Fiatal középpályásokat figyel a Juventus

gravenberch_ryan_ajax.jpgA középpálya huzamosabb ideje a Juventus problémáinak legfőbb forrása, s a klub már a nyári átigazolási időszak alatt szerette volna átalakítani a csapatrészt, azonban végül nem tudott túladni Aaron Ramsey és Weston McKennie játékjogán, s így az új igazolások sem jöhettek létre.

A Calciomercato szerint a torinóiaknak már most megvannak a következő célpontjaik, akik akár már januárban, esetleg a jövő nyári átigazolási időszakban jöhetnek ismét szóba. Az egyik felmerült név Aurelien Tchouamenié, aki Manuel Locatelli megszerzését megelőzően jelentett opciót a Juventus számára, s az AS Monaco tehetségének kérdésre ismét terítékre kerülhet, annak ellenére, hogy iránta a Chelsea is elszántan érdeklődik.

A Juventus versenybe szállt az Olympique Marseille tehetsége, Boubacar Kamara játékjogaiért zajló versenybe is, s mivel a szenegáli felmenőkkel rendelkező középpályás jelenlegi szerződése jövő nyáron lejár, már az AC Milanhoz hasonlóan kapcsolatba is léptek képviselőivel. Úgy tűnik, hogy Kamara már máshol tervezi jövjét, s a francia klub felhagyott a reménnyel, hogy maradásra bírhatja a fiatalt.

A Ligue 1 két tehetségén kívül a Juventust újra hírbe hozták Ryan Gravenberch-el, aki az élénk érdeklődés dacára inkább úgy döntött, hogy a fejlődés érdekében a jelenlegi szezont még az Ajax kötelékében tölti. A középpályás szerződése 2023 nyarán jár le az amszterdami klubnál, s nem valószínű, hogy a felek hosszabbítani tudnak. A mindössze 19 esztendős középpályás bizonyosan válogathat majd a kérők között, azonban talán a Juventus számára kedvezhet, hogy képviseletét a klubbal nagyszerű viszonyt ápoló Mino Raiola látja el.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr1916684078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vergilius1897 2021.09.09. 10:59:58

Gravenberch szenzációs kp lesz, nagy fogás lenne, Ramsey 8-as mezszámát meg is kaphatja

Ravanelli 2021.09.09. 11:52:13

Sajnos a Juve messze nem olyan vonzó, mint ahogy mi gondoljuk, illetve ahogy régen volt.

The king of alibis 2021.09.09. 12:05:33

Minek? Hogy egyből menjenek kölcsönbe?

Ravanelli 2021.09.09. 12:16:43

@The king of alibis: pontosan. Azt kéne eldönteni, hogy akkor most fiatalítunk vagy nem. Eredménykényszer messze nincs akkora, mint eddig. Ha a legjobb csapatot küldjük pályára, bajnokok akkor se igen leszünk, nemzetközi sikerekről meg ne is álmodjunk. Ráadásul pénzünk sincs komoly, érett spílerekre. Úgyhogy én nekiállnék egy zebracsikócsapat kialakításának, végtére is mi bajunk lehet?

Tony. 2021.09.09. 14:11:06

Szerintem mindenki ezt hiányolja. Nyilván nem mindenki lesz olyan, de a Pogba sztori kellene, hogy a minta legyen. Kiváló erőssége lett a csapatnak és 100misit kerestünk rajta... A mérlegünk se így nézne ki, ha 1x 1x bejön 1 ilyen.

Galbandi 2021.09.09. 14:52:36

@Tony.: 'a Pogba sztori kellene, hogy a minta legyen'

Tudom, hogy voltak hibái, de azokkal együtt számomra Pogba története az egyik bizonyíték arra, hogy Marotta egy zseni. Viszont ilyen üzlet nem terem minden bokorban, különleges orra kell legyen annak, aki ezeket kiszagolja. Nekünk jelenleg sajnos nincs Marottánk a vezetőségben, de attól tartok, hogy még olyan se, aki legalább imitálni tudja azt, amit ő csinált.

xXPeiperXx 2021.09.09. 15:32:30

@Ravanelli: Az a baj, hogy ez ott lett elrontva, hogy Allegrit nevezték ki. Hiába egy kiváló edző és személy szerint nekem is személyes kedvencem, de ő sajnos nem az az edző aki hozzá mer nyúlni a fiatalokhoz.

Ha ilyen edző kell akkor inkább De Zerbi vagy ten Hag ... Nem hiszem, hogy Allegri fog merni fiatalítani, ő túlzottan megfontolt ehhez a lépéshez. Láthatjuk mi lett Fagioli, Ranocchia és Dragusin sorsa.

Ravanelli 2021.09.09. 15:35:40

@Galbandi: és Pogbát se sikerült pótolni azóta se:(

Ravanelli 2021.09.09. 15:37:50

@Ravanelli: érdemes megnézni, hogy' játszik Rabiot a válogatottban Pogbával és Kantéval, illetve nálunk Arthurral meg Ramsey-vel. Ég és föld.

Galbandi 2021.09.09. 15:44:23

@Ravanelli: Sajnos a Pirlo-Vidal-Pogba-Marchisio 'tengelyből' gyakorlatilag senkit.

Shyr Kahn 2021.09.09. 15:54:55

@Galbandi: Kiveve, hogy abban az idoben amikor Pogba erkezett Paratici volt a jatekosmegfigyelonk. Biztos vagy benne, hogy Marotta-t kell hatba veregetni a leigazolasaert? Nem tudjuk ki hozta fel, mint jo opcio es ki etette Marotta-t azzal, hogy erdemes leigazolni, de egyaltalan nem erzem ugy, hogy Marotta, mint mikromenedzser, ignoralja az osszes jatekosmegfigyelot es sajat maga hoz dontest. Nem vall ra. Persze ettol meg neki kellett lezsiroznia az atigazikast, de ne felejtsuk el hogy a tehetsegek felfedezese egy egesz caspat munkaja es nem csupan aze a szemelye, aki vegul az atigazolast intezi.

Galbandi 2021.09.09. 16:29:10

@Shyr Kahn: 'amikor Pogba erkezett Paratici volt a jatekosmegfigyelonk'

Minden klubigazgatónak vannak játékosmegfigyelői. A Juventusnak is van kb egy tucat főállásban. Rajtuk kívül a játékosügynökök is folyamatosan lobbiznak az igazgatóknál. Ezek így együtt összedobnak akár több tucat nevet hetente. Fiatalokat, befutott játékosokat egyaránt. Ennek a több tucat embernek a meetingeken közösen átnézik a statjait, szerződéseit, jellemzéseket, pszichológiai jellemzőket (most már ilyen is van) stb. Elhangoznak érvek és ellenérvek. A legígéretesebb játékosokat megnézik személyesen vagy akár folyamatosan nyomon követik, elemzik. A sportigazgató mindenkit meghallgat, majd a vezetőség többi tagjával egyeztet az anyagiakról és dönt. Az övé a döntés, az övé a felelősség. Úgyhogy igen, ezért őt kell hátba veregetni. Minden bizonnyal Marotta döntötte el, hogy ezt az üzletet preferálja másik 100 lehetőség közül, nem pedig egy játékosmegfigyelő, annak ez nem kompetenciája. Egyébként Pogba már fel volt fedezve, mikor leigazoltuk, nem véletlen, hogy Manchesterbe kellett érte menni. A lehetőséget kellett felismerni, hogy ingyen elhozható onnan és adott ráfordítás és kockázat mellett óriási profitot hozhat.

Shyr Kahn 2021.09.09. 16:54:56

@Galbandi: Marotta a donteshozo, de mi alapjan hozza meg a dontest? En nem mondom azt, hogy O csupan donteshozo es az atigazolast intezo (ellenben veled), noha elegge erre enged kovetkeztetni a munkakore. En nem lennek ennyire explicit a munka leirasaval kapcsaolatban, mert azt nem tudhatjuk, hogy mikent zajlik. Azt viszont tudhatjuk, hogy onmagaban egy ember nem tud 20 fele utazgatni, jatekosokat megfigyelni, osszegezni es vegul az atigazolast teto ala hozni.

Ne csinaljunk ugy, mintha szemelyesen egy embert kellene kiemelnunk. Kulonosen nem akkor, amikor -velhetoen - a jatekosmegfigyelok szallitjak az adatot. Amennyiben a jatekosmegfigyelok csapnivaloak, Marotta nem tud jo donteseket hozni. Marotta csapata jol dolgozott, amelynek resze volt Paratici is.

Persze ertem en, hogy a tobbseg utalja Ot, mint atigazolasokert felelos igazgatot, de nem hiszem, hogy csupan ezert erdemes kivenni a sikerekbol. Fokent, mert a jatekosmegfigyelok kozul is O lehetett az egyik legjobb. Nem veletlenul orokolte meg Marotta poziciojat kesobb. Szoval nem egyedul Marotta hozta ide Pogba-t, vagy eppen Elia-t, Krasic-t hogy nehany rosszabb nevet is emlitsek. A dontes az ove volt. A neveket masok dobtak be.

Ez kicsit olyan, mint amikor a munkamban elerunk valamit (leszallitunk egy komolyabb projektet) es az egesz ceg azt mondja: "A csapatvezeto mekkorat dolgozott!". Hat jah... kiveve, hogy az alatta dolgozo X ember kozos eszrevetelekkel, tervezessel rakta ossze a leszallitando termeket. A vezeto akkor jo, ha jo a csapata. Rossz csapatbol szinte bizonyosan nem lehet jo eredmenyt varni. Rovid tavon bizonyosan nem.

Mondjuk inkabb azt, hogy Marotta igazgatasa alatt az atigazolasokert felelos csapat jo munkat vegzett, amikor Pogba-t idehoztak (volt rendesen gyatra igazolasuk is... lasd pl a ket emlitett nevet).

"lehetőséget kellett felismerni, hogy ingyen elhozható onnan és adott ráfordítás és kockázat mellett óriási profitot hozhat." - Ki mutatott ra a Pogba-ban rejlo a Juve-val kompatibilisnek tuno tehetsegre? Kinek a velemenye alapjan sikerult vegul ezt a kockazatot bevallalni? Nem tudjuk, de gyanitom, hogy nem feltetlenul csak Marotta "zsenije" volt a dologban. A szamok elotte lehettek, amit a csapata rakott ossze.

Nem azt mondom, hogy Marotta nem hozott jo donteseket, de semmikeppen nem osztom, amikor - a mult sikerei alapjan, figyelmen kivul hagyva masok belefektetett munkajat - "zseni" jelzovel illetjuk.

Majd ha Inzaghi-val is megnyeri a Scudetto-t, akkor elgondolkozom rajta, hogy talan joval tobb szerepe van, mint ahogyan azt en elkepzelem es nem csupan Conte + Allegri hatan lovagol. (hozzateszem Inzaghi kivalo edzo... talan a legjobb fiatal olasz edzo, igy az Inter keretet is latva, nem feltetlenul erzem, hogy ennek kicsi az eselye)

Galbandi 2021.09.09. 18:34:15

@Shyr Kahn: Conte és Allegri hátán? Ha nem veszed sértésnek, vegyél elő egy papírt és írd össze, kik fordultak meg ebben a klubban Juventus mezben az ő igazgatósága alatt. Nyilván voltak köztük bukók. A maradék meg alkalmas volt arra, hogy kilenc bajnoki címet meg két BL döntőt hozzon a klubnak meg a szurkolóknak.

'Szoval nem egyedul Marotta hozta ide Pogba-t, vagy eppen Elia-t, Krasic-t hogy nehany rosszabb nevet is emlitsek. A dontes az ove volt. A neveket masok dobtak be.' Nem azt állítottam, hogy ő teljesen egyedül bement az irodájába, megnyitotta a Football Manager adott évi adatbázisát, végigböngészte a 270 ezer nevet meg a hozzájuk tartozó összes adatot, az elejétől a végéig mindent maga végigelemzett, elutazott, megfigyelt, letárgyalt, előteremtette a pénzt, odasétált és a hóna alatt elhozta a gyereket. Ez nem egy trafik meg két karton cigi, hanem egy milliárdos üzlet. Kérlek olvasd el azt a kommentemet, amire végül is reagáltál.

De tudod mit? Akkor Pogba leigazolásáért a következő személyeket illeti dicséret: Emiliano, Andrea, Gianluigi, Roberto, Federico I, Federico II, Mario, Pierluigi, Matteo, Giorgio, Enrico, Giampiero, Enzo, Antonio (ő rendelt pizzát, amikor összevesztek azon, hogy Pogbát igazolják le, vagy Budovinszky Krisztiánt), Francesco (az ő tollával írták alá a szerződést, mert Marottáé nem fogott), Vincenzo a szertáros, Pietro a főkönyvelő, Giovanni (aki megrendelte a szobákat a manchesteri szállodában és reggel a tárgyalás előtt leszaladt kávéért a Starbucksba), Alessio (ő a buszt vezette, átkozottul veszélyes volt). Így jó lesz, vagy kihagytam valakit?

'Persze ertem en, hogy a tobbseg utalja Ot, mint atigazolasokert felelos igazgatot' Nem tudom, hogy sokan utálják-e, én nem tartozom közéjük. Egyszerűen csak úgy érzem, hogy nem vesztettünk sokat a távozásával, legalábbis ami az igazgatói tevékenységét illeti. De ha versenyképes csapatot csinál a Tottenhamből (főleg úgy, ha esetleg még Harry Kane-t is elvesztik valamikor), akkor majd lehet, hogy másként látom ezt is. Amúgy Paratici is Marotta embere, az ő kérésére hozták ide chief scoutnak. Lehet, hogy benne is felismerte a tehetséget?

'Majd ha Inzaghi-val is megnyeri a Scudetto-t' Nézd, Marotta szerződtetése után egy évvel a klub elkezdte nyerni a bajnoki címeket és meg se álltunk kilencig. Majd átigazolt Milánóba és az örök lúzer Inter két és fél éven belül bajnok lett. Gondolod, hogy ez véletlen és mindig oda szerződött, ahova Conte és Allegri ment csak azért, hogy ő is bajnok legyen? Igazgatósága alatt olyan játékosokat szerződtetett az Inter, mint Lukaku, Eriksen, Politano, Barella, Godin, Hakimi, Vidal, Sanchez stb.

Én nem foglak győzködni arról, hogy mekkora szerepe volt a sikerekben, inkább csak halkan megjegyzem, hogy az elmúlt 11 szezonból tízet olyan klub nyert meg, amelyiknek legalább a nyári átigazolásait ő intézte és mindkét csapatnál a második teljes szezonja után jött a bajnoki cím. A Juventusnál és az Internél nem ugyanazzal a csapattal dolgozott az átigazolásokon (Paratici se ment vele), mégis mindkettő bajnok lett. Ezzel most nem sugallok semmit, csak leírtam ide. Hozzáteszem, hogy én Allegrit is zseninek tartom a saját posztján és örülök, hogy visszajött, de mondjuk Delneri keretével ő se nyert volna öt bajnoki címet (azért említem őt, mert ő volt az első edző a Juventusnál Marotta elnöksége idején). Vagy akkor most Allegrire se mondhatom, hogy zseni, mert van neki is egy tucat segédedzője?

'Mondjuk inkabb azt, hogy Marotta igazgatasa alatt az atigazolasokert felelos csapat jo munkat vegzett, amikor Pogba-t idehoztak' Mondjuk. A többiek kidolgozták a belüket, ő meg kért egy kávét meg egy képviselőfánkot és aláírt. Legyen akkor így.

Leram7 2021.09.09. 19:13:31

Én nem akarom elhinni, hogy nincs az utánpótlásunkban 1-2 jó kiállású gyerek, akit be lehet építeni a csapatba.

Hiányposztok: Balszélső / balhátvéd, támadó középpályás, csatár

Rugani, De Sciglio, Pellegrini, Ramsey, Kaio Jorge helyett simán lehetne utánpótlásból felkerült player is.

Chelsea: Mount, James
Liverpool: Alexander Arnold
ManCity: Foden
ManUtd: Rashford, Greenwood
PSG: Kimpebe

És még nagyon sok példa van az elmúlt időszakban befutott saját nevelésekre.

Inkább elnéznék jövőépítőleg 1-2 fiatalt és velük elfogadnék 4. helyet, ellenben a tavalyi kerettel nem tudom elfogadni és az ideivel sem.

Shyr Kahn 2021.09.09. 19:16:09

@Galbandi:
Ugy tunik megis egy emberre akarod kihegyezni (en irtam, hogy nem az a bajom, hogy nem emlitjuk, mint sikerek reszeset, hanem azzal, hogy nem vilagos mennyiben volt O maga a sikerek kovacsa es csupan Ot hozzuk ki zseninek, mig a tobbiekrol megfeledkezunk... nem, nem nev szerint kell felsorolni az egesz csapatot nyilvan, eleg annyit irni, hogy Marotta es csapata, vagy az atigazolasert felelosok),

Marotta merlege:
- DelNeri-vel: hetedik hely a Juventus ellen, a Sampdoria elen a legnagyobb siker a BL-t ero negyedik hely volt a sok eves CEO tevekenysege soran, amivel kierdemelte, hogy Agnelli elhozza DelNeri-vel karoltve
- Conte-val: Juventus elen orokos bajnok (kozel hasonlo minosegu kerettel is, ami DelNeri-nek volt), Interrel egy bajnoki, egy masodik hely
- Allegri-vel: orokos bajnok a Juventussal
- Spaletti-vel: Inter (fel szezon) negyedik hely
- Inzaghi: ? (jol indultak, de meg messze a vege)

Egyebkent Paratici-vel, Marotta jobb kezekent is ismert chief scouttal, 2004 ota dolgoztak egyutt.

A fentebbi statisztikak reszese volt Marotta, egy ideig a Juvenal, majd mas klubnal, de nem feltetlenul erzem azt, hogy "zseni" lenne, mert ahogyan latod a nagy sikereket rendszeresen Conte-val es Allegri-vel erte el. Rajtuk kivul is mutatott fel szep eredmenyeket, de ettol meg nem titulalnam zseninek.

Erdekes BTW hogy Allegri-t is zseninek titulalod, de pl Antonio-rol nem irtal hasonlot, holott Conte, a gyaszos hetedik hely utan jutatta fel a Juve-t a bajnoki cimig... az Inter jatekosait is gatyaba razta ket ev alatt.

Vajon mennyiben mondhatjuk Allegri-re, Marotta-ra, hogy zseni, de ra nem? Vagy O csak Marotta mellett tudott sikeres lenni? Ha igen, vajon a Chelsea-vel aratott bajnoki es FA kupa gyozelme Marotta nelkul mit mutat rola?

Egy szo mint szaz a mondandom lenyege: Marotta kapcsan meg nem eldontheto, hogy zseni-e, vagy csupan egy jo munkas, aki jo csapatanak es edzoknek koszonheti a kiemelkedo sikereket.

Ha Inzaghi-val is bajnok lesz. Azt mondom tevedtem, addig viszont tartom magam, hogy Marotta-t kiemelni es zseninek tartani, nem feltetlenul erdemes, hiszen minden kiemelkedo sikereben szerepet jatszott egy zseni-nek titulalt, vagy titulalhato edzo.

Shyr Kahn 2021.09.09. 19:30:51

@Leram7: Lehet te elfogadnad a negyedik helyet, de sok Juve szurkolo nem (en masodik hely alatt nem gondolkozom). A Juventus-nal a gyozelem nem fontos, hanem a legfontosabb, fuggetlenul attol, hogy fiatal csapatot epitesz, vagy sem.

E miatt egyebkent a fiatalok beepitese nagyon kenyes, mert hatalmas az elvaras veluk szemben is.

Egyetertek, hogy szukseg lenne arra, hogy az utanpotlasbol jo jatekosokat tudjunk felhozni, de sajnos amig az utanpotlas nem acelos, a fiatalok tobbsege nem kepes megszokni az extra nyomast, addig ez necces.

Meg azok a jatekosok is, akik eleg jol teljesitenek fiatalkent, meg tudnak fittyenni a Juve altal jelentett extra teher alatt: lasd Rugani az utanpotlasbol kerult fel es fantasztikusan nagy tehetsegnek indult... aztan latjuk, hogy sajnos nem birta el a nyomast, vagy nem tudott megfelelni az elvarasoknak es evek ota gyengen teljesit.

Bentancurnal is hasonloan indult (nem utanpotlasbol jott, de igen tehetseges jatekoskent indult az elso 2 szezonjaban), es megis tavaly elegge gyengen sikerult a szezonja.

Vajon mennyien lennenek turelmesek a fiatalokkal szemben a szurkolok kozul? Frabotta, Fagioli, Ranocchia... nem veletlenul adjuk el/kolcson oket. Kisebb csapat, kisebb nyomas, de megis lepesrol-lepesre tudnak bizonyitani es fejlodni. Ha egy kisebb csapatban ki tudnak magasodni, akkor vissza veluk! Sztem ez alapvetoen jo elkepzeles.

A nyomas hatalmas a Juventusnal. Egy-ket 20 ev koruli beepitese meg csak-csak ok, de ennel tobbet sztem a szurkolok tobbsege nem lenne kepes toleralni... meg az az egy ketto is allandoan celtablava valik, foleg ha rajtuk menne el egy rakat merkozes.

Leram7 2021.09.09. 19:48:20

@Shyr Kahn: Rugani, Frabotta mind igazolt játékosok.

Nem fogadnám el a 4. helyet, de kb mind1 szerinem, hogy 2.3.4 helyen végzünk.

Ha esetleg beépítenénk fiatalokat, akkor fogadnék el rosszabb helyet a jövő érdekében. Ilyen kaliberű játékosokkal is mint Dybala, Morata, Kean, Chiesa, Locatelli, Rabiot, Bonucci, Ligt, Cuad bőven lehet bajnokságot nyerni és még egy jó edzőnk is van hozzá.

A probléma ott van, hogy nem látok jövőképet. Tegyük fel megy Dybala, Moratát alapból nem éri meg leigazolni már 30 évesen a kölcsön után. Ramsey már most is tropa. Cuadrado, Bonucci, Chiello is nagyon öregednek ki. Sandro teljesítménye sem az igazi. Szóval túl sok játékost kéne pótolni és 2-300M erősítés bőven ráférne a csapatra, de ezt jól tudjuk, hogy nem lesz. Szóval játékost kell kinevelni vagy nagyon fiatalon elcsípni.

Galbandi 2021.09.09. 20:08:06

'Ugy tunik megis egy emberre akarod kihegyezni.' Nem. Nagyon nem úgy tűnik, Ezek szerint már két hozzászólásomat nem olvastad el. Messit is zseninek tartom, ugyanakkor belátom, hogy tíz másik játékos is van körülötte, akik nagyban befolyásolják a teljesítményét, nélkülük nem lehetne az, aki.

'de ettol meg nem titulalnam zseninek.' Én annak tituláltam, ez a véleményem, lelkem rajta.

'Erdekes BTW hogy Allegri-t is zseninek titulalod, de pl Antonio-rol nem irtal hasonlot' Addig nem nyugszik meg a lelked, amíg le ne írom ide az összes ember nevét, akit egyébként zseniálisnak tartok? Nagyon sok embert tisztelek lángelmeként az élet különböző területeiről, így egy ilyen listára, ha nem haragszol, nem vállalkoznék. Clint Eastwoodot is zseniálisnak tartom, de azért legalább neked bevallom: nem vagyok benne biztos, hogy tök egyedül forgatta a Nincs bocsánat című filmet. Már régóta gyanítom például, hogy valaki állt a kamera mögött.

'Marotta kapcsan meg nem eldontheto, hogy zseni-e, vagy csupan egy jo munkas' Szegényem már 64 éves, idestova 40 éve dolgozik különböző klubok igazgatójaként. Úgy tűnik, legfeljebb a nekrológjába írhatom bele, hogy mit gondolok róla, mert még nem tudjuk, Inzaghi mit hoz ki az Inter keretéből (remélem semmit). Milyen vicces is az élet: 11 éven keresztül sikert sikerre halmoz (persze, tudom, nem egyedül), de ez még nem elég, majd a 12. évben dől el, hogy 11 éven keresztül valóban volt-e köze mindehhez, vagy csak végig mocskos nagy mákja volt és mások farvizén evickélt. Akkor meg nyilván minden Inzaghi érdeme lesz majd...

'Ha Inzaghi-val is bajnok lesz.' Ne adja a Jóisten, de azért elég fura, hogy pont abban az évben mérnéd meg a munkája értékét, amikor pénzügyi okokból el kellett adniuk Lukakut, Hakimit és Politanot, Eriksent meg a szívbetegsége miatt el kellett engedniük. Ha valami, akkor pont ez az év nem Marottát méri majd meg, hanem Inzaghit. Bár ha hozzáteszem, hogy még így is megszerezték Correát, Dumfriest, Dzekot és Calhanoglut...

Shyr Kahn 2021.09.09. 23:08:03

@Leram7: Frabotta-val kapcsolatban rossz volt a feltetelezesem. Rugani 19 eves volt, amikor ideigazolt az Empoli-bol, de elotte mar kolcsonben nalunk volt egy evet, azaz 18 evesen a Juve szineiben jatszott. Nyilvan nem a felnott csapatban, szoval az utanpotlasnal.

En nem szeretnek sok fiatalt (<22 evest) a csapatban latni, mert arra ott van nekik az U21 csapat. Nem alkalmasok ra, hogy felnojenek a feladatra. Meg a negyedik hely sem lenne meg, ha allandoan 3-4 22 eves lenne a palyan.

Egyebkent BL szempontjabol valoban mindegy a 2-3-4. En viszont preztizs szempontjabol elso, vagy esetleg 1-2 ponttal lemaradva a masodik helyet tudnam elfogadni. 1-2 nagyon fiatal jatekos ok, a tobbseg a 23-30 eves korba kell, hogy essen. Ez az osszetetel ok nekem, ami most van.

A jovo viszont kerdeses valoban, mert az utanpotlasbol nem erkezett/nem lett stabil csapattag mostansag senki sem.

Shyr Kahn 2021.09.09. 23:10:28

@Galbandi: Egy csatat tulelni szerencse, kettot rohadt nagy szerencse, harmat mar tudas... a harmadik lesz Inzaghi.

Te is olvasd el amit irtam (az elso hsz-emtol fogva) lszi, mert ugy latom sajnos felreertettel sok szempontbol.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása