Pirlo: „Bizonyos dolgokban egyezik Sarri és az én futballom”

pirlo_andrea_kis_mosoly_profilbol_sajtotajekoztaton.jpgAndrea Pirlo a Sampdoria elleni tervekről beszélt a szombati sajtótájékoztatón, illetve elmondta, hogy nincs miért sietni Edin Dzeko ügyében, és hogy valószínűleg nem Luis Suárez lesz a csapat centere.

„Jól érzem magam, de a fontos dolog az, hogy a srácok is jól érezzék magukat. Elég játékos áll rendelkezésre a holnapi meccsre, aztán meglátjuk, hogyan pótoljuk Alex Sandrót, azt viszont már tudtuk, hogy nem számíthatunk Paulo Dybala és Matthijs de Ligt játékára ezen a meccsen.

Kételyeim nincsenek, csak bizonyosságokat tudok. A Juventusnál dolgozok, és bajnokokból álló keretet edzek. Dejan Kuluševski és Luca Pellegrini már ismeri a Serie A futballját, azonban Weston McKennie-nek és Arthurnak be kell illeszkednie ebbe a futballközegbe, azonban van időnk.”

Andrea Pirlo állítólag a contés időkhöz tér vissza egy hasonló 3-5-2-es felállással, kukázva Maurizio Sarri 4-3-3-as felállást.

„Megvannak az ötleteim, Sarrinak is megvoltak az övéi. Bizonyos helyzetekben ezek hasonlíthatnak egymásra. Én is irányítani akarom a meccset, és támadófutballt akarok játszatni, szóval az alapfeltevések ugyanazok maradnak.

Kemény meccsre számítok holnap, mivel mindenki tudja, hogy Claudio Ranieri nagyon tehetséges edző, aki ezt számtalanszor bizonyította karrierje során. Megpróbálunk majd területet találni a sorok között, még ha nem is lesz sok, és támadni fogjuk a Sampdoriát. Mindeközben azonban figyelnünk kell a kontráikra.

Cristiano Ronaldo és Dejan Kuluševski felváltva fog dolgozni, figyelve a másik mozgására, felváltva lesznek centerek, és a játékosokat arra is buzdítottam, hogy lépjenek fel középpályáról.”

A bianconero csapat állítólag lényegében megszerezte Edin Džekót, azonban Arkadiusz Milik átigazolása a Napolitól nehézkesen megy, és ez hátráltatja a bosnyák futballista távozását az olasz fővárosból.

„Mindannyian egy középcsatárra várunk, de még sokáig tart a mercato, és mindegyik csapat hasonló problémával küzd. Nem sürget az idő.”

Luis Suárez is felmerült opcióként, de úgy tűnik, hogy a Barcelona csatára nem fog az Öreg Hölgyhöz csatlakozni.

„Hosszú időbe telik egy olasz útlevél megszerzése, ezért valószínűtlen, hogy Luis Suárez legyen a Juventus középcsatára.”

Gonzalo Higuaín és Blaise Matuidi az Inter Miami keretéhez csatlakozott, de mi lesz Sami Khedirával?

„Gonzalo Higuaín elmondta, hogy szeretne továbblépni, ezért közös megegyezésre jutottunk a szerződés felbontása tekintetében. Sami Khedira nem épült fel teljesen a sérüléséből, és amikor elérhető lesz, akkor meglátjuk, hogy mit kell tennünk.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr516207284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo0410 2020.09.19. 22:16:56

Remélem csak a támadó foci lesz azonos Sarrival, mert nekem nem tetszett, hogy minden szögre pontosan ki volt dolgozva. Sokkal jobb, ha ennyire nem kötöttek a szerepek. Szerintem.

pedronegroo 2020.09.19. 22:44:07

@babo0410: Nyugi, ráadásul Pirlo nem is bagózik, meg arckrémet is használ, meg fogorvoshoz is jár rendszeresen meg szabóhoz is meg természetesen divat hetekre is így nem lesz ideje kidolgozni semmit úgy mint Sarrinak.

Azt meg valaki magyarázza már el hogy ha nem mi küldtük el Higuaint hanem Ő akart távozni akkor miért kellett neki fizetni? Matuidinál meg nem kellett??

senky 2020.09.19. 22:44:10

Minden mecs jobban megy, ha a jatekosok a sajat elkepzelesuket bele tudjak vinni a jatekba ,mert akkor nem erzik azt a muszaly kototseget, ami zavaroan streszeli a jatekost es a jatek minoseget .

pedronegroo 2020.09.19. 22:52:42

@senky: A Liverpool akkor miért játszik úgy mint a gép? Vagy a Bayern??

Joseph Toser 2020.09.20. 09:13:42

@babo0410: Ha nem lennének kiosztva taktikai feladatok a játékosoknak,akkor egy kis katyvasz lenne a pályán... néhányan csak futkorásznának fel-alá...annyi eladott labda lenne,hogy nem tudná a néző megszámolni,stb.... nyugi... jó lesz. A fontos,nekem, hogy mondjuk 2-0ás vezetésnél-ről ne kapjon a Csapat 2 gólt vagy épp ne legyen vereség a vége. Szóval.. védelem legyen!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9860) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4125) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4153) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása