Több név merült fel Pirlo utódaként

mancini_roberto_oltonyben.jpgAndrea Pirlóra továbbra is komoly nyomás nehezedik a Juventusnál a bergamói vereség után, és mindenki csak találgat, hogy mit tartogat számára a torinói jövő.

Az Atalanta elleni vereség miatt a tabellán még lejjebb szorult az Öreg Hölgy, bár legalább a Napoli döntetlenezett az Inter ellen, így a déliek nem előzték meg a Juventust.

Mindazonáltal mindenképpen változásra van szükség a csapatnál, és a pletykákban sokszor felmerülő Massimiliano Allegri mellett a La Gazzetta dello Sport további neveket említett lehetséges következő Juve-edzőként.

A beszámoló szerint felmerült az AS Roma egykori mestere Luciano Spalletti, valamint a válogatottat irányító Roberto Mancini.

Utóbbi nevéhez bajnoki cím fűződik az Interrel, és 2018 óta lát el szövetségi kapitányi feladatokat az olasz válogatottnál.

Luciano Spalletti a fővárosi farkasokat vezette két mandátum során, majd az Internél is dolgozott két éven keresztül, eredménysorában két Olasz Kupa-győzelem a Romával és egy orosz bajnoki cím szerepel a Zenit Szentpétervárral.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9716506900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JeetTrader 2021.04.20. 09:04:44

Én Mancinit a jelenleg elérhető legjobb választásként tekintem! Dolgozott sztárokkal, tudja hogy kell nyerni, tetszetős támadó központú focit játszat és nagyszerűen bizonyította, hogy ha nulláról kell felépíteni egy csapatot azt is tudja. Nézzük meg mit tett le az asztalra az olasz válogatottal. Újraépíttette fiatalokból, nagyon attraktív focit játszanak (habár a védekezésben kéne még fejlődni). Pont ezekre lenne szükségünk!

Az eddig röpködő nevek közül én azt gondolom h messze ő lenne a legmegfelelőbb!
Ráadásul bemondta, hogy ismét szeretne klubot irányítani és a vb után távozik....de nem zárom ki h hamarabb, de tény h nem a következő szezontól tudna beugrani.

Spallettit inkább hagyjuk....azt gondolom h neki már eléggé leáldozott...nem véletlen h csapat nélkül van jelenleg is szerintem...

triplat 2021.04.20. 09:16:51

Hát ha Mancini lesz akkor itt a vég... Szuperliga ide vagy oda. Az hogy a válogatottnál ok . de hogy a klub fociban egy 0 az tuti.

Wizzurah 2021.04.20. 09:34:47

Számomra nem kérdés, hogy Pirlo az juventino. Szerintem az sem kérdés, hogy nagyszerű edző válik majd belőle. Az nem az ő hibája és ahol állunk, az miatt én nem tudok rá haragudni, mert nem az ő hibája, hogy 0 km-es edzőként kinevezték, ez az egész annak a sara, aki kinevezte. Viszont ha elküldjük, akkor az ég világon semmi értelme nem volt az elmúlt 3 szezonnak Allegri elküldésétől kezdve Sarri és Pirloig. Újjá akarjuk építeni a csapatot, de mégis fejetlenség van. Hogy a szurkolóknak semmi sem jó, az oké, ezt nem szabad figyelembe venni. Sarrival is lehetett volna csapatot építeni, de ott is kijött, hogy vannak a csapatban bomlasztó egyének, akiktől meg kell egyszerűen szabadulni, Sarri focija jó és látványos, teljesen jó lett volna ez vele is, Pirloval még lassabb és tovább tartana ez a folyamat szerintem, de őt nem hibáztathatjuk. Viszont semmi értelme, ha őt most elküldjük, ezt választottuk, fizessük meg az árát, mert biztos jó lesz ez, itt a csapat szerkezetén kellene változtatni. Az adott gólokat eddig is meg lőttük, mindenképpen elküldeném roncit, pláne ha a szuperligával igazából semmilyen gazdasági se brand építési problémánk nem lesz, ez az egész egy roncinál sokkal nagyobbat fog szólni (el is adnám a psg-nek hogy kimaradjon ebből az egészből :D) mert megfolytja a csapatot, valamint a sallangot, aki még a padra sem jó. Még kifognánk szerencsével, mert igazából az összes igazolás lutri 3-4 Chiesa szintű igazolást, akkor egy serie a-t még Várhidi Petivel is lehoznánk kb.

Jack Bauer 24 2021.04.20. 09:53:38

Hát én valahogy egyikre sem szavaznék. Ha nyerni akarunk, akkor nem ők kellenek.
Én akit szívesen látnék az Luis Enrique.

JeetTrader 2021.04.20. 10:30:18

@triplat: kiváncsi vagyok mi mondatja ezt veled.
Fiorentinával a 2000-es szezonban megnyerte az olasz kupát. Majd 2003-ban megtette ugyanezt a Lazioval. 3 Seria A elsőség, 2 kupagyözelem és 2 szuper kupa győzelem az Interrel. A Cityvel egy bajnoki cím, egy angol kupa egy angol szuper kupa.
Az olasz válogatottal az eddigi meccseinek 66%-át megnyerte.

Attilio79 2021.04.20. 11:29:29

A három közül Allegri, Mancini, Spalletti a sorrend, amit támogatnék, de Spallettit gyengébb súlycsoportnak gondolom.

m.martin91 2021.04.20. 13:17:57

Ha a Szuperliga elindul a következő szezonban, teljesen mindegy, hogyan zárjuk a szezont. Pirlo mindenképpen megbukott, nem számít, hogy negyedik vagy hatodik lesz a végén, így is, úgy is távoznia kell. Jó lenne egy Allegrivel nekimenni a Szuperligának, szükség lesz rá, hogy a legnagyobb meccseken is helyt tudjunk állni, és a 20 csapatból ne a 19. helyen legyünk. Mivel hatalmas bevételei lehetnek a klubnak, nyilván nem lehet pénzügyi akadálya Allegri megszerzésének. És Agnelli sem teheti meg, hogy egy senkivel a padon kezdjük meg a Szuperligát.

steven.h 2021.04.20. 14:09:42

Én aki szívesen látnék az Roberto De Zerbi, itt az ideje a szintlépésnek, elvileg távozik a Sas-tól, jöhet nyugodtan ide, csak akkor át kell gondolni a Ronaldo koncepciót.

Ha Ronaldo marad változatlanul úgy gondolom, hogy Zidane-t kell hozni.

@Jack Bauer 24: Isten ments, az az ember semmit nem ér. A világ legerősebb csapatával sikerült egy BL-t összeszerencsétlenkednie és ennyi. Azt is úgy, hogy bírói segítséggel.

Jack Bauer 24 2021.04.20. 14:15:54

@steven.h: Hát nem tudom, én megnézném Lajost :) De Zidane-ra is kíváncsi lennék

Shyr Kahn 2021.04.20. 21:20:16

Inzaghi vagy Deschamps
Elobbi most van a legjobb korban, raadasul talan SMS arat is lejjebb tudna srofolni, akire nagy szuksegunk lenne, hiszen a felmerult kp nevek kozul O a legrutinosabb a Serie A-ban es kivalo korban van ahhoz, hogy maradandot alkosson nalunk.

Utobbi szimplan kivalo futbalt jatszatott klubjaival es a valogatottal is. Vele kapcsolatban az egyetlen problemam, hogy mar tul jutott a csucson... nem idos O, de nincs is annyira idealis korban, mint Inzaghi, akire hosszu tavon lehetne alapozni.
Mondjuk ez tenyleg csak egy hajszalnyi kulonbseg.

Az itt elhangzott nevek mindegyiket kizrnam.

triplat 2021.04.21. 12:48:34

@JeetTrader: mert úgy 10 éve nem nyert semmit. Pedig nem rossz csapatoknál volt. Amit milán2 nél leművelt csak reméltem sokáig marad és tartja őket a középmezőnyben
Az hogy nyert bajnokságot az nem neki volt köszönhető. hanem a mi kizárásunknak. És hogy néha befutott néhány kupa? Azért nem a fiorentinát vagy a wadfordot irányította. Manchester city, galatasaray, inter, united. Azért valljuk be sok edző nyert volna legalább ennyit ezekkel a csapatokkal. De többet is. Szerintem ő egy válogatott edző. Valami hiányzik belőle, hogy jó klub edző legyen.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása