Így látták a játékosok a Dinamo Kijev elleni győzelmet

chiesa_federico_golorom_dinamo_kijev_ellen.jpgA Juventus magabiztos, 3:0-ás győzelmet aratott a Torinóba látogató Dinamo Kijev fölött, s így a csoportkör utolsó fordulójában a csoportgyőzelemért játszhat az FC Barcelona otthonában.

"Győzni akartunk, hogy még jobban megszilárdítsuk a csoport állását, s újabb ösztönzést nyerjünk. Az első félidő utolsó negyedórájában egy kicsit visszavettünk magunkból, de eltekintve egy akciótól, amely végén majdnem betaláltak, jó mérkőzést játszottunk. Ahhoz, hogy a csoport első helyén végezzünk, három gólt kell szereznünk Barcelonában, ami nem lesz egyszerű, de úgy utazunk oda, hogy nagy mérkőzést játsszunk, s folytassuk a fejlődési folyamatot.

A szezonnak ebben az első felében az volt a minimum cél, hogy továbbjussunk a csoportkörön, ami sikerült is. Most megpróbálunk javulni, tudván, hogy jó úton járunk, s megpróbáljuk megtalálni magunkban az éhséget és hozzáállást, amely ahhoz szükséges, hogy komoly eredményeket érjünk el. Az az út, amit a bajnokságban eddig bejártunk, nem tükrözi az erősségünket, de nagy elszántságot látok mindannyiunkban arra, hogy fejlődjünk. Ronaldo 750 gólja? Szinte minden mérkőzésen a rekordjait ünnepeljük,  s csak örömmel vehetjük, hogy részesei vagyunk ennek az elképesztő pályafutásnak." - mondta Leonardo Bonucci a mérkőzés lefújását követően.

"Fontos volt, hogy újra győzni tudjunk, amilyen gyorsan csak lehetséges. Néhány részletből kifolyólag olyan gólokat kaptunk, amelyeket elkerülhettünk volna, egyszerűen elővigyázatosabbnak kell lennünk. Számos új játékos van, össze kell szoknunk, de nincs erre idő, mert egy  nagy csapatban játszunk, s nem szabad fontos pontokat veszítenünk." - mondta a csapat harmadik gólját jegyző Álvaro Morata, aki kirobbanó formában tért vissza a Juventushoz.

"Örülök a gólnak, csaknem minden nap gyakorlom a mozgásokat az edzéseken. Az edző azt várja tőlünk, hogy befejezzük és góllal zárjuk az akciókat, ez a modern labdarúgás. Fejlődnöm kell, hogy képes legyek megtenni azt, amire képes vagyok, s amit az edző kér tőlem." - nyilatkozta az első Bajnokok Ligája-találatát szerző Federico Chiesa. 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9916316622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lanzafame 2020.12.03. 12:53:02

Chiesa továbbra sem egy labdazsonglőr, de ez a mentalitás kellene mindenkitől. Nagy kedvenc lehet, ha ezt megtartja. Miért olyan nehéz ezzel a hozzáállással játszani a világ egyik legnagyobb klubjánál?

RCdorset 2020.12.03. 15:17:32

@Lanzafame: Miért olyan nehéz ezzel a hozzáállással játszani a világ egyik legnagyobb klubjánál?

hát igen, ez 1 nagyon jól megfogalmazott kérdés.
sokszor látom azt, különösen 1-0-ás vezetéseknél, h úgy játszunk, mint ha 4-0 lenne és 10 perc volna hátra...

másfelől, nekem néha görcsösnek és önzőnek tűnik Chiesa, pedig itt nem lesz olyan sztár, mint Firenzében, itt néha jobb leadji a bogyót CRnek vagy Alvaronak...

de az biztos, hogy nem most van az iddje őt kritizálni, 2 nagyszerű meccsen van túl, remélem most elkapta a fonalat és állandósul a jó forma.

JeetTrader 2020.12.03. 15:47:40

Na, kezdi megcsillogtatni Chiesa a tudását. Jóval több van benne szerintem. Dícséretes az akarás és a hajtás. Kezd egész jó labdákat beadogatni a szélről. Ha így folytatja, nagy hasznunkra lesz.

Kulu van most nagyon lemaradva. Amilyen jól indult neki a szezon, úgy lecsúszott. Azt látom mintha teli lenne neki a gatya...pláne mikor a bl-ben lép pályára.

Kéne egy jó irányító középpályás, aki védekezésben és letámadásban is jó (nem tudom ki lenne az...). Nincs valaki aki mozgatná a csapatot és szervezné a játékot.

Leram7 2020.12.03. 16:24:42

Szimpatikus Chiesaban a hozzáállása és hogy sokat mosolyog.

Az, hogy az első meccsén kiállították és sérült is volt nem tett jót neki.
Jelen pillanatban ennek a csapatnak nagyon nagy problémája a sebesség.

Ramsey, Dybala, és főleg Kulusevski elég lassúak + a középpályásaink is.

Cuad és Chiesa játéka nagyon fontos.

Igaz, hogy ellenünk betömörülnek, de régen láttam már olyan igazi kontra gólt a csapattól.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3374) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4142) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása