Pletykamorzsák a mercatóról

fagioli_nicolo_csikos_juve-mezben.jpgA sportlapok csütörtökön sem tétlenkedtek, és számos friss hírről számoltak be, amelyek jelentős része Manuel Locatellire vonatkozik, így például a La Stampa szerint a játékos kész ötéves, hárommilliós bért garantáló szerződést aláírni a Juventusszal, egyéb lapok szerint pedig a játékos elutasított minden külföldi ajánlatot, és már rábólintott az Öreg Hölgy megkeresésére.

Mindeközben Giovanni Albanese szerint a Juventus és a Sassuolo nem fogja tárgyalásaival zavarni az EB-n szereplő játékost, így nem meglepő módon bármilyen végső döntés csak az EB után születhet.

A Sky Italia szerint a Sassuolo szemet vetett Nicolò Fagiolira, kész bevonni őt Manuel Locatelli klubváltásába, azonban Massimiliano Allegri megtartaná a játékost, mivel az edző véleménye szerint be tudná építeni őt a csapatba.

A La Gazzetta dello Sport szerint a mester ugyanakkor nem csak Manuel Locatellit szeretné leigazolni a középpályára, hanem Sergej Milinković-Savić lenne az álomigazolása, ha Paul Pogba elérhetetlennek bizonyul.

A 26 éves szerb futballista mindeddig mindenki szmára mozdíthatatlan volt, azonban Simone Inzaghi távozása a Laziótól egy új ciklus kezdetét jelentheti, és bár Claudio Lotito százmillió eurós játékosnak tekintette a középpályást, most akár 70 millió euróért is megválna tőle.

Ez az ár azonban jelen körülmények között még mindig elég nagy kihívást jelentene az Öreg Hölgynek, még ha a szerb futballista a bérigénye miatt hosszú távon lényegesen megfizethetőbb opciót is testesít meg, mint a Manchester United francia középpályása. Bármilyen hasonló méretű ügylet megvalósulásához mindenképpen szükséges Cristiano Ronaldo nyári távozása, írja Olaszország legjelentősebb sportlapja.

Fabrizio Romano szerint a szerb futballistáért érdeklődést mutat a PSG, a Premier League-ből pedig a múltban érdeklődő Liverpool és Manchester United jelenleg azonban nem áll közel a játékos megszerzéséhez, akit Claudio Lotito továbbra sem akar kedvezményesen elengedni, továbbra is százmilliós árat követel a 2024-ig érvényes szerződéssel rendelkező középpályásért a klubelnök.

Gianluca Di Marzio beszámolója szerint Gianluca Frabotta kapcsán a Juventus megegyezett a Genoával, a fiatal játékos egy kölcsön keretében a griffekhez kerül, a szebb időket látott klub pedig opciós jogot is szerez a védő kivásárlására.

Csatárfronton a Juventus és Milan a brazil Kaio Jorge megszerzéséért verseng, állítja a Tuttosport. A Santos kész elengedni a játékost 10 millió euróért, mivel decemberben lejár a szerződése. Az elmúlt napokban a játékos képviselői és a Juventus közötti kommunikáció fokozódott, miközben a 19 éves támadóért a Milan és a Napoli is érdeklődik.

Romeo Agresti értesülései szerint Paulo Dybala számára jelenleg nem merült fel opcióként a jövő nyári ingyenes távozás, mindazonáltal Federico Cherubini fél ennek a lehetőségnek a beteljesedésétől, ezért a szakvezető mindenképpen lépéseket tesz az argentin játékos szerződésének a meghosszabbításáért, és jövő héten egyeztethet a futballista ügynökével.

 A La Stampa munkatársa úgy tudja, hogy a Juventus egy másik dél-amerikai játékosért is érdeklődik, a kiszemelt célpont a Flamengo 36 éves kapusa, Diego Alves.

Védők tekintetében is vannak pletykák, Nicolò Schira beszámolója szerint Merih Demiral képviselői párbeszédbe bonyolódtak a Tottenhamnek a képviselőivel. A játékos nyári távozása valós opció, főleg mivel Fabio Paratici nagyra értékeli a fiatal középhátvédet.

Gianluca Di Marzio neve által fémjelzett értesülés szerint a Roma is szeretné leigazolni Merih Demiralt, a Juventus nem határolódott el az ügylettől, azonban 40 millió eurót kér az Öreg Hölgy a játékosért, és nem kíván az átigazolásba római játékosokat bevonni.

Némileg meglepőbb a Tuttomercatoweb.com beszámolója, mely szerint a Real Betis felvette a kapcsolatot a Juventusszal az elmúlt napokban, és Daniele Rugani helyzetéről érdeklődött a sevillai klub.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9016604110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GodPiero 2021.06.25. 09:45:32

Fagiolit semmiképp nem szabad elherdálni!! Amikor láttam játszani mindig hajtott, harcolt .....
Talán lehet belőle valaki....

xXPeiperXx 2021.06.25. 10:40:11

@GodPiero: Engem kicsit emlèkeztet Marchisiora a sràc. Nagyon intelligensen jàtszott ès felvàllalta a neccesebb passzokat is ès nem alibizett, mint sokan az első keretből.

Szincsak 2021.06.25. 11:29:48

Diegó Alves 36 éves Buffont nem kellet volna elengedni

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2021.06.25. 12:45:07

egy ilyen eb szereplés után Locatelli aláír évi 3m fizetésnek??

JeetTrader 2021.06.25. 13:09:32

@GodPiero: Abszolút egyetértek! Láttam egy összevágott videot a megmozdulásairól. Intelligens, rendkívül teknikás és hajt is....és elegánsan játszik. Ha tényleg Allegri betudja és akarja is építeni, sztem kurva jó lenne! Fagioli azt gondolom több mint ígéretes!

Összessségében ezek nagyon szimpi pletykák. Locatelli+SMS+ az a 10 millás brazil külyök, meg 15milla Milenkovic (korábbi pletyi), Rugani off és Demiral is off....de jó lenne...

Amúgy korábban nagy Demiral fan voltam, sajnálom h így alakult a sorsa, több volt benne de láthatóan megrekedt a fejlődésben (nyílván lehetőséget se sokat kapott).

JeetTrader 2021.06.25. 13:11:06

@vargacsabi: állítólag nagy Juve fan, szóval még az is lehet...de 4-5-öt is érhet (fizuban) ha fennmarad ez a teljesítmény.

venember83 2021.06.25. 13:20:35

@vargacsabi: lehet, hogy már megegyezett az EB előtt a Juve képviselőivel, s most nem akar gerinctelenkedni. Vagy csak kamu a hír. Nem tudhatjuk biztosra. Másrészt viszont nem lőtte döntőbe a csapatot, még csak a csoportmeccseken vagyunk túl, a neheze most jön. A végső győzelemre esélyes csapattal még nem ütköztek meg Mancini srácai, és bár nyilván jól mutatnak a számok és rekordok, azért várjuk meg, mit nyújtanak az olaszok s Locatelli pl. egy komolyabb ellenfél ellen.

JeetTrader 2021.06.25. 14:35:08

@venember83: igen ez így van. jönni is fog a teszt, ha legyőzzük az osztrákokat. Vagy Portugália vagy Belgium lesz a következő, utána meg Franciák lehetnek....döntőben meg hollandok vagy angolokkal mérkőzhetnek. Szóval egyetlen relative könnyebb meccsük lehet, utána potenciálisan vérizzadás jön.

Bár bizakodó vagyok...ha tudnak koncentrálni és van erőnlét, akkor a legjobb 4 közé érnek simán..

Illetve remélem Locatelli ára rendben lesz miközben meg kivirágzik az EB alatt, amely megmarad Allegrivel is.

FORZA ITALIA, FORZA JUVE!

Szincsak 2021.06.25. 15:57:07

Kaio jorge még jó lenne a juvénak. Fagioli ő egy tehetség őt sem lenne szabad eladni, ami Pogbát illeti nehéz lesz torinóba csábítani, ami Milinkovic Savicot illeti szerintem sok a 70 millió eurós vétel ár

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9860) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4125) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása