Megvan a megegyezés Sarrival

paratici_fabio_sarrival_juve-komplexum_elott.jpgMaurizio Sarri a hírek szerint beleegyezett a Juventusszal kötött szerződésének a felbontásába közös megegyezéssel, mivel szeretné elfoglalni a Fiorentina padját.

A mestert augusztusban elbocsátotta a Juventus annak ellenére, hogy sikerült bajnoki címet nyernie az Öreg Hölggyel, azonban a szerződése továbbra is az Öreg Hölgyhöz köti a szakembert.

A Napolival hírnévre szert tevő szakember első ízben elutasította a közös megegyezéssel való szerződésbontást, így a Juventus kénytelen a mai napig is állni a bérét.

A Tuttosport és a Sky Sport Italia értesülései szerint sikerült a feleknek áttörést elérni, és a mai nap folyamán hivatalossá válhat a szerződésbontás.

A torinói napilap úgy értesült, hogy a megegyezés értelmében Maurizio Sarri megkapja a teljes 6 millió eurós fizetését a 2020-21-es szezonra, azonban a harmadik szezonra szóló opcióval nem élnek a felek, így 2,5 millió eurót megtakaríthat a klub.

Cserébe Maurizio Sarri új feladat felé fordulhat, ami talán közelebb is áll hozzá, mivel állítólag a Fiorentina hevesen érdeklődik a mester szolgálataiért.

Miután az elmúlt évben Beppe Iachini elkerülte a kiesést a csapattal, idén is lehetőséget kapott a bizonyításra, ám csak egy hajszál választja el őt jelenleg attól, hogy a gyenge eredmények miatt menesszék.

Maurizio Sarri bár Nápolyban született, Toszkánában, Firenze mellett nőtt fel, így valószínűleg sokkal jobban tudna kötődni a firenzei klubhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2416263532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Il Principino 2020.10.30. 09:25:01

Lassan már ott tartok,hogy az öreget is visszasírom!!!
Bl-ben is rohadt nagy mákunk van, hogy a Dinamo és a Fradi ellen kell megküzdeni a továbbjutásért!

cd1 2020.10.30. 10:09:15

@Il Principino: azert a fradi ellen sem lesz konnyu dolga :D

Alex8610 2020.10.30. 12:28:01

Elkepzelem ahogy az oreg a szerzodesfelbontas utan szeles vigyorra kifelemenet megkerdezte hogy : "amugy mi a helyzet"? :)

kidelpiero 2020.10.30. 12:38:52

@Il Principino: ez csak termeszetes, ha csak fele ennyi tamogatast kap a vezetosegtol az oltozot sem bukta volna el, es az elkepzeleseinek megfelelo jatekosokkal a Sarriball is mukodhetett volna. De neki Khedirakkal, Matuidikkel es motivalatlan Pjanicokkal kellett volna mindent megnyernie...

GodPiero 2020.10.30. 12:44:39

Én bosszúból rágyújtottam volna a folyosón :)

Azért ez mekkora szar deal.....
Kifizettük a teljes idei szezont és az opcionálisról sikerült megegyezni, ami amúgy sem lépett volna érvénybe.....

venember83 2020.10.30. 12:51:36

@GodPiero: nem, ha nem él a klub a harmadik évre vonatkozó opcióval, akkor 2,5 millió eurót kell fizetnie, nem 6-ot. Tehát ezt a 2,5 milliót tudja megspórolni a Juve. Amúgy meg igen, elég szar üzlet szerintem is, de nem a mi pénzünk, és beleszólásunk sincs kívülállóként.

Rikoo 2020.10.30. 16:44:19

Persze, hogy sz@rul áll gazdaságilag a klub, miközben ilyen f@szságokra megy el a pénz. Sorba jönnek olyan üzletek a klub részéről, amiben semmi köszönet nincs hosszútávon. Nem csak a játékunk elkeserítő az a baj, hanem a jövőkép is.

babo0410 2020.10.30. 17:09:09

@kidelpiero: Dehogy működött volna. Láttuk kiket vitt a Chelsea-hez. Másrészt azért nem működött a Sarribal, mert a sztárok nem viselték jól, hogy megmondta ki mikor merre a pályán. Ráadásul nem is való nagy csapathoz, ezt a Chelsea-nél is bizonyította. Szerintem az ő taktikája nem működhetett volna. Már csak azért sem, mert egyet ismer, ha az nem működik, neki annyi. Nagyon sablonos, kiismerhető Sarri. Ez vele a fő gond.
És én hiszem azt, hogy a játékunk Pirloval is össze fog állni, és jobb lesz, mit Sarri alatt bármikor is lett volna.
De könnyű támadni Pirlot meg a vezetőséget, és Sarrit védeni, mert nem kapta meg akiket kért. Nem is kért senkit. Kijelentette már az elején, hogy majd igazolnak akiket akarnak. Ez mindent elmond róla. Érdekes a null km-es Pirlo megkapta akiket akart? Másrészt meg ilyen Jorghino félékkel, akiket a Chelsea-hez cipeltek, mennyivel lettünk volna előrébb?
Ne kezdjünk pánikolni. Fiatalítunk, fiatal edző jött, lehet ez az év nem lesz a legjobb, de hosszú távon nagyon jók leszünk. A keret fiatal, tehetséges, Pirlo elképzelései jók, össze kell csiszolódjon a csapat, és akkor nem lesz aki elkapjon minket.
Nem keseregni kell, hanem bízni a csapatban. Tudtuk, hogy nehéz lesz, de mikor ez sajnos beigazolódni látszik, már megy a pánik. Mire jó ez? Ha Sarri lenne itt még mindig, és ugyanilyen rosszul állnánk, érteném a mérgelődést, hszen egy tapasztalt edző elvileg, már egy éve volt neki, ideje lenne hozni az eredményeket, és a szép játékot. Ellenben Pirlo nem tapasztalt, a keret is új, a játékosoknak is össze kell csiszolódnia, és sajnos kimaradt a felkészülés, ahol az elképzeléseket csiszolhattuk volna. Bele fogunk jönni.

kidelpiero 2020.10.30. 17:34:16

@babo0410: Igen nyaron en is hittem innen a tobbsegnek, de sztem Pirlo elkepzelesei nem jok. A vedelmunk nem alkalmas arra amit jatszatni akar veluk, egy atlagnal gyorsabb csapat ugy futja majd oket szet ahogy nem szegyelli. Egyszeruen sokszor tul nagy a ter a kp es vedelem kozott, valszeg az agressziv letamadas miatt. Nagyon ugy nez ki, hogy azt a par pozitivumot, amit Sarri hozott is sikerul szetcseszni, es megint nem lesz helye Dybalanak.

Igen a csapat tobbszor kepes volt felallni hatranybol ami pozitiv, de annak koszonheto, hogy vicckategoria a vedelmunk. Ezt pedig egy Juve nem engedheti meg maganak sztem.

Marvin88 2020.10.30. 19:42:03

@Alex8610: Kifelé menet legföljebb visszakéri a kotyogóst, meg az itt hagyott karton фест cigit.

babo0410 2020.10.30. 20:12:50

@kidelpiero: Én pl. úgy látom nem lesz ez rossz, ha a csapat összeérik. Alig ment el pár meccs még. A csapat nagyon fiatal, és nagyon új. Ha majd január-február környékén is itt tartunk, talán mondhatjuk, hogy bukta a taktika. Addig szerintem kár előre bukást emlegetni, meg Pirlot átkozni. De már a keret se jó, az edző se, mert nem verünk mindenkit azonnal gólokkal. Majd lesz az is. Türelem. Sajnos a fiatalítás ezzel jár. Én se örülök az eredményeknek, de tudok türelemmel várni. És ami nem kedvez ennek a csapatépítésnek, hogy megint jön a válogatott bohóckodás. Nincs ideje a csapatnak begyakorolni amit Pirlo kitalált. Nem kéne senkit elengedni a válogatottba.

Wizzurah 2020.10.31. 03:44:45

Sarri abbol a Chelseabol a maximumot hozta ki es a londoniak nem annyira szarok, szoval szerintem eleg buzasag kijelenteni, hogy Sarri nem valo es nem allja meg a helyet egy top csapat elen. A juvenol is kihozta a maximumot, max. A lyon elleni bukta csalodas mint eredmeny. Az oltozoi hangulat szar hat pf. Primadonnak. Remelem most tetszik hogy jo az oltozoi hangulat, sokkal elorebb vagyunk vele.

rockitbaby 2020.10.31. 08:15:54

Gyerekek, még mielőtt visszasírnánk Gyuszi bácsit, gondolkodjunk el kicsit, miként is hagyta el a klubot. De engedjük el ezt, és tételezzük fel, maradt volna a Lyon elleni meccs eredményétől függetlenül. A mercato gyakorlatilag nagyon hasonlóan zajlott volna, mert nekünk nem szokásunk az edző kérésének megfelelően igazolni, ráadásul Kulu már télen meg lett vásárolva, Arthur pedig a nyáron korán el lett cserélve, még ha hivatalos nem is lett rögtön. Szóval a keret nagyjából ugyanez lenne. De ami a legfontosabb, még így sem alkalmas a Sarriball-ra. És ebbe azt még elegánsan nem is vettem bele, hogy az öltözőt elvesztette, továbbá szinte biztos, ha Gyuszi bácsi marad, CR7 ment volna. Azt meg ugye láthatjuk, mire képes a jelenlegi keret nélküle.

Én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy előrébb lennénk, sőt. Sarri taktikáját ismerjük mi is, de az ellenfelek is. Változtatni nem hajlandó, így szerintem nagyon hasonlóan állnánk vele is, mint most Pirlo-val.

venember83 2020.10.31. 09:50:51

@rockitbaby: lassan Allegri-özvegyek és Sarri-siratók gyülekezőhelye lesz a blog. Keressük még a megfelelő címet, formátumot stb., de hamarosan valószínűleg kénytelenek leszünk komoly arculatváltást eszközölni. Hiába, régen az Öreg Hölgy is szebb volt.

rockitbaby 2020.10.31. 10:25:26

@venember83: Allegri esetében kicsit ellent kell mondjak, mert a történések nagyjából azt igazolják, amit Maxi is mondott és talán a legjobban úgy jártunk volna, ha az ő kérésének megfelelően alakítjuk át a keretet. Persze utólag könnyű okosnak lenni.

Viszont az a legnagyobb gond, hogy mi szurkolók elhittük, hogy a bajnoki cím gyakorlatilag automatikusan a miénk, és az előző szezonból kiindulva, ha Sarri-val sikerült, bárkivel sikerülhet. És ilyen levárások mellett olyan, mint türelem, nem létezik.

Ha Gyuszi bácsival szemben azt tudtuk mondani, hogy türelem kell, hogy a totálisan ellenkező stílust meg tudja honosítani, Pirlo miért nem kapja meg?

Lényeg a lényeg, örüljünk, hogy zsinórban kilencszeres bajnokok vagyunk és annak is, hogy Sarri szeretne elszakadni tőlünk teljesen. Akkor könnyű szurkolni, mikor megy a szekér, de akkor is kell, mikor döcög. Sőt, akkor kell a legjobban!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1850) bajnokság (3373) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (856) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1646) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2426) meccsek (4141) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása