Pirlo: „Nem bántam meg semmit, még ha hibákat is vétettem”

pirlo_andrea_portre_2.jpgAndrea Pirlo az esetleges BL-indulásról döntő, Bologna elleni meccs előtt arról beszélt, hogy csapata feléledt a Milan elleni fájdalmas vereség után, és hogy a Juventusnak elsősorban saját magára kell figyelnie, bár természetesen a BL-induláshoz a Milan vagy a Napoli botlása szükséges.

„A játékosok kipihenték magukat, mivel a győzelmek segítenek az adrenalin felpumpálásában. Az emberek úgy gondolták, hogy nekünk harangoztak a Milan elleni vereség után, de sikerült talpra állni. Először is magunkkal kell foglalkoznunk, nagyszerű teljesítményre kell törekednünk, és meg kell szereznünk a szükséges győzelmet, csak ezt követően foglalkozhatunk azzal, hogy mások mit csinálnak. A legfontosabb az, hogy a mi játékunkat nyújtsuk, és ne legyenek megbánásaink.

A Bologna jó futballt játszik, számos gólszerzési lehetőséget alakítanak ki, és néhány nagyon jó fiatal játékosuk van. Ugyanolyan nehéz dolgunk lesz, mint a legutóbbi meccsünkön. A támadásaik vezetésekor nagyon figyelnünk kell rájuk.”

Andrea Pirlo mintha megtalálta volna a megfelelő taktikát a csapat számára több félresikerült kísérlet után, de az edző arról beszélt, hogy ettől még ugyanolyan rugalmasan kezeli a csapatfelállás kérdését.

„Annak alapján hoztam döntéseket, hogy milyen csapatok ellen léptünk pályára, és úgy gondolom, hogy Dejan Kuluševski jó választás volt az adott körülmények között. Ő a többieknél többet játszott, csak éppen különböző szerepköröket töltött be.

Holnap eltérő meccsre számítok, ezért más megoldás mellett tehetem le a voksom. Nem bántam meg semmit, még ha hibákat is vétettem az út során.”

A mester a kupagyőzelem után azt mondta, ő folytatni szeretné, és megerősítené saját magát a posztján, de nyilván a vezetőség dönt.

„Természetesen szeretem az adrenalint és a nyomást. Ha ezt a munkát végzi az ember, akkor érezni kell a vért, ahogy kering az erekben, csak így lehet nagyszerű eredményeket elérni. Azt mondtam, hogy megerősíteném magam a posztomon, mivel szeretném folytatni a munkát ennél a klubnál.

Nem gondolom, hogy a klub csak az alapján fog dönteni, hogy holnap mi történik a meccsen. Szerintem az egész szezont figyelembe veszik, és ez alapján születik meg a döntés. Rajtuk múlik minden, meglátjuk, mi fog történni.

Mindig felemelt fejjel jártam, és úgy érzem, hogy a munkám 100%-ig elvégeztem. Mindig nyíltan beszéltem mindenkivel, és nem panaszkodhatok emiatt.

Nem tetszettek az eredményeink, és hogy nem értük el a meghatározott célkitűzéseket, de a kapcsolat a srácokkal a szezon legjobb része volt. A srácok valódi áldozatkészséggel dolgoztak.

Játékosként győztes voltam, és edzőként is győztes akarok lenni, ezért az idei szezont fejlődési lehetőségnek tekintem, illetve a jövőre tekintettel növekedési lehetőségnek.”

Gianluigi Buffon távozik a Juventustól, és várhatóan máshol folytatja a karrierjét.

„A Juve egy futballikont veszít, úgy a pályán, mint a pályán kívül. Szomorú ez a visszavonulás, mivel az évek során hosszú utat tettünk meg együtt. Nagyra becsülöm őt, minden nap olyan lelkesedéssel érkezik, mintha egy gyerek lenne.”

Cristiano Ronaldo jövője kérdéses, természetesen erről is kérdezték a mestert.

„Én őt Juve-mezben látom, és látom, hogy koncentrál a feladatra. Mindenképpen meg akarta nyerni az Olasz Kupát. Minden egyéb megbeszélésére van még időnk.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5816568922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.martin91 2021.05.22. 20:26:24

Nagyképű, egoista majom. F@sz gondolta volna, mikor még játékosként a pályán volt.

Tony. 2021.05.22. 20:26:40

Örülünk neki, hogy ő nem bán semmit, mi annál inkább. Hát még Agnelli pénztárcája, ha elbukik vagy 100 milliót miatta...

Juventino86 2021.05.22. 20:32:51

Tipikus undorító arrogáns nyilatkozat már megint.

venember83 2021.05.22. 20:49:31

@Juventino86: ugyan, van mire büszkének lennie, hisz legyőzte a csapat még a bajnokot is, nem? De.

babo0410 2021.05.22. 21:07:17

@Juventino86: @m.martin91: Pirlo egy legenda, a mi legendánk is. Gratulálok, hogy ti csak ilyen alpári módon tudtok róla beszélni. Ezért remélem Del Piero a büdös életbe nem ül le a Juventus vezetőségébe. Egy-két rossz döntés, és úgy jár, mint Pirlo vagy Nedved.
Nem is értem ez mitől volt arrogáns interjú? Mitől lenne egoista? Mert azt kellett volna nyilatkoznia, hogy szeretné, ha kirúgnák, mert egy sz@r volt amit csinált?
Szerintem ahhoz képest, hogy az első edzői szezonja volt, nem végzett rossz munkát. Lehetett volna jobb is, de szerintem badarság volt azt gondolni, hogy majd az első szezonjában mindent meg fog nyerni. Én is örültem volna, ha a bajnokság összejön, én se örülök, hogy az inter lett a bajnok. De ettől függetlenül én azt mondom, hogy ahhoz képest, hogy első szezonja edzőként, és rögtön egy nagy csapathoz ült le, ahol ráadásul azonnal csapatot kellett építenie, nem volt ez rossz. Amíg nem jött a sérüléshullám, egyre jobb volt amit láthattunk tőle. Mikor jöttek a sérülések, azzal nem tudott mit kezdeni már.
Én nem lennék csalódott, ha maradna még egy szezont.

GGábr81 2021.05.22. 21:34:12

@babo0410: ritka pillanat, hogy inkább veled értek egyet.

Juventino86 2021.05.22. 21:40:22

@babo0410: Ne haragudj, de én egyáltalán nem írtam alpári módon Pirlóról. Csak kimondtam az igazságot, amit Te nem vagy hajlandó észrevenni. És igazából ez a gond az ilyen fórumokkal, hogy az olyanoknak is joguk van véleményt formálni a csapatról, akik abszolút nem értenek a futballhoz. Te ennek a dilettantizmusnak a tökéletes példája vagy. A foci számodra abból áll, hogy a labda kerek, a gyep pedig zöld. Szerintem okosabb lenne ignorálnunk egymás hozzászólásait. :)

Juventino86 2021.05.22. 21:42:15

@babo0410: Annyit még mondanék, hogy Pirlót természetesen lehet és kell is tisztelni azért, amit játékosként nyújtott nálunk. Az fantasztikus teljesítmény volt, ez vitán felül áll természetesen. De nem minden jó játékosból lesz jó edző sajnos.

vargacsabi · https://photovargacsabi.hu/ 2021.05.22. 22:03:00

én sem a nagyképüséget, sem az egoizmust nemláttam eddig sem, ebben a nyilatkozatban sem.
azt sem látom, ez a nyilatkozat hol volt undorító arrogáns.

de hogy egy emberről ilyen stílusban nyilatkoznak itt az arcok, amilyenben... szégyen.
rég abbahagytam már itt a komemntek olvasását, ezek miatt, néhasem kellene kivételt tennem:(

Pirlónak nagy lett a kabát, nem lett volna szabad kinevezni, de értem, miben bíztak.
hiba volt.
ennek ellenére így fogalmazni róla, ég a pofám itt mások helyett.

Allegriről ahogyan írtak itt jópárananno, az is szégyen volt, most meg... hagyjuk is.

DelPiero2 2021.05.22. 22:43:51

Pirlónak egy adott környezetben kellett dolgoznia. Azt nem lehet tudni hogy a környezetre mennyire volt ráhatással. Pl. jópár játékos elküldése akik ugyan nem voltak topon de a sérüléshullámban lehetett volna használni őket. Ugyanakkor a pénzügyekre minimális hatása volt, mivel bontani kellett a szerződésüket. Ez főleg a vezetőség bűne, már korábban elkezdődött. Lehet hogy az idei évibe Pirlónak is volt beleszólása.
Abban sem vagyok biztos hogy megfelelő utasítási jogköre volt, tekintettel a sztárokra.
A külső körülmények is ellenünk dolgoztak: Nápoly elbírálása, egy-két bírói döntés (sajnos nem lehet azt mondani hogy nagy átlagban kiegyenlítődtek a hibák), Dybala sérülése.
Morátát nem tudom mitől eresztett le. Sérülés?

m.martin91 2021.05.22. 22:51:53

@Juventino86: Hagyjad, felesleges vele foglalkozni. Neki minden szép, és jó, ami a Juventushoz köthető, mindenki csodálatos ember, és nagyszerű játékos. Engedd el. Inkább el se olvasd, amit ír, az a legegyszerűbb.

2021.05.22. 23:07:01

Ahhoz képest, hogy null km-es edző Pirlo, megnyerte a szuperkupát és a coppa italiát is. Ha holnap meglesz a bl hely is, akkor nem lehet azt mondani rá, hogy eredménytelen volt. Az más kérdés, h a scudettóért kellett volna harcolni és nem a 4. helyért. Sajnos a pályán sokkal jobban látott, mint a pálya mellett. Sztem nem fog maradni, most már akármi is történik. akármilyen szar is volt a játékunk, nem ő akart az edzőnk lenni. Agnelli tudta, mire vállalkozott, mikor kinevezte. Egye meg, amit kifőzött. Én nem haragszom rá, mert számítottam rá, hogy ez lesz. Biztos voltam benne, hogy közünk nem lesz a scudettóhoz. Neki el kéne menni egy gyengébb csapathoz tanulni. Aztán majd meglátjuk, mi lesz belőle. Mindenesetre neki a Juve még nagy falat. Nem az ő szintje. De ezen nem is kell csodálkozni. Akármit is csinált én nem tudok rá haragudni, attól jobban tisztelem.

Juventino86 2021.05.22. 23:10:32

@m.martin91: Igazad van. Szerintem tényleg ezt fogom tenni a jövőben.

m.martin91 2021.05.22. 23:15:10

@MGB75: Nem ő akart az edzőnk lenni? Ezt most komolyan írod? Kényszerítették rá, vagy mi? Pisztolyt tartottak a fejéhez féltávnál, és azután, hogy ne mondjon le? Agnelli felelős ezért a sz@rért, amit összehozott, de Pirlónak is legalább akkora szerepe van benne. És naná, hogy lehet rá haragudni. Nehogymár fölmentse bárki is. Simán bajnokcsapatnak kéne lennünk most is. A leglényegesebb dolog az elmúlt 9 évhez képest, hogy most nem volt edzőnk. Hogy ki a felelős ezért? Az, aki kinevezte azt az embert, aki a padon ül, és az az ember, aki jelenleg is a padon ül. Végtelenül egyszerű történet ez.

Rikoo 2021.05.22. 23:32:58

@m.martin91: Ugyanezt gondolom én is.+1

2021.05.22. 23:58:00

@m.martin91: Nem érted. Nem Pirlo jelentkezett, h szeretne a Juve edzője lenni, hanem Agnelli felkérte rá, ő meg elfogadta. Ennyi. Nincs itt semmiféle pisztolyos sztori... Nem kell velem egyet érteni. De az én meggyőződésem sem te, sem senki más nem tudja megváltoztatni, írhatsz akármit.

Juventino86 2021.05.23. 00:00:14

@m.martin91: Pontosan így van. Nem akarok senkit megbántani, de aki nem így látja, az tényleg tévedésben van most.

2021.05.23. 00:01:33

@m.martin91: Ja, és azzal h Pirlo elfogadta a kinevezést, természetesen ugyanolyan sáros, mint Agnelli. Ezért is írtam, h egye meg, amit kifőzött. Nyilván egy minõségi edzővel meglehetett volna a scudetto is. De ez már a múlt. Remélem, nagy változások lesznek nyáron.

DelPiero2 2021.05.23. 00:27:46

Lehet hogy Pirlo is megy az MLS-be, mert Chiellini azt nyilatkozta nemrég, hogy szeretne Pirlo-val együtt dolgozni, aztán meg azt, hogy megy az MLS-be.

MdewC 2021.05.23. 00:55:05

@babo0410: +1

Bármit baszott el Pirlo, ő akkor is Juve legenda. Az is marad. Egy zseni aki megmentett minket, kihúzott minket a szarból és szeret minket.

Ha bármit elcseszett, benne van, akkor nem kellett volna kinevezni...

Juve!

MdewC 2021.05.23. 00:56:35

@Juventino86: és mi van, ha mindenki téved?

Bonav 2021.05.23. 03:58:41

És mi van ha az téved aki tévedhetetlennek hiszi magát......??

FeriGjuve 2021.05.23. 07:58:35

@Juventino86: Ez még nem feltétlenül indokolja azt,hogy így kell beszélni róla,ahogy itt néhányan teszik,ebben viszont van igazság.
Pont azért nem érdemli ezt,amit leírtál.
Kicsit vissza kéne venni...

FeriGjuve 2021.05.23. 08:01:42

@vargacsabi: Mindenki azt lát bele ebbe a nyilatkozatba,amilyen az alaphangulata.

GGábr81 2021.05.23. 08:27:38

@Bonav: akkor az átvált helikopterbe.

babo0410 2021.05.23. 09:22:20

@m.martin91: @Juventino86: Látjátok? Nem csak én akadtam ki a stíluson. De biztos én vagyok hülye. És többen értettek velem egyet. De biztos mind hülyék vagyunk. Tudom, mindig ti mondjátok a nagy bölcsességeket.
Kár, hogy nektek mindig, minden rossz.

Juventino86 2021.05.23. 10:00:33

@babo0410: Az nem igazán számít, hogy van még pár ember, aki úgy gondolja, mint te. Az csak annyit mutat meg, hogy rajtad kívül vannak mások is, akik nem jól látják a dolgokat. Ez pedig azért van, mert páran képtelenek arra, hogy a dolgokat valamennyire szakmai szemmel is nézzék. Pirlo edzőként megbukott, ez a tabellán látszik. Ez engem igazol, de ennek egyáltalán nem örülök. Bár jobban alakult volna a szezon. :(

Csak Csucsu 2021.05.23. 10:39:49

@vargacsabi: @babo0410:
az, hogy beismerte, hogy hibázik máris üdv s tapsvihar.....a középpályát nem tudja rendesen összerakni nemhogy a csapatot... Buffon volt a kapuban s ez egy döntő volt...alapból máshogy állnak egy ilyen meccshez az emberek...nehogy azt higyjük, hogy hirtelen feltüzelte a csapatot a csapatot s minden jó...ez egy kupadöntő lexarják ki az edző itt mindenki odateszi magát...a probléma az, hogy a bajnokságban is kikéne préselni ezt a játékot csapatból

venember83 2021.05.23. 11:34:17

Szerintem helyén kellene kezelni a dolgokat. Pirlo elvállalta ezt a feladatot, nyilván lett volna tapasztaltabb és jobb opció rá, de a vezetőség őt bízta meg. Ő legjobb tudása szerint dolgozott és dolgozik, nyilván lehetne jobban is, de ez megint a vezetőség feladata megítélni. Nem neki kell felmondani, ha nem jönnek az eredmények, hanem a vezetőség feladata megítélni, mennyire végzi Pirlo jól a munkáját. Ha nem tetszik az igazgatóknak, el lehet küldeni, s talán el is kellett volna tavasszal, de ez nyilván szubjektív dolog.

A folyamatos mocskolódást én sem látom indokoltnak, ez közös döntés volt a vezetőség és Pirlo részéről, utóbbi végzi a munkáját, ahogy tudja, s amilyen játékosokkal tudja. Végső soron pedig a játékosok lépnek pályára, így megint mérséklődik Pirlo felelőssége.

Másrészt pedig, ha felrójuk a hibáit, a kisebb csapatok ellen veszített pontok tömkelegét, azért ne feledjük, hogy pl. az Intert sikerült legyőzni a legutóbb, és itt lehet mondani, hogy bírói hibák és játékosok motiváltsága, de ha a rossz eredményekben benne van Pirlo keze, a jó eredményekben nincs?

Juventino86 2021.05.23. 11:45:05

@venember83: Minden eredményben benne van a keze. Jó és rossz eredményekben egyaránt, hiszen ő az edző. Elég a tabellára nézni. A tabella ugyanis nem hazudik, hanem világosan megmutatja, hogy Pirlo képességei nem elégségesek. Ez akkor is igaz, ha esetleg ma este megszerezzük a negyedik helyet.

Type-R 2021.05.23. 11:48:31

Nem tudom miért nyilatkoztna, hogy nem változtatna semmi, mivel egyértelműen vannak olyan mozzanatok, amiken érdemes lenne.
Ettől függetlenül én nem látom arrogánsnak és nagyképűnek s nyilatkozatot.
Pirlo kvalitásait pedig lehetetlen megítélni egy ilyen szeron után. Nem az a kérdés, hogy jobb edző-e a mutatott teljes eredménynél, hanem van-e elég érett ahhoz, hogy most legyen a Juve edzője.

venember83 2021.05.23. 12:10:51

@Type-R: gondolom, ez a szokásos fordulat, miszerint a hibák révén jutott ide, annak köszönhetően fejlődött, azok is közrejátszottak a jó eredmények elérésében (Olasz Kupa-győzelem) bla-bla-bla.

@Juventino86: ha megnézed, nem is tagadtam egy szóval sem, hogy ne lehetett volna jobban teljesíteni idén. Ettől még nem látom értelmét a folyamatos köpködésének. Elhiheted, cikkíróként engem is zavarnak egyes megfogalmazásai és megnyilvánulásai (ahogy olykor a pályán tanúsított viselkedése is zavart még játékoskorában), de őt így kell elfogadni. Másrészt pedig azt is elfogadom, hogy a szurkolóknak, olvasóknak joguk van a véleményükhöz, és annak akár sokszori kinyilvánításához, ezért is nem szoktam törölni a negatív kommenteket, még ha ismétlődők is, és sokak szemét csípik ezek.

Csak Csucsu 2021.05.23. 12:42:39

@venember83:az elnökkel, a vezetőséggel, a címerrel s az eddzőválasztással kapcsolatban kifejtettem már a véleményem..egy Pirlo val kapcsolatos cikkben hadd fejtsem már ki bődületes utálatomat a szavai kapcsán...hisz most megint ő xarta a spanyolviaszt bár egy Benevento ellen 1 pontra volt képes a mister...tudjuk a sérülések meg a sorozatterhelés és kezdő blabla

delpi0823 2021.05.23. 12:56:01

@m.martin91: Lehet itt Pirlot szidni meg hogy ilyen szar meg olyan szar,de ti azt nem veszitek eszre hogy ezert a helyzetert kb 99%ban a vezetoseg felel es 1% kb Pirlo hibaja.Most oszinten ha eled tesznek egy szerzodest hogy legyel a Juve edzoje 2millio euros fizetessel,te mit fogsz mondani?aaaaa dehogy isten ments en ebbol nem kerek,inkabb elmegyek edzeni a Piacenzat evi 300ezer euroert,azert ennyire bugyutak ne legyunk mar...........Pirlo helyeben 100bol 99 ember tuti elvalallta volna a munkat.

Csak Csucsu 2021.05.23. 14:07:44

@delpi0823: Ez kb olyan válasz, hogy a bajnokság megnyerésének semmi köze az eddzőnek ...hisz kb 1% ban irányítja a csapatot

venember83 2021.05.23. 15:49:01

@Csak Csucsu: nem is gátolunk meg a véleményed megosztásában. Amíg kulturált nyelven/módon történik.

GGábr81 2021.05.23. 17:09:01

@Juventino86: kb 12 órája írtad, hogy babo hsz-it figyelmen kívül hagyod.
A reakciód végéről hiányzik a böböbő.
Igen, a jó eredményt a kupában én is könnyedén elértem volna, nyilván nem kell hozzá edző. A bl és a bajnoki kudarcban viszont a kezdő, tehetségtelen Pirlo hibája. Ott semmiféle hatása nincs a játékosoknak, covidnak, sérülésnek, anyagiak miatt megtépázott keretnek, elhibázott igazolásoknak, bírói döntéseknek, VAR-nak, ellenfelek erősítéseinek...
Ilyen egyszerű a képlet, aki a tabella élén végez, az jó edző, aki nem az bukott szar. Ezt a Jürgent is el kéne zavarni a pool éléről, mert ilyen kudarc után, nem lenne pofám a helyében.

Juventino86 2021.05.23. 17:43:53

@GGábr81: Butaság az összehasonlítás. Klopp azért komoly dolgokat nyert eddig. Most volt egy rossz idénye. Ez azért teljesen más, mint Pirlo. Neki már az első idénye pusztulat gyenge. Szóval, ha hallgattál volna... :)

GGábr81 2021.05.23. 18:30:52

@Juventino86: értem, a tabella csak a te igazadat támasztja alá.
Remélem észrevetted, hogy ezzel saját okfejtésed fő érvét cáfoltad...

Juventino86 2021.05.23. 18:35:31

@GGábr81: Olyan, mintha szándékosan nem akarnád megérteni, amit mondok. Vagy csak véletlenül beszélünk el egymást mellett, nem tudom.

GGábr81 2021.05.23. 18:57:07

@Juventino86: értem amit mondasz, csak nem értek vele egyet.
Pirló szar edző, mert nem nyerte meg a bajnokságot és korábban sem ért el semmit.
Kloppra ugyan ezen érv nem áll, mert ő már ért el korábban eredményeket.
A Juve kupa sikere nem Pirlo érdeme, az a játékosoké.
Aki nem így gondolja az fogja be, nem ért a focihoz.
Persze ez mindez csak nekem tűnt arrogánsnak (amit kifogásoltál Pirlo nyilatkozatában), hiszen mindenkivel szemben végtelenül kedves voltál.

Juventino86 2021.05.23. 19:10:55

@GGábr81: Ne haragudj, de én sehol nem írtam le azt, hogy a kupa megnyerése nem Pirlo érdeme, hanem a játékosoké. Bár tény, hogy taktikailag szinte alig tett hozzá valamit Pirlo. Minden eredményben benne van Pirlo keze, a jó és rossz eredményekben egyaránt. A többiben meg szerintem teljesen igazam van. Klopp legalább már egy tapasztalt edző, akinek vannak korábbról komoly eredményei. Pirlónál ez egyelőre nincsen meg, mert ő még totál kezdő. Ezért szerintem nincs értelme a két edzőt összehasonlítani. A kedvességet meg mi kell érdemelni. :)

GGábr81 2021.05.23. 19:48:28

@Juventino86: bocs, igazad van csak csucsu írta ezt a magasröptüt...
Lehet, hogy Pirlo is így gondolja, hogy a kedvességet ki kell érdemelni?
Valóban, nem is lehet összehasonlítani a két edzőt. Csak a gondolatmenetedet sarkítottam ki, hogy a tabella nem minden. Ha valaki éppen nem győz, az nem egyértelmű bizonyíték arra, hogy rossz edző. Illetve fordítva is igaz. Hány béna balfácán lett első, mégsem jelenti, hogy jók.
Nem állítom, hogy Pirlo jó edző, sőt... De azt sem mondom, hogy katasztrófa. Egy profi, nagyon jó edzővel, talán... De ezekkel a körülményekke, ami ebben az évben volt, nem biztos, hogy fixen harcban lettünk volna az első helyért. Maximum egy második helyre lettünk volna jók és a bl-ben talán tovább csúsztunk volna egy kört.
Ezek is csalódást keltő eredmények lennének és ezért vagyok inkább merges a vezetőkre és kevésbé Pirlora.

Juventino86 2021.05.23. 19:54:53

@GGábr81: Akkor nem állnak annyira messze az álláspontjaink. Valóban igaz, hogy elég sok objektív nehezítő tényező volt ebben a szezonban. Én is inkább a vezetőségre haragszom, mert végső soron őt nevezték ki Pirlót. Itt számomra nem csak az a fájó, hogy az utolsó forduló előtt az ötödik helyen állunk. Hanem az, hogy egy teljesen szétesett csapat lettünk. Semmi koncepció nincs, csak fejetlenség.

alexGicamo 2021.05.23. 20:46:47

Én úgy érzem, hogy Pirlo nem arrogáns , csak őszinte . Aki csodákat várt tőle élete első edzői szezonjában ... Hát , az minimum érdekes elvárás ! Én nagyon izgatottan vártam , mit húz ki a tarsolyából , de nem voltak nagy elvárásaim vele kapcsolatban . Sajnálom, hogy a bajnokságot nem nyertük meg , mert a 10. lett volna zsinórban ! De nyertünk 2 kupát és igen , én ezeknek is tudok örülni , még ha a többség ezeket nem is tartja valami sokra !
Én nem haragszom rá, de örülnék, ha egy tapasztalt edző jönne a helyére . Mondjuk Gasperini , Lippi vagy Inzaghi pl.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3371) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1645) játékosokról (9892) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2425) meccsek (4140) mercato (4133) nyilatkozat (7419) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4162) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása