Chiellini: „Nem mondhatom el a véleményem a bíráskodásról”

chiellini_giorgio_orul_arthurral_cuadradoval_mckennie-vel.jpegGiorgio Chiellini nem kívánt konkrétan a bíráskodásról beszélni, ám korántsem volt elégedett a számos megkérdőjelezhető döntést eredményező meccsen nyújtott bíró teljesítménnyel.

„Kemény, harcos győzelmet arattunk Olaszország legjobb csapata ellen.” - mondta a Juventus csapatkapitánya a Sky Sport Italia munkatársának a 3-2-re záródó mérkőzés után.

„Csapatként játszottunk, ami túl sokszor elmaradt ebben a szezonban. Az Inter játékosainak gratuláltunk a pályára vezető alagútban.”

Gianpaolo Calvarese kiállításokkal és igencsak vitatható tizenegyesekkel haragította magára a szurkolókat, illetve Romelu Lukaku egyenlítő találatát is érvénytelenítette egy Giorgio Chiellini elleni szabálytalanság miatt, aztán némi videózás után mégis megadta a gólt.

„Nem mondhatom el, mit gondolok, mindenki másképp látja a pályán a dolgokat, semmit nem loptunk el senkitől.

Arra kell gondolnunk, mi volt a pozitívum és a negatívum a mai teljesítményben. Büszkeséget mutattunk, de nem tudom, hogy ez elég lesz-e a BL-helyhez, viszont a végéig küzdeni fogunk.

Szerdán Olasz Kupa-döntőt játszunk, és tudjuk, milyen alapvető fontosságúak a trófeák. Megérdemeljük, hogy a BL-ért kell harcolnunk. Az Atalantával összehasonlítva nem érdemeltük ki, hogy már biztos BL-helyről beszélhessünk.

Soha nem nyertünk három meccsnél többet sorozatban, ez a szezon nem volt katasztrofális, de nem voltunk következetesek.  

Mindig jó kapcsolatom volt Pirlóval, tiszteljük egymás szerepét. Mindig is tiszteltük őt edzőként. Nem lehetett ugyanaz a kapcsolat, mint ami egy évvel ezelőttig volt. Van egy adott hierarchia, és mi próbáltunk segíteni neki.”

Chiellini szerződése a nyáron lejár, de a védőjátékos még nem akar a következő év kérdésével foglalkozni.

„Túl korai még ez a dolog, majd jövő hét végén beszélünk erről.”

A bíráskodásról Alessandro Del Piero is elmondta a véleményét, ő szakértőként tekintette meg a meccset, s egyáltalán nem fogta Gianpaolo Calvarese pártját.

„Ivan Perišić semmilyen szabálytalanságot nem követett el Juan Cuadradóval szemben, csak állt ott. A bíróknak ki kellene állniuk, s el kellene magyarázniuk, mit is láttak.

Juan Cuadrado lába ér Ivan Perišić lábához, de talán már más korban élünk. Azt hiszem, az összes büntető kapcsán rossz ítélet született.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7016561272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gaben Smith 2021.05.16. 08:36:00

Azert mekkora vezer volt tegnap. Ilyen ember kellene meg egy csapatnyi. Kettozott erovel hajtott mindenhova odaert , utott , rugott ,csípett barmit megtett a szabalyossag keretein belul. Ez volt a spirito ez az ami hianyzik . Ez nem lesz meg par jatekosban sose !

alexGicamo 2021.05.16. 11:32:25

@Gaben Smith: Egyetértek , de emellett volt egy olyan pillanat , amikor roppant paprikás hangulatban , hevesen reklamált - amúgy jogosan - , féltem kicsit , hogy lapot kap vagy még rosszabb !

Rocky80 2021.05.16. 14:45:24

Ez a szezon nem volt katasztrofális?!?...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9900) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4145) mercato (4134) nyilatkozat (7426) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása