneracios ideje, mint az atlagnak. Ez is lehet egy valasz a kerdesre. Amennyiben igazam van, akkor ez nem annak a kerdese, hogy lehet-e ra szamitani, vagy sem, hanem annak, hogy mindenkit a helyen kezeljunk es hogy hagyjunk neki felepulesi idot (ezt bele kell kalkulalni a fizetesebe es a szerzodeshosszabbitasba... ezert sem fog kapni, annyit mint de Ligt, egyebkent a teljesitmenye miatt siman kaphatna, mert nem rosszabb, mint a holland).

A helyett hogy orulnenk, hogy van egy kreativ jatekosunk a csapatban mar megint azt latom, hogy sokan kerdore vonjatok az erteket es a hasznossagat. Komolyan nem ertelek benneteket, mert a piacon se latni olyan jatekost, aki 60-70 millaert csereben jol tudna potolni. Ha megis lenne valaki, akkor az a jatekos siman kerhetne annyit, mint de Ligt. Dybala nem ugy tunik, hogy kozel annyit fog kapni, de persze meglatjuk.

BTW de Ligt eseteben is kerdeses, hogy megerdemli-e azt a fizut... Dybala legalabb annyit tesz a csapatert, mint a holland srac megis alacsonyabb a fizuja... igaz kicsit idosebb es ezert kevesbe lehet iranta erdeklodes a piacon, de ettol meg a 10 millas fizut siman megerdemelne (ha nem lenne serulekeny, meg tobbet is).

west30 2021.10.25. 21:36:38

@Shyr Kahn: Sok sok evvel ezelott ugyan igy kardoskodtal Diego eladasa ellen,aztan az egyik legjobb lepese volt a vezetosegnek,hogy kiszalltak belole amint tudtak.Dybalaval ugyan ez a helyzet,akit te latsz benne nem letezik a valosagban,sajnos egy fantazia,mar regen tovabb kellett volna lepnie a csapatnak.

venember83 2021.10.25. 22:31:45

@Shyr Kahn: hú, nem biztos, hogy megéri a szegényes információmennyiségünkkel ilyen mélyen belemászni ebbe a sötét nyúlverembe.

delpi0823 2021.10.25. 23:11:42

@west30: Azert ugy kivancsi lennek te kivel potolnad mondjuk Dybalat?Mert azt azert a vak is latja sztem hogy vele kicsit jobb a tamadojatekunk mint nelkule...........A jelenlegi piacon es penzugyi helyzetunket nezve kb senkivel se tudnank az tuti........

Csak Csucsu 2021.10.25. 23:56:43

@Shyr Kahn: Na végre valaki, aki helyén tudja kezelni a képességét az elvárásokkal.
Sérülések ide vagy oda...Most döntötte meg Platini rekordját...Én nem ajnározom(De igen) ... Mennyi gólt lőtt volna ha nem ilyen "alul táplált, sérülékeny stb" ?!
És mi lenne vele vajon, ha nem Allegrinél kéne játszania? Itt van Morata,Chiesa,Dybala de együtt nem fognak 50 gólt rúgni ebbben a játékrendszerben.
Én veled vagyok. Hatalmas +1
Szerény véleményem szerint már a szerződése meg van csak az aláírás hiányzik róla. Nyílván azért mert magasabb lesz a fizu mert megérdemli de avval is segít a klubnak, hogy minél később írja alá...évvel is segít a klubnak...Igazi csk...addig meg a LaStampa s stb írogatják az ilyen-olyan sztorikat..hogy onnan is jöjjön a pénz. Bár ez túl optimista és kissé naív ..de hiszem hogy valahogy így lehet.

Shyr Kahn 2021.10.26. 06:54:04

@west30: Lehet, de az is lehet, hogy nem. Nem erzek parhuzamot a ket jatekos kozott, mert Diego egy par honapig bizonyitott csak, mig Dybala evek ota megteszi, amikor nem serult. (Diego-val nem a serulesek voltak a bajok, de teny, hogy nagyon kedveltem a jatekat)

@venember83: True. Igyekszem annyira belemaszni, mint amennyire sokan masok itt (es kicsit ellent mondani a tulzo kritikusoknak)

@delpi0823: ++

@Csak Csucsu: ++ Lehet benne valami... legalabb is nem kizarhato, szoval ki tudja, meg az is lehet, hogy igy van :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása