A sajtóban újra felmerült a Dybala-Icardi csere ötlete

icardi_mauro_orul_psg_mezben.jpgA Paris Saint-Germain és a Juventus kapcsán ismét felmerült egy régi téma, egy esetleges játékoscsere Mauro Icardi és Paulo Dybala bevonásával.

La Joya az idei évben eddig nem tudta megcsillogtatni a képességeit, és bár Andrea Pirlo türelmesnek tűnik a játékost illetően, az argentin támadó nehezen illeszthető be Álvaro Morata és Cristiano Ronaldo mellé a kezdőcsapatba, miközben az utóbbi két gólerős támadót jelenleg nehéz lenne a padon hagyni.

A spanyol futballista eddig nyolc érvényes gólt szerzett, míg Paulo Dybala eddig csak egyetlen gólt jegyzett, a 2022 nyarán lejáró szerződése miatt pedig felvetődött ismét a távozásának a lehetősége.

Ha végleg a külön utak járása mellett dönt a játékos és a klub, minden bizonnyal több opció is mutatkozni fog.

A CalcioMercato értesülései szerint a PSG szívesen fogadná a futballistát, és ezért kész bevonni az olasz bajnokságot kedvelő Mauro Icardit is, akit az Intertől való leigazoláskor a francia klub jogi megkötések okán nem passzolhatott tovább a Juventusnak.

Az olasz pletykalap szerint, amennyiben a közelgő tárgyalások során sem sikerül megállapodásra jutni a csatárral, ezek az egyeztetések a francia klubbal konkrétabb irányt vehetnek.

Az olasz sajtóban keringő pletykák szerint decemberben a játékos ügynöke Torinóba érkezik, mivel a klub egyeztetni kíván a futballista szerződéshosszabbításáról.

Paulo Dybala az elmúlt szezonban húzóembere volt a csapatnak, ám a tavaszi leállás után több sérülés is hátráltatta, és ezért idén nem tudta a szokásos fontos gólokkal segíteni a csapatát.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5616306974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo0410 2020.11.30. 09:14:40

Kössz nem! Dybala formába fog lendülni. Emberileg is sokkal többre tartom Dybalát. Én nem cserélném el a két játékost.

Juventino86 2020.11.30. 09:23:22

@babo0410: Ugyan már! A csapat arról szól, hogy nyerni kell. Nem arról, hogy Dybalát formába kell hozni. Ha nincs a csapat hasznára, akkor meg kell válni tőle, ez így működik. A csapat érdeke fontosabb egy adott játékos érdekeinél.

ROLI921 2020.11.30. 10:05:49

Szeretem Dybalat, de Kulu jobb lesz nála, ezért el kell adni/cserélni, amíg lehet. Jöhet Icardi, Morata se lesz mindig ilyen formában.

Haraszti Gyula 2020.11.30. 10:25:59

Én inkább az Isco Dybala cserét erőltetném!

GodPiero 2020.11.30. 10:26:00

Ha a Ronaldo utáni időkre is gondolunk, netán 4-4-2-vel, akkor egy Morata - Icardi csatársor nem hangzik rosszul.
A legjobb korban vannak...

Juventino86 2020.11.30. 10:33:31

@GodPiero: +1. @Haraszti Gyula: Az is jó ötlet. Lenne egy kreatív középpályásunk.

Pavel1988 2020.11.30. 10:39:07

Dybala sokszor feltámadt már az idény eleji rossz formájából, értem miért lehet ez megtévesztő.
Azóta viszont valamit nagyon elhitt magáról, láthatóan tele van sztár allűrökkel, abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán van kedve focizni.
Idén még kaphatunk érte értelmes összeget, én bevonnám a Morata transzferbe (így talán kevesebb figyelmet kapna a spanyol ára is).

Knob 2020.11.30. 11:10:04

@Juventino86: "Ugyan már! A csapat arról szól, hogy nyerni kell. Nem arról, hogy Dybalát formába kell hozni. Ha nincs a csapat hasznára, akkor meg kell válni tőle, ez így működik."

Pontosan! Egyetértek. Itt nyerni kell. És ha erre az edző nem alkalmas, akkor mennie kell, ennek így kellene működnie! :)

Lanzafame 2020.11.30. 11:20:41

Az egyetlen nagycsapat, ahol el tudnám képzelni Dybalát kezdőként. Icardi személyétől én sem vagyok elolvadva, de lenne egy szezonja belerázódni, Ronaldo távozása után pedig meglenne a gólzsákunk.

kozagaha 2020.11.30. 11:33:10

A jelenlegi felállásban nem igazán van hely Dybalának, de igazából sok más játékosnak sincs posztja... Ez nem feltétlen Dybala hibája...
Nem igazán körvonalazódik, mit szeretne Pirlo és az sem biztos hogy az adott kerettel lehetséges-e egyáltalán.

MdewC 2020.11.30. 11:42:25

Bappet nem tudjuk elhozni? :D

DegerFaCan 2020.11.30. 12:16:31

Én valahogy továbbra is Belottit szeretném. Bár Icardit mindig nagyra tartottam. Pontosabban az összes olyan csatárt aki ellenünk mindig villogott. Icardi Belotti CR7 stb akik ellenünk, ha pályára léptek mindig tartottam tőlük

JeetTrader 2020.11.30. 14:40:42

Csatársor most kb rendben van...sokkal égetőbb lenne a középpálya rendbetételének a folytatása. Kreatív, multifunkciós középpályások kellenének, akik hajlandóak hajtani. És legalább egy vezér...sajnos nincs már vezérünk :(

Ezért beáldoznám Dybalát. Jó summát kaphatnánk (még) érte, akiből talán telhetne akár két combos kp-ra.

peti78 2020.11.30. 14:59:49

dybala haaland csere
adjuk ramseyt berát rabiot pogbáért
és kész is vagyunk

peti78 2020.11.30. 15:04:23

@peti78: berát mondom bernát

babo0410 2020.11.30. 15:19:55

@Juventino86: Elég sokszor hasznos volt. Tavaly nagyon jó volt. Eddig egy szezon volt, mikor nem ment neki, az Allegri utolsó, Ronaldo első szezonja volt, amikor Allegri összevissza rakosgatta szegényt, és neki is Ronaldo segítése volt a feladata, és a otivációja alábbhagyott. De Sarri alatt ismét szárnyalt, nagyon jók voltak Ronaldoval ketten. Ronaldo 31 találatig jutott, és Dybala emellett is tudott 11 gólt szerezni. Most kicsit formán kívül van, köszönhető a sérülésének is, meg annak, hogy a COVID leterítette, és az utóhatásai sem kerülték el. És akkor már azonnal el kell kergetni, mert nem jó? Ha nem megy neki akkor hirtelen rossz játékos lesz? Ennyi erővel mikor Del Piero lesérült 1999-ben, és igen hosszú ideig sérült volt, akkor őt is eladtad volna, mert nem hasznos? Hiszen akkor még nem úgy gondoltunk rá, mint klubikon, hiszen akkor kezdett csak el lehetőséghez jutni komolyabban. Vagy ezentúl mindenkit kergessünk világgá, aki éppen rossz formában van, még akkor is, ha épp sérülés után van? Egyrészt Icardi nagyon unszimpatikus, másrészt kizártnak tartom, hogy az ultrák örömmel látnák. Csak azért, mert számodra nem szimpatikus Dybala, és kritizálod ha kell, ha nem, még nem szabad eladni, hiszen egy nagyon jó játékosról beszélünk, aki bizonyított már. És még fog is.

rockitbaby 2020.11.30. 15:36:19

@peti78: Így sincs elég középpályásunk, de legyen még kevesebb. Jó irány... Pogba megszerzésére, csak az átugazolási összegre, egy Ramsey és pénz konstrukcióban kell, hogy legyen keretünk. Jelenleg max 60 milliót ér.

babo0410 2020.11.30. 15:38:20

@Juventino86: @Haraszti Gyula: Láttátok mostanában játszani Icardit? Eladnátok, elcserélnétek Dybalát, mert pár hónapja nincs jó formában, mert vírusos is meg sérült is volt, de egy minimum két éve csak egyre pocsékabb Iscot meg idehoznátok a helyébe? Kérdezem ebben milyen logikát láttok? Mert én semmilyet. Vagy egyszerűen eldöntöttétek, hogy Dybala sz@r, ezért nektek mindegy kire cseréljük, csak mielőbb szabaduljunk meg tőle?
Oké, mondjuk elcseréljük Iscora, ti meg örömtáncot jártok. Aztán Isco, mivel már igen rég óta nagyon pocsék formában van, és egy a spanyoltól nagyon különböző bajnokságban kell bizonyítson, nem fog jól játszani sokáig nálunk sem, akkor majd szidjátok a vezetőséget, esetleg majd Iscot is elkergetnétek?

Azt hiszem itt a blogon a türelem nem erény. Eddig egyedül, és érthetetlen módon Sarri felé volt türelem. Nem is értem hogy van az, hogy Sarri felé még januárban is megvolt a türelem és a bizalom igen sokak részéről (mikor már elég rendesen megmutatkoztak Sarri taktikai korlátai), most meg Dybala is, meg Pirlo is takarodjon, mert miért nem nyerünk meg minden meccset, és miért nem lődözzük minimum hármasával a gólokat. Nem is értem ezt. Pirlo és Dybala miért nem kaphat türelmet? Vagy anno Allegri miért nem kapott, mikor nagyon rosszul kezdtük a szezont?
Pirlo igen későn vette át a csapatot, hiszen maga a múlt szezon is igen későn ért véget. És a felkészülési időszak kimaradt, a szezon igen későn indult el, ráadásul még igen roham tempóban, igen sűrítve a meccseket. Ez nem igazán kedvez a csapat összerakásának. Nézzük meg a többi nagy csapatot. A legtöbb ugyanúgy szenved. A Real is, Barca is. Egyedül talán a Pool nem, meg a Bayern, a PSG is rosszul kezdett, csak a francia bajnokságban annyira kiemelkednek, hogy még így is pillanatok alatt az élre tudtak ugrani. Azok a nagy csapatok tudnak jók lenni, ahol idén nem kellett sokat változtatni a kereten, nem kell újra gondolni magukat. Ez sajnos egy ilyen év lesz. Szerintem bele fogunk jönni.

Attilio79 2020.11.30. 15:49:34

@babo0410: Semmi másról nincsen szó, csak a fifa játékról, mert psen meg xbox-on minden könnyebb... :D
Icardit akkor se hoznám, ha ingyen jönne! ;)
Türelem, nincs kényszer, csak lazán, még nincs vereségünk! ;)

GodPiero 2020.12.01. 08:11:17

@DegerFaCan: Belottinál nagyobb középszart nagyítóval sem lehetne találni...
Egyszezonos macskajancsi...

Wizzurah 2020.12.01. 14:52:34

Had ne kelljen mindig a szezon felét megvárni míg formába lendül a kis hitehagyott hisztis. Ha egy meccs nem úgy sikerül, ahogy ő szeretné, már mentális válság van és jaj ő ilyen, meg tutujgatni kell, hagyjuk már. Ha csak azt nézném elcserélném én egy Di Maria-ra is, de mivel valami oknál fogva több nagy csapat is szeretné őt, ki kell használni és elcserélni valami használható-ra. Valahogy helyre kellene hozni az elmúlt évek bődületesen rossz eladásait (Cancelo, Coman, stb.). Azért ha drágán veszel vagy ingyen de csillagászati fizetésért, szarul adod el a tényleg jó játékosokat, az idővel visszaüt, így jutottunk el oda, hogy csak fiatal tehetségekre és középszerre van most keret. Ha tényleg van 10 milliós vagy mekkora fizetési maximum határ, annak nagyon örülnék, bár le vinném 8-ra még azt is, de ha nem lenne, a picsogós 15 milliós igénye akkor is horribilisan irreális és nevetséges. Mondom amúgy ezt úgy, hogy nincs bajom Dybala-val, de nem látok tőle mindent rózsaszínben és azért a realitás talaján maradok.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3371) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1645) játékosokról (9892) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2425) meccsek (4140) mercato (4133) nyilatkozat (7419) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4162) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása