Juventus-Spezia: a várható kezdőcsapatok

juventus-spezia.jpgA bajnoki címe megvédéstől egyre távolodó Juventus egy papíron könnyebbnek ígérkező mérkőzésre készülődhet, hiszen kedd este a tabella tizennegyedik helyén álló Spezia csapata látogat az Allianz Stadiumba.

A Sky Sport Italia várakozásai szerint, a Juventus kapuját most is Wojciech Szczęsny őrzi majd, s mivel a nagy veteránok bizonyosan hiányoznak, a védelem belsejében Merih Demiral és Matthijs de Ligt párosa szerepel, a két szélen ismét Danilo és Alex Sandro jut lehetőséghez.

A középpálya középső kettősét Rodrigo Bentancur és Adrien Rabiot alkotja, a széleken Federico Chiesa és Weston McKennie kap lehetőséget Andrea Pirlótól, míg a támadósorban Cristiano Ronaldo társa Kuluševski lesz.

A várható kezdőcsapatok:

JUVENTUS (4-4-2): Buffon; Danilo, Demiral, de Ligt, Alex Sandro; McKennie, Bentancur, Rabiot, Chiesa; Kuluševski, Ronaldo.

SPEZIA (4-3-3): Provedel; Ferrer Terzi, Chabot, Marchizza; Sena, Agoume, Maggiore; Verde, Nzola, Farias.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr7316446304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sicilicocapitano 2021.03.01. 17:10:45

Ajaj nagy a baj.. félek a Speziatol ez normális?
Ez az Inter idén verhetetlen sajnos. Így hogy Antonio Bohocnak sikerült Eriksent beépíteni és megtalálni a helyét főleg. És még Perisicet is igába fogta ahogy nézem.. a vicc hogy még a horvát is elférne nálunk, a dánra meg akkor kellett volna lecsapni amikor még szabadultak volna tőle. Röhögtünk rajtuk 1 évig de legalább nekik lett egy focistájuk akiknek élmény nézni a játékát. 8 évig volt előtte a Tottenhamben várható volt nem lesz neki könnyű de 1 év basszus. És a hülye Contenak lett igaza. Élmény nézni a merdáék meccseit ahogy épülnek a támadásaik és ahogy Eriksen forgat.. Brozovicról eddig is tudtuk hogy a liga legjobb középpályásai közt van, Barelláról meg már most tudni, hogy a világ legjobbjai közt lesz . :( .. na hát ennyi a különbség köztük és köztünk. A védelmük beton, a csatáraik lőttek 50 gólt, és a kp 5 x olyan minőségi mint a miénk. Sosem hittem volna hogy tényleg Ronaldo-ban lehet bízni csak. Reménysugár Chiesa, neki még fontos hogy azért nyerhessen valamit.
BL-t nem hiszem h kéne tovább erőltetni a bajnokság kárára, köcsögök elhúznak, a Milan sajnos eddig sok pontot gyűjtött csak nem balfaszkodják el. Így számításaim szerint marad 2 hely az Atalanta, Roma , Napoli , Mi négyesnek.. A Roma-nal erősebbnek gondolom magunkat, a Napolinal is, de nekik már nincs szintén európai kupa.. Az Atalanta úgy gondolom van annyira egyben hogy odaér a BL-re úgyhogy sok fog múlni azon, hogy a mostani sűrű programból mit hozunk ki. Igazából ha mostantól mindent tökéletesen csinálunk, ami kizárt, a többiek meg botlanak még meglehet a bajnoki cím... esély erre 1 % látva az eddigi teljesítményt.. és a játékosaink csak frusztráltabbak egyre.
Arra is kevés esélyt látok hogy nem leszünk benne a top 4ben de bármi megtörténhet.. óriási csőd lenne.

BigChris 2021.03.01. 21:53:08

Nem lehetne egy kicsit a Benta-Rabiot kettőst elfelejteni? Legalább egy meccs erejéig. Fagioli-f@szom tudja kettős mehetne a helyükre.

venember83 2021.03.02. 06:46:45

@BigChris: nem nagyon. McKennie-t pihentetni kell a BL-re, Arthur sérült, ha kiesik Benta és Rabiot is, akkor csak Fagioli marad kb. a középpálya tengelyére. Berna, Kulu, Chiesa mind szélen vethető be, Ramsey meg, hát, róla inkább nem írok semmit. Túl korán van még a kemény szavakhoz.

2021.03.02. 11:50:50

Az ilyen csapatokat normál körülmények közt a földbe kéne döngölni. Erre itt lehet izgulni, h ne 1-1 legyen. Most már valszeg úgyis tök mindegy, de legalább az Speziákat le kéne nyomni 3-0ra.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása