Paratici: „Szerencsére még egy évig érvényes Ronaldo szerződése”

paratici_fabio_sal_kabat_szakall.jpgA Juventus BL-kiesését követően mindenki felelősöket keres, és természetesen a felelősök sorába tartozik sokak szerint Cristiano Ronaldo is, aki a Porto ellen nem talált be a visszavágón, sorfalban mutatott viselkedésével pedig csak tovább rontott a saját maga és csapata helyzetén.

Ezért többekben felmerült, hogy a Juventusnak alaposan meg kell gondolnia a jövőt illető terveket, és bár pletyka szintjén felmerült a szerződéshosszabbítás a portugál klasszissal, többek szerint a Juventusnak mégis meg kellene válnia tőle.

A kiesést követően azonban Fabio Paratici türelemre intett ebben a kérdéskörben.

„Szerencsére még egy évig érvényes Cristiano Ronaldo szerződése, így van időnk megbeszélni vele a jövőt. Fogalmazzunk egyszerűen úgy, hogy ez a téma jelenleg nincs napirenden.” - mondta a vezető a Sky Italia munkatársának a Porto elleni meccs lefújását követően.

„Cristiano saját maga dönt a karrierje kapcsán. Ezeknél a rendkívüli játékosoknál, amikor úgy döntenek, hogy befejezik a pályafutást egy adott klubnál, és egy másik útba kezdenek, akkor ők döntenek, nekünk pedig tiszteletben kell tartanunk ezt a döntést.

Figyelembe kell vennünk, hogyan érzi magát a játékos, mielőtt döntetnénk a lejáró szerződés meghosszabbítása ügyében.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8216457198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JeetTrader 2021.03.11. 09:16:05

Sokszor látványosan szenvedő arcot mutat....nem lepődnék meg ha most távozna, elvégre megint hamar kiestünk...őt csak a BL érdekli

Il Principino 2021.03.11. 10:22:28

Én azt mondom töltse már ki a szerződését,most nyáron meg erősítsük meg a kp.-t..Még mindig húzóember,csak kellene még minőség mögé..

Dartagnanxy 2021.03.11. 11:53:31

@Il Principino: Évi 50-60 millával nyomja a könyveket (független ez attól, hogy milyen konstrukcióban kapja a fizetését - hiszen ugyanezt a konstrukciót mással is meg lehetne tenni). Nagyon korán estünk ki a BL-ből, ez több tízmillió euró kiesést jelent.
Nem lehet egyszerre erősíteni és ennyi fizetést kinyomni. Sztem nem fér bele a klubnál, hogy éveken át százmilliós veszteségek keletkezzenek.
De majd kiderül.

peti78 2021.03.11. 13:02:50

@Il Principino: nemcsak mögé hanem elé is kell a minőség
Az ő játéka csak akkor érvényesűl ha van elötte egy bika center...
Érdekes hogy erre manchesterben is és madridban is rájöttek csak torinóban maradt rejtve a titok

Gabueroo 2021.03.11. 14:16:27

Lesz egy, hogy is mondjam..

Last Dance?:)

Il Principino 2021.03.11. 15:01:19

@Dartagnanxy: vannak emberek akik még eladhatóak,azokból lehet igazolni legalább 1-2 nevet aki erősítés,de hacsak mélyítjük a keretet már az is annak számít..
Dybala és CR nem fog egyszerre távozni,nem lőjük magunkat tökön..
Morata újabb évre kölcsönben marad,lejárt szerződésű Depay,Giroud tehermentesítheti..
Dybala vagy CR távozásával csökken az anyagi teher majd,abból jöhet 1 név a kp-ra.
Berna maradhatna balbekk,ott mindenki jól járna..
Ramsey,Kulusevski duótól kellene még megszabadulni és Costa is még terítéken van.
Ha vmikor ,akkor most különösen nagy szükség lehet a lejárt szerződésűeket megszerezni,ezzel lehet spórolósan erősíteni,mélyíteni a keretet.
Nálam de Ligten és Chiesan kívül senki sem érinthetetlen!

Roland Máté 2021.03.12. 08:32:45

@Il Principino:
Üdv!
Merőben eltérő véleményen vagyunk... mióta nálunk van Ronaldo, olyan játékosok előzték meg a góllövő listán, mint pl: Quagliarella (Samp), Zapata (Atalanta), Immobile (Lazio) ... nekik annyival jobb minőségű középpályájuk volt? Nem hinném. Ráadásul amit Ronaldo megrúg, azt mások elől veszi el. Hol vannak azok az idők amikor 2-3 játékosunk is ott volt a góllövő lista top 5 -ben ??? :(
Igaz nem Te írtad Principino, de szoktak olyat is emlegetni, hogy hát egyedül nem tudja megoldani. Ennyi pénzért igenis oldja meg. 3 világklasszis bérét keresi.

Elfogadom a véleményed. Az én véleményem viszont az, hogy már nem húzóember Ronaldo. Az volt Unitedben, a Realban, de sajnos nálunk már nem az. Eljárt felette az idő. 36 éves.

Il Principino 2021.03.12. 11:44:53

@Roland Máté: szia!
Hát valóban nem értünk egyet :)
A spanyolt és az angol bajnokságot jóval öszintébb futball jellemzi,az olasz liga védekezőbb felfogású de ezt mindenki tudja,nem lehet hasonlítgatni..Ennek ellenére az évi 30 gólja meg van neki 36 évesen!Ennyi idősen így teljesít,miközben nála jóval fiatalabbak vannak a támadók közt.
Említett támadók idén a közelében sincsenek,CR pedig hozza a gólokat továbbra is.Ráadásul ott állandóság van,mint edző mint keretösszetétel terén ami nagy előny!Sok meccsen a klasszisa hozta nekünk a pontokat lásd Cagliari,Roma idegenben stb.stb. Vagy az inter ellen a kupában...
Az hogy más elől veszi el a gólokat kicsit sántít...Ki elől???A sérült Dybala,a csak néha jól teljesítő Morata vagy az impotens középpályánk elől???Vagy maradt volna a dagi Higuaín aki szintén leszállóágban volt..
Apropó kp.
Kroos,Modric,Isco,Casemiro(Benzema)
Scholes,Carrick,Giggs,Nani,(Rooney)

Arthur,Rabiot,Ramsey,Mckennie,Bentancur,Khedira,Matuidi (Morata)
Hááát..ennyit tesz egy jó középpálya,zongorázni lehet a különbséget köztük ;)
Mondjuk Vidal,Pogba,Marchisio,Pirlo lenne mögötte még jobb lenne..
Az hogy egyedül oldja meg az pedig irreális elvárás,mivel csapatjáték még mindig a foci..Messi se tudja megoldani Neymar,Suarez, vagy Iniesta,Xavi nélkül!!!
Azért tartom a véleményem,hogy használjuk ki a CR faktort,amíg itt van,de ahhoz nem szabad edzőt váltanunk megint,igazoljunk aki Pirlonak kell és kész.Viszont hosszabbítani nem kellene már vele sztem..Utána Haalandért bármit meg kellene adni,ha még Dortmundban lesz!

Dybala viszont ennél jobb már nem lesz sztem,neki minden 3.szezonja jó csak hiába fiatalabb jóval.
Az ő árából lehetne erősíteni a kp-t.
De Ligt meg legyen csk.
;)

Roland Máté 2021.03.12. 12:21:19

@Il Principino:
Nem értünk egyet, de jó így békésen véleményt cserélni! :)
Meg tudom érteni amit mondasz, csak más a véleményünk.

Nem összehasonlítani akartam a bajnokságokat. Arra próbáltam rámutatni, hogy akkor fiatal volt és nagyon ment neki. Én úgy gondolom, hogy itt az olasz bajnokságban is szupersztár, aranylabdás lett volna, jó pár évvel ezelőtt. De ezt csak feltételezés.
Korábban valakivel vitáztam, de hogy a számok őt igazolják, mert 30+ gól. Viszont az ide igazolása óta a csapat eredményei romlanak. Ezt ugyanúgy meg lehet nézni. BL -ből hamar kiesés. Aztán bajnokság is egyre nehezebben lett meg, idén pedig ...
A hétvégi Lazio elleni mérkőzés volt nekem a szezon legjobb játéka. Nem volt ott. Most persze lehet ez egy véletlen is ... de szerintem rossz hatással van a csapatra.

Valamint a középpálya kérdés. Persze ez is tény, hogy mindig változik a csapat is, edző is. De egyik évben sem tudja a csapat megfelelően támogatni? Mindig mindenki gyenge mellette? Egy Porto ellen? Vagy más kiscsapatok ellen itt a bajnokságban? Ha meg nálunk lenne a 4 legjobb középpályás, akkor kéne Ronaldo? Akkor Szalai is lehetne a csatár, ha a kp 100% -ig kijátszaná a ziccert.

Hát Dybala sem lesz a megváltó. Nem is tudom. Valahonnan elő kéne húzni pár fiatal ismeretlen szupertehetséget. :) Olasz, Dél-Amerika, akárhonnan. :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása