Allegri: „Ez a két botlás a javunkra lesz”

allegri_massimiliano_uvolt_es_gesztikulal_oltonyben.jpgA Juventus a tegnap este nem súlyos, ám igencsak fájó vereségbe szaladt hazai pályán a feljutó Empoli ellen,  Leonardo Mancuso találata három pontot ért, a Juventusnak pedig a második félidőben kapura tartó lövése sem volt.

„A srácok erősen kezdtek, aztán az első hibából gólt kapott a csapat, majd túlságosan kapkodtunk. Türelmesnek kell lennünk, és nyugodtan kell játszanunk, csapatként, és nem egyénként kell kísérletet tennünk a dolgok megoldására.” - értékelt Massimiliano Allegri a DAZN mikrofonja előtt.

„Szilárdabb csapat kell legyünk, de ez a két botlás kétségtelenül javunkra lesz. Ez erős keret, vannak értékei, és ezek fokozatosan meg fognak mutatkozni.

Az Empoli a széleket nagy területeket hagyott szabadon, de amiket elkövettünk, azok inkább technikai hibák voltak, amik a fejetlenségnek tudhatók be. Nem feltételezhetjük, hogy minden egyes meccsen meg fogjuk szerezni a vezetést, és hogy irányítani fogjuk az összes meccet, a nagy csapatok nyugodtságára van szükségünk, arra a tudatra, hogy meg tudjuk fordítani az eredményt.

Egy nehéz pillanat elősegíti a fejlődést, egyszerűen kell játszanunk, egységesnek kell lennünk, és túl sok játékos követett el hibákat, amiket általában nem tesznek, de most fejetlenség miatt ez is bekövetkezett.

Megtudtuk, hogy miket nem követhetünk el az Udinese ellen, aztán ma este újabb értékes leckét kaptunk. Egyértelműen öt pontot veszítettünk, de tanulnunk kell ezekből a leckékből, és fel kell használnunk ezeket az előrelépéshez.

Lassan kiegyensúlyozottságra kell lelnünk. Ha van hibájuk ezeknek a játékosoknak, akkor az a bőkezűségük, nagyon dühösek, mivel jól kezdtek, és nyerni akartak, de tanulnunk kell ezekből a hibákból.

Időre van szükségünk, mert 0-tól 10-ig eljutni nem egy másodpercbe telik. A legfontosabb, hogy ne legyünk fejetlenek, türelemre van szükségünk támadáskor és védekezéskor, mert a labda visszaszerzésekor tapasztalható kapkodás nyomán területek nyílhatnak.

Voltak ma pozitívumok is, mivel Danilo jól teljesített a védelem előtt, ő egyike volt azoknak, akik végig meg tudták őrizni a nyugalmukat. Manuel Locatelli jobb állapotban lesz a válogatott szünet után.

Ami Cristianót illeti, ő három évet töltött a Juventusnál, sok gólt szerzett, ebben rendkívül jó, kivételes futballista, de most már nem gondolhatunk Ronaldóra. Nagyszerű keretem van, egyszerűen tudatosítanunk kell magunkban, hogy egyszerűen nem dominálhatunk minden egyes meccset. Össze kell tartanunk, és ez segítségünkre lesz a jövőben. Én optimista vagyok, mindig.”

Massimiliano Allegrit a Calciomercato.it munkatársa a lehetséges érkezőkről kérdezte, s a mester nem zárkózott el az igazolásoktól.

„A játékospiacért a klub felel, még van három nap hátra. Meglátjuk, ki fog érkezni.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr416673740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attilio79 2021.08.29. 07:35:16

Maxnak mennyi időt ad a szurkolótábor egy Empoli elleni vereséget követően? Vagy feldolgozzuk, amit Pirlonál nem tudtunk, hogy a csapat, a keret nem képes többre?

Wizzurah 2021.08.29. 07:42:09

Mar harmadik eve kell turelmesnek lenni es varni, mire rajonnek a fiuk, hogy igazabol focistak es milliokat keresnek. Nagyon eros a keret, igaz egy noname feljuto ellen pont nem dominalhatunk, az nem elvarhato. Ertem. En nem tudok ilyen optimista lenni, bar orulok hogy ronci elment es szerintem sem lesz gond, de ket fordulo utan eldobni ot pontot es ezt a lelketlenseget latni harmadik szezonba hat na...

venember83 2021.08.29. 07:42:48

@Attilio79: a keret kiváló, a mester bizonyított számtalanszor, nincs miről beszélni. A kérdés is egyértelműen sértő.

Ui. :)

bianconero78 2021.08.29. 07:52:31

A széleken nagy területeket hagytak szabadon...Vagyis jobb oldalon Danilo,Cuadrado,balon Sandro,Chiesa,és szétszedtük volna őket.Nem is értem ezt a Danilo középpályát még mindig.A legoptimistább gondolatom,hogy így akarta megmutatni a vezetőségnek,hogy igazolni kell oda.Ettől függetlenül az Empoli harcossága nem képesség,annak alapnak kellene lenni.

Gaben Smith 2021.08.29. 08:58:19

@Wizzurah: jogos uncsi mar mindig csak várakozni évek óta. A falra tudnék mászni a juve diplomatikus nyugalomra intő ,mindenből tanulunk , nincs semmi baj , mindenki jó játékos , mindenki a keret nagyszerű tagja stb es a vezetőségből kezdve az edzőig mindenki ebbe a nyomorúságos cukormázba bevonva nyilatkozik. Miert nem lehet megmondani , hogy Te szar voltál ,Te meg eligazolsz , En ma hibáztam a taktikával , bármi ami őszinte , mert egy nagy szinjatek az egész kommunikáció . A meccsről meg annyit , hogy Allegri nem feltoltodott a 2 év alatt hanem elfelejtette amit tudott. Megint egymástól olyan érthetetlen tavol es valaki mogott megbújva helyezkedtek a srácok , hogy minden passz es annak megszerzese egy harc volt , persze voltak akik egyszeruen nem tudnak passzolni sem. Görcsös , akadozó a jatek a legnagyobb baj , hogy itt sokan nem tudjak olvasni a játékot ha megnézzük Locatellit amikor beszallt akkor az az érzésem volt , hogy jé egy focista matéria , tud passzolni (de meg hogy ) lát a pályán , jól helyezkedik. Összehasonlítva Rabiot,Mekkeni nem kozeppalyas sőt nincs is elegendo kvalitasuk egy vilag top 10-be vagyo csapathoz . Bentancur homály róla nem tudok nyilatkozni . Dybalanak sztem a juveba sose lesz meg a pozicioja es ahogy öregedni fog meg ennyi fizikuma sem marad mint most akkor tényleg nem fog egy árva petákot sem érni . Nem sorolom tovább a lényeg az , hogy ez a keret tényleg nem elég jo sokan nem tudnak helyezkedni ,állva várják a labdat valaki mögött megbújva , nem érzik az ütemet , nincs proaktivitasuk , nem tudnak scannelni ,nem tudnak védekezni , nem tudnak beadni stb … ha úgy nézzük Allegri már a negyedik edző aki nem tud mit kezdeni a csapattal (egyenlőre bár ugyanazt láttam tegnap mint az uccsó évének végén ) már kezdem én is azt gondolni , hogy nem jo a keret minősége ennyit lehet belőlük kihozni.

Magyar Közöny 2021.08.29. 08:59:02

Ki kell mondani: az elmúlt 10 év legértéktelenebb csapata, mindenfajta spirito nélkül. Chiesa híján nincs kiemelkedő támadónk, a középpálya harmat, a védelem szó-szó, kapusok bántóan gyengék.

Szili 72 2021.08.29. 09:07:36

Allegri minden nyilatkozatában dicséri a keret minőségét, ezzel pont azt sugallja hogy jelen pillanatban kevés. Ha a fiatalok húzó emberré vàlnak (nem idén) akkor igen. Kiváncsi lennék milyen elvárásokat fogalmaztak felé a vezetők. A realitás a bl hely és a csoportból továbbjutás.

Evoken 2021.08.29. 09:16:23

Elképesztö, hogy két fordulo után le van irva minden és mindenki. Allegri második évében 10 fordulo után 4 vereséggel álltunk. Legalább a szezon közepét várjátok meg mielött elkuldtök mindenkit a 'csába.

FeriGjuve 2021.08.29. 09:17:50

@Magyar Közöny: Tegnap az akaratot és a küzdést én láttam a csapaton.
A baj inkább az,hogy egy Empoli ellen szenvedtünk ennyire,nem egy BL kieséses szakaszban,mondjuk a Bayern ellen...
Inkább az igazi minőség hiányát láthattuk tegnap és ez sokkal fájóbb.

FeriGjuve 2021.08.29. 09:20:35

@Evoken: Akkor nem egy ilyen negatív széria (+Pirlo éra) közepén volt a csapat,így sokkal jobban viselte mindenki a helyzetet.

Ravanelli 2021.08.29. 09:21:01

Régebben azt hittem, hogy ilyeneket csak a magyar edzők nyilatkoznak, de rájöttem, hogy nem. Megyünk tovább, tanulunk a hibákból, bla,bla, bla. Az Empoli elleni hazai vereséggel, a rettenetes játékkal, az Udinében szerzett egy ponttal tulajdonképpen még mi jártunk jól. Értem.

Szalnoki81 2021.08.29. 09:23:53

"egyszerűen tudatosítanunk kell magunkban, hogy egyszerűen nem dominálhatunk minden egyes meccset" De igen egy Juventusnak Olaszországban dominálni kell minden meccsen. Allegrinél is vannak gondok sztem

Evoken 2021.08.29. 09:26:56

@FeriGjuve: Pont ezért kéne még türelmesebbnek lenni... Két tétmeccs ment le, a keret sem teljes még, ha tegnap lett volna egy Kean Morata helyett, lehet hogy máshogy alakulnak a dolgok. És elvileg még egy középpályást is akarunk még. Nem értem ezt a hópihe mentalitást, most kezdődött a szezon, bármi lehet még.

FeriGjuve 2021.08.29. 09:30:03

@Ravanelli: Egyetértek,hogy viccesek ezek a nyilatkozatok,de valójában nem tudom mi lenne a különbsèg,ha kimondaná bármelyikük is,hogy szarok vagyunk.A lényeg nem változna. :)

FeriGjuve 2021.08.29. 09:32:16

@Evoken: Szerintem nem fog érkezni több játékos egyik posztra sem.

Dante01 2021.08.29. 09:43:08

Srácok ha majd elkezdünk csapatra hasonlítani és elkezdjük játszani ezt a focinak nevezet játékot akkor majd valaki szóljon légyszíves, mert az asszony azt mondta ha még egy Juve meccset megnézek amíg ezek ilyen szarok, kibasz a tv-vel együtt az utcára. Sajnos ezt a szomszédok is megerősítették ma délelőtt. Meg nem árt ha nem kapok agyérgörcsöt sem. Előre is köszi. Remélem ez nem 3 év múlva lesz:(

peti78 2021.08.29. 09:48:40

2 forduló után még azért ne temessünk senkit
Bízok Maxban
Jó lesz ez
Türelem

Camo76ers 2021.08.29. 09:50:32

Szégyellje magát mindenki , aki ilyen negatív módon ír . Semmiféle bizalom nincs a csapat irányába két meccs után ? Lehet csalódott az ember , én is az voltam tegnap , de azért az akaratot megkérdőjelezni ? Volt , hogy Dybala a meccs végefele hátrasprintelt védekezni . Ezt nem látták a nagy Juventinok , Ronaldo felszopók ? Már nem tudok elnéző lenni a pocskondiázó hangnemű kommentek után . Szívem szerint égig rúgnálak titeket ! Mehettek melegebb éghajlatra !

Attilio79 2021.08.29. 10:03:30

@venember83: :) Elnézést kívánok! :D

Attilio79 2021.08.29. 10:10:28

@Evoken: A szégyen, hogy 9 év bajnoki győzelme után, volt egy 3ik hely után, ami coviddal magyarázható, ezt követően, felkészülési időnk is volt, jó a keret a vezetőség szerint és szenvedünk ezek után, otthon megver minket egy Serie B-ből most feljutó csapat, talán érthető a felháborodás, talán...

doki0326 2021.08.29. 10:12:15

@Gaben Smith: Átvettük a Ferrari szokását :( Ott is mindig ez van nem véletlen jött ez az Arrivabene :D

The king of alibis 2021.08.29. 10:22:49

Tegnap amit Allegri is leművelt
Nem csodálom, hogy 2 éve nagyon sokan örültünk, hogy elhúzott innen
Úgy látszik, neki sem sikerült megújulnia

Evoken 2021.08.29. 10:42:52

@Attilio79: Nem tudtam, hogy elbuktunk volna bármilyen sorozatot is. Az udinét amugy tükörsimán vertük (csak az a két szánalmas csöcsnyi hiba, ugye), nem értem miért ne lehetne egy formálódás legközepén kikapni egy feljutó csapattól. Azért mert tavaly a B-ben játszottak? Nem látom az összefüggést. Hagyományosan brutál szervezettek a kiscsapatok olaszban, komolyan az az érzésem, hogy itt sokan nem ismerik a calciot...

2021.08.29. 10:46:47

Szinte kívánom, hogy a következő két fordulóban a nápolyi és a milán ellen is bukjunk, mert akkor ebből a 4 meccsből akkorát fogunk tanulni, hogy a végén bajnokok leszünk...
Szokásos bullshit nyilatkozat. Mindent meg kehet magyarázni.

ZED! 2021.08.29. 10:56:30

Nem értem, hogy mi a faszra írja, hogy fejetlenség, kire gondolhatott? Azokra talán akik a fos teljesítmény ellenére is hajtottak és próbálkoztak? Úgy gondolom, hogy ilyen játékosokat pont nem visszafogni kellene, hanem a többieknek kell felnőni ahhoz a szinthez.. mint pl loca, chiesa..

Csak Csucsu 2021.08.29. 11:13:20

Volt, hogy 3 forduló után az utolsó helyen álltunk S végül bajnokságot nyertünk a mesterrel..Aki nem látja a pozitívumokat az ne kommenteljen barátságokat. Tapsra nem fogunk mindenkit 2-0 rá megverni. nagyon korai még ítélkezni. Annak ellenére, hogy kikaptunk én látok pozitívumokat.
Forza Juve per sempre

Camo76ers 2021.08.29. 11:35:35

@Csak Csucsu: így kéne mindenkinek gondolkodnia . Csak sokaknak jó magyarosan félig üres a pohár . A pozitív dolgokat kéne észrevenni . Például azt is látni kéne , hogy Szczesny - bár nem kedvelem - nem cifrázta a dolgokat , és ha kellett jól seggbe rúgta a labdát . Egyébként pedig igenis a legtöbbet a vereségekből lehet tanulni . Ez nem közhely , mert aki sportolt akármit is , az saját bőrén érezhette mindezt .

DelPiero2 2021.08.29. 11:40:12

@Camo76ers: azért szerintem kritikákat lehet írni. Pedig én is örülök hogy elment Ronci. A megkövetelt különleges elbánásmód, hiába a sok gólja, de a valós hozzáadott érték nem állt arányban a fizujával. Locatelli is dumálhatna ilyen alapon a 3 millió keresete nem reális.
Lehet hogy Dybala hátrasprintelt, de nem világos 50 perc múlva miért fárad el. Moráta is néha hátrasprintelt, de valahogy súlytalan volt. Kulu tud kis területen váratlant húzni, de a labdaátvétellel bajban volt. Lehet hogy küzdöttünk, de valahogy az Empoli vizuálisan is sokkal többet futott. Lehet hogy az a baj, hogy a fiúk nem elég edzettek.
Érdekes kérdés, hogy az Empoli milyen fizetésekkel volt ilyen motivált.

Lanzafame 2021.08.29. 11:47:59

Hiba lenne 2 forduló után leírni Allegrit. Bárkit hiba lenne 2 forduló után leírni.

Tavaly úgy emlékszem, hogy Pirlo volt az isten az 1. meccs után, aki megújította a futballt :D

Camo76ers 2021.08.29. 11:53:32

@DelPiero2: szerinted a pénz motivál ? Egyébként meg futni annak kell , aki a labdát üldözi , mert nem nála van . Abban biztos vagyok , hogy Allegri mindenkinek meg fogja találni a helyét . Kis idő kell , mire tisztában lesz a csapat játékosait illetòen .

venember83 2021.08.29. 11:53:40

@Lanzafame: ahogy látom, Allegrit sokan inkább a múlt és ez a két meccs alapján írják le. Igazándiból mindegy most már, ő van, vele kell kihozni a legjobbat ezekből a játékosokból, más opció nincs.

Lanzafame 2021.08.29. 12:02:12

@venember83: a múlt miatt igazságtalan szapulni. 5-ből 5 bajnokság és akkor még legalább topcsapat voltunk. Most jóindulattal van 2 (potenciális) topjátékosunk és egy keretnyi olyan ember, aki egy topcsapatban jóindulattal max. a kispadra ülhetne le.

DelPiero2 2021.08.29. 12:07:24

@Camo76ers: valószínűnek tartom. Mi a francnak kér Dybala 12-t a 8 helyett, sőt izmozik hosszú időn keresztül? Ronci is meg tudta volna tenni, hogy a klubvezetésnek felajánlja a fizetése jó részét hogy igazoljanak a felszabaduló pénzből. Neki se kenyérre kell. Nyilván hogy motivál. Elég szomorú hogy pár millió után is csak a mégtöbb millió kell. Többek meg úgy gondolkoznak, ezért a pénzért elpihenget.

delpi0823 2021.08.29. 12:23:09

Kedves Max ki ellen dominaljunk ha nem egy feljuto empoli ellen?megint csak megy a nezzunk mindenkit hulyenek nyilatkozatai kb..........A cserei meg egyenesen nevetsegesek voltak.A 60ik perc kornyeken lehozza a legmotivaltabb,legjobb jatekosunkat,ha meg el is fardt Chiesa akkor is tobbet er mint az a szerencsetlen Bernardeschi.De en nem is ertem mit var Bernardeschitol?hogy hirtelen majd megtanul footbalozni........A 82ben meg behozza de scigliot 0-1es allasnal,na hat az volt mindennek a teteje.Az meg hogy Danilo a kozeppalyan jatszott az meg teljesen nevetseges.

ZED! 2021.08.29. 12:33:06

@delpi0823: Van aki visszavárta, van aki nem..
Lassan már késő a kisérletezgetés, többi csapat meg elhúz, mindegy nem várok többet mint az előző szezontól!

delpi0823 2021.08.29. 12:41:44

@ZED!: Hat igen,konkretan 3fordulo utan lehet akar mar egy szep 8pontos hatranyunk............

Szabiba 2021.08.29. 17:15:16

Azt gondolom ha komolyan a CÈL a bajnoksàg akkor az ilyen meccseket kötelező hozni!az Inter ès a Lacio simàn húzta be a kèt meccsèt 7:1-es és 9:2-es gólarànnyal..ezen talàn el kellene a Juvènal gondolkodni..

Attilio79 2021.08.29. 18:36:46

@Evoken: Formálódásról akkor beszélhetünk, ha lett volna legalább 4-5 igazolás és mozgás a kezdőben, de nem volt... Ez a csapat együtt játszik min. 1 éve. Úgy gondolom jogos a kritika, főleg, ha még Pirlo ülne a padon, mit kapna...

ASCE 2021.08.29. 19:17:08

Csak tudnám mire ennyire happy pár ember, mi az hogy formálódik a csapat, meg idő kell??? Allegri hány évig volt az edző? Mióta játszik együtt a csapat nagyrésze?? Mégis mit meg mihez kellene hozzászokni? Inkább nekünk , szurkolóknak kell a középszerhez innentől...
Ugyan azok a béna magyarázkodások,az alig nézhető foci után ( még eredmény se nagyon van) mint mikor elment, vagy amit leművelt utolsó két évében.. meccsek közben nem izgulsz, hanem rendesen ideges szoktam lenni a látottaktól,de ezt már fent emlitette is valaki..
El kell ismerni, abból ami jelen pillanatban a Juve, abból várat nem igazán lehet építeni, csak úgy látszik olajsejkek meg oligarchák támogatásával lehet ma minőségi focistát igazolni, és top csapatot építeni.. szomorú..

Evoken 2021.08.29. 19:55:58

@Attilio79: Roni kikerülésével, Allegri visszatérésével azért nagyon sok minden megváltozik (megváltozhat), más taktika és szerepkörök, és valószinű hogy a fejekben is rendet kell tenni. Pár edzőmeccs és két bajnoki után nem tudom mit vártok. Amúgy meg jól irta fentebb a kolléga, Pirlo tavaly az első meccse után szét lett istenitve, mint utólag látjuk az is kb annyira volt értelmes mint most Allegrit és a csapatot szídni.

Shyr Kahn 2021.08.29. 20:39:55

@Evoken: ++
@Camo76ers: ++

A problema az, mint mindig. A szurkolok egy resze hallatlanul turelmetlen (hasznalhatnek erosebb jelzot is, de nem akarok, sem tiszteletlen lenni, sem altalanositani).

En nem repestem az oromtol, amikor Allegri erkezett es reszleteztem is, hogy miert, de turelmes embernek tartom magam, aki ket merkozes utan messze meno kovetkeztetesek nem von le. Nagyon radikalis, azt mondani, hogy ez a keret az elmult 10+ ev legrosszabja, amikor Vucinic, Borriello, Matri csatarok is rohangaltak nalunk, akik - ha nem is voltak nagyon rossz jatekosok - alkalmatlanabbak voltak a hatekony jatekra, mint a jelenlegi tamadoink.
Ertem en, hogy mindenki fejeben egy olyan csapat el, aki minden merkozesen fantasztikusan szep jatekkal dominalva lealaz mindenkit, de tartok tole, hogy ez sosem volt ilyen egyszeru, sot mi tobb sosem lesz. Egy szurkolo nem azert ul le merkozest nezni, hogy mindig az gyozelmeket lassa... egyetlen csapat sem kepes erre. Ertem en, ha valaki kritikus, de a kritikanak is van egy ertelmes hatara es eszre kell venni a pozitivumokat is (meg ha kevesebb is volt beloluk tegnap, mint mondjuk mult heten).

Ahogyan tnap is mondtam az alkalmatlan kezdo formacio (McKennie-t nem szabad leirni egy pillanat alatt, de el kell ismerni, hogy nagyon nem ment neki a minap) es a jatekosok kapkodasa volt a problema. Allegri utobbiban megerositett, ami kicsit megnyugtat, mert igy nem erzem magam teljesen feleszunek, amikor azt latom, hogy mast ezt nem veszi eszre.

Ido kell es nyugodtabb jatek. Nem alvos jatek, de olyan jatek, amiben a jatekosok kepesek altatni es felporogni, amikor kell (lehetoleg minden nagyobb fegyelemmel). Ehhez ido kell. Kb 6-8 meccs mire a csapattol el lehet varni vmifele kovetkezetes teljesitmenyt (mar amennyiben elkerulik a csapatot a serulesek).

Matteo89 2021.08.29. 20:42:59

@Evoken: Az Empolit hazai pályán a B csapattal is vernie kell a Juventusnak. Szerintem ebben az esetben nem lehet azzal takarózni, hogy "formálódik a csapat". Ráadásul még csak nem is mi voltunk a jobbak, hanem az Empoli szinte lefocizott minket. Gyakorlatilag nem volt esélyünk ellenük. Erre nincs mentség.

Attilio79 2021.08.29. 20:53:46

@Evoken: Én nem Istenítettem Pirlot, de az ő kezében nem volt akkora hatalom, mint amit Allegri kapott a mostani kinevezésével, sőt, felkészülési ideje sem volt, nagyjából ugyanezzel a kerettel.
Az, hogy CR elment a csapattól gazdasági döntés vagy Allegri döntése? Amennyiben Allegri hagyta, márpedig nagyon úgy tűnik, akkor tudatában kell lennie, hogyan pótolja a csapattal/ból, elképzelhető, hogy erre kellett volna(?) készülni az elmúlt időszakban.
Az biztos, hogy a nulladik perc óta tudta, hogy nem számol CR-el, ezt kinevezése előtt is pedzegette.
Na, mindegy, majd meglátjuk, hogy mi lesz, mindenesetre égő az Empolitól kikapni itthon, olyannyira, hogy ilyen még soha nem fordult elő, ha jól tudom.

Shyr Kahn 2021.08.29. 22:27:04

@Matteo89: De van mentseg. Pl . az Empoli joval osszeszokottabb csapat, mint a mienk, ami egy uj edzovel es elkepzelessel kezdte par hete. Az ev elejen igy benne van a pakliban, hogy elvernek.

venember83 2021.08.30. 06:08:38

@Shyr Kahn: "De van mentseg." - igen, az mindig van.

"Pl . az Empoli joval osszeszokottabb csapat, mint a mienk" - igen, a középpálya tele van új igazolásokkal és fiatalokkal. S nem játszott a csapat (talán) 5 felkészülései meccset Allegri irányítása alatt.

"Az ev elejen igy benne van a pakliban, hogy elvernek." - az elmúlt lassan szinte három évben nem csak az év elején van benne a dolog, hanem a közepén, de főleg a végén.

gomorra21 2021.08.30. 15:29:57

@Camo76ers: "Már nem tudok elnéző lenni a pocskondiázó hangnemű kommentek után . Szívem szerint égig rúgnálak titeket !"

Elegáns.

Shyr Kahn 2021.08.30. 15:51:26

@venember83: Az angol kommentator, akivel neztem azt mondta az Empolirol, hogy mar nagyon osszeszokott csapat, igy nekik nem volt meglepo, hogy mit var toluk a mester, nem kellett atallniuk uj fomraciora, taktikara.

"az elmúlt lassan szinte három évben nem csak az év elején van benne a dolog, hanem a közepén, de főleg a végén." - Igaz. Allegrit ellenzokent fura lesz amit irok, de az elso par merkozesen latott jatek nekem pozitivabb volt, mint az utso eveben, amit vegigszenvedve lattunk. En most pozitiv vagyok es azt mondom, hogy Allegri eleg jol fel fogja tudni kesziteni a brigadot.

Ha valaki akar velem fogadni egy jo pofa sorben, akkor azt mondom, hogy marciusban elsok leszunk a Serie A-ban es a BL-ben is allni fogunk meg, hacsak a COVID helyzet megint nem tesz keresztbe es lezarjak a sorozatokat korabban. (mondjuk az jo kerdes, hogy rajtad kivul olvassa-e ezt meg valaki venember83 :) szoval sok jelentkezore nem szamitok :) )

venember83 2021.08.30. 15:55:57

@Shyr Kahn: én meg nem fogadok, sajnálom. :(

Shyr Kahn 2021.08.30. 16:05:30

@venember83: Semmi baj, lehet en se tennem :) ki tudja, hogy hazajutok-e egyaltalan jovo nyarra, bar kiszallitani barmit ki lehet... elviekben.

Attilio79 2021.08.30. 19:51:25

@Shyr Kahn: Kiváncsi leszek arra, hogy a következő meccsek hogyan végződnek. Mondjuk a következő 6, az eldönthet sokmindent.

venember83 2021.08.30. 20:01:13

@Attilio79: ideje lesz a mesternek. Csak eredménye is legyen.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3371) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1645) játékosokról (9892) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2425) meccsek (4140) mercato (4133) nyilatkozat (7419) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4162) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása